Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 20, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iunie 20, 2021 Acum 11 ore, Mihha112 a spus: Sincer la mine aspectul fizic este 25 % , tu ești cu totul diferita ,esti asa gingașă si ai o inteligență aparte,îmi placi ff mult !I Love You💋❤❤💖 3 4 1 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 20, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iunie 20, 2021 Acum 4 minute, derwall a spus: Du-te si incearca o experienta cu @Amanda plus Amandaterapie. De neuitat👍🏻✌🏻☺🤗 3 4 1 Link spre comentariu
heissenberg Reputație: 407 Postat Iunie 20, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Partajează Postat Iunie 20, 2021 13 hours ago, Amanda_Eros said: De ce ideologic este ok ca 1 tip sa vada 100 🍑 Dar noi daca vedem 100 🍆 suntem curve ? Nu e ideologic, e biologic. Vad ca foarte multe femei au intrebarea asta asa ca o sa incerc sa-ti explic. Cand vine vorba de sex femeile aleg cu cine deci ele detin controlul asupra acestei resurse. Din acest motiv noi, barbatii, ca sa avem o sansa trebuie sa alergam dupa cat mai multe. Daca femeile aleg atunci acel lucru devine o resursa limitata si intr-o economie sanatoasa valoarea ei creste. Daca insa o dai la toti ea nu mai este atat de limitata si valoarea ei scade. Din punct de vedere biologic o femeie poate ramane insarcinata doar cu un singur barbat odata. Ceea ce inseamna ca trebuie sa fie capabila sa aleaga corect masculul cu care va face un copil. Tot din punct de vedere biologic un barbat poate procrea cu mai multe femei in acelasi timp ceea ce inseamna ca, pentru a fi valoros din punctul de vedere al supravietuirii speciei, trebuie sa faca sex cu cat mai multe femei. Asta inseamna ca valoarea unei femei depinde de capacitatea ei de selectie a persoanei cu care decide sa faca sex si faptul ca nu posezi acea capacitate duce automat la scaderea valorii tale. Ca barbat, faptul ca faci sex cu cat mai multe femei duce la o crestere a valorii tale. Nu zice nimeni sa faci sex doar cu un singur barbat, e cam greu sa il nimeresti din prima, dar cu cat numarul acestora creste cu atat capacitatea ta de a alege un mascul adecvat este mai slaba. Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 17 minutes ago, heissenberg said: Nu e ideologic, e biologic. Vad ca foarte multe femei au intrebarea asta asa ca o sa incerc sa-ti explic. Cand vine vorba de sex femeile aleg cu cine deci ele detin controlul asupra acestei resurse. Din acest motiv noi, barbatii, ca sa avem o sansa trebuie sa alergam dupa cat mai multe. Daca femeile aleg atunci acel lucru devine o resursa limitata si intr-o economie sanatoasa valoarea ei creste. Daca insa o dai la toti ea nu mai este atat de limitata si valoarea ei scade. Din punct de vedere biologic o femeie poate ramane insarcinata doar cu un singur barbat odata. Ceea ce inseamna ca trebuie sa fie capabila sa aleaga corect masculul cu care va face un copil. Tot din punct de vedere biologic un barbat poate procrea cu mai multe femei in acelasi timp ceea ce inseamna ca, pentru a fi valoros din punctul de vedere al supravietuirii speciei, trebuie sa faca sex cu cat mai multe femei. Asta inseamna ca valoarea unei femei depinde de capacitatea ei de selectie a persoanei cu care decide sa faca sex si faptul ca nu posezi acea capacitate duce automat la scaderea valorii tale. Ca barbat, faptul ca faci sex cu cat mai multe femei duce la o crestere a valorii tale. Nu zice nimeni sa faci sex doar cu un singur barbat, e cam greu sa il nimeresti din prima, dar cu cat numarul acestora creste cu atat capacitatea ta de a alege un mascul adecvat este mai slaba. Din păcate deși teoretic valabil asta s-a cam schimbat in anii 70 când au apărut anticoncepționalele și prezervativele din latex. S-a decuplat sexul de procreere. Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 Just now, Cocalar21 said: Din păcate deși teoretic valabil asta s-a cam schimbat in anii 70 când au apărut anticoncepționalele și prezervativele din latex. S-a decuplat sexul de procreere. Evident ca din punct de vedere biologic nici un bărbat sănătos la cap vrea sa fie cu o tipa care a fost poștită da jumate da stadion pt simplul motiv ca in cazul in care face puradei cu ea nu are nici o garanție ca nu pleacă după alta pwla și-l lasă sa crească puradelu singur. Dar asta e noua societate. Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2021 1 hour ago, derwall said: Du-te si incearca o experienta cu @Amanda plus Amandaterapie. De neuitat👍🏻✌🏻☺🤗 😍😘 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2021 3 minutes ago, Cocalar21 said: Evident ca din punct de vedere biologic nici un bărbat sănătos la cap vrea sa fie cu o tipa care a fost poștită da jumate da stadion pt simplul motiv ca in cazul in care face puradei cu ea nu are nici o garanție ca nu pleacă după alta pwla și-l lasă sa crească puradelu singur. Dar asta e noua societate. pari nesigur pe tine ca o poti pastra Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 Just now, Amanda_Eros said: pari nesigur pe tine ca o poti pastra Pai tocmai asta e, nu e un joc dea “ma poți păstra”. Făcutul de puradei nu e un joc ca nu-ți Bati tu joc de alți oameni chiar dacă i-ai făcut tu. Dacă ți se pare un joc n-ai decât sa te joci, ia numărul divorțurilor sau uita-te in jur câte cupluri care fac puradelu ping-pong între ei stii și decide tu cum e. Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 Plm așa ma pot juca și eu fatascunselea sa ma găsească nevasta in fiecare noapte la alta in pat 😂😂😂 Link spre comentariu
heissenberg Reputație: 407 Postat Iunie 20, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Partajează Postat Iunie 20, 2021 5 minutes ago, Cocalar21 said: Din păcate deși teoretic valabil asta s-a cam schimbat in anii 70 când au apărut anticoncepționalele și prezervativele din latex. S-a decuplat sexul de procreere. Prezervativele din latex au aparut prin 1870 iar anticonceptionalele prin 1960. Cu toate astea lipsa de educatie sau, in cazul anticonceptionalelor, efectele secundare adverse au afectat destul de mult impactul acestora in natura umana. Iar in evolutia speciei 150 de ani e o perioada foarte mica ca sa vezi o schimbare majora. Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 7 minutes ago, Amanda_Eros said: pari nesigur pe tine ca o poti pastra Așa poți zice și ca puradelu e nesigur pe el ca își păstrează mama, hahahahaha 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 E adevărat ca n-am fost kreskut la orfelinat și nici cu părinți part-time acasă ca multe dintre voi din noua generație deci nu as putea sa-mi bat joc de un copil degeaba ca voi care sunteți paihopate și luați totul in joaca 😂 Dar plm, asta e societatea românească, psihopate care se joaca de-a futut vieții altora și măcar de ați fi blonde 😂😂😂 Link spre comentariu
heissenberg Reputație: 407 Postat Iunie 20, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Partajează Postat Iunie 20, 2021 1 minute ago, Cocalar21 said: E adevărat ca n-am fost kreskut la orfelinat și nici cu părinți part-time acasă ca multe dintre voi din noua generație deci nu as putea sa-mi bat joc de un copil degeaba ca voi care sunteți paihopate și luați totul in joaca 😂 Dar plm, asta e societatea românească, psihopate care se joaca de-a futut vieții altora și măcar de ați fi blonde 😂😂😂 Cateva sedinte la un terapeut te-ar ajuta mai mult decat postarile pe forum. Doar zic .. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 Just now, heissenberg said: Cateva sedinte la un terapeut te-ar ajuta mai mult decat postarile pe forum. Doar zic .. Uite ca am fost și la cei mai buni la care nu intra oricine. Ești fericit? Ce zic eu e adevărat și am dreptate. Dacă n-am dreptate și consideri ca nu sunt paihopate care își cresc copiii singure fără tata fără educație etc, ca și ele au fost crescute lafel cu părinții la munca in Spania, zi-mi cum e după tine. Link spre comentariu
heissenberg Reputație: 407 Postat Iunie 20, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Partajează Postat Iunie 20, 2021 Just now, Cocalar21 said: Uite ca am fost și la cei mai buni la care nu intra oricine. Ești fericit? Ce zic eu e adevărat și am dreptate. Dacă n-am dreptate și consideri ca nu sunt paihopate care își cresc copiii singure fără tata fără educație etc, ca și ele au fost crescute lafel cu părinții la munca in Spania, zi-mi cum e după tine. Nu zic ca nu ai dreptate dar nici nu poti sa generalizezi dupa cateva cazuri. Faptul ca nu ai intalnit persoana sau persoanele potrivite nu inseamna ca ele nu exista. Ai problemele tale si singurul care iti poate oferi un raspuns la ele esti tu .. eventual ajutat de un terapeut. Forumul nu face decat sa-ti ofere o platforma sa refulezi dar tu vei ramane in continuare cu traumele si ele vor avea urmari in orice relatie vei avea de acum incolo. 1 Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 Just now, heissenberg said: Nu zic ca nu ai dreptate dar nici nu poti sa generalizezi dupa cateva cazuri. Faptul ca nu ai intalnit persoana sau persoanele potrivite nu inseamna ca ele nu exista. Ai problemele tale si singurul care iti poate oferi un raspuns la ele esti tu .. eventual ajutat de un terapeut. Forumul nu face decat sa-ti ofere o platforma sa refulezi dar tu vei ramane in continuare cu traumele si ele vor avea urmari in orice relatie vei avea de acum incolo. Eu nu vorbesc despre mine pt ca nu sunt un caz singular. Dacă eram un caz singular ma duceam la Bălăceanca și rămâneam acolo ca au mancare buna. Dar când ma uit in jur oh ba da, pot generaliza in proporție de 90%. Sigur 10% sunt ok dar marea majoritate sunt psihopate. Iar faza asta cu “ești nesigur” am auzit-o de f multe ori. Mi-au trebuit ani de zile sa nu mai ascult de psihopate si sa înțeleg adevarul psihologic anume ele fac parte din clasa socială de cacat care își cresc copiii in batjocura iar reacția mea de a ma feri de astfel de femei nu numai ca e normala, asigura supraviețuirea mea. Dacă e util si altora ma bucur dacă nu aia e. Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2021 Ia zi, amanda, vrei sa fii a doua mea nevasta? Ascult manele, merg la sala si te plimb saptamanal. E ok? Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 7 minutes ago, heissenberg said: Nu zic ca nu ai dreptate dar nici nu poti sa generalizezi dupa cateva cazuri. Faptul ca nu ai intalnit persoana sau persoanele potrivite nu inseamna ca ele nu exista. Ai problemele tale si singurul care iti poate oferi un raspuns la ele esti tu .. eventual ajutat de un terapeut. Forumul nu face decat sa-ti ofere o platforma sa refulezi dar tu vei ramane in continuare cu traumele si ele vor avea urmari in orice relatie vei avea de acum incolo. Ia zi mai Cunoști alte popoare care fac copii sa-i trimită la cerșit pa Italia și Suedia? Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Iunie 20, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Iunie 20, 2021 Acum 11 minute, Cocalar21 a spus: Ia zi mai Cunoști alte popoare care fac copii sa-i trimită la cerșit pa Italia și Suedia? Poporul tau romulane, ce-ti mai place sa ti-o tragi la rozeta! 1 Link spre comentariu
sifonarcaca Reputație: 22 Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 45 minutes ago, Cocalar21 said: Pai tocmai asta e, nu e un joc dea “ma poți păstra”. Făcutul de puradei nu e un joc ca nu-ți Bati tu joc de alți oameni chiar dacă i-ai făcut tu. Dacă ți se pare un joc n-ai decât sa te joci, ia numărul divorțurilor sau uita-te in jur câte cupluri care fac puradelu ping-pong între ei stii și decide tu cum e. Asa sunt femeile acuma… in lic sa se bucure de relatie, fac orice ca sa o destrame, cu drama si jocurile lor psihologice de cacat, apoi se plang ca se duc iubitii sau sotii la curve sau de ce sunt singure fara familie la peste 30 ani :)) Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 1 minute ago, sifonarcaca said: Asa sunt femeile acuma… in lic sa se bucure de relatie, fac orice ca sa o destrame, cu drama si jocurile lor psihologice de cacat, apoi se plang ca se duc iubitii sau sotii la curve sau de ce sunt singure fara familie la peste 30 ani :)) Lasă ca trag 2-3 puradei, iau pensie alimentara de la USRisti și an paralel dk are pizda hop cu ea pa Elveția sa scoată un ban, dacă are pula la cerșit cu el 😂😂😂 Link spre comentariu
vitesse17 Reputație: 477 Postat Iunie 20, 2021 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Partajează Postat Iunie 20, 2021 Anything: Exista punctul G ? Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 Ia zi ba @cincistele ke merita astfel sa mămici? Dragoste și flori nu? 😂😂😂 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2021 54 minutes ago, maa5fu1.v1 said: Ia zi, amanda, vrei sa fii a doua mea nevasta? Ascult manele, merg la sala si te plimb saptamanal. E ok? Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2021 29 minutes ago, vitesse17 said: Anything: Exista punctul G ? yes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum