maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Dupa cum tiam spus esti o nulitate pentru noi ai primit masaje gratis la bianco si doar de noi si iulia sti sa vorbesti urat poti sa te asiguri de ce vrei tu ca la noi nu mai intri tu mai nou inventezi maseuze care nu exista?si spre suprinderea ta de om destept nici aici nici la telefonul de reclamatii nu raspund maseuzele iar in carnetele fetelor de reclamatii clienti au scris doar de bine de salon si de fete si zilnic sunt citite de mine si verificate parerile clientilor ciudat e ca doar tu esti ofensat dar din partea mea ramai asa ca am fost in salon si am vazut ce om esti si cum vorbesti si gandesti Link spre comentariu
maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Spune care din fete sunt grase si urate?din respect pentru alti membri ai forumului nu mai are rost sa ma lungesc la polemici cu tine Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Da, j, adore activa cu ani in urma pe str aida, langa parc. Link spre comentariu
andrei198235 Reputație: 49 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 puteti pune niste pose cu domnisoarele care sunt recente in salon....eu unu as dori sa imi fac o programare pentru deseara!! Link spre comentariu
maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Maseuzele care sunt in pozele de mai sus sunt cele care lucreaza in salon in acest moment Link spre comentariu
andrei198235 Reputație: 49 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Maseuzele care sunt in pozele de mai sus sunt cele care lucreaza in salon in acest momentam sa sun pentru o programare pentru deseara...vreau sa ma convimg...la telefon am vb cu o domnisoara foarte dragutaam sa revin Link spre comentariu
andrei198235 Reputație: 49 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 am sa sun pentru o programare pentru deseara...vreau sa ma convimg...la telefon am vb cu o domnisoara foarte dragutaam sa revinam inteles ca la ora 21 se schimba fetele? Link spre comentariu
andrei198235 Reputație: 49 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Maseuzele care sunt in pozele de mai sus sunt cele care lucreaza in salon in acest momentfetele din poze raman pana dim sau la ora 21 se schimba? Link spre comentariu
maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Fetele din poze sunt doar pe tura de noapte de la ora 21-05 dimineata Link spre comentariu
andrei198235 Reputație: 49 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 salon foarte frunosfete foarte frumoaseprimire calduroasa darlipsa experienta in masajul erotic.....plus dupa 35 de min cica timpul sa scursbineanteles fara finalizare Link spre comentariu
maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Multumim pentru recenzie aici si in carnetelul maseuzei Ne pare rau pentru ultima parte fata e noua de la alt salon venita noi am invatato masajul dar o sa ne ocupam sa invete masajul cum trebuie te asteptam cu alt masaj gratis la alta maseuza 1 Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Sa invete si ca ora are 60 min. De ce o lasati sa lucreze daca nu stie? Nu era corect sa invete intai? Si sa nu veniti cu scuza,, o sa ne ocupam sa invete,, 1 Link spre comentariu
maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Atat timp cat a lucrat in alt salon trebuia sa stie noi am invatato masajul exact cum fac fetele noastre in camera nu sunt cu ea sa stiu cum face de asta au carnetele de reclamatii si se poate vorbi cu mine despre timp si tot nu e o scuza 1 Link spre comentariu
bluedemon382 Reputație: 15 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Da, j, adore activa cu ani in urma pe str aida, langa parc.Ce ti-am spus...nu ma inseala memoria...asta era salonul cu vino-ncoa...aia era si saraca cu duhul zau daca nu...m-a luat direct de la inceput...limbile sunt atat...normalul e atat...analul e atat... Link spre comentariu
