Sari la conținut

Q&A cu o maseuza erotica AMA Ask me anything

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
11 hours ago, marian80 said:

Cat de des face sex in viata particulara o maseuza? nu v-ati saturat sa vedeti atatea pule?

Eu nici nu mai stiu cum se face

Postat
1 hour ago, natoporus said:

De curiozitate, am si eu o intrebare (nu stiu daca nu cumva s-a pus deja, imi cer scuze daca repet): se face si masaj al "jucariei" si doar atat - nu pe corp, doar "acolo jos"?

Stiu, e similar cu masturbarea, dar gasesc ca e mai erotic cand o femeie face asta. E un alt motiv pentru care pun intrebarea asta.

Masajul erotic este compus din masaj de relaxare si masaj erotic care se termina prin finalizare prin masaj.

Eu maseuza sunt nud si tu la fel Pe parcursul sedintei este foarte incitant relaxant si sexy 

Postat
2 hours ago, serjucu50 said:

Am si Eu o intrebare... ca vad ca nimeni nu a zis ceva legat de chestia asta... cu celulita de pe fund ce ai de gand sa faci ? Sau cum remediezi problema? 

Cred ca stau bine 

In rest fitness

Postat
3 hours ago, vanatorguvid said:

De la Vânător, cu drag pentru  cele mai frumoase și sincere  fete, Aria și Amanda, number one la categoria masaj erotic  pe București.😉

Amore no 1

Postat
5 minutes ago, Amanda_Eros said:

Cred ca stau bine 

In rest fitness

Ma refeream la Aria. Iar legat de faptul ca Stai bine nu stiu ce sa zic ... 

am citit topicul, Esti de 6-7/10 cam asa, nu ai fund, Dar din raspunsuri vad ca te consideri de 10/10. Cred ca iti merge cu multi de pe forum Dar Eu nu cred ca un barbat asa calumea , gen bine facut, inalt si de succes s ar uita la tine. Parerea mea sincer. 

Nu critic doar ca vad ca din raspunsuri te crezi mult peste ceea ce esti si nu e cazul. Hai sa fim mai realisti. 

• Like 2
Postat
4 minutes ago, serjucu50 said:

Ma refeream la Aria. Iar legat de faptul ca Stai bine nu stiu ce sa zic ... 

am citit topicul, Esti de 6-7/10 cam asa, nu ai fund, Dar din raspunsuri vad ca te consideri de 10/10. Cred ca iti merge cu multi de pe forum Dar Eu nu cred ca un barbat asa calumea , gen bine facut, inalt si de succes s ar uita la tine. Parerea mea sincer. 

Nu critic doar ca vad ca din raspunsuri te crezi mult peste ceea ce esti si nu e cazul. Hai sa fim mai realisti. 

Sti cum este fiecare are dreptul la o opinie 

Mie imi place cum sunt eu si probabil la mine vin cei care ma plac pe mine asa cum sunt

Cat despre credintele personale nu pot sa exemplific pentru ca este vorba de viata mea personala dar ai dat total pe langa 

Dar ai fost amuzant cu asta 😂

Postat
2 hours ago, natoporus said:

De curiozitate, am si eu o intrebare (nu stiu daca nu cumva s-a pus deja, imi cer scuze daca repet): se face si masaj al "jucariei" si doar atat - nu pe corp, doar "acolo jos"?

Stiu, e similar cu masturbarea, dar gasesc ca e mai erotic cand o femeie face asta. E un alt motiv pentru care pun intrebarea asta.

Un masaj erotic nu este doar o masturbare este ca o arta un mod de a pune in practica ceva relaxant si exprima erotism pe care tu il primesti se termina printr o finalizare Dar suntem nud amandoi pe parcursul masajului este foarte incitant

Postat
3 hours ago, serjucu50 said:

Am si Eu o intrebare... ca vad ca nimeni nu a zis ceva legat de chestia asta... cu celulita de pe fund ce ai de gand sa faci ? Sau cum remediezi problema? 

Consider ca am un fund super ok 

Postat
11 hours ago, joshua32 said:

Aria, pari foarte deschisa, ai un nr de celular ?

Whatsapp 0763366432 (tot pe acest numar ma puteti si suna) este numarul meu personal

Va sarut

Postat
3 hours ago, vanatorguvid said:

De la Vânător, cu drag pentru  cele mai frumoase și sincere  fete, Aria și Amanda, number one la categoria masaj erotic  pe București.😉

Se stie 💖💋💋💋💋💋🤗😁😂

• Haha 1
Postat
11 hours ago, marian80 said:

Cat de des face sex in viata particulara o maseuza? nu v-ati saturat sa vedeti atatea pule?

Des

Cum zice Samantha in Sex & the City I can color all day

Postat
9 minutes ago, Aria_U_Relax said:

Des

Cum zice Samantha in Sex & the City I can color all day

De ce e Samantha modelul femeilor din ziua de azi ? Am observat mai multe ca zic de ea sau o aduleaza. In primul rand era o curva si era folosita de toti, pe cel ce il dorea cu adevarat nu prea o baga in seama ... Deci? De ce e model pentru femei? Plus ca era batrana si fara copii 

Postat
6 minutes ago, serjucu50 said:

De ce e Samantha modelul femeilor din ziua de azi ? Am observat mai multe ca zic de ea sau o aduleaza. In primul rand era o curva si era folosita de toti, pe cel ce il dorea cu adevarat nu prea o baga in seama ... Deci? De ce e model pentru femei? Plus ca era batrana si fara copii 

Mai mult imi place personajul lui Carrie 💖

Ea a ramas cu Mr Big 💖

Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat
11 minutes ago, serjucu50 said:

E definiția femeii moderne boss da aia. Bine acuma a devenit demodata dekand Demi Lovato nu știe dk are pizda sau pwla dar pe vremea aia Samantha era miezu din gogoașa la ce ansemna sa fi femeie modernă.

Postat

Mah, de Demi Lovato nu mai auzise nimeni, nimic. Trebuia si ea sa iasa in evidenta cu ceva, o da pe "to be or not to be binar"... spre deosebire de Serena care e asumata: cand nu-i convine ceva, isi baga pwula...😂

• Inimioara 1
Postat
6 minutes ago, Cocalar21 said:

E definiția femeii moderne boss da aia. Bine acuma a devenit demodata dekand Demi Lovato nu știe dk are pizda sau pwla dar pe vremea aia Samantha era miezu din gogoașa la ce ansemna sa fi femeie modernă.

Sexy,  pe banii ei, face ce vrea fute ce vrea ... 

De ce asta este ok doar cand o fac barbatii? Si cand o facem noi nu ?

Times change boys

Postat
1 minute ago, gyorgye69 said:

Mah, de Demi Lovato nu mai auzise nimeni, nimic. Trebuia si ea sa iasa in evidenta cu ceva, o da pe "to be or not to be binar"... spre deosebire de Serena care e asumata: cand nu-i convine ceva, isi baga pwula...😂

😂😂 lol

• Inimioara 1
Vizitator Cocalar21
Postat
4 minutes ago, gyorgye69 said:

Am kitit iery keva și despre Lady Gogu kika a violato un produkator kand avea 19 ani și a sekestrato și a lasato ansarkinata. Va fi hit boss.

Vizitator Cocalar21
Postat
7 minutes ago, Aria_U_Relax said:

Sexy,  pe banii ei, face ce vrea fute ce vrea ... 

De ce asta este ok doar cand o fac barbatii? Si cand o facem noi nu ?

Times change boys

Nu ma antelege greșit, ie korekt ke ziki tu. Poate sa fwta k vrea pa banii iei? Klar.

Imi plake de ea? Eh nu, sa o fwta Mr Dorel da la REBU.

Vizitator Cocalar21
Postat

Antrebare: Da da Celine Dion kare s-a măritat cu producatorul ei da kare sa andragostit la 14 ani kand iel avea 40 și a stat ku iel pana a murit ăla la 60 și da ani și nu sa remaritat niki akuma, d k nu va plake?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...