Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2021 Postat Noiembrie 8, 2021 Chiar acum, Loverrboy a spus: Hai sa te vedem cu noii chiloței! Vii si vezi live, aveti destule poze pentru...😘. Pupici.
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 9, 2021 La 08.11.2021 la 11:10, Stan10 a spus: Bai, frate, stau chilotii pe asta ceva de speriat... Bine, la 20 de lei setul, ce pretentii sa ai? Eu i-am tot spus sa-si ia ceva de calitate... e singura de pe forumul asta cu chilotii aia de ii intra in pizda, singura cu chilotii aia de par o carpa, singura cu pantofii ma-sii de acum 40 de ani (sa nu ai tu o pereche de pantofi cui)... Nici nu cred ca e zgarcita, cred ca atat o duce capul... s/a mai si plimbat prin niste locuri, degeaba... Selen, uita-te la alte fete cum sta lenjeria pe ele... deja ti se scoala pula doar daca te uiti... La tine e moartea pasiunii! Cred ca nu isi cunoaste masurile la chiloti si ii cumpara cu 2 numere mai mari 🤣 1
ionel dudes Reputație: 385 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2021 Ai revenit ? ❤️❤️ 2
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2021 Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 2 minute, ionel dudes a spus: Ai revenit ? ❤️❤️ M-au vandut pe la Brasov pestii de care vorbeati voi pe aici. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Glumesc, sunt la Bv. Mai stau.
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 10, 2021 Baietii asteapta sa le prezinti noua colectie de chiloti intrati in cur si chiloti intrati in pizda. 😆 Tot nu te potolesti nici la Bv! Macar sunt groase cum iti place? 😆 1
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 Acum 3 minute, laury a spus: Baietii asteapta sa le prezinti noua colectie de chiloti intrati in cur si chiloti intrati in pizda. 😆 Tot nu te potolesti nici la Bv! Macar sunt groase cum iti place? 😆 De ce sa ma potolesc? 🤣 Sunt groase bancnotele, da. Nu ca tine, saracie.
uritescu Reputație: 1896 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 10, 2021 6 minutes ago, laury said: Tot nu te potolesti nici la Bv! Macar sunt groase cum iti place? 😆 20 hours ago, partener0 said: Actiune ok,nimic spectaculos. Oral banal,e loc de mai bine.O tinea in mana si din ce ramanea afara nici aia n-a reusit sa o ia in gura,intradevar am destul de gros. Cum doar de cateva luni a inceput si e tanara,cred ca o sa invete sa se perfectioneze. Hai că-i rupe pe la Brașov! Cu d-alea groase 🤣. 1 1
uritescu Reputație: 1896 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 10, 2021 9 minutes ago, SelenBaby said: Sunt groase bancnotele, da. Cum dracu' sunt mai groase, dacă bancnotele de la Brașov sunt mai scurte cu 50 de lei față de București? Vezi poate îți dau băieții bani falși și d-aia par mai groși. 1 1
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 Acum 8 minute, uritescu a spus: Cum dracu' sunt mai groase, dacă bancnotele de la Brașov sunt mai scurte cu 50 de lei față de București? Vezi poate îți dau băieții bani falși și d-aia par mai groși. Nu mai am hartie igienica si m-am sters cu parerea ta la cur. 🤗😘
uritescu Reputație: 1896 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 10, 2021 Just now, SelenBaby said: Nu mai am hartie igienica si m-am sters cu parerea ta la cur. 🤗😘 Deci, sărăkie ești tu. Poftă bună! PS - iar scapi porumbei din gură. Ți-e dor de mine, așa un pic? 2
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 Acum 4 minute, uritescu a spus: Deci, sărăkie ești tu. Poftă bună! PS - iar scapi porumbei din gură. Ți-e dor de mine, așa un pic? Esti un nimeni in fata mea, stai parcat. Ti-am dat atentie, ce mai vrei, gata, calmeaza-te acum. Hai ca am treaba. Nu am tp. de invidiat femei, ca tine.