bluedemon382 Reputație: 15 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Dupa cum tiam spus esti o nulitate pentru noi ai primit masaje gratis la bianco si doar de noi si iulia sti sa vorbesti urat poti sa te asiguri de ce vrei tu ca la noi nu mai intri tu mai nou inventezi maseuze care nu exista?si spre suprinderea ta de om destept nici aici nici la telefonul de reclamatii nu raspund maseuzele iar in carnetele fetelor de reclamatii clienti au scris doar de bine de salon si de fete si zilnic sunt citite de mine si verificate parerile clientilor ciudat e ca doar tu esti ofensat dar din partea mea ramai asa ca am fost in salon si am vazut ce om esti si cum vorbesti si gandestihttps://www.antena3.ro/actualitate/prostitutie-intr-un-salon-de-masaj-erotic-din-timisoara-demascata-de-politistii-bihoreni-163820.html Probabil si astia au primit masaje gratis...nu? Si procurorii si politistii judiciari... Link spre comentariu
andrei198235 Reputație: 49 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Multumim pentru recenzie aici si in carnetelul maseuzei Ne pare rau pentru ultima parte fata e noua de la alt salon venita noi am invatato masajul dar o sa ne ocupam sa invete masajul cum trebuie te asteptam cu alt masaj gratis la alta maseuzanu e stres domnisoara...oricum am sa revin.....poate am avut eu ghinion..... Link spre comentariu
maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Bluedemon382 nu vrei si tu masaje gratis si de la noi ?vezi ca noi nu suntem bianco sau cei care te platesc in masaje gratis ca sa faca reclama la un anume salon ai atatea minciuni de spus in cat nu o sa termini niciodata atata esti tu de bazat pe tine ca se fac propuneri stai linistit ca cel care a insistat cu fata atunci sambata dimineata ai fost tu si ai marea nesimtire si tupeul sa spui ca iti propun fetele de ce nu spui cum ai zis ce asta e masaj erotic daca nu facem altceva eu nu ma simt bine si ai plecat nervos si revoltat pe fata ca nu ai obtinut ce ai vrut crezi ca ma impresionezi ca tot spui ca fetele propun mergi pe aradului sau unde primesti asa ai facut si cu prima maseuza de aia te cunosc toate si stiu ce incerci in camera cu ele ce le tot propui aici tot te dai sfant pentru tine salonu e de cacat nu avem lenjerie nu avem aia nu avem nimic hai serios minti de nu mai sti ce sa scrii zilnic se intorc clienti de clienti in salon si oameni cu bun simt si sunt multumiti doar tu ai de comentat pastreaza parerea de noi pentru tine ca nime nu te vrea aiciSti cum pari?Un disperat care nu a obtinut ce a vrut si nu o sa termine niciodata cu minciuni Stai numa in bianco sau unde tie bine sau unde ai masajele alea gratis sa scrii aici de rau alte saloane 1 Link spre comentariu
maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 andrei198235 te asteptam cu masajul gratis spui ca esti Andrei de pe forum si maseuzele stiu nu e nici un fel de problema sau daca te programezi eu o sa stiu si te asteptam cu drag imi pare rau pentru ce sa intamplat.O zi frumoasa 1 Link spre comentariu
andrei198235 Reputație: 49 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 andrei198235 te asteptam cu masajul gratis spui ca esti Andrei de pe forum si maseuzele stiu nu e nici un fel de problema sau daca te programezi eu o sa stiu si te asteptam cu drag imi pare rau pentru ce sa intamplat.O zi frumoasanu ai pt ce sa iti para rau....e ceva normal.....oricum e diferit fata de ce am auzit aici.....fetele intradevar sunt una si una.....domnisoara cu care am fost aseara...blondina...subtirica...cu ochelari...bestiala... app...nici una grasa nu am vazut...daca puteam imi faceam un selfie cu ele...bestiale 1 Link spre comentariu
andrei198235 Reputație: 49 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Ce ti-am spus...nu ma inseala memoria...asta era salonul cu vino-ncoa...aia era si saraca cu duhul zau daca nu...m-a luat direct de la inceput...limbile sunt atat...normalul e atat...analul e atat...nu stiu cum a fost acuma cativa ani....dar eu am plusat vreo 500 lei si fata chiar nu a vrut nici in ruptul capului...mai mult nu am mai reusit sa pluses 1 Link spre comentariu
maseozejadore2016 Reputație: 3 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Andrei198235 iti multumim esti unul dintre clienti care spune adevarul despre salon fetele din poze sunt si cele care lucreaza plus ca aseara erau inca doua libere si inca una era in masaj sunt doar minciuni spuse ca sunt grase urate...Imi pare rau ca masajul nu este de calitate si timpul dar va veni pe zi sa invete si legat de timp am discutat cu ea deja Te astept cu masajul si iti multumesc ca ai spus adevarul apreciez ca esti un client sincer 1 Link spre comentariu
bluedemon382 Reputație: 15 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 nu ai pt ce sa iti para rau....e ceva normal.....oricum e diferit fata de ce am auzit aici.....fetele intradevar sunt una si una.....domnisoara cu care am fost aseara...blondina...subtirica...cu ochelari...bestiala... app...nici una grasa nu am vazut...daca puteam imi faceam un selfie cu ele...bestialeAu fost si maseuze care aveau multe kile in plus. Ca nu le-au pus astia in poze sau nu ai nimerit tu in tura lor e altceva. Bluedemon382 nu vrei si tu masaje gratis si de la noi ?vezi ca noi nu suntem bianco sau cei care te platesc in masaje gratis ca sa faca reclama la un anume salon ai atatea minciuni de spus in cat nu o sa termini niciodata atata esti tu de bazat pe tine ca se fac propuneri stai linistit ca cel care a insistat cu fata atunci sambata dimineata ai fost tu si ai marea nesimtire si tupeul sa spui ca iti propun fetele de ce nu spui cum ai zis ce asta e masaj erotic daca nu facem altceva eu nu ma simt bine si ai plecat nervos si revoltat pe fata ca nu ai obtinut ce ai vrut crezi ca ma impresionezi ca tot spui ca fetele propun mergi pe aradului sau unde primesti asa ai facut si cu prima maseuza de aia te cunosc toate si stiu ce incerci in camera cu ele ce le tot propui aici tot te dai sfant pentru tine salonu e de cacat nu avem lenjerie nu avem aia nu avem nimic hai serios minti de nu mai sti ce sa scrii zilnic se intorc clienti de clienti in salon si oameni cu bun simt si sunt multumiti doar tu ai de comentat pastreaza parerea de noi pentru tine ca nime nu te vrea aiciSti cum pari?Un disperat care nu a obtinut ce a vrut si nu o sa termine niciodata cu minciuniStai numa in bianco sau unde tie bine sau unde ai masajele alea gratis sa scrii aici de rau alte saloaneAm fost si la ei si la voi. Recenzii bune am scris partial si de voi. Uita-te ca am criticat si alte saloane, inclusiv Bianco. Acum 3 ani a vrut sa ma duca un smecher de la Taxi Tudo la Bianco si i-am zis una doua sa opreasca pentru ca vroiam la Iulia. Mie nu poti sa imi vinzi vrajeala. Eu nu pot fi manipulat nici cumparat, baga la cap! Eu cand vreau undeva vreau...cand nu nu. La fel si cu recenziile. Exista clienti care vin la salon si pentru servicii sexuale daca maseuzele ofera asa ceva.Am mai semnalat acest lucru cu ceva timp in urma.Se poate citi.Daca am fost de vreo 6 ori insemna ca la inceput am fost multumit,am lasat si bacsis,dar daca serviciile se degradeaza e normal sa fiu nemultumit.Din pacate nu este doar parerea mea.Cele mai multe recenzii sunt negative,adica exista si un sambure de adevar aici.Nu ma intereseaza sa reclam maseuza daca ofera servicii sexuale,eu nu caut asa ceva la masaj,cat timp imi ofera ceea ce doresc si pentru ce vin la masaj,adica vin pentru masaj si relaxare,dupa cum spune reclama salonului.Stiu ca sunt doar 2 pentru ca eu vin in general ziua.Dar daca procedeaza asa cu mine inseamna ca sunt doua motive,una ar fi ca nu sunt agreat ca si client si incearca sa scape repede de mine,desi nu inteleg motivul,iar al doilea este ca asa procedeaza cu toata lumea.In ambele cazuri nu este ok pentru ca se poate discuta.In orice caz era penibil sa incep sa fac galagie avand in vedere ca nu este genul meu sa fac asa ceva,sunt un om serios cu familie care din cand in cand isi doreste sa primeasca putina relaxare dintr-un loc special creat pentru asa ceva.Oricum e o polemica inutila si sunt sigur de faptul ca renunt sa va mai vizitez are vreun impact asupra salonului. Omul asta mi-a luat vorba din gura. Exact. Am fost la inceput si erau servicii de calitate, apoi canci. Adevarul e ca acum 6 ani la salonul asta se practica prostitutie mascata. Acum probabil ca nu se mai practica ca i-a mai scuturat Politia dar la urma urmei ce legatura are asta cu faptul ca te simti...rectific...esti batjocorit pe banii tai. Oricum nu merita deranjul dar as fi curios daca m-as duce cu cineva de la Protectia Consumatorului sau ANAF sa le fac o vizita ca am oarecare parghii si posibilitati sa fac chestia