Sari la conținut

Masaj erotic J'Adore 0731771743

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara

Bluedemon382, bon fiscal, ai primit?

:bye Alo...tu ai uitat in ce tara traim? Iti zic in schimb ca sunt camere de luat vederi si se poate verifica daca am fost eu in intervalul respectiv in incinta salonului....

Bluedemon382 dupa cum am spus da clientii au primit banii inapoi ca nu am nevoie ca omul sa ma injure si sa plece suparat doar ca voi care scrieti aici atat puteti mai mult nu si daca sa incheiat ora de masaj ce conteaza daca nu esti multumit spui si reclamii doar clar ca nu va intereseaza abia ai asteptat sa iesi din salon si sa scrii daca erai multumit de o anumita maseuza de ce nu ai luato pe ea?Nu pentru ca ai cautat mereu fete noi ca sa ai ce sa te legi niciodata una noua pana nu invata nu va sti

Tocmai ca suntem de 10 ani in Timisoara si avem clienti asa de multi si vechi dar nici unul nu sta pe nimfomane sa scrie un client al casei mereu ne spune unde gresim si ce sa schimbat in bine

Daca nu vrei sa mai arunci banii si sa dai gres chiar te rog sa nu mai vi asa este cel mai bine

As vrea sa intalnesc macar la nivel virtual un client care sa imi confirme ca a reclamat si a primit banii inapoi. Cum se poate proba ca reclamatia e intemeiata sau e una abuziva? Oricine poate reclama...chiar si unul care e super-multumit dar vrea sa ii deconteze cineva masajul. Hai sa fim seriosi...nici un salon nu returneaza banii...in primul rand pentru ca cel putin aici la salon cineva e interesat sa "optimizeze" profitul la modul lipsit de scrupule si doar in al doilea rand pentru ca asta ar lasa loc de abuzuri, insa acolo nu o sa se ajunga sa fie salonul pagubit. De obicei salonul si maseuza pagubeste clientul.

Plus ca cine e atat de absurd sa creada ca un client (ca mine) s-ar dispensa de 200 de lei doar din pofta meschina de a pleca apoi acasa si a-si varsa pe forum nemultumirile la adresa unui salon sau macar a unei anumite maseuze? Data trecuta mentionasem o maseuza ale carei semnalmente erau identice cu ceea ce descrisese si reclamase alt client care a postat aici pe forum. Si clientul ala o fi avut un surplus de 200 de lei si se gandea ca daca tot nu are ce face cu ei sa isi faca programare la o fata noua doar ca sa aiba ce comenta pe forum? Oamenii care au muncit pentru banii aia sunt singurii care pe buna dreptate se revolta cand vad cum va bateti joc de clienti...Sunt sigur ca daca ar fi criticat doar de dragul criticii s-ar fi legat si de alte aspecte nu numai de factorul timp. De ce toti reclama invariabil durata extrem de scurta a masajului? E clar ca lumina zilei ca nu ati prea muncit la vietile voastre daca puneti problema la modul asta ca cineva ar da o suma de genul ala doar ca sa caute si sa gaseasca nod in papura unui salon/maseuze. Probabil cand nu transpiri prea mult pentru 200 lei si ii faci in 10-15 minute ti se pare un chilipir sa ii cheltui doar ca sa ai de cine te lega. Pentru mine insa asa ceva ar sfida cea mai elementara logica.

marcusm toti clienti primesc bonuri cand sau incasat banii doar ca nime nu le vrea

Aia cu nimeni nu vrea bonul eu nu o cumpar...ca sa refuzi un bon trebuie mai intai sa il primesti...exact ca la hypermarket...

Aici e vorba de faptul ca nu se da bon pentru ca se face la negru tot...Plus ca inclin sa cred ca practica de a cere banii de doua ori e eficienta la clienti care isi beau mintile si vin la salon in speranta ca musca vreun buimac si ei se aleg cu tarif dublu...se incearca discreditarea celor vehementi la adresa salonului prin incadrarea lor in aceasta categorie "care vor servicii sexuale".  Adevarul il supara pe om.

Link spre comentariu

La nulitati ca tine bluedemon382 nu iti va raspunde nime sti bine ce ai facut in salon si ce ai cerut oricum aici nu vei mai intra asa ca sa sti ca nu te vrea nime nici pe tine nici banii tai ai saloane destule unde sa mergi

Imi permit sa iti mai dau un sfat omenesc, nu de client sau antreprenor. Lumea sa stii ca a mai pus mana pe o carte si si daca nu a facut-o nu cred ca va avea dificultati in sesizarea unor greseli flagrante de ortografie si nu numai in care persista persoana care posteaza de pe contul salonului astuia. De aici si gradul de credibilitate va fi sper unul adecvat...dupa cum considera fostii, actualii sau viitorii si potentialii clienti.

Raportat la cat castig eu intr-o luna, pentru o traducere de 100 de RON eu muncesc 3-4 zile ca sa iti dau un exemplu. De aici rezulta ca pentru 200 muncesc o saptamana in sensul de 7 zile lucratoare. Acum faptul ca tu castigi banii pentru care altul munceste o saptamana in 10-15 minute pentru ca natura a fost cu tine (cel putin dintr-un punct de vedere) mai generoasa si te-a cadorisit cu o zestre genetica care iti permite astfel de castiguri rapide ar trebui in opinia mea sa te faca sa ai putin respect fata de cei care te platesc pentru activitatea pe care o desfasori si sa incerci sa te imbunatatesti, nu sa arunci cu insulte la adresa unui om care ti-a spus civilizat ca ai facut masaj 25% din cat era prevazut ca timp si sa ii arati usa de iesire cand vrea sa intre sa faca o reclamatie. Tine minte ca femei cu varsta intre 20-30 de ani cam cum sunt cele de la salonul vostru, muncesc pentru 2000 de lei cu tot cu ciubuc o luna la club ca si barmanite si chelnerite. Asta inseamna cam ca si la mine...sau na....ceva mai bine....3 zile de munca pentru 200 de lei ca si venit. Si daca sa zicem iei doar jumate din pretul masajului...e oricum un raport inechitabil...una ar trebui teoretic sa munceasca 1 ora pentru 100 de lei si alta munceste 1 zi jumate. Si e vorba aici de persoane care de multe ori arata cel putin la fel de bine daca nu chiar mai bine decat maseuzele de la voi, atata doar ca nu au vrut sa faca compromisul pe care l-ati facut voi.

Ideea e ca nu e neaparat sa tineti cont de feedbackul meu, dar incercati sa intelegeti ca daca faceti bani atat de usor si pe deasupra mai dati si semne ca nici asa nu va convine si va comportati ca si cum totul vi s-ar cuveni, nu va asteptati ca oamenii aia sa fie tocmai incantati. Over and out!

Link spre comentariu

Bluedemon382 chiar nu ma intereseaza parerea ta nu te mai da asa inteligent ca nu are rost noi nu ne batem joc de clienti si de banii lor chiar am vazut ce fel de om esti si cum vorbesti si in salon si fetele care au fost cu tine spun ce fel de om esti singurul arogant esti tu cand intri in salon si in masaj nime nu vrea sa isi bata joc de clienti si de salon dar nici nu suntem obligati sa suportam unul ca tine

Daca tu muncesti pentru 200 de lei te rog cauta alt salon pentru ca nu e adevarat ca noi castigam banii asa usor cum visezi tu si chiar de parerea ta nu avem nevoie

Link spre comentariu

Tocmai datorita faptului ca isi castiga banii asa usor,isi permite sa fie arogant,la fel si maseuzele.