uritescu Reputație: 1896 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 10, 2021 7 minutes ago, SelenBaby said: Esti un nimeni in fata mea, stai parcat. Vai de mine, replici noi în repertoriu. Bravo, îți priește aerul de la munte. Vezi că e posibil să ajungi să te fuți și pe o rolă de hârtie igienică, ca să te ștergi la gură de foame. Cam cât crezi că mai durează până se prind brașovenii că ești zero barat? Deja un client și-a spus părerea. O să urmeze isteriile tale, înjurăturile cu ei, etc Eu urmăresc cu plăcere activitatea ta și voi mereu alături de tine. La nevoie te voi sprijini și pe topicul din Brașov 💕 1
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 Acum 5 ore, uritescu a spus: Vai de mine, replici noi în repertoriu. Bravo, îți priește aerul de la munte. Vezi că e posibil să ajungi să te fuți și pe o rolă de hârtie igienică, ca să te ștergi la gură de foame. Cam cât crezi că mai durează până se prind brașovenii că ești zero barat? Deja un client și-a spus părerea. O să urmeze isteriile tale, înjurăturile cu ei, etc Eu urmăresc cu plăcere activitatea ta și voi mereu alături de tine. La nevoie te voi sprijini și pe topicul din Brașov 💕 Normal ca ma urmaresti si ma invidiezi daca esti vai de mortii tai. Nu ai alta ocupatie. Un obsedat. Mi-e scarba. Astia ca tine merita castrati. Stai dracu potolit cum te-am pus si nu te mai caca atat in sus ca ti-a cazut deja in cap. Puti a ratat de la distanta. Vai de steaua ta de amarat... 🤦♀️. Ia si fa laba si taci dracu. Hai, linge bine ecranul ca ai deja poza mea. Zi mersi si rupe-o pe laba, ca de obicei 🤷♀️.
uritescu Reputație: 1896 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 11, 2021 14 hours ago, SelenBaby said: Normal ca ma urmaresti si ma invidiezi daca esti vai de mortii tai. Vai de steaua ta de amarat... 🤦♀️. Ia si fa laba si taci dracu. Hai, linge bine ecranul ca ai deja poza mea. Zi mersi si rupe-o pe laba, ca de obicei 🤷♀️. Scumpete, ai rămas la aceleași două puncte de reper: 1) morții mă-ti/morții tăi și 2) laba. Creierul tău mic cât o stafidă nu poate evolua? Ți-a spus cineva că dacă începi să gândești, o să faci bătături la creier? Din punctul meu de vedere, să știi că lucrurile stau la fel: tu faci bale și crize de isterie, iar eu mă amuz de nimicnicia simulacrului tău de viață. Zero variante, zero perspective, zero viitor. Dar ce spun eu aici, idealul tău în viață este să fi prostituată, nu-i așa?! Și cum faci asta dacă nici pula n-o sugi bine și-ți mai dai și cu un kil de gel la pizdă, de se face ca piftia care a stat 2 ore la soare? Nu mai poți spune că recenziile sunt false. Iar cu pozele tale... Îți repet: nu pot dezvolta pofte sexuale față de o persoană ce suferă de tulburări psihice. Așa că, pozele tale au valoarea unui șervețeul de unică folosință. Îți sufli mucii în el și îl arunci la gunoi. 1
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2021 Postat Noiembrie 11, 2021 Acum 7 ore, uritescu a spus: Scumpete, ai rămas la aceleași două puncte de reper: 1) morții mă-ti/morții tăi și 2) laba. Creierul tău mic cât o stafidă nu poate evolua? Ți-a spus cineva că dacă începi să gândești, o să faci bătături la creier? Din punctul meu de vedere, să știi că lucrurile stau la fel: tu faci bale și crize de isterie, iar eu mă amuz de nimicnicia simulacrului tău de viață. Zero variante, zero perspective, zero viitor. Dar ce spun eu aici, idealul tău în viață este să fi prostituată, nu-i așa?! Și cum faci asta dacă nici pula n-o sugi bine și-ți mai dai și cu un kil de gel la pizdă, de se face ca piftia care a stat 2 ore la soare? Nu mai poți spune că recenziile sunt false. Iar cu pozele tale... Îți repet: nu pot dezvolta pofte sexuale față de o persoană ce suferă de tulburări psihice. Așa că, pozele tale au valoarea unui șervețeul de unică folosință. Îți sufli mucii în el și îl arunci la gunoi. Dragul meu misogin, esti si vei ramane o non valoare pentru mine. Opinia ta de maidanez deja ti-am zis unde ma sterg cu ea. Inca nu ai inteles? Eu ma amuz pentru cat de prost esti. Ma pis si pe tine si pe toata familia ta. Poti sa plangi cat vrei pe forum dupa mine, sunt cu mult in fata ta. Iti dau deja prea multa satisfactie ca ai onoarea sa stai de vorba cu mine. Pe langa faptul ca te simti si tu in sfarsit barbat, vai mama ta de amarat... Ar trebui sa imi multumesti ca ti-am raspuns GRATIS. De acum, nu platesti, nu ai opinie pe topicul meu. Imi esti deja dator cu 50 lei ca mi-ai stricat topicul. Mars la colt sclavete.
