Sari la conținut

Masaj erotic J'Adore 0731771743

Postări Recomandate

am intrebat in ideea ca nu intotdeauna ce apare pe un site e real si actualizat

Ai 120 de postari doar cu comentarii fara absolut nici un sens.Daca stii sa citesti poti afla ca am recenzat pe aici de cateva ori.De fapt sunteti vreo 3 -4 pe aici care poluati aiurea forumul.Dar mai bine pas decat o polemica cu unii ca voi.

Link spre comentariu
  • Oras:tm
  • Oras:tm

forumul e facut pentru comentarii si recenzii nu pentru astfel de comentarii ieftine de la frustrati ca petre441 care nu isi mai incape in piele de la reputatia pe care o are pe acest forum si face tot felul de afirmatii crezi ca toti care au fost la saloane au facut recenzii nu cred asa ceva

Link spre comentariu

forumul e facut pentru comentarii si recenzii nu pentru astfel de comentarii ieftine de la frustrati ca petre441 care nu isi mai incape in piele de la reputatia pe care o are pe acest forum si face tot felul de afirmatii crezi ca toti care au fost la saloane au facut recenzii nu cred asa ceva

Spre deosebire de tine am recenzii ,nu doar una,la toate saloanele de pe aici.Forumul are alt rol decat tampeniile ce le emani tu.Incearca sa nu mai raspunzi ,vad ca ucizi si limba romana.De fapt e ultimul comentariu al meu la adresa ta.Oricum incearca sa consulti un medic,exista medici specializati pentru cei ca tine.Probabil o sa emiti inca un comentariu in care jignesti sau iti arati frustrarea de care suferi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...