zaeem123 Reputație: 109 Postat Decembrie 11, 2019 Postat Decembrie 11, 2019 Bifat masaj 1/5 Am fost în seara asta sa mai încerc o data. Am ales-o pe Betty, o blonda-platinat (cred) foarte frumoasa și bine proporționat.Domnișoară a fost foarte amabila pe tot parcursul vizitei, a vorbit frumos, a zâmbit tot timpul. Masaj ok, erotic și mai ok. Permisiva in limita bunului simt. Timp petrecut aprox 50min.Asa mai merge. 2
marcusm Reputație: 927 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 12, 2019 zaem123, ai platit in plus pt atingeri ?
zaeem123 Reputație: 109 Postat Decembrie 12, 2019 Postat Decembrie 12, 2019 Nu.Prin atingeri se înțelege sâni și fese, fără pasa.
toporr Reputație: 761 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 12, 2019 Daca tot te maseaza mocca, plateste si tu un cuni si poate te recompenseaza si ea cum poate.
zaeem123 Reputație: 109 Postat Decembrie 12, 2019 Postat Decembrie 12, 2019 Mai sa știi ca data viitoare o sa o fac, domnișoară Betty e chiar bună tare, are un fund și o pussy de not 10.O sa scriu după următorul masaj.
toporr Reputație: 761 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 13, 2019 Ar trebui sa mai semnezi condica p-acolo ca promisiunile se uita uneori repede. 1
Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2019 Postat Decembrie 18, 2019 Am prelot din nou salonulSi am bagat tableta pt special pentru comentari finca am citit multe si intradevar aveti foarte multi dreptate unele maseuze sunt noste jegoase ordinareIti promit ca jegoasa aia de alexandra va fi concediataSi eu ma tine de promisiuneAi 5 masaje gratuite zaeem 123Iti las telefonul pentru a discuta si pentru reclamatii valabil pt toti0736088840Alexandra din pacate s-a transformat in ceva groaznic din punct de vedere al caracterului.... imi aduc aminte acum multi ani cand am fost prima data la ea ce fetita inocenta si placuta era si ultima data in ce javra s-a transformat :(. O fi obisnuit-o ceva animale de arabeti sau straini cu bani multi si se crede vedeta acu. Cred un dus rece i-ar prinde foarte bine, bravo Claudiu!
toporr Reputație: 761 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 2, 2020 Mai sa știi ca data viitoare o sa o fac, domnișoară Betty e chiar bună tare, are un fund și o pussy de not 10.O sa scriu după următorul masaj.Se pare ca urmatorul masaj nu s-a mai intimplat, cam scurta promisiune.
unknown333 Reputație: 5 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 3, 2020 Aveti idee cat Costa un masaj in jacuzzi? Ms
zaeem123 Reputație: 109 Postat Ianuarie 3, 2020 Postat Ianuarie 3, 2020 Da pai nu am mai apucat sa merg cu sarbatorile. Am mai fost o data de cand am fost la Betty , nu mai stiu cum o cheama pe tipa, o bruneta cu tatuaje. Nu mi-a placut mai deloc de ea, tot punea intrebari in legatura cu faza cu Alexandra si tot incerca sa imi bage in cap ca defapt Alexandra e ok si poate nu am fost eu :)) ii si zic, pai dupa tot masajul de cacat si ca si-a dat singura nota, mai are tupeu sa imi zica sa mai revin. La care maseuza imi zice "pai si ce? Fata a fost draguta si te-a invitat sa revii" :)) sa lesin nu alta. Na ziceti voi, mai are rost sa merg pt celelalte 3 masaje pe care le am promise?
toporr Reputație: 761 Postat Ianuarie 4, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 4, 2020 Bineinteles ca da, la Betty, dar mai pulsezi si tu ceva, poate iese "cum vrei tu".
spydy Reputație: 12 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 24, 2020 Am fost aseara, la telefon mi-a spus ca sunt 4 fete, cand am ajuns era una singura. Fiind deja acolo, am acceptat, si chiar arata bine fata. Era blonda, bine proportionata, sanii fermi, din republica Moldova. Inainte de a merge la dus, m-am uitat era si 12 minute, am facut un dus, a urmat un masaj aproape inexistent, mangaiat la oua pentru excitare, m-a intors pe fata, s-a frecat scurt pe mine si a urmat o laba pe uscat, fara ulei. M-am dus la dus, si la intoarcere era si 35 de minute. Bataie de joc, 200 de lei pentru aprox 10 minute de actiune, o laba pe uscat, fara masaj, fara nimica. 2
marcusm Reputație: 927 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 24, 2020 Deci nu s,a schimbat nimic dnul Claudiu.
florinel01 Reputație: 202 Postat Ianuarie 24, 2020 Postat Ianuarie 24, 2020 Am fost aseara, la telefon mi-a spus ca sunt 4 fete, cand am ajuns era una singura. Fiind deja acolo, am acceptat, si chiar arata bine fata. Era blonda, bine proportionata, sanii fermi, din republica Moldova. Inainte de a merge la dus, m-am uitat era si 12 minute, am facut un dus, a urmat un masaj aproape inexistent, mangaiat la oua pentru excitare, m-a intors pe fata, s-a frecat scurt pe mine si a urmat o laba pe uscat, fara ulei. M-am dus la dus, si la intoarcere era si 35 de minute. Bataie de joc, 200 de lei pentru aprox 10 minute de actiune, o laba pe uscat, fara masaj, fara nimica.Nu o sa inteleg niciodata de ce se mai merge la acest salon.Hai ca ii inteleg pe cei care habar nu au de forum.dar cei care sunt aici de ani de zile si in 22 de pagini nu exista nimic pozitiv cum sa te mai duci acolo ??Chiar inexplicabil,singura explicatie care o vad este ca cine merge acolo nu munceste pentru banii care ii doneaza salonului....
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 25, 2020 Pai ar fi frumos sa si spus toata povestea Nu ca la scos masuza afara La scos paza finca nu a priceput cand maseuza ia spus de 4 ori sa nu mai i bage degetele .... ca nu e igenic si tu ai inceput sa injuri pe toata lumea Daca vrei pun filmarea de cand ai intrat si pana ai iesit sa se vada adevarul 1
toporr Reputație: 761 Postat Ianuarie 26, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 26, 2020 N-ar fi rau sa vedem filmarea ! 1
spydy Reputație: 12 Postat Ianuarie 27, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 27, 2020 Pai ar fi frumos sa si spus toata povestea Nu ca la scos masuza afara La scos paza finca nu a priceput cand maseuza ia spus de 4 ori sa nu mai i bage degetele .... ca nu e igenic si tu ai inceput sa injuri pe toata lumea Daca vrei pun filmarea de cand ai intrat si pana ai iesit sa se vada adevarulSper ca nu discuți cu mine, si te referi la altcineva. Eu sunt mai mult de cat pasnic.Eu am iesit afara pentru ca m-a terminat. Ce era sa mai fac acolo?
realsex20 Reputație: 8 Postat Ianuarie 29, 2020 Postat Ianuarie 29, 2020 Pai ar fi frumos sa si spus toata povesteaNu ca la scos masuza afaraLa scos paza finca nu a priceput cand maseuza ia spus de 4 ori sa nu mai i bage degetele .... ca nu e igenic si tu ai inceput sa injuri pe toata lumeaDaca vrei pun filmarea de cand ai intrat si pana ai iesit sa se vada adevarul pune filmarea asa discretie?!
toporr Reputație: 761 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 30, 2020 Poate ca nici nu au filmarea, nu ca nu ar avea camere, dar nu functioneaza din acelasi motiv pentru care nici ceasurile din camera nu functioneaza casa nu vezi ce repede se termina masajul. 1
toporr Reputație: 761 Postat Februarie 1, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 1, 2020 Alo, filmarea unde e ?
aurel79 Reputație: -6 Postat Februarie 4, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 4, 2020 nu vati saturat de atata vrajeala daca ar vrea sa se fac treaba ar pune niste ceasuri in camere dar la toate saloanele ai la fel vrajeala ma duc sa fac dus si ea merge sa mai traga de timp cele mai tari saloane sunt la arad monalisa la cluj cleo si la bucuresti sunt vro cateva in rest numai vrajeala bani aruncati aiurea ,se mai rade si de tine cand pleci iam luat bani la fraier bafta 1
toporr Reputație: 761 Postat Februarie 6, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 6, 2020 Du-te tu intr-o introspectie in B si apoi vino sa ne spui si noua. Abia asteptam sa faca treaba asta cineva pentru noi.
toporr Reputație: 761 Postat Februarie 7, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 7, 2020 Asteptam filmarea, cica e in IMAX.
spydy Reputație: 12 Postat Februarie 16, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 16, 2020 Cu abordoarea asta si bataia de joc asupra clientiilor, falimentul ii mananca
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum