teoteo Reputație: 213 Postat Februarie 19, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 19, 2017 Bravo pentru prezentarea foto, asa, da.
tifosoacm Reputație: 0 Postat Martie 16, 2017 Postat Martie 16, 2017 Sunt fete dragute la salon,o zic pentru ca merg de 3 ori pe luna..
funintimisoara Reputație: 0 Postat Martie 25, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 25, 2017 Buna! Are nevoie de programare pentru sa va vizita?
maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Se poate si cu programare si fara Salon Jadore va asteapta cu maseuze noi Poze cu maseuzele cat de curand le vom posta pana atunci va asteptam pe siteul salonuluiwww.masajjadore.ro
rooccoco Reputație: 48 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Not again! Programat telefonic la salon. Intreb si eu de bun simt cate fete sunt. Cand ajung e mai putina lume de unde sa alegi. Ok... aleg o domnisoara si urc la ostilitati. Regulamentarul dus inainte executat. Ma intorc in camera la dameza. Ea ma astepta intinsa pe pat. Ma asez si eu pe pat. Salteaua e ca ceapa, se simt arcurile. Numai relaxanta n-as descri-o dar... masajul de relaxare executat ok-ish nimic deosebit. Trecem si la partea de finalizare prin tehnicile masajului. O laba trista facuta de artista! (si scurta). Daca sunt indulgent de la momentul cand am intrat pana cand am iesit a durat 40 de minute. Daca masuram ca la farmacie 35 minute! Pretul cu 50+ fata de iulia... pentru ce? Am trecut pe la salon din nou...pana cand 2 membrii care au recenzii si reputatie nu zic de bine sa mearga altcineva Fooled me once shame on you! Fooled me twice shame on me! Sa mai zic.... site-ul e o rusine... scrie cate accesari are, grafica (inafara de poze) derizorie ca si promisiunile de ... – o zona de SPA, ... Accesări: 276 Servicii Jadore Massage erotic & SPA ofera mai multe servicii destinate adultilor:– diverse tipuri de masaj erotic,– o zona de SPA,– o zona de lounge bar.
bogdantyubur Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Oras:Hhgjgyh Oras:Hhgjgyh Postat Mai 13, 2017 Am auzit ca se face si dominare. Mai este Ana si Ema?
hotspot2 Reputație: 7 Postat Mai 16, 2017 Postat Mai 16, 2017 Am fost saptamanile trecute la salon. Dezamagire totala cu una Lavinia.Mi-a facut masaj pe spate cam 20 de minute, fara body, fara erotic, iar pe urma a facut o laba trista si se uita pe tavan. Cea mai proasta experienta ever.Ps: mai are si o burta flescaita pe care o ascunde cu echipamentul de lucru, dar cand se revarsa...yex!!! 1
teoteo Reputație: 213 Postat Mai 17, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 17, 2017 Poate data viitoare vei alege ceva mai atent.
tonny1981 Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 fata blonda slabuta si frumoasa foc cum o cheama?
teoteo Reputație: 213 Postat August 7, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat August 7, 2017 Spune-ne si noua cum a fost cu Alexandra daca erai asa de hotarit.
bluedemon382 Reputație: 15 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 26, 2017 Am sa postez mai intai recenzia, dupa care o sa argumentez unele pareri pe care le-am exprimat in cadrul acesteia. Ieri, adica azi undeva bine dupa miezul noptii am sunat pentru programare si mi s-a zis ca sunt 4 fete. Cand am ajuns mai erau 2, celelalte 2 fiind deja ocupate. Am ales sa mai astept 10 minute ca sa am o paleta mai larga de optiuni. Zis si facut. Aleg o tipa bruneta care mi se prezinta ca fiind Marina si dupa 5 minute sunt invitat sa urc la masaj. Am constatat din postarea fratelui hotspot2 si rooccoco faptul ca elementele cu burta care se revarsa si patul ca ceapa erau prezente si la mine de unde trag concluzia ca am avut de a face cu aceeasi individa...dar si ca m-am lasat inselat de trucul pervers practicat de aceasta...profesionista... Am fost saptamanile trecute la salon. Dezamagire totala cu una Lavinia.Mi-a facut masaj pe spate cam 20 de minute, fara body, fara erotic, iar pe urma a facut o laba trista si se uita pe tavan. Cea mai proasta experienta ever.Ps: mai are si o burta flescaita pe care o ascunde cu echipamentul de lucru, dar cand se revarsa...yex!!! Not again! Programat telefonic la salon. Intreb si eu de bun simt cate fete sunt. Cand ajung e mai putina lume de unde sa alegi. Ok... aleg o domnisoara si urc la ostilitati. Regulamentarul dus inainte executat. Ma intorc in camera la dameza. Ea ma astepta intinsa pe pat. Ma asez si eu pe pat. Salteaua e ca ceapa, se simt arcurile. Numai relaxanta n-as descri-o dar... masajul de relaxare executat ok-ish nimic deosebit. Trecem si la partea de finalizare prin tehnicile masajului. O laba trista facuta de artista! (si scurta). Daca sunt indulgent de la momentul cand am intrat pana cand am iesit a durat 40 de minute. Daca masuram ca la farmacie 35 minute! Pretul cu 50+ fata de iulia... pentru ce? Am trecut pe la salon din nou...pana cand 2 membrii care au recenzii si reputatie nu zic de bine sa mearga altcineva Fooled me once shame on you! Fooled me twice shame on me! Sa mai zic.... site-ul e o rusine... scrie cate accesari are, grafica (inafara de poze) derizorie ca si promisiunile de ... – o zona de SPA, ... Accesări: 276 Servicii Jadore Massage erotic & SPA ofera mai multe servicii destinate adultilor:– diverse tipuri de masaj erotic,– o zona de SPA,– o zona de lounge bar. Sa inteleg ca domnisoara asta are mai multe nume de scena? Hmmm.... Bun....masajul de relaxare a fost executat...brutal as zice....de parca i-as fi luat, nu i-as fi dat 200 de lei. M-a zgariat putin cu unghiile, mi-a suflat in ceafa ceva intre aer expirat si halena...Care puncte de presiune, care nerv ulnar, care nerv median...kinetoterapia pare o utopie pentru un client care calca pragul unui astfel de salon, dar zic...la banii aia pot sa pretind putina finete, atentie, nu tandrete ca aia e altceva. Apoi m-a invitat sa ma intorc pe spate si a trecut direct la ostilitati. I-am sugerat de vreo cateva ori ca se cam grabeste, dar fata era setata sa agite iaurtul cat mai repede. Masajul cu sanii, dar si cand m-am intors pe spate a fost executat cu "atentie", adica atentia de a nu se atinge cumva cu piersicuta de vreo zona de a mea chiar si neintima. La sfarsit am rugat-o sa imi faca putin cu talpile ca sa am si eu o privelista cat de cat stimulanta. A facut ceva 2-3 minute dupa care a revenit la stilul "finalizeaza odata in aia a ....tii". Ultima schema a fost ca am rugat-o sa se puna cu spatele peste mine, si dupa cateva insistente a acceptat dar m-a rugat sa ii spun cand termin. Whaaat? De ce? Ca sa se dea la o parte. Am rugat-o sa se aplece putin ca sa vad si eu chestia din spate si a zis ca nu o sa vad nimic si ca nu se pune capra. Evident ca nu i-am spus cand termin si s-a dat de pe mine brusc in momentul ejacularii si lasandu-mi soldatelul din mana sa improaste de capul lui. Primul jet daca l-a tinut in mana si atat, si oricum cu o atitudine gen "yex....sa nu cumva sa ma murdaresc pe vreun deget". Simtind clar ca e vorba de o ciupeala serioasa de timp, ca sa nu ii zic ciordeala sau bataie crunta de joc, am facut dusul asa mai ardeleneste. Cand m-am intors si am inceput sa ma imbrac, tipa ma intreaba daca nu pot sa ma grabesc un pic. Am intrebat-o daca a trecut o ora si a raspuns ca nu chiar. Jos am fost petrecut de aceeasi tipa cu "sa mai vii pe la noi" si am stat ca boul in fata portii pentru ca probabil nu gasea butonul de deschidere a usii si eu trageam in zadar sa dau sa ies. Am sa mai revin probabil dar cu OPC. Serios ca ma duc sa vad cine e SRL-ul asta ca e chiar prea de tot. Door to door 40 de minute din care 10 le-am asteptat pe cele 2 fetiscane sa se elibereze. 30 de minute in camera din care 10 dusurile. No comment. Si eu am plecat dezamagit ultima data cand am fost scos afara dupa 30 de minute cu tot cu dus-uri si probabil nu voi reveni curand... pacat, intr-o vreme se facea treaba profesionist... Da lovedrop asa e. Ultima data am fost in 2011 si nemaireusind sa dau de cineva la numarul din reclamele alea din Zile si nopti am ajuns la concluzia ca e inchis salonul. Acum in 2017 am vazut reclame la J'adore si m-am gandit ca nu are cum sa ii faca reclama daca e inchis. Am reincercat si a raspuns cineva. Am fost la Alice de 2 ori parca si a fost super. E cea mai profesionista si o persoana draguta, calda alauri de care te poti simti bine. Mai "maseozelor" mai... dar cate presupusuri faceti voi legat de mine. O singura data am fost la voi. Si, daca asa de tare scurtati durata masajelor (si observ ca nu sunt singurul care afirma asta, asa ca deja e mai mult decat "my word against yours" - aveti mai multi martori impotriva), nici nu o sa mai revin. Nu am plecat cu o atitudine ostila, dimpotriva... nu stiu de unde scoti ideile despre mine, fara sa stii macar cine sunt si cand am fost. (daca cineva banuieste, persoana STIE SIGUR ca mi s-a spus: "o, dar nu dureaza o ora masajul, ci maxim 45 de minute"... asa-i? si ca daca am intrat la si 10 minute, la fara un sfert deja ieseam din salon). Chestia cu "nu te da nimeni afara" am mai auzit-o si la D`ayr, unde nesimtitul de la receptie (probabil patronul?) mi-a zis acelasi lucru dupa 40 de minute cand am coborat dupa o experienta mult mai trista cu o nesimtita. Aici macar fata a fost draguta si faina... doar ca a ciupit serios din timp... Oricum, ca si concluzie, sunt locuri dubioase, fara nici un fel de reguli sau profesionalism - si prospera intr-o tara cum e Ro... unde furtul e la el acasa.Probabil ca nici nu exista o legislatie in sensul asta. Ala de la D'ayr a fost la stiri ca i s-a intocmit dosar penal pentru ca a atacat 2 politisti locali pentru ca au legitimat-o pe sotia lui care parcase pe loc interzis. Cauta pe youtube....stai uite...https://www.youtube.com/watch?v=knt-mv14nZI Asta e tipul si e din Severin. Daca isi permite asa ceva te miri ca se comporta cum se comporta cu clientii? Nu urmareste nimeni melodiile, dar cand pleci vezi pe cd cate au trecut, sau te uiti la ceas. Cert este ca nici cu ambele dusuri obligatorii, nu se ajunge la o ora. Sisunt situati sau maseoze cu care recunos nu as rezista o ora, din diverse motive.Cine vrea sa isi faca o idee despre cum ar trebui sa fie tratati clientii, si care ar trebui sa fie atmosfera si intr-un salon de masaj, sa faca o vizita la Golden Time Vienna. Cu siguranta de acolo vor veni cu idei bune, si ma refer aici in special la patronii de saloane de masaj. Chiar daca este un club unde se ofera sex, respectul fata de client este maxim, la fel si conditiile oferite. Iar ca sa obtii rezultate, si sa atati ca ii respecti pe cei care iti calca pragul, trebuie sa investesti, aici este problema. Nu poti sa ai o gramada de camere de masaj, unnele improvizate, dar doar un singur dus amarat, unde apa vine intr-o ora, nu poti sa zici ca oferi discretie, dar lasi clientii sa se intalneasca in drum spre dus, la receptie, sau la iesire, sa nu ai dus gel, etc..... Oricum ,este delicata problema si greu de rezolvat....asa ca ne descurcam cu ce avem....O atentie semnificativa, la maseoza rezolva din probleme....Si eu am fost la Vienna pe Verorgungsheimstrasse e un salon de masaj tantric f misto. E 50 de euro culmea aproape ca si in Romania si e o ora care e chiar ora si te trateaza impecabil. Patron e Dr. Schlappack dar e medic la fel si sotia sa, nu smardoi. Am facut cunostinta cu amandoi si am stat la o poveste. Clientul acolo e pupat si in fund, vorbesti cu patronul dai mana cu el, nu se compara. Si mai e unul langa Prater undeva. Yaby Yum se numeste si e tot tantric dar acolo sunt preturi mai piparate. Dar renteaza in orice caz. Cluburile astea sunt conduse de smecheri ca sa nu zic infractori aici in Romania care din pacate impreuna cu angajatele isi cam bat joc de meserie. Asta nu e masaj e jegmaneala pe fata dar din pacate romanul e obisnuit cu servicii de f proasta calitate si de aici se trag toate. Daca ar pierde clientela la modul masiv asta i-ar pune putin cu botul pe labe si i-ar face sa isi regandeasca strategia si sa angajeze absolvente de kinetoterapie sau macar un curs de 3-6 luni nu asa direct la dat manivele. Eu ma uit la ambalaje cand mananc ceva nu o dau in paroxism dar calculez aproximativ cate calorii bag, fac innot, abdomene de multe ori zilnic, cum iau putin in greutate dau o tura cu bitzigla pana la Albina si dau jos una doua. De 7 ani nu ma laud dar ma mandresc ca am cam aceeasi greutate +- 2-3 kile. Fac asta pentru mine, ca sa ma mentin si sa fiu sanatos, nu am pretentia sa fiu platit pentru cum arat. Tipele astea, cel putin asta de care zicea userul hotspot2 dar si altele, in afara de 3 (Alice, blonda inalta si cea care are o suvita bruneta) au cel putin 10 kile in plus si au pretentii financiare pentru ceea ce fac. Tu ceri tarif de Austria dar nu arati nici macar de Romania. Stiti cum e cu proverbul "Do not judge a book by its covers". Aici nici macar coperta nu arata, ca e ascunsa cum zicea hotspot sub echipamentul de lucru. Ideea e ca in orice relatie, chiar si prestator de servicii-client, nu neaparat in viata personala, nu ai de a face numai cu corpul unei persoane, macar de ar fi fost ala la nu stiu ce standarde, nu mi-ar fi parut rau. Dar asa imi pare sincer rau ca am avut de a face cu oameni cu o asa atitudine. O sa ma duc totusi la OPC sa vad daca pot face o sesizare. 1
maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2017 Postat Septembrie 26, 2017 Salonul nu a fost niciodata inchis pentru cei care tot vor sa il vada inchis e partea a doua Chiar am dori sa stim in ce an ati fost la salon?despre ce fete cu burta vorbiti sunt 8 fete pe tura de noapte care arata foarte bine slabe dragute inalte iar despre ce saltele cu arcuri vorbiti pentru ca salonul este in renovare are camerele renovate ceasuri pe perete totul e asa cum trebuie in plus in salon nu este nici o fata marina legat de lavinia a fost de mult si a fost concediata atunci
marcusm Reputație: 927 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 26, 2017 Cu parere de rau, nici eu nu revin la voi pana nu citesc aici 2 recenzii bune de la membrii vechi. Am fost la voi si in 35 min am fost expediat. Am vorbit si la tel si mi, a spus o fata ca dureaza 30, 40 min. De aceea merg la iulia si bianco, nici aici nu e perfect, dar la bianco la ada, cand se termina muzica ma invita la dus. La iulia era Patricia, mmmm, dulceata sa dai in diabet.
maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2017 Postat Septembrie 26, 2017 Ceasuri sunt in fiecare camera deci se poate vedea ora de masaj
petre441 Reputație: 513 Postat Septembrie 26, 2017 Postat Septembrie 26, 2017 Am fost de vreo 5 ori ziua pana la ora 18.De fiecare data am sperat ca va fi mai bine.Am renuntat de vreo 7 luni sa mai merg.Cea mai lunga ora a durat maxim 45 min de la intrare la iesire..Ceea ce nu inteleg este chestia asta cu o ora. De ce nu se specifica ca masajul dureaza maxim 30 min ? Cine doreste vine si sta 30 min daca ii convine daca nu..asta e. E mult mai corect.
bluedemon382 Reputație: 15 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 26, 2017 Salonul nu a fost niciodata inchis pentru cei care tot vor sa il vada inchis e partea a douaChiar am dori sa stim in ce an ati fost la salon?despre ce fete cu burta vorbiti sunt 8 fete pe tura de noapte care arata foarte bine slabe dragute inalte iar despre ce saltele cu arcuri vorbiti pentru ca salonul este in renovare are camerele renovate ceasuri pe perete totul e asa cum trebuie in plus in salon nu este nici o fata marina legat de lavinia a fost de mult si a fost concediata atunciInseamna ca a mintit. Mi s-a prezentat ca fiind Marina. Nu ma pretez la securisme sa vin sa filmez cu camere ascunse sa va arat cine e cea care si-a dat acest nume dar in orice caz chestia asta s-a intamplat marti, 26 septembrie 2017 intre orele 3.00-3.30 in camera cu pat care are dulapul fata in fata cu usa. Inaintea mea fusese un client strain, pe care venise un prieten in hol sa il astepte. Era mulatru, nu vorbea o engleza prea nativa. Fete nu sunt 8 erau 4 dintre care 2 cu multe kile in plus, una dintre ele, blonda scunda chiar supraponderala as zice. Pot sa o identific pe aceasta bruneta "Marina". A zis ca e studenta in anul 2, dar probabil povestea e tot atat de reala precum numele ei. Urat in orice caz cum va bateti joc de oameni si mai si refuzati sa admiteti ca exista defectiuni in organizare si modul in care tratati clientii. Cu mine ati cam incheiat-o. Daca totusi doriti sa va reabilitati, nu am nevoie de reduceri, bonusuri, abonamente, etc, pur si simplu chemati-le pe cele din tura din ziua mai sus amintita si o sa o identific pe persoana care si-a dat nume fals. Nu e corect ca dati nume aiurea, e de ajuns un pseudonim, dar sa ramana acelasi. Nu e corect ca aveti carti de vizita cu tarif 100 ron si voi dati masajul cu 200. Nu e corect ca masajul e 30 de minute si ar trebui sa fie o ora. Nu e corect nici faptul ca la telefon se rezerva o fata, ca au fost cazuri cand am mentionat cu cine vreau si cand am ajuns la salon, in maxim 15 minute (ca sa nu fiu incorect si sa tin deoparte prea mult fata care ar fi putut sa "produca") era deja ocupata. Eu inteleg ca orice meserie are si o latura comerciala, dar aici deja se coboara la lucruri de o joasa speta. 1
bluedemon382 Reputație: 15 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 26, 2017 V-am plasat temporal evenimentul, am prezentat si un client anterior, strain, care fusese la aceeasi fata, acum ramane sa identificati persoana si daca considerati sa luati masurile necesare. Nu am mai fost de ani buni la un masaj in Romania sa pot sa zic ca s-au comportat civilizat macar, nu ca m-au adus pe culmile extazului. Ultima data a fost undeva dupa Rebreanu pe o strada dupa Rebreanu undeva...si dupa benzinariile alea...Panselelor ii zicea parca dar salonul ala nu mai e de mult. Acolo am avut parte de fete cu bun simt si la J'adore e doar Alice. La Bianco mai era Sabina, dar ea nu mai lucreaza din cate am inteles. Asta e...
maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2017 Postat Septembrie 26, 2017 Da domnule draga sunt 8 fete pe tura de noapte nici una din fete nu are mai mult de 55 de kg si spuneti ca e supraponderala aseara daca ati fost au fost 4 fete pentru ca au si zile libere iar aseara daca ati fost cu fata respectiva este o fata noua in prima zi chiar o sa pun poze cu toate fetele sa vedem unde atarna burta si cum le jicniti daca tot sunt asa urate fetele nu inteleg de ce veniti la ele sau daca alice e preferata mergeti doar la ea Aseara daca nu va placut masajul sau nu ati fost multumit puteati spune la fata dar nu sunteti multumit ca nu a stat capra ca nu a facut ce ati fi vrut sa faca asta va deranjat cel mai mult de jicniti fetele poi domnule draga oameni au gusturi diferite iar fetele au intre 45-55 de kg pe viitor o sa cautam sub 40 de kg iar legat de programari spuneati ca doar la alice ati fost daca fata este in masaj cand se face programare nu o vom scoate afara va spun in cat timp este libera iar daca nu se ajunge la ora stabilita nu poate sa astepte mai mult de 15 minute Legat de preturi pe zi este 100 de lei Iar seara sunt alte preturi nici o ora de masaj nu dureaza 30 de minute dar asa este niciodata nu esti multumit daca nu ti se ofera de fata ce ceri mereu gasesti motive tocmai pentru asta sunt ceasuri in camera ca sa nu mai fie motive si discuti cum am spus aseara puteati cere sa vorbiti cu cineva sau macar la fata dar nimic
bluedemon382 Reputație: 15 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 27, 2017 Da domnule draga sunt 8 fete pe tura de noapte nici una din fete nu are mai mult de 55 de kg si spuneti ca e supraponderala aseara daca ati fost au fost 4 fete pentru ca au si zile libere iar aseara daca ati fost cu fata respectiva este o fata noua in prima zi chiar o sa pun poze cu toate fetele sa vedem unde atarna burta si cum le jicniti daca tot sunt asa urate fetele nu inteleg de ce veniti la ele sau daca alice e preferata mergeti doar la eaAseara daca nu va placut masajul sau nu ati fost multumit puteati spune la fata dar nu sunteti multumit ca nu a stat capra ca nu a facut ce ati fi vrut sa faca asta va deranjat cel mai mult de jicniti fetele poi domnule draga oameni au gusturi diferite iar fetele au intre 45-55 de kg pe viitor o sa cautam sub 40 de kg iar legat de programari spuneati ca doar la alice ati fost daca fata este in masaj cand se face programare nu o vom scoate afara va spun in cat timp este libera iar daca nu se ajunge la ora stabilita nu poate sa astepte mai mult de 15 minuteLegat de preturi pe zi este 100 de leiIar seara sunt alte preturi nici o ora de masaj nu dureaza 30 de minute dar asa este niciodata nu esti multumit daca nu ti se ofera de fata ce ceri mereu gasesti motive tocmai pentru asta sunt ceasuri in camera ca sa nu mai fie motive si discuti cum am spus aseara puteati cere sa vorbiti cu cineva sau macar la fata dar nimicDaca sunt 8 fete pe tura si 4 dintre ele au liber inseamna ca de fapt sunt 4. Altfel ar sfida cea mai elementara matematica. Sa ii spun ceva fetei sau altei persoane de acolo nu cred ca avea rost atata timp ca a scurtat intr-o asemenea maniera masajul incat asta se putea simti si fara ceas. Mai mult decat atat ceasul era pe perete si pentru ea nu numai pentru mine. Mi s-ar parea ridicol sa stau sa indic maseozei cum sa imparta sedinta de masaj ca si etape de executare. Eu ma duc la masaj ca sa uit cum trece timpul pentru ca am o ocupatie cronofaga si putin timp ca sa socializez, nu ca sa stau cu ochii pe ceas si sa atrag atentia unei persoane care intr-o marja de +- 10 minute ar trebui sa gestioneze "ora" la modul optim deoarece pentru asta e platita. Plus ca nu inteleg ar mai putea fi spus sau remediat daca nu respectase timpul nu inteleg? E vreun client pe aici care sa poata spune ca i s-au returnat banii in caz ca maseuza a scurtat flagrant durata sau l-a tratat necorespunzator? Am lasat si mici atentii alteori si cu toate astea am fost refuzat, dar nu m-am plans decat ieri si inca o data pentru ca am vazut ca persoana care a facut masaj a avut bun simt si a stiut sa fie om. Alice de exemplu mi-a spus si cand am urcat in camera ca par nehotarat si daca vreau sa vin a 2-a zi sa aleg inca o fata pentru un masaj dublu ca nu erau 2 atunci, ea e dispusa sa imi dea banii inapoi. Asta inseamna sa ai obraz. Asta a fost a 2-a oara cand ma plang. Prima a fost la Bianco si am comunicat-o patroanei pe loc ca nici nu a vrut sa se dezbrace, dar din pacate a 2-a oara cand m-am dus era tot "in lot" deci nu au luat nici o masura. Am aflat de la una din maseuze ca exact inaintea mea ii comunicase patronul ca trebuie sa faca ore suplimentare din stiu eu ce considerente si am picat eu la mijloc de s-a razbunat pe unul care nu avea nici o treaba cu ce se intampla pe intern. Mai bine recunoasteti ca asta e politica firmei sa scurteze ora sau mai bine zis sa o injumatateasca ca sa sporeasca profitul. La sfarsit mi-a spus "Sper ca ti-a placut", ceea ce in opinia mea a fost o sfidare mai mare decat "Sper sa mai vii pe la noi". Asta asa ca sa stiti ca nici macar la capitolul sfidari nu sunteti pe primul loc, ca v-a luat-o alt salon inainte. Sunt deja la o varsta la care nu ma mai supar, doar ma respect si in consecinta de cauza nu mai agreez in preajma mea persoane care ma trateaza la modul asta. Succes in afaceri! 1
maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Septembrie 27, 2017 Postat Septembrie 27, 2017 Se pare ca nu are rost discutia cu dumneavoastra un om care se respecta nu vine sa jicneasca fete de 50 d kg ca atarna burta pentru ca nici una nu arata rau si daca tot ati fost la alice vedeati ca sunt 8 fete daca restul sunt ocupate ca si nu le vedeti e partea a doua nu ca sunt 4 fete ca au fost 4 in seara aceea e problema noastra fetele au liber au si probleme oricum nu a asta ar fi problema dumeavoastra si legat de timp sa stat in camera dar nu ati fost multumit ca fata nu vroia sa faca ce spuneti daca tot alice era ok si multumit nu trebuia sa mai incercati fetele care atarna burta si va sfideaza nime nu sia batut joc niciodata de clienti si nu ia jicnit cand sa gresit am reparat greselile am dat sedinte gratis si am fost dispusi sa dam si banii inapoi daca am stiut ca sa gresit dar nu sunteti multumit se pare la nici un salon din orasNoi va dorim o zi frumoasa
marcusm Reputație: 927 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 27, 2017 ,, nime nu sia batut joc de clienti",,si nu ia jicnit" si-a, i-a, jignit...? Respectul pt clienti, e la fel cu cel pt limba romana. Multi au reclamat ca masajul e slab calitativ si cantitativ. Asta nu e bataie de joc? E gluma, banc, sau?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum