2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Mai 8, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Mai 8, 2021 Acum 14 minute, puloiu a spus: Superb !!! Mai intai sa pun laba pe masina si vorbim dupa ! Interesant ! Mersi de sfat ! E ok, dar vreau ceva cu reductor. Pai Suzuki Jimny pentru asta e facut, pentru a fi bagat prin hartoape ! Si cum am zis mai sus, nu am de gand sa-l bag pe trasee hard off-road, doar ceva soft-medium off-road, ca sa pot ajunge in zone cu potential foto care sunt mai greu de ajuns cu piciorul. Intretinerea si taxele la Jimny nu sunt de speriat, iar piese se gasesc pe toate drumurile (originale, kit-uri, din dezmembrari, etc.). Sunt multi romani care au Jimny. Ar mai fi Suzuki Samurai, dar e muulltt prea spartana si nu am nevoie de hard-very hard off-road ! Aveti aici diverse modele, motorizari si ani de fabricatie pentru Jimny, Vitara si Samurai (cred). Nu intentionez sa fac asa ceva, poate odata de proba. (nu ma intereseaza senzatiile tari ) Dupa o asemenea iesire, cand te duci cu masina la spalatorie fie o sa te refuze aia, fie o sa te injure de toti sfintii, cred ca numai exterirorul o sa-ti ia vreo ora doua ! Jimny , belea belea se cațără cel mai bine!! sunt ff renumite intre pasionati de off-road, sau prin zonele montane de la noi! Dar are si pret pe masura, de exemplu unul din 2007-- 5200euro asa la o prima cautare (https://www.publi24.ro/anunturi/auto-moto/masini-second-hand/suzuki/jimny/anunt/suzuki-jimny/368095h3efeh781ddg0ii207gief4fed.html) 3
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Mai 8, 2021 Postat Mai 8, 2021 8 minutes ago, 2peu_2peu said: Jimny , belea belea se cațără cel mai bine!! sunt ff renumite intre pasionati de off-road, sau prin zonele montane de la noi! Dar are si pret pe masura, de exemplu unul din 2007-- 5200euro asa la o prima cautare (https://www.publi24.ro/anunturi/auto-moto/masini-second-hand/suzuki/jimny/anunt/suzuki-jimny/368095h3efeh781ddg0ii207gief4fed.html) Gasesti si mai jos, modele bune din 2004-2005, pe benzina, pe motoare de 1.3 - 1.6, pana in 3500 - 4000euro, dar din nou, problema mare este rugina si sa nu fie "coapte", pentru ca cei mai multi le iau pentru off-road enduro si chiar 50 000 Km pe enduro daca ai facut cu ea, e buna de reconditionat de la A la Z, ca nu prea mai e buna de ceva ! Evident ca mai bagi un 1000-2000 Euro dupa (acte, schimbat piese daca e cazul), dar una e sa mai bagi 1000 Euro si alta e sa bagi 5-10k euro.
unscarred Reputație: 1454 Postat Mai 8, 2021 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Mai 8, 2021 Cu mașina dupa offroad la spălătorie costa mai mult decât o finalizare. Eu nu am fost niciodată în 20 de ani. I-ați un aparat cu presiune sau chiar și un furtun sa o deznamolesti ceea ce e urgent, altfel o halește rugina. Îți trebuie si loc, curte, scurgere etc Din tot ce ai spus până acum Jimny e cea mai buna varianta. Are o singura problema mașina aia, turația mare de care ai nevoie mereu și trebuie să dai talpă, ceea ce o face greu de controlat. Dar avantajul e manevrabilitatea, raza de bracare, care la vapoarele cu benă e catastrofă. Deci daca îți ajunge spațiul din habitaclu ia Jimny, Vitara e prea veche.
maandoi Reputație: 32 Postat Mai 8, 2021 Postat Mai 8, 2021 Da ba lelpenix, asa e suzuki e fortza, uite un jeep pizdificat pentru tine Suzuki Jimmy :)) https://mihainanu.ro/pizdificarea-suv-urilor/
bastos01 Reputație: 451 Postat Mai 8, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Mai 8, 2021 un pinin e ce trebuie si rezonabil la pret
unscarred Reputație: 1454 Postat Mai 8, 2021 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Mai 8, 2021 Acum 3 ore, bastos01 a spus: un pinin e ce trebuie si rezonabil la pret Consuma mult, motor mare pe benzina
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 11, 2021 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 11, 2021 La 08.05.2021 la 11:08, puloiu a spus: Superb !!! Mai intai sa pun laba pe masina si vorbim dupa ! Ok, noroc sa gasesti ceea ce doresti. Stii ce afacere mi-ar face placere sa fac in zona? Cu turisti francezi, e foarte la moda în străinătate sa se facă plimbări în natura și eu as combina cu niste cursuri de fotografie, ceva soft.Cu un site bineînțeles, in care sa fie experientele respective expuse...Intai trebuie sa găsesc pădurea ce o voi mosteni si sa văd ce potential are, stiu ca sunt stejari seculari, protejați de lege.Plus ca in zona sunt tot felul de povesti locale interesante care prind bine in turism, cu zmei, comori ascunse, intrigi intre mari familii, etc. 1 2
unscarred Reputație: 1454 Postat Mai 12, 2021 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Mai 12, 2021 Acum 17 ore, vistantric a spus: Ok, noroc sa gasesti ceea ce doresti. Stii ce afacere mi-ar face placere sa fac in zona? Cu turisti francezi, e foarte la moda în străinătate sa se facă plimbări în natura și eu as combina cu niste cursuri de fotografie, ceva soft.Cu un site bineînțeles, in care sa fie experientele respective expuse...Intai trebuie sa găsesc pădurea ce o voi mosteni si sa văd ce potential are, stiu ca sunt stejari seculari, protejați de lege.Plus ca in zona sunt tot felul de povesti locale interesante care prind bine in turism, cu zmei, comori ascunse, intrigi intre mari familii, etc. Genul asta de afacere trebuie sa o faci de la zero. Cu toată logistica ta, inclusiv mașini și să faci singura rost de clienți. Am avut contacte multe cu cei de afară care fac offroad trips, dar nu colaborează cu noi, sunt reticenți. Și ei vin mai mult în Apuseni.
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 13, 2021 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 13, 2021 La 12.05.2021 la 7:35, unscarred a spus: Genul asta de afacere trebuie sa o faci de la zero. Cu toată logistica ta, inclusiv mașini și să faci singura rost de clienți. Am avut contacte multe cu cei de afară care fac offroad trips, dar nu colaborează cu noi, sunt reticenți. Și ei vin mai mult în Apuseni. Pot apela la oamenii pe care ii cunosc in viata privată, transport de la/pana la aeroport și alte drumuri in zona, pensiuni, ghid turistic, fotograf, etc. Ideea mea este de plimbări prin natura pe jos și descoperirea atracțiilor turistice din zona, povesti si tradiții locale, istorie, stațiuni, etc.Apropierea de natura intr-un loc necunoscut.Voi cauta pe YouTube ceva sa iti faci o idee despre ce este vorba. Uite aici o idee, doar una...cu care pot începe. 2 1
maandoi Reputație: 32 Postat Mai 14, 2021 Postat Mai 14, 2021 Yo voi baga comanda la o koreanca cu 4wd, m-a convins lelpenix ca decat o japoneza scumpa si greu de intetinut, mai bine o koreanca eftina si fiabila :)) ca de saraki poate urc cu ea pa la cozia, dupa viserotic sa o rapesc si merem pa transfagarasan si la varfu moldoveanu sa ma urc pe muntele ei venus 1
alexazerty Reputație: 241 Postat Decembrie 21, 2021 Postat Decembrie 21, 2021 Acel moment cand chiar am comandat o koreanca, mi-a fost amanata, am comandat o japoneza, si aia e pe vine, si pana la urma iti pleaca managerul si ii iei koreanca hibrida a aluia si te duci frumos la munte in sfarsit si fugi de lume, doar ca sa inchida salvamontistii si jandarmeria durmurile montane, pentru ca aparent nu sunt singurul idiot care s-a trezit ca daca are un SUV compact asta inseamna ca poate sa mearga pe une vrea pula sa cu el, si defapt le-a inchis pentru binele nostru ca sa ne salveze de propria noastra prostie, si poate ca s-au saturat sa salveze in fiecare zi pe toti idiotii care raman blocati cu tucsoanele si x3-urile sau ravurile in nameti la cota 1400 :))) 1
alexazerty Reputație: 241 Postat Decembrie 21, 2021 Postat Decembrie 21, 2021 brea @horny_gooner inainte sa pleci sa faci laba in cerc intre fotografi 2 saptamani acolo, ajuta si tu pa nepota-tu cu un sfat, cum sa ajung si eu pe un traseu montan fara sa fie anchis de Ciolannis ca asa vrea pula lui sa schieze el pe acolo sau sa joace golf si sa il foloseasca pe Cutzu pe post de baiat de mingi, adica sa ii maseze coaiele lui Ciolancu o sa mai incerc sa ajung la Babele cand vine Ravu hibrid :))
alexazerty Reputație: 241 Postat Decembrie 21, 2021 Postat Decembrie 21, 2021 On 5/8/2021 at 12:03 AM, Guest puloiu said: A fost, la vremea lui, tanc ! Prin satele de prin Apuseni, inca gasesti multe ! Nvm mersi, ROADTRIP TO APUSENI! haha trec si pe la cristinuka :)) https://www.jurnaldecalatorie.ro/vacanta-in-romania-trascau-apuseni-retezat/ 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 21, 2021 Postat Decembrie 21, 2021 6 minutes ago, alexazerty said: Nvm mersi, ROADTRIP TO APUSENI! haha trec si pe la cristinuka :)) https://www.jurnaldecalatorie.ro/vacanta-in-romania-trascau-apuseni-retezat/ E superba zona, dar doar de pe la mijloc de aprilie pana spre sfarsit de octombrie ! Acum, iarna, chiar iti trebuie tanc, daca vrei sa faci traseul ala (Samurai, Niva, Patrol, Grand Vitara, dar cu X3, Tucson sau alte panarami de genul asta ma tem ca nu te mai scoate nici Gigi din ce nameti sunt pe acolo) ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum