Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Vizitat in aceasta seara...merita ca si calitate-pret e super ok la tel mi a spus 80 i am lasat 100 pt o fin fara graba

Tipa are un mot de curcan numa bun de lins locatie centrala intersecia Bd Dimitrie Cantemir cu Marasesti mai exact blocul cu cofetaria Nedelya din ce am inteles ar fii din Focsani si e in Bucuresti de 3 zile

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, militaru86 a spus:

Vizitat in aceasta seara...merita ca si calitate-pret e super ok la tel mi a spus 80 i am lasat 100 pt o fin fara graba

Tipa are un mot de curcan numa bun de lins locatie centrala intersecia Bd Dimitrie Cantemir cu Marasesti mai exact blocul cu cofetaria Nedelya din ce am inteles ar fii din Focsani si e in Bucuresti de 3 zile

Are parul asa de lung ca in poze??? (Natural??)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 23 ore, glavan a spus:

Iti plac tie, mie nu imi plac, deci urate buci.

Gayule ești fericit ca ți-a dat posibilitate pisicut sa dai minusuri?. Ești praf boss! 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 22 ore, marianpavel366 a spus:

Are parul asa de lung ca in poze??? (Natural??)

Da parul e lung pana la fund exact ca in poze

Postat

Ca si pret-servicii eu zic ca este un best buy  mai are ceva colege in apartament se auzeau vorbind in bucatarie dar nu deranjant nu m a grabit deloc ca si timp door to door aprox 25 min fara dus ca facusem acasa plus ca am mai stat cam 5 min de vorba inainte de plecare. De anal nu am intrebat ca nu sunt adeptul eu zic sa mergeti care doriti ca nu aveti ce pierde la banii astia

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Da. Acum înțeleg unde mai văzusem pozele. Dar înainte sa scriu am pus nr de tel și am dat search , dar nu mi a întors nimic. Acum presupun ca fata respectiva era ocupata când am venit eu și m a preluat  fata de etnie care nu avea client. Câtă nesimțire la curvele ăsta !!! Și ele spun ca noi nu ne purtam frumos cu ele , iar ele sunt puse pe șmecherie si  câștigat bani ușor.  Cred ca ar trebui Unite post urile,multumesc

• Like 1
Postat
Acum 14 ore, Vasilex a spus:

Da. Acum înțeleg unde mai văzusem pozele. Dar înainte sa scriu am pus nr de tel și am dat search , dar nu mi a întors nimic. Acum presupun ca fata respectiva era ocupata când am venit eu și m a preluat  fata de etnie care nu avea client. Câtă nesimțire la curvele ăsta !!! Și ele spun ca noi nu ne purtam frumos cu ele , iar ele sunt puse pe șmecherie si  câștigat bani ușor.  Cred ca ar trebui Unite post urile,multumesc

👍

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat
53 minutes ago, marianpavel366 said:

Cine a mai fost la ea???

Ești foarte interesat de căprioară, ai apucat să ajungi la ea?

• Like 5
  • Minus 1
Postat
Acum 4 minute, elprofesoare a spus:

Este foarte adevarat ca sunt interesat, din pacate INCA nu am ajuns. Stii tu ceva??

Postat
La 10.05.2021 la 20:36, elprofesoare a spus:

Astazi i-am trimis mesaj pe whatsapp, dar nu mi-a raspuns. Incerc si maine!

Postat

Marian nu o sa iti raspunda pe whats up crede ma ca am vorbit cu ea cand am fost la ea ce l mai bine o suni

Acum 6 ore, marianpavel366 a spus:

Nici azi nu a raspuns.

Postat
Acum 55 minute, militaru86 a spus:

Marian nu o sa iti raspunda pe whats up crede ma ca am vorbit cu ea cand am fost la ea ce l mai bine o suni

Ok, dar stii ca un apel de telefonie mobila poate fi verificat, de aceea incercam pe whatsapp.

Postat
La 12.05.2021 la 22:38, militaru86 a spus:

De ce nu vrea sa raspunda pe whatsapp???

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...