Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0752675856
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hey !!!🤗

Ce spuneti de o vizita ?😉😘

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 32 minute, yo soi ilie dumitresco a spus:

Esti la Deva,sau vrei sa vi?

vreau sa vin😘

Vizitator calatorul00
Reputație: 0
Postat

Bună Diana,eu cred că eşti binevenită,oricum,,un bun venit💋

• Oras:alba
Postat
La 18.03.2021 la 23:16, diana1771 a spus:

Hey🤗

Intr-o săptămâna plec acasa si cand ma intorc promit ca trec pe la voi😀💋💋

Buna Diana 🙃 

Te așteptăm cu drag și cu bratele deschise 🤗Cel puțin eu unul, inca de atunci cand ai promis pe topicul de Alba 😘

E de apreciat ca fetele de peste Prut, sunt corecte si se tin de cuvânt 👍 

Te-am pupat 💋

PS băieți, daca v-a plăcut de cealaltă Diana, mai mult ca sigur ca o sa o îndrăgiți si pe @diana1771 🥰

• Inimioara 1
Vizitator calatorul00
Postat
Acum 3 minute, cucubau86 a spus:

Buna Diana 🙃 

Te așteptăm cu drag și cu bratele deschise 🤗Cel puțin eu unul, inca de atunci cand ai promis pe topicul de Alba 😘

E de apreciat ca fetele de peste Prut, sunt corecte si se tin de cuvânt 👍 

Te-am pupat 💋

PS băieți, daca v-a plăcut de cealaltă Diana, mai mult ca sigur ca o sa o îndrăgiți si pe @diana1771 🥰

Sigur colegul,vorba lor e atât de dulce,ca dealtfel şi ele,o aşteptăm cu drag💋👍

Vizitator himmlerss
Postat
Acum 6 ore, diana1771 a spus:

Hey !!!🤗

Ce spuneti de o vizita ?😉😘

82E1D6C8-BC74-4DF2-828C-DFFCB0E34912.jpeg

Îmi place ce vad😍. Iar dacă ai și atitudinea colegei tale Dia cu siguranță vei fi apreciată și ne vom înțelege de minune🙃🤗. Așa că te aștept cu brațele deschise 👍

• Oras:Hunedoara-Deva
  • Oras:Hunedoara-Deva
Postat

Un bun venit și din partea mea, Diana! Ne-ai delectat privirea cu poza prezentată 😍 Te așteptăm cu drag 🤗👍 Sper să stai mai mult de 3 zile 🌺

• Minus 3
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna scumpilor !♥️

Disponibila pentru programari !

Serviciile mele sunt :

OP

ON (doar in functie de igiena)

NP (doar protejat)

69

MASAJ

SĂRUTĂRI (pe gura doar in functie de igiena,chimie si compatibilitate)

FINALIZARE CORPORALĂ 

ACCEPT anilingus,cunilingus

MICI FANTEZII

‼️CER SI OFER SERIOZITATE ,IGIENA MAXIMA SI CEI 7 ANI DE ACASA‼️

IN CAZUL IN CARE NU RASPUND LA APEL VA ROG SA NU DISPERAȚI CU APELURI INCONTINUU ,LASATI UN MESAJ SI ORA PANA LA CAT VA POT RASPUNDE

Multumesc ♥️

200-30 min(1fin)

300-1 h(1-2fin)

Locatia : Aleea Viitorului bl.O4

Pupici😘😘😘🥰

• Inimioara 1
Postat
4 minutes ago, gigicata said:

Bine ai revenit, Diana! Te sărut 😍😘😘😘

De fapt am vrut să spun „Bine ai venit!”

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bine v-am gasit dragilor !☺️😘

Vizitator calatorul00
Postat

Salutare.

Tocmai am ieşit de la minunata Diana,o femeie,superbă,cu o atitudine plăcută,ce-mai,o minunată de femeie.

Astăzi voi fi mai scurt în cuvinte,deoarece,e o săptămână mai specială,de aceea,vreau doar să spun că întâlnirea cu Diana a fost minunată,mai multe detali vă las pe voi să o descoperiţi ,şi vă spun că nu o să vă pară rău,,dar haide să facem totul corect..

Am stabilit întâlnirea prin sms.totul a fost ok,cu confirmare,10 pentru aceasta,

Servici..Locație cunoscută pe alea Viitorului,curată cu miros plăcut,baie nota 10.

Acțiune,superbă,excitantă şi cu multă implicare din partea lui Diana,săruturi,îmbrățişări,totul a fost minunat.

ON,10,executat,fără grabă cu multă pasiune....NP,10super,ce mai făcut cu pasiune,înbrățişări,săruturi,toate au fost   minunate,,GFE,10 atitudine plăcută vorbăreață,cu mult zâmbet pe buze ,o întâlnire plăcută...cam atât mai multe vă las pe voi să o descoperiţi,chiar merită,,baftă..

Ps,mulţumesc Diana pt.clipele petrecute ,eşti o fată superbă,cu un caracter frumos,eşti minunată chiar ma-m simţit bine cu tine..Ai grijă de tine,şi la o bună revedere,,pupici💋cu multe înbrățişări,pt tine,😘😘💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 46 minute, calatorul00 a spus:

Salutare.

Tocmai am ieşit de la minunata Diana,o femeie,superbă,cu o atitudine plăcută,ce-mai,o minunată de femeie.

Astăzi voi fi mai scurt în cuvinte,deoarece,e o săptămână mai specială,de aceea,vreau doar să spun că întâlnirea cu Diana a fost minunată,mai multe detali vă las pe voi să o descoperiţi ,şi vă spun că nu o să vă pară rău,,dar haide să facem totul corect..

Am stabilit întâlnirea prin sms.totul a fost ok,cu confirmare,10 pentru aceasta,

Servici..Locație cunoscută pe alea Viitorului,curată cu miros plăcut,baie nota 10.

Acțiune,superbă,excitantă şi cu multă implicare din partea lui Diana,săruturi,îmbrățişări,totul a fost minunat.

ON,10,executat,fără grabă cu multă pasiune....NP,10super,ce mai făcut cu pasiune,înbrățişări,săruturi,toate au fost   minunate,,GFE,10 atitudine plăcută vorbăreață,cu mult zâmbet pe buze ,o întâlnire plăcută...cam atât mai multe vă las pe voi să o descoperiţi,chiar merită,,baftă..

Ps,mulţumesc Diana pt.clipele petrecute ,eşti o fată superbă,cu un caracter frumos,eşti minunată chiar ma-m simţit bine cu tine..Ai grijă de tine,şi la o bună revedere,,pupici💋cu multe înbrățişări,pt tine,😘😘💋

multumesc frumos😘te mai astept☺️🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 26 minute, jon9022 a spus:

Diana pana când te găsim în Deva??

buna,deocamdata o saptamana😘

• Oras:Cluj
Postat

Bine ca ai postat poze aici, sa vedem sani, ca nu prea sunt mari, ca pe publi nu va lasa sa postati nud. Bine ca avem unde sa alegem 🤗

Postat
Acum 12 minute, Giuseppeee a spus:

Bine ca ai postat poze aici, sa vedem sani, ca nu prea sunt mari, ca pe publi nu va lasa sa postati nud. Bine ca avem unde sa alegem 🤗

Salutare 🙃 

Sunt numa buni, pot confirma 😋 Recenzia completa o sa o las în masura în care timpul o sa imi permită 😉 Poti sa mergi linistit, nu o sa iti para rau @Giuseppeee, iar daca nu o sa fi mulțumit, îmi asum eu critica 👍 

PS sper ca nu ești amator doar de DD 

Postat

Salutare, nu @cucubau86, mersi, dar nu e pe gustul meu fata. Nu sunt amator numai de cupa DD, dar nici de cupa A 😁 Dupa parerea mea, o fata, sa fie sexy, trebuie sa aiba macar o cupa C, facuta bine, bineinteles.

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Dragii colegii ca să vă ajut să vă faceți o idee 

Diana este o fată super din toate punctele de vedere .

Dacă îi treceți pragul nu o să plecați dezamăgiți 🤙

• Inimioara 1
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Am vizitat-o pe domnisoara Diana.Chiar,dacă este săptamăna mare,stiu ca am păcătuit,de felul meu sunt un  păcătos,nu am putut să mă abtin să nu marchez in poarta titularei topicului.Programare prin sms,m-a rugat să confirm intalnirea cu 30 de minute inainte,zis si făcut,locatia pe Al.Viitorului,problemă cu locurile de parcare,mi-am lasat masina undeva pe Bd.Decebal după care am luat-o la pasi mărunti,la fix a fost incalzirea inainte de futai.

Se face ora H,ajung la locul cu pricina,trimit un sms cu rugămintea să-mi spună numărul la interfon,intru in bloc,imi deschide usa o domnisoară foarte sexy,exact pe gustul meu,tipa arată super bine.Mă invita inăuntru după care am trecut direct la actiune deoarece juniorul era tara ca piatra iute ca săgeata.

Locatie:8 Bloc vechi,de pe vremea lui Cească,garsonieră curată,baie mică,dotată cu gel de dus pentru futaci,apă de gură,dormitorul era amenajat cu o oglinda destul de mare,era fain sa te privesti cum penetrezi o bunăciune.

Aspect:+9 Blondă,drăgută la chip,sănii micuti,plăcuti la atingere,fundul este piesa de rezistentă,in găndul meu imi ziceam ce fain dacă făcea anal, din pacate nu face acest serviciu,ce sa mai zic la corp arată belea,asa cum imi place sa arate o femeie,bunăciune in toată splendoarea ei.

ON:6 Executat slab,nu este punctul forte al Dianei,făra atentie la zonele adiacente,se ajută de mană,nu face DT,mai trebuie lucrat la acest serviciu,soldătelul dezamăgit de felul cum a fost tratat,pot spune că s-a revansat la normal.

NP:8 Dacă,oralul nu a fost ce trebuie,normalul a fost ok,foloseste lubrifiant,ce mi-a placut chiar dacă s-a dat cu chestia aia,era strămptă in păsărică.Am schimbat căteva pozitii,gemea frumos,mă lua in brate,am beneficiat si de FK,dă contre, nu este genul de păpusă gomflabilă,nu a comentat la schimbarea stilurilor de futut,după minute bune soldatelul s-a dat batut si a ejaculat in prezervativ.

Igienă:9 Curată,piele fină,cremuită,manichiura si pedichiura ok,piersicută epilată.

Gfe:8 Se face plăcută pe toată durata intalnirii,zămbăreată,finută,FK in limita bunului simt,să nu uitam că suntem in pandemie,am fost servit cu un pahar de apă plată,nu este pe grabă,concluzia futaiului a fost că nu imi mai venea sa plec din apartamentul ei,la cat de bine arată.

Cadou:150 lei

Timp:30 minute

De recomandat:Da,chiar daca oralul nu este cine stie ce,se revanseaza la futai.

De revenit:Da

Te pup,Diana!

• Like 4
Postat
Acum 9 minute, Giuseppeee a spus:

Daca calatorul00 a dat la ON 10 si Mihai Deva 6 la ON asa pe cine sa credem?  🤔

Din partea mea are tot 🔟 la ON deoarece a fost umed și lent cum îmi place mie. Si surpriza, am avut parte si de atenție pe la "vecini" 😋 Ca să iti dau un simplu exemplu, probabil @mihai deva e fan deep si cum ea nu face așa, el a mai scazut puncte. @calatorul00 daca nu e interesat de deep atunci e normal ca nu a scăzut puncte pt asa ceva. Trebuie sa citești atent și detaliile dacă vrei sa vezi de unde e diferita de note. Mie de exemplu nu imi place ca oralul sa imi fie făcut rapid sau si mai grav sa fiu zgariat cu dintii(am pățit o data). Eu alea le depunctez,  rest nu pun prea mult preț pe deep sau atenție la întreaga zona. Dacă am parte de ele profit, iar daca nu am parte, nu le duc lipsa. Sper ca te-am elucidat cum e cu notele. Fiecare le da dupa cum are fantezia/plăcerea, e si normal,ca doar suntem cu toții diferiți unul de celalalt. 

Si ca să inchei, tot cu un exemplu, tie iti plac sânii mari, iar mie îmi plac cei de bun simț, nici prea mari, nici prea mici...atata timp cât sunt fermi ca ai domnișoarei pe al cărei topic suntem, pt mine sunt perfecți. 

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...