Sari la conținut

Q&A cu o maseuza erotica AMA Ask me anything

Postări Recomandate

Postat
3 hours ago, Cocalar21 said:

Care neajunsuri? Ma vezi pe mine sa cerșesc bani la DG pe un forum de curve? 😂😂😂

hai spune-ne

sti vorba aia momentul adevarului cand tipa isi da jos sutienul si el chilotii

cat de mare o ai sculata? 

hai sa te vad

• Haha 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
Just now, Alice_Temple said:

un barbat puternic psihic nu poate fi si puternic fizic?

Ce legatura are dimensiunea pulii cu forta fizica? 

Si va suparati ca zice lumea ca nu va duce bibilica

• Like 1
Postat
2 hours ago, dantas said:

Voi...cine? Nu-mi aduc aminte sa fi vorbit cu sau despre tine, nici macar nu stiu cine esti. Nu inteleg de ce te-ai simtit vizata. Pe Amanda o cunosc si si stiu ce poate. 

pare o tipa de nota 10

Postat
1 hour ago, cincistele said:

Bre, futaiul place la om,  fetele care lucrează în masaj erotic sunt de regulă atrăgătoare, da' oricât le-ar plăcea și lor pula și futaiul...li se ia...eu zic că fac ceva eforturi să vadă atâta pulă zilnic și să mai fie și amabile. Gândește-te că cel mai probabil majoritatea clienților sunt departe de a fi feți frumoși cu vreo mare empatie. O să zici că de ce nu se apucă de altceva...nu știu ce să zic, cred că sunt foarte puțini oameni pe lumea asta care chiar fac ce le place. Așa, superficial, e foarte ușor să spui că la cât de frumoase sunt, că cele mai multe sunt, ar trebui să și găsească un "fraier" cu bani. Probabil că unele își și găsesc, și ies din "meserie"...

Chiar, fetelor, n-ați simțit niciodată impulsul ăsta ? De a vă combina cu un client care să aibă ceva bănuți și care să vă și atragă și să nu mai lucrați la masaj ? 

nu pentru ca ne place sa fim independente

ne plac mai multe trairile intense cand exista placere reciproca

nu ma intereseaza sa fiu intretinuta

am suficient sa ma intretin singura

ma intereseaza mai mult sa imi gasesc egalul sau sufletul pereche

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat

hai spune-ne

sti vorba aia momentul adevarului cand tipa isi da jos sutienul si el chilotii

cat de mare o ai sculata? 

hai sa te vad

Vrei sa stii ? 😂😂😂 Skolamio si o sa vezi😂😂😂 Vino cu ceva original după ce am futut sute de pizde in 10 ani, vreau sa ma uimești cu ce poți oferi de nu am mai avut😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat

Dacă voi credeți ca sunteți sătule de pula va dați seama cum sunt și eu satul de pizda hahahahaha 😂😂😂

Postat
Just now, Cocalar21 said:

Vrei sa stii ? 😂😂😂 Skolamio si o sa vezi😂😂😂 Vino cu ceva original după ce am futut sute de pizde in 10 ani, vreau sa ma uimești cu ce poți oferi de nu am mai avut😂😂😂

eleganta, o persoana exclusiva, sa cuceresti o fata deosebita, sa o faci sa te doreasca, sa o faci sa se simta dorita, sa o faci sa se simta mai bine decat o fac ceilalti sa vrea sa fie doar a ta

• Inimioara 2
Postat

Dacă voi credeți ca sunteți sătule de pula va dați seama cum sunt și eu satul de pizda hahahahaha 😂😂😂

poate dar rahat mananci cu oricine

tort doar cu cineva special

• Inimioara 1
Postat
1 minute ago, Alice_Temple said:

eleganta, o persoana exclusiva, sa cuceresti o fata deosebita, sa o faci sa te doreasca, sa o faci sa se simta dorita, sa o faci sa se simta mai bine decat o fac ceilalti sa vrea sa fie doar a ta

Bravo KO

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator Cocalar21
Postat

Aha. Am înțeles. Ești din aia maleabilă care  își schimba sentimentele ca cameleonu 😂😂😂

Vestea proasta eu nu controlez sentimentele nimănui decât pe ale mele. Ale tale sunt ale tale dacă ești capabilă sa ai așa ceva și nu depind de ce face bărbatul 😂

Vizitator Cocalar21
Postat
3 minutes ago, Alice_Temple said:

poate dar rahat mananci cu oricine

tort doar cu cineva special

Tokmai ce îți explikai. Nu ești specială. Delok. O tipa kare ma iubește indiferent ke pwla mea fak aia e spekiala. Tu ești doar una din multele miliarde pe kare le doaren pizda da mine 😂😂😂. Ce e așa spekial?

Postat

Domnilor eu zic sa fiti un pic mai eleganti cu noi, si o sa vedeti ca si fetele o sa se dea la vorba altfel

Primiti aceste reactii pentru ca plantati unele expresii si pozitii deplasat

Va recomand o abordare mai de mijloc mai eleganta

Sunt sigura ca fetele de aici sunt cu adevarat speciale

Daca ati avea un pic mai multa esenta decat toate sunt la fel cred ca ati ajunge mai departe in aceste discutii

😘

Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, EVA_LOVE said:

Domnilor eu zic sa fiti un pic mai eleganti cu noi, si o sa vedeti ca si fetele o sa se dea la vorba altfel

Primiti aceste reactii pentru ca plantati unele expresii si pozitii deplasat

Va recomand o abordare mai de mijloc mai eleganta

Sunt sigura ca fetele de aici sunt cu adevarat speciale

Daca ati avea un pic mai multa esenta decat toate sunt la fel cred ca ati ajunge mai departe in aceste discutii

😘

Eu nam o problema ku ke zic ele. Doar ankerk sa le explik ka orike pizda din lumea asta doar vrea ea sa fie iubita sa ii dai bani și sa ii oferi ei. Ka într-un final sa ofere ea. Nu e keva Unik e kiar banal. Unde sunt tipele kare oferă fără sa keara keva la skimb? 😂😂😂

• Oras:Everest
Postat
Acum 11 minute, altu2 a spus:

Nu ma fa sa "dau din casa" spusele unei maseuze (angajata la un salon ... nu zic care și nu zic unde): "nu ma pot plânge, 2.000, uneori chiar 2.500 euro pe luna cash în mana nu știu unde as mai putea face. Da Doamne sa tina cât mai mult! ". 

Deci e greu, chiar nu e deloc ușor, da? 

P.S.: nota bene, cred ca 98,75% din fetele care lucrează în domeniul asta o fac doar pentru bani. Asa încât, cred ca le doare la 5 metri de cot de pulele frumoase sau urate, mari sau mici, drepte sau strâmbe. Sper doar ca nu accepta și pulile murdare și cu bube. Sper. 

Da' poți să dai din casă, doar nu-ți spun eu ce să scrii...am zis și eu că lucrează pt bani, acum Dumnezeu știe câți bani ajung la ele și de câți beneficiază cu adevărat. 

Nu m-ar mira ca multe dintre ele să întrețină niște profitori...eu nu văd un tip care câștigă ceva bănuții să accepte ( omenește, nu în sens de stăpân) ca iubita lui să ofere servicii sexuale altor bărbați. Nu mă poate convinge nimeni că ăla nu e un profitor. 

Vezi, la pachet cu banii vine și o viață sentimentală în pioneze. Pe lângă asta  trebuie să te ascunzi cu ce faci, ai risc să te întâlnești când îți e lumea mai dragă cu vreun client. Și știi cum e viața, e foarte probabil să se întâlnească cu cei mai bădărani. 

Nu doar banii contează și... până la urmă câți ani pot lucra ? Riscă să treacă anii și apoi s-o ia de la zero, fără frumusețea tinereții, poate și cu copii. 

• Minus 1
Vizitator Cocalar21
Postat
3 minutes ago, Cocalar21 said:

Unde sunt tipele kare oferă fără sa keara keva la skimb? 😂😂😂

Raspund tot eu: la pesti 😂😂😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat
8 minutes ago, cincistele said:

Da' poți să dai din casă, doar nu-ți spun eu ce să scrii...am zis și eu că lucrează pt bani, acum Dumnezeu știe câți bani ajung la ele și de câți beneficiază cu adevărat. 

Nu m-ar mira ca multe dintre ele să întrețină niște profitori...eu nu văd un tip care câștigă ceva bănuții să accepte ( omenește, nu în sens de stăpân) ca iubita lui să ofere servicii sexuale altor bărbați. Nu mă poate convinge nimeni că ăla nu e un profitor. 

Vezi, la pachet cu banii vine și o viață sentimentală în pioneze. Pe lângă asta  trebuie să te ascunzi cu ce faci, ai risc să te întâlnești când îți e lumea mai dragă cu vreun client. Și știi cum e viața, e foarte probabil să se întâlnească cu cei mai bădărani. 

Nu doar banii contează și... până la urmă câți ani pot lucra ? Riscă să treacă anii și apoi s-o ia de la zero, fără frumusețea tinereții, poate și cu copii. 

Nu ar fi amuzant ca din 2000€ sa rămână cu 1000€ restu sa meargă la peștișor? 😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat

Antrebare: voi aveți peste și kat la suta va ia ? 😂😂😂

Postat
Acum 6 minute, Cocalar21 a spus:

Unde sunt tipele kare oferă fără sa keara keva la skimb? 😂😂😂

E minunat să ai lângă tine un om care să te sprijine la greu, dar nu să te sprijine orice ai face. Păi dacă toată viața faci nasoale, mai bine să fugă unde vede cu ochii. Okay, te lovește o nenorocire, o boală, rămâi fără sursă de venit...okay, să te sprijine și să fie lângă tine, dar să tragi și tu la căruță, nu s-o duci din greșeală în greșeală.

• Minus 1
Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, cincistele said:

E minunat să ai lângă tine un om care să te sprijine la greu, dar nu să te sprijine orice ai face. Păi dacă toată viața faci nasoale, mai bine să fugă unde vede cu ochii. Okay, te lovește o nenorocire, o boală, rămâi fără sursă de venit...okay, să te sprijine și să fie lângă tine, dar să tragi și tu la căruță, nu s-o duci din greșeală în greșeală.

Vezi ka ai ratat idea, astea nu fak kestii gratis dekat pt pesti după kare ne explika noua pa forum kat de spekiale ieste 😂

Vizitator Cocalar21
Postat

Vezi ka ai ratat idea, astea nu fak kestii gratis dekat pt pesti după kare ne explika noua pa forum kat de spekiale ieste 😂

Adika asi bate pwla de noi și se supăra kand ne batem și noi pwla de iele. Vai vai. 😂😂😂😂

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
On 7/21/2021 at 7:35 PM, Alice_Temple said:

doar cei norocosi stiu asta 

ce ofer eu nu este pentru toata lumea

Doar pentru cei care plătesc... nu?

Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, gogu182 said:

Doar pentru cei care plătesc... nu?

Pestii le bate doar nu le plătește 😂😂😂

Postat
Acum 5 minute, Cocalar21 a spus:

Okay, și unde vezi tu "câștigul" lor ? E asta vreo viață de invidiat ? 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...