Sari la conținut

💕🍭Dia_Dia💕🍭 0759697901💕🍭

dia_dia

Postări Recomandate

Reputație: 2675
  • Telefon: 0759697901
  • Oras:Ardeal

Buna dimineața! 😛
Disponibilă pt programări de la ora 14:00 pana la 19:00 inclusiv. O săptămâna minunata va doresc!🤗  Pupici!😘

Link spre comentariu

Buna dimineața!🤗

Serviciile mele sunt :

💥sex oral protejat (neprotejat in funcție de igiena) cu finalizarea corporală sau in prezervativ.

💥sex normal doar protejat (diferite poziții)

💥masaj de relaxare 

💥accept cunnilingus annilingus 

💥FK(sărut) in funcție de igiena și chimie 

💥poziția 69

💥foot fetish 

💥sărutări corporale 

💥mici fantezii discutate și stabilite de comun acord (in limita bunului simt)

Tarifele mele sunt: 200 (fin) -30 min 

400(ora)-(1-2 fin)

Programările se confirma cu o ora înainte, cine nu confirma automat anulez programarea.

💌Programări pe WhatsApp💌

Nu fac anal, finalizarea orală și deplasări.

Astăzi sunt disponibilă pana la 19:30 inclusiv!🤗

Link spre comentariu

Buna seara băieți, de mâine dimineața voi fi disponibilă la voi in oraș!🤗

📌Program 10:00-22:00📌

Serviciile mele sunt :

💥sex oral protejat (neprotejat in funcție de igiena) cu finalizarea corporală sau in prezervativ.

💥masaj de relaxare 

💥poziția 69

💥foot fetish 

💥sărutări corporale 

💥mici fantezii discutate și stabilite de comun acord (in limita bunului simt)

Tarifele mele sunt: 👉200 (fin) -30 min 

👉 400(ora)-(1-2 fin)

Programările se confirma cu o ora înainte, cine nu confirma automat anulez programarea.

💌Programări pe WhatsApp💌

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 15
2 hours ago, Miahi said:

Are cineva poze cu domnisoara? Am cautat pe topicuri si din pacate nu imi apar disponibile.

mergi cu incredere. eu am fost de multe ori si o sa mai merg. Dia e tot ce trebe ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Reghin
  • Oras:Reghin
Acum 2 ore, Miahi a spus:

Are cineva poze cu domnisoara? Am cautat pe topicuri si din pacate nu imi apar disponibile.

Am fost și eu la ea de vreo lună pentru că era super lăudată pe forum dar cred că am avut așteptări prea mari și când am intrat în apartament s-a văzut pe fața mea că nu sunt încântat. M-a întrebat direct, ce faci ? Rămâi sau pleci ? Are botox in buze(nu mă atrage botoxul), sâni siliconați de nota 10 foarte frumoși, atitudine super ok nota 10, se sărută franțuzește foarte bine nota 10, pizda frumoasă. Girlfriend experience nota 10. Acum dacă mă gândesc aș mai merge la ea dar atunci am fost cam nemulțumit că mă așteptam să fie frumoasa că o păpușă. Eu sunt foarte pretențios la cum arată la față o femeie. Încă nu am găsit una care să-mi placă la față și am fost la multe.

Link spre comentariu
Reputație: 1811
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar

Nu știu ce aș mai putea spune nou despre Diana. Eu mă bucur că a rămas aceeași fată tânără, frumoasă, veselă, jucăusă.

Contact wa, programare in aceeași zi.

Locație Maurer, apartament dotat cu tot ce este necesar desfășurării acțiunii.

Dya este o fată skinny, cu chip frumos, sâni siliconati potriviti constitutiei ei, fund bombat, piele fină. M-a așteptat intr-o rochie f sexy.

Socializare la o apâ, continuată in pat ptintr-o hârjoneală adolescentină combinată cu masaj, fk, și nângâieri reciproce.

On bun, umed, făcut la discreție, fără atentie la vecini. S-a poziționat pe lateral, aveam vedere la toate "bunătățile ei, plus o vedeam f bine cum ii penetram gurița.

Np inceput in câpriță, a pus lubrifiant doar pe suliță. După minute bune am schimbat in misionar cu țucături intense, unde am finalizat in preze. Există și o oglinda mică in cameră.

Cadou 400, dtd 60 min.

Eu voi reveni la ea ori de câte ori voi avea ocazia si oriunde o voi prinde.

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
La 30.05.2024 la 21:25, unsuflet a spus:

Nu știu ce aș mai putea spune nou despre Diana. Eu mă bucur că a rămas aceeași fată tânără, frumoasă, veselă, jucăusă.

Contact wa, programare in aceeași zi.

Locație Maurer, apartament dotat cu tot ce este necesar desfășurării acțiunii.

Dya este o fată skinny, cu chip frumos, sâni siliconati potriviti constitutiei ei, fund bombat, piele fină. M-a așteptat intr-o rochie f sexy.

Socializare la o apâ, continuată in pat ptintr-o hârjoneală adolescentină combinată cu masaj, fk, și nângâieri reciproce.

On bun, umed, făcut la discreție, fără atentie la vecini. S-a poziționat pe lateral, aveam vedere la toate "bunătățile ei, plus o vedeam f bine cum ii penetram gurița.

Np inceput in câpriță, a pus lubrifiant doar pe suliță. După minute bune am schimbat in misionar cu țucături intense, unde am finalizat in preze. Există și o oglinda mică in cameră.

Cadou 400, dtd 60 min.

Eu voi reveni la ea ori de câte ori voi avea ocazia si oriunde o voi prinde.

Îți multumesc pt vizita🤗 te pup și te mai aștept cu drag!😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Buna dimineata!🤗

Disponibila pt programari pana la ora 22:00, programari pe WhatsApp!❤️ Va pup si va doresc un inceput de saptamana minunata!😍

• Inimioara 6
Link spre comentariu
  • Oras:Tg Mures
  • Oras:Tg Mures
Acum 22 minute, dia_dia a spus:

Buna dimineata!🤗

Disponibila pt programari pana la ora 22:00, programari pe WhatsApp!❤️ Va pup si va doresc un inceput de saptamana minunata!😍

IMG-20240211-WA0000.jpg

Degeaba iti scriu nu raspunzi….

• Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 37
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Am vizitato și eu pe frumoasa Dia..mi-a deschis ușa o domnișoară super sexy și provocatoare...acțiunea a început cu sărutări..după ON foarte bine executat Deep...NP la fel de bun..plus 69..igiena impecabila ..se mișcă bine..da contre ..se implica total ..și este foarte lipicioasă cu o piele foarte fina și sâni superbi.. pot sa spun că am avut parte de o experiență foarte plăcută.. recomand cu drag ..de revenit..cu siguranță.. mulțumesc pentru clipele frumoase..te pup 😍♥️ 😘 

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
La 07.06.2024 la 20:19, Wisdom a spus:

Am vizitato și eu pe frumoasa Dia..mi-a deschis ușa o domnișoară super sexy și provocatoare...acțiunea a început cu sărutări..după ON foarte bine executat Deep...NP la fel de bun..plus 69..igiena impecabila ..se mișcă bine..da contre ..se implica total ..și este foarte lipicioasă cu o piele foarte fina și sâni superbi.. pot sa spun că am avut parte de o experiență foarte plăcută.. recomand cu drag ..de revenit..cu siguranță.. mulțumesc pentru clipele frumoase..te pup 😍♥️ 😘 

Îți multumesc pt vizita și pt cele scrise🤗 te pup și te mai aștept cu drag!😘

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 3294
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
La 12.06.2024 la 9:35, dia_dia a spus:

Buna dimineața!🤗

Disponibila ultimele 3 zile☺️ pupici!😘

Multumesc frumos pt. toate intalnirile...

M-am simtit răsfățat de fiecare data.  

O sa ne vedem probabil in Cluj, ca n-o sa rezist prea mult fara fundulețu' tau.  :))

Te pup.

• Like 5
  • Haha 1

bucilescelmaifaincur

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Eram in delegatie la Tg Mures si cautam fete pe forum si am gasit-o pe frumoasa Dia, o fata slim cu tate siliconate potrivite la marime cu corpului ei, cur misto rotund si bombat, frumoasa la fata, corp de pustoaica de liceu, zambet cuceritor, piele fina. Dupa dus ma asteapta dezbracata in pat unde incepem preludiul cu french kiss, sarutari si lins tatele si coborat mai jos nerezistand tentatiei, dulce rau gagica. Oral neprotejat umed cu schimbari de ritm, fin fara sa o atinga cu dintii... la normal protejat am pus-o misionarul pozitie buna sa o si sarut in timp ce penetrez, are piersicuta frumoasa si stramta, igiena foarte buna, epilata si fina. A fost o experienta placuta cu Dia, deschisa la socializare, in pat trebuie tratata ca o iubita.

Poate treci si prin Ploiesti

Te pup Dia ❤️

• Like 1
Link spre comentariu

Buna ziua băieți, am revenit, va pup si va aștept cu drag!🥰

Program: 10-21 

Serviciile mele sunt :

💥sex oral protejat (neprotejat in funcție de igiena) cu finalizarea corporală sau in prezervativ.

💥masaj de relaxare 

💥poziția 69

💥foot fetish 

💥sărutări corporale 

💥mici fantezii discutate și stabilite de comun acord (in limita bunului simt)

Tarifele mele sunt: 200 (fin) -30 min 

400(ora)-(1-2 fin)

💌Programări pe WhatsApp💌

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:Maros
  • Oras:Maros
La 06.09.2024 la 11:07, dia_dia a spus:

🥰

B6C4B4EE-8448-417E-841A-F86DF6715C72.jpeg

Zaietz Pagadi! Pana cand stai la noi Diana? De 2 ani incerc sa te vizitez dar nu se aliniaza astrele. Cand sunt in oras si am timp liber nu raspunzi,pleci si  cand te intorci sunt plecat si tot asa. Asta dupa ce mi-am dat seama ca am ratat sansa la o vizita pentru ca mi-am salvat gresit numarul tau. :) Sper ca de data asta sa ma intorc la timp si sa ajung la tine, mor de ciuda vazand ca dupa ce am luat la rand vreo 15 pagini din topicul tau nu am gasit niciun nemultumit, nici macar unul foarte subiectiv. Dovada ca esti minunata si vreau si eu niste clipe frumoase cu tine! 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...