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2021 Postat Noiembrie 14, 2021 V-am cumparat incaltaminte. Va plac? 🤭 Sunt inca la Brasov. Sper ca va e dor de mine. Selen.
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2021 Postat Noiembrie 14, 2021 La 08.11.2021 la 18:56, Loverrboy a spus: Hai sa te vedem cu noii chiloței! Sunt pe stop. Aia nu ii arat gratis, oricum. Doar la programari. Pupici.
Membru Premium derwall Reputație: 653 Postat Noiembrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 30 minute, SelenBaby a spus: Sunt pe stop. Aia nu ii arat gratis, oricum. Doar la programari. Pupici. Așa, cat ai lucrat pe acolo, machomenii din Brasov sunt mai educati, mai amabili si mai...virili decât cei din Bucuresti ? Ceva limbute orgasmice ai obtinut ?🤗😊😋 5 1 3
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2021 Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 2 minute, derwall a spus: Așa, cat ai lucrat pe acolo, machomenii din Brasov sunt mai educati, mai amabili si mai...virili decât cei din Bucuresti ? Ceva limbute orgasmice ai obtinut ?🤗😊😋 Au bun simt majoritatea de aici, da, e diferenta mare
uritescu Reputație: 1896 Postat Noiembrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 14, 2021 35 minutes ago, derwall said: Ceva limbute orgasmice ai obtinut ?🤗😊😋 Poți să uiți! E frigidă, nu mai știe ce e aia orgasm. Totul e mecanic. De aia avea în ultima vreme "tot mai mulți clienți". 1
Membru Premium derwall Reputație: 653 Postat Noiembrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 3 ore, uritescu a spus: Poți să uiți! E frigidă, nu mai știe ce e aia orgasm. Totul e mecanic. De aia avea în ultima vreme "tot mai mulți clienți". Ce ai scanat-o si ai si categorisit-o....de parcă o cunoști personal.... 😋☺🤭 4 2 3
uritescu Reputație: 1896 Postat Noiembrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 14, 2021 1 minute ago, derwall said: Ce ai scanat-o si ai si categorisit-o....de parcă o cunoști personal.... 😋☺🤭 She's my endless love, my everything. Sincer, nu știu dacă sandalele cele noi mi se potrivesc, însă chiloții sigur sunt măsura mea. 4
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2021 Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 1 minut, uritescu a spus: She's my endless love, my everything. Sincer, nu știu dacă sandalele cele noi mi se potrivesc, însă chiloții sigur sunt măsura mea. Si tu porti XS? 😳 Ok...
Membru Premium derwall Reputație: 653 Postat Noiembrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 6 minute, uritescu a spus: She's my endless love, my everything. Sincer, nu știu dacă sandalele cele noi mi se potrivesc, însă chiloții sigur sunt măsura mea. Finalmente, chestie de karme. Va intersectati karmele in virtual, stabiliti o legatura virtuala la distantă intre voi. Este si asta un semn....serios vorbesc. 😉😌😊 6 3
uritescu Reputație: 1896 Postat Noiembrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 14, 2021 2 minutes ago, SelenBaby said: Si tu porti XS? 😳 Ok... Nu, nu ăsta e motivul. Și te-am rugat de 1000 de ori să nu mai vorbești public despre asta! Acum o să știe toată lumea că am pula atât de mică încât îmi încape în chiloți XS 4
Postări Recomandate