kindman Reputație: 47 Postat Noiembrie 7 Partajează Postat Noiembrie 7 Dupa indelungi incercari, am ajuns si eu pe la @dia_dia. Incercam deja de cateva zile sa imi fac programare la ea, dar nu a fost disponibila, si mi-era deja teama ca daca mai insist va crede ca sunt vreun obsedat. Dar nu, am vrut sa o vizitez datorita pozelor si recenziilor bune de pe forum. Locatia Maurer, punctualitate respectata, mi s-a deschis usa, am intrat, iar dupa usa era o domnisoara incantatoare, skinny, talie de viespe, sani mari siliconati, imbracata in ciorapi de plasa negri, si un costum intim negru prin care i se vedeau sanii. Manichiura, pedichiura facute, mi-a dat de la inceput impresia unei femei care tine la igiena. Mi-a zambit de la inceput, s-a comportat deja ca si cum ne stiam de ceva timp, m-am simtit foarte bine primit. A apreciat cheesecake-ul la borcan ce i l-am adus. Am stat putin de vorba in bucatarie. Era atat de prietenoasa, de dezinvolta, dar in acelasi timp focoasa si iute la minte cum sunt moldovencele. Apoi am mers la baie sa ma improspatez si am intrat in dormitor. Am pus muzica mea de pe telefon, si am rugat-o sa imi faca un masaj. Spune ca nu a facut curs de masaj, dar eu l-am simtit ca si cum era facut de o profesionista. Apoi i-am facut si eu masaj, si pe spate si pe fata. Era o placere sa o ating pe sani, si peste tot, sa ii simt pielea catifelata. Nu voi intra in prea multe detalii, dar voi spune doar ca am avut parte de ON, cowgirl, doggy si misionar, FK, dupa care am intrerupt la cererea mea caci din nor eram prea stressat de alte probleme. A fost receptiva la toate dorintele mele. M-am reimprospatat si imbracat la baie, dupa care am mai stat cateva minute la povesti in bucatarie. A fost foarte amabila, m-a servit cu apa, suc, m-a intrebat daca ma deranjeaza sa fumeze. Nu am sa ii reprosez absolut nimic. A fost tot timpul prietenoasa, si imi pare rau ca sunt eu mai putin zambaret, caci nu voiam sa o fac sa se simta cumva prost ca nu raspund la fel. La final, ne-am sarutat din nou, ne-am imbratisat si i-am urat succes pana data viitoare cand ne vom vedea. Si acum note: Aspect: eu nu dau note, spun doar ca nu i-am gasit absolut nici un defect ON: 10+ (aproape ca finalizasem) NP: 10 GFE+FK: 10 (cu atingeri, mangaieri) Atitudine: 10+ (foarte atenta la nevoile clientului) Multumesc, Dia, am fost realmente incantat sa te cunosc. 4 2 Link spre comentariu
dia_dia Reputație: 2675 Postat Noiembrie 7 Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Autor Partajează Postat Noiembrie 7 Acum 25 minute, kindman a spus: Dupa indelungi incercari, am ajuns si eu pe la @dia_dia. Incercam deja de cateva zile sa imi fac programare la ea, dar nu a fost disponibila, si mi-era deja teama ca daca mai insist va crede ca sunt vreun obsedat. Dar nu, am vrut sa o vizitez datorita pozelor si recenziilor bune de pe forum. Locatia Maurer, punctualitate respectata, mi s-a deschis usa, am intrat, iar dupa usa era o domnisoara incantatoare, skinny, talie de viespe, sani mari siliconati, imbracata in ciorapi de plasa negri, si un costum intim negru prin care i se vedeau sanii. Manichiura, pedichiura facute, mi-a dat de la inceput impresia unei femei care tine la igiena. Mi-a zambit de la inceput, s-a comportat deja ca si cum ne stiam de ceva timp, m-am simtit foarte bine primit. A apreciat cheesecake-ul la borcan ce i l-am adus. Am stat putin de vorba in bucatarie. Era atat de prietenoasa, de dezinvolta, dar in acelasi timp focoasa si iute la minte cum sunt moldovencele. Apoi am mers la baie sa ma improspatez si am intrat in dormitor. Am pus muzica mea de pe telefon, si am rugat-o sa imi faca un masaj. Spune ca nu a facut curs de masaj, dar eu l-am simtit ca si cum era facut de o profesionista. Apoi i-am facut si eu masaj, si pe spate si pe fata. Era o placere sa o ating pe sani, si peste tot, sa ii simt pielea catifelata. Nu voi intra in prea multe detalii, dar voi spune doar ca am avut parte de ON, cowgirl, doggy si misionar, FK, dupa care am intrerupt la cererea mea caci din nor eram prea stressat de alte probleme. A fost receptiva la toate dorintele mele. M-am reimprospatat si imbracat la baie, dupa care am mai stat cateva minute la povesti in bucatarie. A fost foarte amabila, m-a servit cu apa, suc, m-a intrebat daca ma deranjeaza sa fumeze. Nu am sa ii reprosez absolut nimic. A fost tot timpul prietenoasa, si imi pare rau ca sunt eu mai putin zambaret, caci nu voiam sa o fac sa se simta cumva prost ca nu raspund la fel. La final, ne-am sarutat din nou, ne-am imbratisat si i-am urat succes pana data viitoare cand ne vom vedea. Si acum note: Aspect: eu nu dau note, spun doar ca nu i-am gasit absolut nici un defect ON: 10+ (aproape ca finalizasem) NP: 10 GFE+FK: 10 (cu atingeri, mangaieri) Atitudine: 10+ (foarte atenta la nevoile clientului) Multumesc, Dia, am fost realmente incantat sa te cunosc. Și eu îți multumesc pt vizita și pt cele scrise, te pup și te mai aștept cu drag și data viitoare! Pupici😘🤗 Link spre comentariu
raduflorea Reputație: 54 Postat Noiembrie 8 Oras:Mureș Oras:Mureș Partajează Postat Noiembrie 8 Am vizitat și eu pe cea mai frumoasă și simpatică moldoveancă care ne vizitează cu plăcere. E micuță dar are tot ce-i trebuie și dedicată pe deplin. Păcat că nu stă mult la noi măcar cate o zi să o luăm acasă pe rând. Îți mulțumesc pentru timpul petrecut împreună ești perfectă. Să nu ne faci să te așteptăm mult. Te iubim 😘🌹. Care nu o știți merită încercată e de nota 10 cu + 2 Link spre comentariu
jonnyfucker82 Reputație: 30 Postat Noiembrie 9 Partajează Postat Noiembrie 9 Salutari tuturor Am revenit la frumoasa si delicata Dia Despre ea se stie tot ce se poate: frumoasa, sexy, sociabila. E o tipa care il intelege pe cel din fata sa, il face sa se simta bine si in siguranta. Acțiunea o pastrez doar pentru mine. Notele Aspect 10 GFE 10 ON 10 NP 10 Locatie 10 Te pup dulce Dia 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum