Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2021 Partajează Postat Mai 30, 2021 Credeți in Dumnezeu? Link spre comentariu
alxxx112 Reputație: -37 Postat Mai 30, 2021 Partajează Postat Mai 30, 2021 Din sex normal ,oral și anal care din ele va place cel mai mult?💯❤imi permit sa va întreb ca am observat ca sunteți ff deschise❤❤ Link spre comentariu
B0gdan89 Reputație: 2 Postat Mai 30, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Mai 30, 2021 Masaj cu vaginul la penis faceți? Asta sincer mi se pare forma suprema de teasing 😉 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2021 4 hours ago, Cocalar21 said: Credeți in Dumnezeu? Cateodata da cateodata mai putin 1 Link spre comentariu
alxxx112 Reputație: -37 Postat Mai 30, 2021 Partajează Postat Mai 30, 2021 1 oră în urmă, Amanda_Eros a spus: Cateodata da cateodata mai putin Nu răspunzi amanda ,ti e rușine? Link spre comentariu
danoneboy Reputație: 149 Postat Mai 30, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 30, 2021 Conform principiilor voastre , - măcar ipotetic vorbind -, ați “ ceda “ mai degrabă in favoarea unui sex oral sau al unuia normal , oferit unui client ? Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2021 1 minute ago, danoneboy said: Conform principiilor voastre , - măcar ipotetic vorbind -, ați “ ceda “ mai degrabă in favoarea unui sex oral sau al unuia normal , oferit unui client ? Din principiu , nu as ceda Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Mai 30, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Mai 30, 2021 Cum preferi sa fie sexul?soft sau sportiv,hard?cat a durat cea mai lunga partida de sex? Care esre numarul maxim de reprize pe care le si facut intr o zi? Care este numarul maxim de orgasme pe care le ai avut in timpul aceluiasi contact sexual? Care este procentajul de orgasme in raport de numarul de contacte sec , cu acelasi partener?te masturbexi, daca da cat de des? Iti place sa ti atingi, freci sau sa ti se atinga frece clitorisul in timpul contactului secual? Care este lucrul pe care l faci sa te relaxezi dupa sex?care este pozitia ta preferata pentru sex? Cate pozitii schimbi in timpul unui contact sexual? Maine la cafea, sa incercati sa raspundeti ,lecturarea raspunsurilor voastre vor face saptamana mai kinky! 1 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2021 Care e ultima carte citita? Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2021 Partajează Postat Mai 30, 2021 1 hour ago, Amanda_Eros said: Din principiu , nu as ceda De ce? Te bate Dumnezeu in care nu crezi ? Sau pestili? Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2021 12 hours ago, maa5fu1.v1 said: Care e ultima carte citita? Alchimistul Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2021 13 hours ago, 71laciport said: Cum preferi sa fie sexul?soft sau sportiv,hard?cat a durat cea mai lunga partida de sex? Care esre numarul maxim de reprize pe care le si facut intr o zi? Care este numarul maxim de orgasme pe care le ai avut in timpul aceluiasi contact sexual? Care este procentajul de orgasme in raport de numarul de contacte sec , cu acelasi partener?te masturbexi, daca da cat de des? Iti place sa ti atingi, freci sau sa ti se atinga frece clitorisul in timpul contactului secual? Care este lucrul pe care l faci sa te relaxezi dupa sex?care este pozitia ta preferata pentru sex? Cate pozitii schimbi in timpul unui contact sexual? Maine la cafea, sa incercati sa raspundeti ,lecturarea raspunsurilor voastre vor face saptamana mai kinky! Cat pe ce sa dau cafeaua pe mine Dar as avea nevoie de tine sa o lingi de pe mine dupa 1 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Mai 31, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Mai 31, 2021 Dupa parerea mea si dupa feelingul meu, @Amanda nu face sex....ci de la dragoste in sus. Trup si suflet, oh, da! 🥰😎😋🤗 4 4 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2021 1 minute ago, derwall said: Dupa parerea mea si dupa feelingul meu, @Amanda nu face sex....ci de la dragoste in sus. Trup si suflet, oh, da! 🥰😎😋🤗 Am si eu momentele mele de dorinte xxx Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Mai 31, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Mai 31, 2021 5 minutes ago, Amanda_Eros said: Cat pe ce sa dau cafeaua pe mine Dar as avea nevoie de tine sa o lingi de pe mine dupa Aduc maine si o ling sau preferi sampanie?....era bancul, ea il intreaba pe el dupa primul numar, mai poti darling? El raspunde, mai pot darling!, dupa al doilea numar, aceeasi intrebare mai poti darling?, acelaai rasuns parca mai hotarat Mai pot darling!, dupa al treilea numa ea intreaba, tot mai poti, darling? El raapunde, nu mai pot dar ling.... 1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Mai 31, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Mai 31, 2021 11 minutes ago, Amanda_Eros said: Cat pe ce sa dau cafeaua pe mine Dar as avea nevoie de tine sa o lingi de pe mine dupa Eu am avut o noapte foarte agitata si erecta, imaginandu mi raspunsurile tale.... Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2021 57 minutes ago, Amanda_Eros said: Alchimistul Previzibil 🙄 Link spre comentariu
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 31, 2021 14 hours ago, maa5fu1.v1 said: Care e ultima carte citita? Link spre comentariu
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 31, 2021 14 hours ago, Cocalar21 said: De ce? Te bate Dumnezeu in care nu crezi ? Sau pestili? Eu cred ca daca Isus ar merge iar pe pamant mi-ar fi client la masaj Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2021 24 minutes ago, Aria_U_Relax said: Lumina ochilor mei, apa plantelor mele, ce carte shukara 🤩 1 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2021 1 hour ago, maa5fu1.v1 said: Previzibil 🙄 Se putea 🤣 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2021 1 hour ago, maa5fu1.v1 said: Lumina ochilor mei, apa plantelor mele, ce carte shukara 🤩 Imi place 😍 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2021 1 hour ago, Aria_U_Relax said: Cred ca ma apuc si eu macar citind sa am parte 1 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2021 9 minutes ago, Amanda_Eros said: Cred ca ma apuc si eu macar citind sa am parte Nu te fute nimeni? Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2021 Partajează Postat Mai 31, 2021 2 minutes ago, maa5fu1.v1 said: Nu te fute nimeni? Nu o au de 26 cm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum