Sari la conținut

💕🍭Dia_Dia💕🍭 0759697901💕🍭

dia_dia

Postări Recomandate

• Telefon: 0759697901
  • Oras:Ardeal
Postat

📌Vizita mea a luat sfârșit in orașul vostru minunat📌

💓😻Va multumesc la toți pentru primire și vizite😻💓 pupici și sa ne revedem cu bine!🥰

• Oras:Peste tot
Postat
1 hour ago, unsuflet said:

Sigur a revrnit? Nu raspunde la tel, iar pe wa nu ii intra mesajele.

Urmează...😀 eu am pus linkul pentru cei interesați să se pregătească 😊

Va anunța ea de când va fi dispo

• Inimioara 1
Postat

❤️Buna seara băieți,am revenit, ma găsiti disponibilă de mâine dimineața!❤️ Va pup și va aștept cu mare drag!😻😻😻

📌LOCATIA ESTE LA MAURER!📌

🥰Program  10:00-22:00!🥰

💘Seara frumoasa va doresc la toți!🙈

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Oras:ROMÂNIA
Postat

Urmăresc de ceva vreme topicul ei dar încă nu mi-am făcut programare la ea. Îmi place cum arată, e perfectă. Sper să si prind o programare. 

• Oras:Orașul Trandafirilor
Postat
4 hours ago, dia_dia said:

❤️Buna seara băieți,am revenit, ma găsiti disponibilă de mâine dimineața!❤️ Va pup și va aștept cu mare drag!😻😻😻

📌LOCATIA ESTE LA MAURER!📌

🥰Program  10:00-22:00!🥰

💘Seara frumoasa va doresc la toți!🙈

496DE2BA-3FEB-428F-B981-F3D7B8E93D2F.jpeg

Bine ai venit, printeso! Fresh tuning :))

• Minus 2
Postat

Bine ai venit, printeso! Fresh tuning :))😍💗

• Minus 2
Postat

Buna dimineața băieți, din păcate nu sunt disponibila nici astăzi din cauza ca nu ma simt eu bine... revin aici cu un mesaj pentru voi de când o sa fiu disponibilă... programări deocamdată nu pot sa fac la nimeni pana nu voi fi sigura ca sunt eu bine... pupicii și multă sănătate va doresc 

Postat
Acum 30 minute, dia_dia a spus:

Buna dimineața băieți, din păcate nu sunt disponibila nici astăzi din cauza ca nu ma simt eu bine... revin aici cu un mesaj pentru voi de când o sa fiu disponibilă... programări deocamdată nu pot sa fac la nimeni pana nu voi fi sigura ca sunt eu bine... pupicii și multă sănătate va doresc 

Sperăm că nu e ceva grav. Sănătate multă! 

• Mersi 1
Postat
Acum 9 minute, loveyougirl a spus:

Sperăm că nu e ceva grav. Sănătate multă! 

Ca sa nu  interpreteze lumea greșit sa va gândiți la tot felul de nebunii va zic și care-i treaba... am dureri de spate insuportabile... am programare la medic și după voi afla si eu care-i treaba... multumesc la toată lumea care își face griji pentru mine... pupici 

• Confuz 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 18 minute, dia_dia a spus:

Ca sa nu  interpreteze lumea greșit sa va gândiți la tot felul de nebunii va zic și care-i treaba... am dureri de spate insuportabile... am programare la medic și după voi afla si eu care-i treaba... multumesc la toată lumea care își face griji pentru mine... pupici 

Pupici. Mulțumim de precizare. Esti drăguță. Pe cand sa te vizitez și eu, prima dată, iar nu am noroc. Însănătoșire grabnică! 😗

Postat
8 hours ago, dia_dia said:

Să te faci bine frumoasa Dia Dia!!!🙏🙏🙏🌹

• Mersi 1
  • Oras:pe aici
  • Oras:pe aici
Postat
12 hours ago, dia_dia said:

multa sanatate draga Dia Dia !

• Mersi 1
Postat

🥰Buna dimineața băieți, va multumesc la toți cei care cu adevărat vati făcut griji pentru mine dar sa știți ca sunt bine!🥰

💘🙈Disponibilă pentru programări!💘🙈    Zi frumoasa va doresc la toți!😻

• Like 1
  • Inimioara 5
Postat

😃😇😍 Diana, de ce oare nu am venit eu până acun la tine? 

Deci, pe frumusețea asta mică(deși mi-o imaginam mai înaltă), o urmăresc pe forum de multă vreme, și nici eu nu știu de ce nu am vizitat-o până acum.🤔

Nu aveam in plan să vin azi la fete, dar văzând pe forum că e disponibilă, am zis sa imi incerc norocul. Eram nehotărât, să iau 30 sau 60 de minute. Am zis ca iau 30 de minute. Dar când am văzut ce frumusețe apare de după ușă, am zis woow, ce fată drăguță, superbă, si am întrebat dacă pot rămâne o oră, dar din nefericire nu s-a putut.

Mai întâi m-a întrebat dacă doresc la dus, ce vreau sa servesc, un suc, o apa. Apoi m-a familiarizat cu ce servicii oferă. 

Dacă ar fi să fac o recenzie corectă, ar fi asa:

Programare pe whatapp. Răspuns imediat. 

Locație la Maurer 

Timp dtd 30, 35 minute. 

Tarif 200 

Servicii ON, foarte senzual, deep.,plăcut. I-am gustat și eu piersicuta micuță, drăguță, curată, fără mirosuri suspecte. 

NP doar doua poziții am încercat. Ea deasupra, misionar, si iar ea deasupra, unde am și finalizat glorios. (in sfârșit). A fost wow. 

Nota 10 cu steluță are din partea mea. O recomand și cu siguranță voi reveni la ea cat mai repede, pentru o ora, clar.

E foarte deschisă, joviala, prietenoasă, gfe ridicat. Are un corp perfect. Fundul e piesa de rezistenta, sânii frumoși, frumoasă la față. E ca o păpușă. 🤗😚😍

Mulțumesc pentru primire, și de abia aștept să ne revedem. Sănătate multă îți doresc. Te puuuuuup fată dulce. 

• Like 2
  • Mersi 1
Postat
La 31.08.2022 la 20:30, diabllo21 a spus:

.....doar tandrete , doar feminitate , cata sensibilitate in aceasta mana de carne, numita Dia.... In bratele acestui suflet minutele alearga ...alearga , as vrea sa stea in loc sa te bucuri de tot ce este ea .
.....clipe de desfatare si de placere , cu tot ce poti face cu aceasta fiinta .....
.....merita tot ce este mai bun , notele pt ea nu sunt decat 10 ...., asta simt si asta notez .
.....multumesc pitic pt aceste trairi si sa ne revedem cu bine
....te imbratisez la pieptul meu cu sensibilitate , pt tine care esti o mana de tarana cu un suflet deosebit😘😘

Exact aceleași cuvinte le pot spune si eu despre ea. 

• Inimioara 1
Postat
La 24.08.2022 la 17:07, goodlad a spus:

Salutare!

Am fost saptamana aceasta iarasi la frumoasa asta de Dia, pt a 3-a oră si deja ma gandesc cum sa fac sa merg a 4-a oră care sunt sigur ca va fi si mai memorabila😁

Totul a fost ca la carte, programare, respectare programare(aici m-a intrebat daca pot sa merg mai repede cu o ora decat ora stabilita initial, clar ca m-am dus deoarece eram tare nerabdator sa o revad😁), locatie...servicii nu mai vorbim.

Am facut dragoste cu ea nu simplu sex, banuiesc ca avem o chimie sau ceva acolo, acuma sper sa nu ma indragostesc🤣.

Nu mai detaliez ca imi vine iar cheful de ea si nu pot merge.Va las pe voi sa va imaginati sau mai bine sa o incercati.

Spor la "treaba" la baieții !

Dia te 😘.

Într-adevăr există riscul să te îndrăgostești de ea. Nu ai cum să nu te îndrăgostești de ea. 

• Inimioara 1
Postat
Acum 14 ore, loveyougirl a spus:

😃😇😍 Diana, de ce oare nu am venit eu până acun la tine? 

Deci, pe frumusețea asta mică(deși mi-o imaginam mai înaltă), o urmăresc pe forum de multă vreme, și nici eu nu știu de ce nu am vizitat-o până acum.🤔

Nu aveam in plan să vin azi la fete, dar văzând pe forum că e disponibilă, am zis sa imi incerc norocul. Eram nehotărât, să iau 30 sau 60 de minute. Am zis ca iau 30 de minute. Dar când am văzut ce frumusețe apare de după ușă, am zis woow, ce fată drăguță, superbă, si am întrebat dacă pot rămâne o oră, dar din nefericire nu s-a putut.

Mai întâi m-a întrebat dacă doresc la dus, ce vreau sa servesc, un suc, o apa. Apoi m-a familiarizat cu ce servicii oferă. 

Dacă ar fi să fac o recenzie corectă, ar fi asa:

Programare pe whatapp. Răspuns imediat. 

Locație la Maurer 

Timp dtd 30, 35 minute. 

Tarif 200 

Servicii ON, foarte senzual, deep.,plăcut. I-am gustat și eu piersicuta micuță, drăguță, curată, fără mirosuri suspecte. 

NP doar doua poziții am încercat. Ea deasupra, misionar, si iar ea deasupra, unde am și finalizat glorios. (in sfârșit). A fost wow. 

Nota 10 cu steluță are din partea mea. O recomand și cu siguranță voi reveni la ea cat mai repede, pentru o ora, clar.

E foarte deschisă, joviala, prietenoasă, gfe ridicat. Are un corp perfect. Fundul e piesa de rezistenta, sânii frumoși, frumoasă la față. E ca o păpușă. 🤗😚😍

Mulțumesc pentru primire, și de abia aștept să ne revedem. Sănătate multă îți doresc. Te puuuuuup fată dulce. 

Iti multumesc pentru vizita și cele scrise... pupici și te mai aștept cu mare drag!🥰

Postat
Acum 35 minute, dia_dia a spus:

Iti multumesc pentru vizita și cele scrise... pupici și te mai aștept cu mare drag!🥰

Cu siguranță voi reveni la tine ori de câte ori va fi posibilă o întâlnire. 

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat

No in sfarsit am avut parte si eu de o experienta frumoasa in scurta mea sedere in oras. Frumoasa e un cuvant prea sarac, nu stiu daca voi reusi sa descriu exact cum m-am simtit, dar voi incerca o recenzie regulamentsra.

In primil rand m-am gandit serios daca sa scriu o recenzie sau nu. M-am hotarat sa o fac din respect pentru Dia, pentru munca ei si pentru felul ei de a fi. Ideea este ca voi aveti in localitate o floare rara, un nestemst de care va puteti bucura, asa cum putine alte orase au.

Programare pe wa, raspuns prompt de fiecare data. 

Locatia -apartament in Maurer, cam multe usi pt mine, era sa ies in curu gol pe casa scarii🤣, dar in rest totul ok. Dus nu am facut fiindca suntem vecini di am venit fresh, sa nu ii mai consum spa sau msi exact sa nu imi mananc din timpul petrecut cu ea.

Diana este o fetita subtirica, blonda, frumoasa foc, cu dinti perfecti si cu sanii micutzi, conform staturii. M-a asteptat intr-o lenjerie alba sexy si stravezie, pe tocuri. De cum am vazut-o, am simtit ca de data asta am nimerit bine.

Social8zare scurta la un pahar de spa/cico, urmata de o mai lunga socializare in pat. Aici totul s-a desfasurat asa cum imi place mie: discutii unul in bratele celuilalt (prietenii stiu de ce😁), asortate cu saruturi si mangaieri reciproce, un fel de harjoneala adolescentina. Puteam sa plec multumit si dupa faza asta, dar nu m-a lasat ea😅. Dya e o fata naturala, sincera si pe care nu te saturi sa o admiri. Bonus graiul dulce moldovenesc.

Trecem la fapte mai rusinoase. Asa pe nesimtite discutia se rarefiaza si lasa loc saruturilor adevarate, cu imbarligari de limbi, cu mangaieri mai apasate, cu pupat sanii feciorelnici si in final veverita cheala si micutza, precum toata faptura. Totul duper curat, fara niciun miros. Poate intr-o zi voi duce munca asta de jos pana la capat.

On fosrte bun, cu schimbari de ritm, umed dar nu foarte tare, am simtit-o bine de tot, era sa predau armele inainte de lupta cea mare.

Montat preze si trecut prin Lot, misionar si doggy. Toate cu implicare maxima din partea ei, accepta orice pozitie, geme in surdina😃. Pasarica stramta, un deliciu. Revenit la oral si the end.

Cadoul 300 lei, timp depasit putin, fara niciun comentariu din psrtea ei. Nu m-am simtit grabit nici macar o clipa.

Nu va recomand sa o vizitati, cel putin pana luni, cand voi parasi eu orasul😅. Va rog sa nu o aglomerati pana atunci, mai vreau 2 vizite la ea, sambata si duminica. Dupa aia, puteti face ce vreti voi. 

Scuzati-ma ca m-am intins ca Sandra Btown, dar de mult nu m-am simtit atat de bine cu o fata si credeti-ma ca am cateva zeci la activ. Incercati sa constientizati ce diamant aveti in buzunar pana nu incearca sa v-o fure altii.

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 1 minut, Flx01 a spus:

Felicitari @unsuflet pt experienta ta alaturi de Dia_Dia. DAR VEI PLATII PT ASTA🙈🤣🤣🤣

Dar am platit deja, la finalul intalnirii. Era sa uit, ce-i drept.🤣

Postat
Acum 6 minute, unsuflet a spus:

Dar am platit deja, la finalul intalnirii. Era sa uit, ce-i drept.🤣

Ca sa te iert trebuie sa o furi pe Dia_Dia de la colegii din Mureș Si sa o aduci in Arad (TOT PE MALUL MURESULUI) 🙈🙈🙈

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...