Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2021 Postat Octombrie 2, 2021 Acum 1 minut, enzoli a spus: Preturile tale ar trebui sa fie 100 cu 200 și s-ar face coada. Zic și eu E deja coada 🤫. Vino si tu. 🙂
nid 35 Reputație: 637 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2021 Acum 9 ore, SelenBaby a spus: 😅 A fost o zi "nebuna" rau. ~ Va multumesc mult pentru vizite ~ Mi-am mai exersat si eu engleza, spaniola, a fost ca la scoala azi 🤣. Va astept maine de la ora 12:00 pana la 22:00 . Mesaj pe whatsapp. Va pup. Selen 💚💚💚 Pai vezi dacă ai lăsat la 150 ? Ai avut si clienți, si cu bun simt care au mai lăsat si de un covrig daca s-au simțit bine...Ai mai invatat si tu ceva ..urmează reducerea de la 300 la 250 si o sa ai agenda full..😄 1 1
uritescu Reputație: 1896 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 3, 2021 8 hours ago, SelenBaby said: E deja coada 🤫. Vino si tu. 🙂 8 hours ago, SelenBaby said: v-am confundat, sper sa imi pot repara greseala, dar nu stiu exact ce nr. ai...din cei 306 blocati ai mei Coada era formată din cei 306 "blocați" ai tăi? 1
zxzzzz Reputație: -25 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Zona x Oras:Zona x Postat Octombrie 3, 2021 Are niște bășini în cap prăpădita asta! 1 1
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2021 Postat Octombrie 3, 2021 Acum 2 ore, nid 35 a spus: Pai vezi dacă ai lăsat la 150 ? Ai avut si clienți, si cu bun simt care au mai lăsat si de un covrig daca s-au simțit bine...Ai mai invatat si tu ceva ..urmează reducerea de la 300 la 250 si o sa ai agenda full..😄 Am avut clienti doar cu ora 🤗😘
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2021 Postat Octombrie 3, 2021 Acum 7 minute, zxzzzz a spus: Are niște bășini în cap prăpădita asta! Kiss you 😃😘
uritescu Reputație: 1896 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 3, 2021 1 hour ago, SelenBaby said: Am avut clienti doar cu ora 🤗😘 Și marmota învelea ciocolata în staniol, iar prin cameră zburdă ponei înaripati și unicorni roz. Ai luat Xanax expirat? 2
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2021 Postat Octombrie 3, 2021 Acum 15 minute, uritescu a spus: Și marmota învelea ciocolata în staniol, iar prin cameră zburdă ponei înaripati și unicorni roz. Ai luat Xanax expirat? I love you 😍
uritescu Reputație: 1896 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 3, 2021 5 minutes ago, SelenBaby said: I love you 😍 Nu mai mult decât te iubesc eu pe tine.
Vizitator Delfinu92 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2021 Postat Octombrie 3, 2021 Are balta gusteri...
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2021 Postat Octombrie 3, 2021 ~ Va multumesc mult pentru vizite ~ Azi am terminat mai devreme ca am ceva cumparaturi de facut, treaba, etc. Maine incep la ora 10:00. Pana la 22:00 cred Mesaj pe whatsapp pentru programare (am vazut ca ma tot sunati, dar am terminat, va puteti insa programa pe whatsapp pentru MAINE) Selen 🤗😍😍
AdmiralA Reputație: 57 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2021 Acum 1 oră, SelenBaby a spus: ~ Va multumesc mult pentru vizite ~ Azi am terminat mai devreme ca am ceva cumparaturi de facut, treaba, etc. Maine incep la ora 10:00. Pana la 22:00 cred Mesaj pe whatsapp pentru programare (am vazut ca ma tot sunati, dar am terminat, va puteti insa programa pe whatsapp pentru MAINE) Selen 🤗😍😍 Asa SelenBaby Fii De Treabă 😀 1
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2021 Postat Octombrie 3, 2021 1 oră în urmă, AdmiralA a spus: Asa SelenBaby Fii De Treabă 😀 😘😘😘
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2021 Postat Octombrie 4, 2021 ~ Va multumesc mult pentru vizite ~ Maine : 13:00 - 22:00 Mesaj pe whatsapp, daca merge, daca nu merge (ca in seara asta a picat) , mesaj pe nr. meu de tel cu ora si durata. Raspund si la mesaje pe nr. Selen 🙋♀️
Membru Premium derwall Reputație: 649 Postat Octombrie 4, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 4, 2021 Acum 4 ore, SelenBaby a spus: Daca imbracata arati asa de bine , cum arati fara hainute ? 😍🤗☺ Si mai ales ce iti place cel mai mult sa obtii din partea unui barbat ? 4 4
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2021 Postat Octombrie 4, 2021 Acum 1 minut, derwall a spus: Si mai ales ce iti place cel mai mult sa obtii din partea unui barbat ? Banii 🤣🤣🤣🤣
bum bum Reputație: 22 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2021 Poze fără textile nu ai? 1 1
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Azi mi-am luat liber si a trebuit sa anulez tot 😂😂😂. Vedeti in poza dc. Am ramas cu "el in mana", nu cu "ea" 😂. Asa ca azi, "pe relax". Maine dimineata se va rezolva cu dusul, dar voi incepe mai tarziu programul maine, trebuie sa ajung la fetita mea...ca nu am mai vazut-o de o saptamana. Nu multi stiu ca eu am o fetita, o cheama Hadjer si are 1 an. Va atasez si o poza-doua cu ea mai jos. 😃 Maine dupa ce imi rezolv treburile anunt programul. Va pup 😘😘😘
AdmiralA Reputație: 57 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2021 Acum 14 minute, SelenBaby a spus: Azi mi-am luat liber si a trebuit sa anulez tot 😂😂😂. Vedeti in poza dc. Am ramas cu "el in mana", nu cu "ea" 😂. Asa ca azi, "pe relax". Maine dimineata se va rezolva cu dusul, dar voi incepe mai tarziu programul maine, trebuie sa ajung la fetita mea...ca nu am mai vazut-o de o saptamana. Nu multi stiu ca eu am o fetita, o cheama Hadjer si are 1 an. Va atasez si o poza-doua cu ea mai jos. 😃 Maine dupa ce imi rezolv treburile anunt programul. Va pup 😘😘😘 Te-ai relaxat pe cinste astăzi ești la slăbire @SelenBaby:))
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 5, 2021 Daca scapa Hadjer in pat cand esti in futai cu clientul? 😆 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Acum 6 minute, laury a spus: Daca scapa Hadjer in pat cand esti in futai cu clientul? 😆 Are de ales trei gauri..sa între.. 🤣🤣🤣
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Acum 5 minute, laury a spus: Daca scapa Hadjer in pat cand esti in futai cu clientul? 😆 Pe Hadjer nu o tin in apartamentul unde lucrez. Inca. 😃 😋
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 5, 2021 Acum 22 minute, SelenBaby a spus: Pe Hadjer nu o tin in apartamentul unde lucrez. Inca. 😃 😋 Ar putea fi un fetis pentru unii clienti. 😆😆😆 1
Postări Recomandate