Sari la conținut

noua in orasul tau - anastasia 0752544801 / 0759427001

Vizitator palosugros

Postări Recomandate

• pisicuts a schimbat titlul în noua in orasul tau - anastasia 0756848093
Vizitator fardugol
Reputație: 0
Acum 1 oră, Anastasia- a spus:

Buna dimiii! In 2 h voi ajunge in Iasi! Numărul meu de telefon este 0756848093 , dacă ma ajuta cineva sa l schimb. Astept mesajele voastre și pe whats app. La apeluri nu voi Răspunde momentan deoarece ma aflu in tren, astept mesajele voastre și sa ne vedem ! Va puuup!!!❤️❤️

@pisicuts

Acum 16 minute, Anastasia- a spus:

Ma poți ajuta cu numărul de telefon, te rog frumos ?

Link spre comentariu
Vizitator silviudulce
Reputație: 0
2 hours ago, Anastasia- said:

Buna dimiii! In 2 h voi ajunge in Iasi! Numărul meu de telefon este 0756848093 , dacă ma ajuta cineva sa l schimb. Astept mesajele voastre și pe whats app. La apeluri nu voi Răspunde momentan deoarece ma aflu in tren, astept mesajele voastre și sa ne vedem ! Va puuup!!!❤️❤️

La Cluj ai in plan o vizita? Ar fi fain sa vii cateva zile asa, de test.

Link spre comentariu

Apai sa spun câteva vorbe.. 

Anastasia o tipa frumoasa și cu nebunia specifica vârstei..... Chiar dacă timpul a fost scurt doar 1/2 ora clar a fost o partida rapida dar cu ceea ce trebuie... Oral bun np, și după un normal protejat unde chiar trebuie punctat un 10 plus.... Te pup fata frumoasa și scuze pentru poziția unde ți am solicitat încheieturile inghinale.... Kiss

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
Acum 16 minute, manu79 a spus:

Apai sa spun câteva vorbe.. 

Anastasia o tipa frumoasa și cu nebunia specifica vârstei..... Chiar dacă timpul a fost scurt doar 1/2 ora clar a fost o partida rapida dar cu ceea ce trebuie... Oral bun np, și după un normal protejat unde chiar trebuie punctat un 10 plus.... Te pup fata frumoasa și scuze pentru poziția unde ți am solicitat încheieturile inghinale.... Kiss

Mulțumesc din suflet! Te pup cu drag și te mai astept!❤️❤️❤️

Link spre comentariu

1.90 ?  eu am 1.85 si nu mi-a venit sa cred ca e mai inalta decat mine 😀

Infatisare de revista Vogue ? 

Corp de Victoria’s Secret Angels ? 

Picioare care nu se mai termina ? Asta poate fi un - daca esti gras si batran (politicaly correct > Mai plinut 😂 si trecut de prima tinerete 😅 )

Fata e top , am mai bifat si eu cam tot ce a fost top prin Iasi si e sus de tot !

Nu mi-a citat din Balzac si nici nu mi-a recitat din Shakespeare , nici nu ma gadilat dupa ureche in timp ce avea un Overreact Fake la vreun cacat de gluma pe care oi fi facut-o , doar terminatii isi pot dori asta cand merg la futut :)) .

Pentru cei care vor sa vada ceva frumos , pe care nu ar pune mana fara  🤑 99% , e un Must Have !

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 27 minute, 22cmrcrds a spus:

1.90 ?  eu am 1.85 si nu mi-a venit sa cred ca e mai inalta decat mine 😀

Infatisare de revista Vogue ? 

Corp de Victoria’s Secret Angels ? 

Picioare care nu se mai termina ? Asta poate fi un - daca esti gras si batran (politicaly correct > Mai plinut 😂 si trecut de prima tinerete 😅 )

Fata e top , am mai bifat si eu cam tot ce a fost top prin Iasi si e sus de tot !

Nu mi-a citat din Balzac si nici nu mi-a recitat din Shakespeare , nici nu ma gadilat dupa ureche in timp ce avea un Overreact Fake la vreun cacat de gluma pe care oi fi facut-o , doar terminatii isi pot dori asta cand merg la futut :)) .

Pentru cei care vor sa vada ceva frumos , pe care nu ar pune mana fara  🤑 99% , e un Must Have !

Mulțumesc din suflet!! Te pupppp❤️❤️

Link spre comentariu

In sfarsit am reusit sa ma intalnesc cu titulara acestui topic (din mai multe incercari in vizitele precedente), si da, insistenta mea a fost rasplatita cu varf si indesat. Dupa o programare facuta de ieri, astazi, (dupa o usoara amanare, urmand sa constat mai tarziu ca acea amanare se datoreaza profesionalismului ei, deoarece nu a dorit o intalnire in stare de somnolenta, a dorit sa-si faca toate tabieturile ca sa ma intalneasca bine dispusa si plina de energie, lucru care s-a si intamplat dealtfel), reusesc sa-i trec pragul Anastasiei, despre aspectul fizic nu are rost sa mai argumentez mare lucru, se stie deja ca e o gazela pe l-a 1.85-1.90, eu ma uitam de jos in sus la ea :), la fata e o tipa super simpatica (nu ca intorci capul dupa ea ci pleci in urma ei de uiti incotro ai plecat), iar ca si atitudine in cazul meu a fost ca o intalnire cu o cunostinta mai veche, chiar am intrebat-o daca nu cumva ne-am intersectat pe alte meleaguri.

Ca si meniu am comandat un OP si un NP, toata consumatia costandu-ma 150.

Ca si note 10 pe linie cu felicitari.

De revenit? Cu siguranta DA!

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 58 minute, dorelxx a spus:

In sfarsit am reusit sa ma intalnesc cu titulara acestui topic (din mai multe incercari in vizitele precedente), si da, insistenta mea a fost rasplatita cu varf si indesat. Dupa o programare facuta de ieri, astazi, (dupa o usoara amanare, urmand sa constat mai tarziu ca acea amanare se datoreaza profesionalismului ei, deoarece nu a dorit o intalnire in stare de somnolenta, a dorit sa-si faca toate tabieturile ca sa ma intalneasca bine dispusa si plina de energie, lucru care s-a si intamplat dealtfel), reusesc sa-i trec pragul Anastasiei, despre aspectul fizic nu are rost sa mai argumentez mare lucru, se stie deja ca e o gazela pe l-a 1.85-1.90, eu ma uitam de jos in sus la ea :), la fata e o tipa super simpatica (nu ca intorci capul dupa ea ci pleci in urma ei de uiti incotro ai plecat), iar ca si atitudine in cazul meu a fost ca o intalnire cu o cunostinta mai veche, chiar am intrebat-o daca nu cumva ne-am intersectat pe alte meleaguri.

Ca si meniu am comandat un OP si un NP, toata consumatia costandu-ma 150.

Ca si note 10 pe linie cu felicitari.

De revenit? Cu siguranta DA!

Mulțumesc din suflet! Te pup cu drag ❤️❤️🙈

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Acum 22 minute, Anastasia- a spus:

Buna dragilor! Astăzi voi avea ca de obicei program de seara ca doar este Weekend! Astept apelurile și mesajele pe whats app! Va puup❤️❤️❤️

Nu ai reușit să rezolvi cu numărul? Din păcate nu te pot contacta pe WhatsApp. 

• Like 1
Link spre comentariu

Buna dragilor! Mi-am început activitatea astăzi, dar voi lua o pauza de la 18-22 deoarece am o programare la unghii! Va astept cu drag! In seara aceasta voi mai sta aici pana maine de dimineața la ora 11 deoarece voi pleca! Ma voi întoarce peste o săptămâna!❤️❤️❤️

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...