maandoi Reputație: 32 Postat Mai 18, 2021 Postat Mai 18, 2021 14 minutes ago, maa5fu1.v1 said: Presupun ca pentru iq-ul lui de 155 😂 Sau pentru ca omu e un pachat de mushci si prost ca noaptea dar plin de bani naiv si usor de manipulat cu pizda? visul oricarei femei indedende si plina da bani
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 18, 2021 52 minutes ago, puloiu said: Ma bucur pentru tine. La mine e inca la stadiul de vis. Poate vreodata... Make it happen
Membru Premium derwall Reputație: 677 Postat Mai 18, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 18, 2021 1 oră în urmă, Aria_U_Relax a spus: The best 🍑 Este accesibila ?😘☺😛 5 4
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2021 11 hours ago, derwall said: Este accesibila ?😘☺😛 Este vizibila 🍑😀 1
vanatorguvid Reputație: -14 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 Acum 18 ore, maandoi a spus: Nice, iti dau like in scris ca nu simpuiesc un forum doar ca sa am like-uri 😅 Păi nici nu ai cum 🤣😆 trebuie să scrii muuullt 😝 Dă și eu sunt ca tine Cand nu am banii știi ce darnic sunt😉😝
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2021 Make it interesting guys impress me
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2021 Oh yes
vanatorguvid Reputație: -14 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 Acum 18 ore, Amanda_Eros a spus: Am discutat despre orice cu si fara perdea hai sa vorbim si despre lucruri de Suflet De suflet să fie. De cate ori ți-ai călcat/ încălcat cuvântul și ai oferit o a doua șansă celor care nu și-au mertat o nici pe prima?
foldaj Reputație: 99 Postat Mai 19, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2021 Acum 14 minute, vanatorguvid a spus: De suflet să fie. De cate ori ți-ai călcat/ încălcat cuvântul și ai oferit o a doua șansă celor care nu și-au mertat o nici pe prima? Aici intuiesc raspunsul... NICIODATA Daca gresesc, imi fac mea culpa. 1
maandoi Reputație: 32 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 Am yo alta intrebare! De suflet Cati baieti naivi si distrusi emotional v-au facut pansamentul lor de suflet dupa ce au fost la o laba uleioasa si au descoperit omul din spatele corpului care i-a facut laba uleioasa specifica si cum gestionati astfel de persoane!
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2021 3 hours ago, vanatorguvid said: De suflet să fie. De cate ori ți-ai călcat/ încălcat cuvântul și ai oferit o a doua șansă celor care nu și-au mertat o nici pe prima? Never sa planga si ei si mama lor 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2021 2 hours ago, foldaj said: Aici intuiesc raspunsul... NICIODATA Daca gresesc, imi fac mea culpa. Ai simtit bine
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2021 2 hours ago, maandoi said: Am yo alta intrebare! De suflet Cati baieti naivi si distrusi emotional v-au facut pansamentul lor de suflet dupa ce au fost la o laba uleioasa si au descoperit omul din spatele corpului care i-a facut laba uleioasa specifica si cum gestionati astfel de persoane! Fii un pic mai explicit ? Nu sunt sigura ca am inteles?
71laciport Reputație: 4243 Postat Mai 19, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 19, 2021 Care a fost cel mai "exotic " loc unde ati facut sex?...
maandoi Reputație: 32 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 49 minutes ago, Amanda_Eros said: Fii un pic mai explicit ? Nu sunt sigura ca am inteles? ayae, ati zis intrebari mai din suflet, iar asta a venit din suflet, csf n-ai csf, nu poti explica sufletului ce sa simta sau sa justifice ce simte, bine incerc din nou: ce faceti cand un pularau mai prost asa cu duhul, se intragosteste de voi, dupa ce le faceti o laba uleioasa, ce faceti cu el? Depinde de statutul sau social, adica incercati sa il faceti de bani, sau ii ziceti frumos ca nu va potriviti si nu il mai chemati si ii dai jet?
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2021 1 hour ago, maandoi said: ayae, ati zis intrebari mai din suflet, iar asta a venit din suflet, csf n-ai csf, nu poti explica sufletului ce sa simta sau sa justifice ce simte, bine incerc din nou: ce faceti cand un pularau mai prost asa cu duhul, se intragosteste de voi, dupa ce le faceti o laba uleioasa, ce faceti cu el? Depinde de statutul sau social, adica incercati sa il faceti de bani, sau ii ziceti frumos ca nu va potriviti si nu il mai chemati si ii dai jet? Majoritatea se indragostesc Sunt foarte prietenoasa si ii invit sa isi consume dragostea iar si iar si iar Pe parcursul urmatoarei programari Dragostea oricum nu dureaza mai mult de 3 luni Nu fac niciodata pe cineva de bani nu imi sta in fire
Membru Premium derwall Reputație: 677 Postat Mai 19, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 19, 2021 Acum 4 minute, Amanda_Eros a spus: Majoritatea se indragostesc Sunt foarte prietenoasa si ii invit sa isi consume dragostea iar si iar si iar Pe parcursul urmatoarei programari Dragostea oricum nu dureaza mai mult de 3 luni Nu fac niciodata pe cineva de bani nu imi sta in fire Daca trece de 6 luni, este treaba serioasa☺😘🤗 Plus ca femeia alege pe cel care o alege.... Doar un nume autohton , Dorian Popa...atat ??? 4 4
bastos01 Reputație: 451 Postat Mai 19, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Mai 19, 2021 On 5/18/2021 at 4:36 PM, Aria_U_Relax said: Aproape am plans cand am iesit cu un tip de pe tinder ... A 3-a oara am fost la el si o avea mica asa de mica ca nu stiam ce sa fac Daca cel mai sexy lucru la un tip este banana cred si cel mai sexy lucru la mine este my 🍑 Nu te cred, vrem sa vedem
alxxx112 Reputație: -37 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 Acum 8 minute, adanasp0r a spus: Sa vedem strapoanele L ati suge amândouă pe Dorian Popa ?pana la finalizare? 1
adanasp0r Reputație: 41 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 6 minutes ago, alxxx112 said: L ati suge amândouă pe Dorian Popa ?pana la finalizare? aproape ca am simtit cum m-ai pupat in cur 1 3 4
alxxx112 Reputație: -37 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 Acum 1 minut, adanasp0r a spus: aproape ca am simtit cum m-ai pupat in cur Am simțit ca îmi sugi pula ,🤑 1
adanasp0r Reputație: 41 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 3 minutes ago, alxxx112 said: Am simțit ca îmi sugi pula ,🤑 ce preturi practici nesimtit-o si arati ca naiba si nici nam auzit de tn 1 2 4
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2021 3 hours ago, alxxx112 said: L ati suge amândouă pe Dorian Popa ?pana la finalizare? Sharing is caring
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2021 6 hours ago, derwall said: Daca trece de 6 luni, este treaba serioasa☺😘🤗 Plus ca femeia alege pe cel care o alege.... Doar un nume autohton , Dorian Popa...atat ??? Jador 😍
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum