Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 14 ore, SelenBaby a spus: Va multumesc pentru vizite. Program maine : 12:00 - 20:00 Mesaj pe whatsapp. Selen. Buna, maine revin. Cadou si Servicii: - 150 lei : ~1 finalizare (maxim 30 minute) ~ Include : Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Hand Job - Pozitii - 69 - Cunnilingus - Finalizare corporala. - 300 lei : ~ 1 sau 2 finalizari (60 minute) ~ Include : Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Hand Job - Pozitii - GFE ✔ - 69 - Cunnilingus - Finalizare corporala. LOCATIE : ~ Zona Universitate ~ ~ (Str. Ion Ghica) ~ NU accept persoane in stare de ebrietate insa se poate bea un pahar/ fuma o tigara la mine 😉☺ NU accept persoane cu BILE. NU fac: Anal, CIM, COF, indiferent de suma. Cadoul se va da in primele 5-10 minute din intalnire, pentru a evita neplacerile. Lucrez doar pe baza de programare. Programarea se va face cu un MESAJ pe Whatsapp, unde imi veti spune durata (30 sau 60 minute) si ora vizitei (scopul il stim 🤪) Programarea trebuie reconfirmata din partea voastra cu minim 30 de minute inainte de ora stabilita, altfel programarea va fi anulata si numarul blocat. Am dreptul de a imi selecta clientii cu care urmeaza sa ma intalnesc. Mesaj pe whatsapp. Va astept !!! 💚💚💚 Selen. Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 17 minute, SelenBaby a spus: Buna, maine revin. Cadou si Servicii: - 150 lei : ~1 finalizare (maxim 30 minute) ~ Include : Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Hand Job - Pozitii - 69 - Cunnilingus - Finalizare corporala. - 300 lei : ~ 1 sau 2 finalizari (60 minute) ~ Include : Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Hand Job - Pozitii - GFE ✔ - 69 - Cunnilingus - Finalizare corporala. LOCATIE : ~ Zona Universitate ~ ~ (Str. Ion Ghica) ~ NU accept persoane in stare de ebrietate insa se poate bea un pahar/ fuma o tigara la mine 😉☺ NU accept persoane cu BILE. NU fac: Anal, CIM, COF, indiferent de suma. Cadoul se va da in primele 5-10 minute din intalnire, pentru a evita neplacerile. Lucrez doar pe baza de programare. Programarea se va face cu un MESAJ pe Whatsapp, unde imi veti spune durata (30 sau 60 minute) si ora vizitei (scopul il stim 🤪) Programarea trebuie reconfirmata din partea voastra cu minim 30 de minute inainte de ora stabilita, altfel programarea va fi anulata si numarul blocat. Am dreptul de a imi selecta clientii cu care urmeaza sa ma intalnesc. Mesaj pe whatsapp. Va astept !!! 💚💚💚 Selen. Am dat copy paste, am vrut sa scriu serviciile, fara "maine revin", deci, program azi : 12:00 - 20:00 Msj. pe whatsapp. Selen. Link spre comentariu
gpreda375 Reputație: -4 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Berceni Oras:Berceni Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Recenzii are fata asta? 1 1 Link spre comentariu
uritescu Reputație: 1896 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 18, 2022 14 minutes ago, gpreda375 said: Recenzii are fata asta? Bag-o pe aia cu "și altele de care nu-mi aduc aminte". Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Locuri libere de la 16:00. Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 ~ Va multumesc pentru vizite ~ Program maine : 13:00 - 20:00 Mesaj pe whatsapp. Selen. Link spre comentariu
gpreda375 Reputație: -4 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Berceni Oras:Berceni Partajează Postat Aprilie 18, 2022 12 hours ago, uritescu said: Bag-o pe aia cu "și altele de care nu-mi aduc aminte". Amice, ești retardat? Ai băut ceva? Îți recomand un control! 1 Link spre comentariu
gpreda375 Reputație: -4 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Berceni Oras:Berceni Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Am sunat ieri epava asta fără căpăstru care a luat o pe arătură. Sper că era beată sau drogată, in caz contrar trebuie internată la psihiatrie. Am incercat sa port o conversație dar nu ai cu cine, nu este nimic de capul ei, din moment ce a ajuns târfa, își descarcă bărbații coaiele in gura ei O proastă de cea mai joasă speță care își vinde corpul pe 100 lei, tristă și nefericită din cauza asta. E de înțeles frustrarea, din moment ce orice tigan boschetar care are o sută de lei poate sa își golească coaiele in gura ei. La câtă brânză a supt de pe pulă, cred că este deja sătulă dar nici nu știe să facă altceva. O zdreanță expirată pe care o așteaptă Centura sau soseaua București Giurgiu 1 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2022 Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Cadou si Servicii: - 150 lei : ~1 finalizare (maxim 30 minute) ~ Include : Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Hand Job - Pozitii - 69 - Cunnilingus - Finalizare corporala. - 300 lei : ~ 1 sau 2 finalizari (60 minute) ~ Include : Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Hand Job - Pozitii - GFE ✔ - 69 - Cunnilingus - Finalizare corporala. LOCATIE : ~ Zona Universitate ~ ~ (Str. Ion Ghica) ~ NU accept persoane in stare de ebrietate insa se poate bea un pahar/ fuma o tigara la mine 😉☺ NU accept persoane cu BILE. NU fac: Anal, CIM, COF, indiferent de suma. Cadoul se va da in primele 5-10 minute din intalnire, pentru a evita neplacerile. Lucrez doar pe baza de programare. Programarea se va face cu un MESAJ pe Whatsapp, unde imi veti spune durata (30 sau 60 minute) si ora vizitei (scopul il stim 🤪) Programarea trebuie reconfirmata din partea voastra cu minim 30 de minute inainte de ora stabilita, altfel programarea va fi anulata si numarul blocat. Am dreptul de a imi selecta clientii cu care urmeaza sa ma intalnesc. Mesaj pe whatsapp. Va astept !!! 💚💚💚 Selen. Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2022 Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Chiar acum, SelenBaby a spus: Cadou si Servicii: - 150 lei : ~1 finalizare (maxim 30 minute) ~ Include : Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Hand Job - Pozitii - 69 - Cunnilingus - Finalizare corporala. - 300 lei : ~ 1 sau 2 finalizari (60 minute) ~ Include : Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Hand Job - Pozitii - GFE ✔ - 69 - Cunnilingus - Finalizare corporala. LOCATIE : ~ Zona Universitate ~ ~ (Str. Ion Ghica) ~ NU accept persoane in stare de ebrietate insa se poate bea un pahar/ fuma o tigara la mine 😉☺ NU accept persoane cu BILE. NU fac: Anal, CIM, COF, indiferent de suma. Cadoul se va da in primele 5-10 minute din intalnire, pentru a evita neplacerile. Lucrez doar pe baza de programare. Programarea se va face cu un MESAJ pe Whatsapp, unde imi veti spune durata (30 sau 60 minute) si ora vizitei (scopul il stim 🤪) Programarea trebuie reconfirmata din partea voastra cu minim 30 de minute inainte de ora stabilita, altfel programarea va fi anulata si numarul blocat. Am dreptul de a imi selecta clientii cu care urmeaza sa ma intalnesc. Mesaj pe whatsapp. Va astept !!! 💚💚💚 Selen. Program azi : 13:00 - 20:00 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2022 Partajează Postat Aprilie 19, 2022 De maine voi face pauza cateva zile, ne vedem spre sfarsitul lunii. Va anunt. Selen. Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2022 Partajează Postat Aprilie 20, 2022 Acum 14 ore, SelenBaby a spus: De maine voi face pauza cateva zile, ne vedem spre sfarsitul lunii. Va anunt. Selen. Voi mai sta o zi. Dar iau programari doar spre seara azi, de la 18:00 - 21:00. Mesaj pe whatsapp. Selen. (De maine pauza cateva zile). Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2022 Partajează Postat Aprilie 20, 2022 Acum 11 ore, SelenBaby a spus: Voi mai sta o zi. Dar iau programari doar spre seara azi, de la 18:00 - 21:00. Mesaj pe whatsapp. Selen. (De maine pauza cateva zile). Va multumesc pentru vizite. Revin dupa sarbatori. Selen. Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Mai stau si azi. Voi lua programari cam de la 15:00 pana mai pe seara. Mesaj pe whatsapp. Selen. Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Acum 31 minute, SelenBaby a spus: Mai stau si azi. Voi lua programari cam de la 15:00 pana mai pe seara. Mesaj pe whatsapp. Selen. 15:00 - 20:00 Link spre comentariu
iulika2007 Reputație: 290 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Salut, Mini recenzie si de la mine. Recomand pentru fizic si.. cam atat. Locatie centrala cu locuri de parcare cu plata in apropiere, acces rapid in centru vechi pentru chill dupa. Din pacate note nu am ce da pentru prestatie, eu personal nu o sa mai vin întrucât nu am fost multumit de munca depusa si nu m-am simtit confortabil la ea. Halat 300 1h Bafta! 2 1 Link spre comentariu
dwanted Reputație: -4 Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Mai ai ceva disponibil azi? 😜 1 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Acum 53 minute, dwanted a spus: Mai ai ceva disponibil azi? 😜 Buna, nu. Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Dragii mei de maine imi iau liber cateva zile si ne vedem dupa sarbatori, va pupic 😘 😘 😘. Selen. Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Acum 8 ore, iulika2007 a spus: Salut, Mini recenzie si de la mine. Recomand pentru fizic si.. cam atat. Locatie centrala cu locuri de parcare cu plata in apropiere, acces rapid in centru vechi pentru chill dupa. Din pacate note nu am ce da pentru prestatie, eu personal nu o sa mai vin întrucât nu am fost multumit de munca depusa si nu m-am simtit confortabil la ea. Halat 300 1h Bafta! Bravo pentru curajul de a spune adevarul! 👏👏👏👏👏👏 Putini sunt obiectivi ca tine, din pacate multi pupincuristi! 1 1 Link spre comentariu
barosanu1 Reputație: 537 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Acum 8 ore, iulika2007 a spus: Salut, Mini recenzie si de la mine. Recomand pentru fizic si.. cam atat. Locatie centrala cu locuri de parcare cu plata in apropiere, acces rapid in centru vechi pentru chill dupa. Din pacate note nu am ce da pentru prestatie, eu personal nu o sa mai vin întrucât nu am fost multumit de munca depusa si nu m-am simtit confortabil la ea. Halat 300 1h Bafta! Cred ca poti sa mai detaliezi un pic daca tot te-ai deranjat si cheltuit 300. Eu uneori prefer sa depun munca in timpul actiunii sa mai dau din burta jos.😬 1 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2022 Partajează Postat Aprilie 23, 2022 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2022 Partajează Postat Aprilie 23, 2022 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ne vedem dupa sarbatori, sa pasteti fericiti, pa! Link spre comentariu
danielsim Reputație: -30 Postat Aprilie 23, 2022 Partajează Postat Aprilie 23, 2022 On 4/21/2022 at 1:28 PM, iulika2007 said: Salut, Mini recenzie si de la mine. Recomand pentru fizic si.. cam atat. Locatie centrala cu locuri de parcare cu plata in apropiere, acces rapid in centru vechi pentru chill dupa. Din pacate note nu am ce da pentru prestatie, eu personal nu o sa mai vin întrucât nu am fost multumit de munca depusa si nu m-am simtit confortabil la ea. Halat 300 1h Bafta! Bun de stiut. Era pe lista de bifat. Daca prestatia este slaba, o tai de pe lista mai ales ca la acest scor sunt destule optiuni. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2022 Partajează Postat Aprilie 26, 2022 Joi (pe 28) revin 😊. Abia astept sa va...vad! 😍 Selen. Link spre comentariu
Postări Recomandate