asta...sa ii vad mecla celei care scrie de pe contul salonului sa vad daca mai croncane cum o face aici. Am fost saptamanile trecute la salon. Dezamagire totala cu una Lavinia.Mi-a facut masaj pe spate cam 20 de minute, fara body, fara erotic, iar pe urma a facut o laba trista si se uita pe tavan. Cea mai proasta experienta ever.Ps: mai are si o burta flescaita pe care o ascunde cu echipamentul de lucru, dar cand se revarsa...yex!!!Omul asta cum de a vazut acelasi lucru ca si mine??? Intreb si eu... Apropos...sunt o gramada de saloane care practica strategia asta...si anume lasa poze cu maseuze suple chiar si dupa ce alea nu mai lucreaza la ei sau si mai nasol...chiar daca nu au lucrat vreodata acolo. Cititi ce scrie la salonul asta nou nu stiu cum ii zice...un client a remarcat ca era poza cu o fata care e si lucreaza in Bucuresti...n-are treaba cu Timisoara nici cu salonul cu pricina. 1 Link spre comentariu
bluedemon382 Reputație: 15 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 nu stiu cum a fost acuma cativa ani....dar eu am plusat vreo 500 lei si fata chiar nu a vrut nici in ruptul capului...mai mult nu am mai reusit sa plusesNu am spus ca se practica acum, am spus ca se practica mai demult. Singura infractiune de care ar fi vorba aici ar fi inselaciunea. Una peste alta si la firme de taximetrie exista soferi care umbla cu ocaua mica. Uite eu de exemplu la Taxi Tudo am reclamat acum 3 ani soferi care incercau sa ma duca la Bianco si odata a incercat si la J'adore cand stateam in Circumvalatiunii, a bagat vrajeala ca e mai aproape...de fapt erau la distante egale Iulia si J'adore...eu in perioada aia frecventam Iulia. Am reclamat si soferi care mergeau fara ceas si apoi cereau cat ii traznea. Diferenta e ca acolo nu te insulta pe forum cum fac aceste...doamne...domnisoare...vorba vine doamne...ci te suna un sef de tura...si detaliaza problema...la o zi dupa mi-a venit in fata scarii si mi-a returnat banii. 15 RON cat am dat pe cursa si si-a cerut si scuze in numele firmei. Soferul ala a fost tras pe dreapta 3 saptamani si a trebuit sa plateasca taxa de dispecerat de 150 RON pe zi...sau masina...nu mai stiu exact...dar era cu alte cuvinte ca si cum l-ar fi amendat cineva cu 21x150 adica 3150 lei. Eu firma aia o respect. Punct. Daca ma suna cineva de la salon si imi cerea sa le explic ce s-a intamplat as fi avut si eu o alta atitudine pentru ca as fi vazut ca se preocupa de calitatea serviciilor. Insa la nivelul asta si cu un asa raport intre pretul cerut si calitatea serviciilor prestate tot ce imi pot permite fata de aceste individe este o demonstratie de diplomatie. Cand primesc un feedback negativ care e asa pe buna dreptate arunca asta automat in carca altor saloane care vezi Doamne le fac lor antireclama. Nu se gandesc ca oamenii care le-au calcat pragul au muncit pentru banul ala si sunt dezamagiti de un produs care nu e proportional cu pretul, dar nu au cum sa spuna chestia asta ca le e rusine sa se tiganeasca. Si le e rusine de rusinea acestui salon. Asta spune multe despre mentalitatea cu care abordeaza piata cel sau cea care conduce aceasta afacere. E chiar inutil sa mai scrie cine scrie de pe contul salonului. Nu e nevoie sa mai imi dea de stire ca m-am prins de multa vreme ca totul li se cuvine. Link spre comentariu
andrei198235 Reputație: 49 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Andrei198235 iti multumim esti unul dintre clienti care spune adevarul despre salon fetele din poze sunt si cele care lucreaza plus ca aseara erau inca doua libere si inca una era in masaj sunt doar minciuni spuse ca sunt grase urate...Imi pare rau ca masajul nu este de calitate si timpul dar va veni pe zi sa invete si legat de timp am discutat cu ea deja Te astept cu masajul si iti multumesc ca ai spus adevarul apreciez ca esti un client sincerde ce sa mintnu vad rostul minciunii pe acest site Link spre comentariu
bluedemon382 Reputație: 15 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 de ce sa mintnu vad rostul minciunii pe acest siteDeja atitudinea ta aluneca catre servilism. Nu te supara dar acum deja incep eu sa banuiesc altceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum