Sari la conținut

0766714860 Andreea

Postări Recomandate

Reputație: 187
  • Oras:Craiova
Postat

Sunt niște poze pe public cu numele andrea și sunt pozele acestei fete nu știu sigur dacă este ca pt ca am sunat și este telefonul închis dacă poate cineva să pună linkurile ca la mine nu știu de ce nu merge

Postat

Nu răspunde dar dacă ea este îmi fac abonament 🤣

Postat

Văd că are postate două anunțuri de dimineață, probabil a lucrat doar cateva ore. Urmărește când apare iar anunțul și sun-o atunci! 

Postat

Dacă lucrează câteva ore înseamnă ca ea este

Reputație: 1094
  • Oras:Toată Romania
  • Oras:Toată Romania
Postat

Un fel de Fata Morgana ca vestita si iubibila Marina ?😃

Postat

Am vorbit cu “ fata morgana “ prin mesaje și mi-a spus ca lucrează în seara asta după ora 11 până la 2-3 . Aștept să mă întâlnesc și eu cu ea 

Postat

Eu nu reușesc să dau de ea ai idee ce program are ?

Postat
La 04.07.2025 la 23:03, gabitzz a spus:

Am vorbit cu “ fata morgana “ prin mesaje și mi-a spus ca lucrează în seara asta după ora 11 până la 2-3 . Aștept să mă întâlnesc și eu cu ea 

Știi ceva de ea?

Postat

Ciudat ca nu raspunde deloc poate doar a folosit aceleași poze și nu este ea poate revine de luni fiind weekend poate de aceea are tel închis încă nu a confirmat nimeni ca este ea 

Postat

am fost eu la ea si a spus ca ea este , a zis ca sar putea sa faca decat o zi doua atat ... daca a sters anuntul cel mai probabil deocamdata nu mai lucreaza , a avut servicii bune 

Postat
Acum 5 minute, craioveanul77 a spus:

am fost eu la ea si a spus ca ea este , a zis ca sar putea sa faca decat o zi doua atat ... daca a sters anuntul cel mai probabil deocamdata nu mai lucreaza , a avut servicii bune 

ai fost de curând la ea ? dacă da, ce servicii / prețuri mai are ? și eu am incercat să iau legatura cu ea dar fără succes..

Postat
Acum 1 oră, craioveanul77 a spus:

Poți lua legătura cu ea și să o întrebi dacă mai revine?a fost o surpriză frumoasă de care nu am apucat sa profit,am vizitat-o in trecut și era superbă și ca aspect și că servicii 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...