Ti se pare ca 800-1000 pe luna inseamna implicit ca eu castig banii usor?? Nu uita ca am studii superioare frecventate si luate pe bune, pe cand o buna parte din duduile astea nu articuleaza prea fericit o fraza in limba romana. Am facut o comparatie vis-a-vis de raportul dintre munca prestata si remuneratie si nu l-am considerat unul echitabil, atata tot. Din ce reiese ca sunt arogant?

Link spre comentariu

Ti se pare ca 800-1000 pe luna inseamna implicit ca eu castig banii usor?? Nu uita ca am studii superioare frecventate si luate pe bune, pe cand o buna parte din duduile astea nu articuleaza prea fericit o fraza in limba romana. Am facut o comparatie vis-a-vis de raportul dintre munca prestata si remuneratie si nu l-am considerat unul echitabil, atata tot. Din ce reiese ca sunt arogant?

Omule...ma refeream la Claudiu,asa parca il cheama pe patron,si la maseuzele care procedeaza asa.Ce treaba am eu cu tine ???Doar si eu am fost patit.

Link spre comentariu

Omule...ma refeream la Claudiu,asa parca il cheama pe patron,si la maseuzele care procedeaza asa.Ce treaba am eu cu tine ???Doar si eu am fost patit.

Atunci am inteles eu gresit, imi cer scuze. Eram surprins ca citisem doar ca si tu ai fost pedepsit. Doar suntem vinovati ce sa mai...probail trebuie sa le dam banii la usa si sa plecam direct ca sa nu mai fie comentarii. Da imi amintesc ca mai dadea masaje gratis ca sa compenseze, sau abonamente, dar se pare ca nu a mai dat demult pe la salon omul sau ignora pur si simplu feedbackul nostru.

• Like 1
Link spre comentariu

buna,tin sa precizez ca la salon jadore nu voi mai calca,am fost saptamana trecuta la voi,am ales o tipa pe nume Andrea,imi ofera ceva de baut dupa care urcam in camera,totul bine si frumos pana ies de la dus si o intreb pe domnisoara maseoza daca se face si altceva,ea a inceput sa rada si mi-a zis DA costa 50 lei oralu si 100 normal. se pune fata sa imi faca masaj de relaxare apoi ma intoarce si se freaca cu p...ei de a mea,m-a zgariat frecandu-se de mine de numai dupa care a introdu-o inauntra ea singurica cu manuta ei. când m-am ridicat sa ma duc la dus am simtit un miros a pasarica moarta nu alta. asa ceva...

Link spre comentariu

Ne pare rau ca ai fost violat alecsand

Dar tu o clona si nu puteai fi violat .

Tiai facut cont la ora 03:53 si ai scris la noi pe pagina unde ai denigrat si la ora 03:59 la dios pe pagina unde ai laudat

Deci ne dam sema ca e cont fals

Si ai legatura cu dios asa ca nu intram in polemici

Am decis sa nu mai raspundem la ce se zice pe forum finca ne am saturat de oameni falsi si minciuni in salon nime nu are de spus nimica toate bune si frumoase si aici apar oameni falsi si mincinosi

Atat timp cat nu se face reclamatia in salon nu se dau masaje gratis noi chiar am dat banii inapoi clientului care a facut reclamatia sau a ales alta fata in comparatie cu alte saloane

Claudiu a vandut salonul si tocmai ca era satul de oameni falsi ca voi si minciuni postate de salon

Nici noi nu o sa mai raspundem minciunilor si oamenilor falsi

Un barbat care are coloana face reclamatia atunci asa cum o fac alti clienti nu tot scuze si minciuni

Link spre comentariu

Tiai facut cont la ora 03:53 si ai scris la noi pe pagina unde ai denigrat si la ora 03:59 la dios pe pagina unde ai laudat

Am decis sa nu mai raspundem la ce se zice pe forum finca ne am saturat de oameni falsi si minciuni in salon nime nu are de spus nimica toate bune si frumoase si aici apar oameni falsi si mincinosi

Atat timp cat nu se face reclamatia in salon nu se dau masaje gratis noi chiar am dat banii inapoi clientului care a facut reclamatia sau a ales alta fata in comparatie cu alte saloane

Claudiu a vandut salonul si tocmai ca era satul de oameni falsi ca voi si minciuni postate de salon

Un barbat care are coloana face reclamatia atunci asa cum o fac alti clienti nu tot scuze si minciuni

foarte bine punctat.....

as veni cu mare placere la voi la salon dar stau foarte prost cu timpul...tot am citit critici despre acest salon...ar fi cazul sa fac o vizita....

Link spre comentariu

Chiar daca in trecut ,pe la inceputuri acum vreo 3- 4 ani,am primit si eu invitatii pentru servicii sexuale de la maseuzele de acolo,nu cred ca recenzia este reala.Banuiesc ca exista acolo,fete ok,care respecta cat de cat timpul de masaj.Dar nu intaleg de ce continuati cu reclamatia sa o faci la salon.Majoritatea suntem casatoriti,vrem discretie,nu vrem circoteca pe acolo.Multi prefera sa renunte sa vina daca sunt tratati asa.Daca e vorba de reclamatie ar trebui sa fie afisat un numar de telefon pentru asa ceva la care sa suni.Acolo daca comentezi este penibila situatia,posibil sa fie si alti clienti in acelasi timp.Cred ca totusi un patron stie lucrurile astea sau daca tot apar ar avea interesul sa le descopere.In fine fiecare isi gestioneaza cum crede de cuviinta afacerea.

Link spre comentariu

O masura buna, daca e luata in serios.

Esti naiv...ai primit vreodata banii inapoi? De la salonul asta sau altele?? Exista testimonialuri de la asemenea clienti?? C'mon...

Cine a scris aici ca ii este jena si ca vrea discretie deci un conflict nu l-ar avantaja reprezinta clientul tipic, deci unul cu bun simt si ma bucur sa constat asta. Altfel s-ar fi ales individele astea cu vreo cateva reclamatii si crede-ma ca daca se fac chestiile astea in bloc...ori ii inchide ori patronul va fi nevoit sa faca remanieri masive si sa le pastreze pe maseuzele care ofera niste servicii proportionale cu pretul.

• Like 1
Link spre comentariu

Iar pentru tine bluedemon382 iti raspund pentru ultima data la noi nu e tiganie ca in alte saloane o reclamatie inseamna sa vorbesti frumos cu cineva de la conducere separat nu intre clienti nu intre maseuze

Acum fiecare maseuza are carnetel de reclamatii nota pentru masaj timp comportament si asta notezi la sfarsitul masajului in camera si numarul nostru pentru reclamatii deci chiar am facut tot ce se poate dar sti bine ca ai exagerat cel mai bine discutia noastra sa se inchie definitiv.

Link spre comentariu
Alecsand sti bine ca e un cont fals si sti mai bine ca noi cine esti ai facut ieri contul si tu spui ca ai fost la toate saloanele si tocmai de Andreea ai scris

Serios e claudiu esti prost informat dar te rugam mergi doar la Diosa daca lauzi asa mult[/quote

In ultimul timp am fost la Iulia bianco si diosa,de diosa am spus pentru ca e cel mai nou deschis recent ..fata de voi si d'ayr celelalte saloane sunt mult mai ok . Nu am lăudat neapărat un anumit salon,deci sa ne intelegem.

Link spre comentariu

Iar pentru tine bluedemon382 iti raspund pentru ultima data la noi nu e tiganie ca in alte saloane o reclamatie inseamna sa vorbesti frumos cu cineva de la conducere separat nu intre clienti nu intre maseuze

Acum fiecare maseuza are carnetel de reclamatii nota pentru masaj timp comportament si asta notezi la sfarsitul masajului in camera si numarul nostru pentru reclamatii deci chiar am facut tot ce se poate dar sti bine ca ai exagerat cel mai bine discutia noastra sa se inchie definitiv.

Asta ti-a spus userul pe care il citez mai jos si ti-a remarcat bine ca nu exista un cadru adecvat pentru asa ceva...ce propui? Sa vina dupa maseuza si sa spuna "va rog...e cineva din staff...as dori sa o reclam pe cea care m-a masat...dar discret va rog". E la mintea cocosului ca persoana o sa isi dea seama ca ea e vizata...si daca nu aude discutia deduce ca daca mergi in trena ei si nu iesi e clar ca ai ceva de comentat. Nu inteleg ce ar fi de spus? Sa detaliezi toti pasii masajului si aia sa fie biciuita sau pleznita in prezenta ta ca sa confirme/infirme versiunea ta. Hai sa fim seriosi...nu suntem in Evul Mediu...arma cotidiana e cea economica. Ori le amendati sau le dati pe ele afara sau o sa va amendeze clientii printr-un exod catre alte saloane.

Chiar daca in trecut ,pe la inceputuri acum vreo 3- 4 ani,am primit si eu invitatii pentru servicii sexuale de la maseuzele de acolo,nu cred ca recenzia este reala.Banuiesc ca exista acolo,fete ok,care respecta cat de cat timpul de masaj.Dar nu intaleg de ce continuati cu reclamatia sa o faci la salon.Majoritatea suntem casatoriti,vrem discretie,nu vrem circoteca pe acolo.Multi prefera sa renunte sa vina daca sunt tratati asa.Daca e vorba de reclamatie ar trebui sa fie afisat un numar de telefon pentru asa ceva la care sa suni.Acolo daca comentezi este penibila situatia,posibil sa fie si alti clienti in acelasi timp.Cred ca totusi un patron stie lucrurile astea sau daca tot apar ar avea interesul sa le descopere.In fine fiecare isi gestioneaza cum crede de cuviinta afacerea.

Eu sincer n-am mai fost la j'adore din 2011 si am tot sunat dar probabil nu raspundea ca erau toate cu clienti. Am crezut ca s-a inchis dar m-am prins ca nu ii facea reclama in 7seri daca era inchis si atunci am gasit in sfarsit pe cineva la telefon, asta fiind anul asta in iunie. Mie nu mi s-a propus asa ceva dar nu stiu ce sa zic...a....ba stai...inainte sa faca descinderea aia ca am citit in ziar...era una cu sani mari....blonda dar pe alea le-a ejectat pe toate de atunci...imi amintesc....aia mi-a propus dar am refuzat pentru ca nu arata nicicum. Oricum asta a fost acum 6 ani buni. Unele care au experienta sunt corecte, dar 2-3 probabil daca sunt din toata garnitura. Restul jnapane.

Sunt are curios daca a sunat cineva...desi pun pariu ca daca cine scrie pe cont a pus numarul pentru reclamatii e clar ca e tot una dintre maseuze la celalalt capat al firului. Dar totusi...care a avut ceva de obiectat si a si facut-o, l-as ruga sa posteze ca sunt curios ce i s-a zis. Pace la toti si masaj placut sa aveti!

Link spre comentariu

Mai am o intrebare pentru membrii mai vechi decat mine...salonul asta J'adore a fost cumva acum multi ani undeva pe o straduta care dadea in Parcul Lidia?? Cred ca era strada Aida daca nu ma insel...si era un salon cu un pian in sala de asteptare...acum imi amintesc ca acolo si la putin timp dupa ce s-au mutat in Lipovei mi s-au mai facut fel de fel de propuneri, dar repet asta a fost acum multi ani...si vreau sa ma asigur ca e vorba de acelasi salon. O data am primit propuneri de la J'adore oricum, dar vreau sa ma asigur ca si prima data a fost vorba de acelasi salon. Oricum maseuza cu pricina era aceeasi. Una blonda, peltica cu accent muntenesc, sani mari, inalta si cu un tatuaj pe umar pare-mi-se.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...