petre441 Reputație: 513 Postat Februarie 4, 2015 Postat Februarie 4, 2015 omule la salonul tau cam toate pretind servicii sexuale....doar ca tarifele care le percep sunt destul de mari...de la 50 la 400 lei....poti testa singur treaba ,nu este nevoie sa te invat eu cum se procedeaza...
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Februarie 4, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 4, 2015 Eu am incercat sa le prind trimitand clientii unele au cazut in plasa si au fost concediate .Incerc acum sa aflu de la clientii care sunt sa ma sune sa ma cheme sa zica asta e si in momentul ala o concediez si i ofer la client un abonament de 10 sedinte gratuite.Mersi
petre441 Reputație: 513 Postat Februarie 4, 2015 Postat Februarie 4, 2015 eu am fost la tine de cateva ori si fiecare mi-au facut oferte diverse....ti-am spus si preturile...am refuzat oferta de fiecare data...eu merg la salon pentru masaj nu pentru sex....dar nu tine de caracterul meu sa spun care sunt si in plus nici macar nu sunt interesat sa retin numele lor 1
petre441 Reputație: 513 Postat Februarie 4, 2015 Postat Februarie 4, 2015 oricum toti clientii stiu ca la tine maseuzele practica la greu asta.....unii probabil accepta,altii nu....fiecare se descurca cum poate....si ar fi aiurea sa spui care fac asta....imi imaginez cum te vor trata celelalte 1
bigdaddycool Reputație: 51 Postat Februarie 8, 2015 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Postat Februarie 8, 2015 care te mai primeste la sedintele gratis cand stie ca esti cartita? Patroane, toate fetele fac extra daca arati ok si ai si cash la tine. Spune tu una care nu practica meseria asta pentru bani si eu imi fac abonament la ea
spydy Reputație: 12 Postat Februarie 8, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 8, 2015 Eu n-am primit oferta de 50 lei. La mine a fost de 150-200 lei. Oferta e intr-adevar tentanta in momentul acela, dar eu prefer doar masajul, e mai "safe"Dar, chiar asa, Cum as putea turna fata la care merg mereu si cu care ma simt bine?
Caleb Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 9, 2015 troll = ban permanent
flav_iu Reputație: 1 Postat Februarie 19, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 19, 2015 Claudiu, care sunt tarifele la tine? Am fost Sambata noaptea si de la 100 de ron cat stiam eu tariful pentru forum, am platit 200 de ron
oare Reputație: 188 Postat Februarie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Februarie 19, 2015 si eu am fost la starsitul anului trecut si dupa cate mi-a zis fata pana la ora 19 e 100 dupa aia 200
petre441 Reputație: 513 Postat Februarie 19, 2015 Postat Februarie 19, 2015 eu am platit 120 lei si am inteles ca e pretul pana la ora 19....sau poate preturile sunt dupa cum arati....nu am auzit sa fie 100 lei
petre441 Reputație: 513 Postat Februarie 19, 2015 Postat Februarie 19, 2015 a beneficiat cineva de oferta de 10 masaje ?
oare Reputație: 188 Postat Februarie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Februarie 20, 2015 scz 120, eu nu am beneficiat ca nu merg la saloane
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Aprilie 11, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 11, 2015 In perioada 11.04.2015-13.04.2015Salonul jadore este inchisVa dorim sarbatori fericite
sufletamar Reputație: 1 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:germania Oras:germania Postat Aprilie 19, 2015 Salut sunt membru nou all forumului si uitinduma la numele firmelor de masaj acest este mai melodic la ureche sun curios ce program aveti de 1 mai si faca aveti poze sau fc al continutului si preturi intelegind ca variaza de la Ora la Ora si faca pot lua doua masiore odata ptr Cami doresc sa ajung in tm de 1 mai
sufletamar Reputație: 1 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:germania Oras:germania Postat Aprilie 19, 2015 Scz ptr caligrafie
sufletamar Reputație: 1 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:germania Oras:germania Postat Aprilie 20, 2015 Da se pare ca raspunsul se lasa asteptat inseamna ca nu are cine se ocupa de clienti si pe saint
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 20, 2015 SalutDe 1 mai salonul e deschis intre orele 10:00-06:00 Daca vremea ne permite deschidem si sezonul de petreceri la piscina salonului cu o petrecere cu spume si micii si berePreturile sunt cuprinse de la ora 10:00-20:00 pret masaj nud 120 ronDe la ora 20:00-06:00 pret masaj nud 150 ronPoze voi reveni sa adaugMersi
sufletamar Reputație: 1 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:germania Oras:germania Postat Aprilie 20, 2015 Ms fff mult
sufletamar Reputație: 1 Postat Mai 2, 2015 Oras:germania Oras:germania Postat Mai 2, 2015 Salut dupa cum am spus am venit pe 1 Mai la Tm si am vizitat salonul Jado'r cei drept dupa un condus de 24 de ore rupt de oboseala am ajuns pe LA 4 dimi si ceva so am cost intimpinat de doua fete Una blonda si cealanta bruneta si la care dupa in pahar de suc primit a mai aparut una din spu Ele sa aleg la care eu spun paid sunteti toate ,nu mai aunt doua sus,paid mai astept sa am ce alege spun EU ,la care ca raspuns pai sti noi ce avem trebuie sa alegi,obligat fortat pai vazind can nu dimi place atitudinea lor or inceput agitatia ca vor sa inchida la care EU spun ca vreau doua la masaj mai inalte solduri tite si ca par lung sa am ce vedea so can platesc daca au as a ceva daca sta pests program la care a inceput ca femeiile intot deauna me strica reputatia gura,la care ma so gindeam ,,ma miau scuipat plate as tea in such,, far intre timp pe trepte coboara o data inalta corp crate la ea nu scindura de 1 tol picior tot ce vrei cur Bombay par lung so bombat pina la cur cind am vazuto sami Sara inima din piept so cute o voce frumoasa si primitoare am uitat de celelante si comportamentul lor la care EU spun vreau dou la masaj so platesc daca stau peste program am urcat sus si mau facut sa uit de faptul ca am condus 24 de ore mi sa explicat regulamentul la care mam supus si a inceput masajul cu voci calme si manghieri suave si placute mau inviorat de stress si oboseala si comportamentul lor ma face sa mai vin far daca mergeam cu celalante credit ca regretam la faptul ca cum vb si de purta si sus la feel era plate altora le place dar EU am cautat relaxare ca restu am acasa si iubesc 1
spydy Reputație: 12 Postat Mai 4, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 4, 2015 Salut dupa cum am spus am venit pe 1 Mai la Tm si am vizitat salonul Jado'r cei drept dupa un condus de 24 de ore rupt de oboseala am ajuns pe LA 4 dimi si ceva so am cost intimpinat de doua fete Una blonda si cealanta bruneta si la care dupa in pahar de suc primit a mai aparut una din spu Ele sa aleg la care eu spun paid sunteti toate ,nu mai aunt doua sus,paid mai astept sa am ce alege spun EU ,la care ca raspuns pai sti noi ce avem trebuie sa alegi,obligat fortat pai vazind can nu dimi place atitudinea lor or inceput agitatia ca vor sa inchida la care EU spun ca vreau doua la masaj mai inalte solduri tite si ca par lung sa am ce vedea so can platesc daca au as a ceva daca sta pests program la care a inceput ca femeiile intot deauna me strica reputatia gura,la care ma so gindeam ,,ma miau scuipat plate as tea in such,, far intre timp pe trepte coboara o data inalta corp crate la ea nu scindura de 1 tol picior tot ce vrei cur Bombay par lung so bombat pina la cur cind am vazuto sami Sara inima din piept so cute o voce frumoasa si primitoare am uitat de celelante si comportamentul lor la care EU spun vreau dou la masaj so platesc daca stau peste program am urcat sus si mau facut sa uit de faptul ca am condus 24 de ore mi sa explicat regulamentul la care mam supus si a inceput masajul cu voci calme si manghieri suave si placute mau inviorat de stress si oboseala si comportamentul lor ma face sa mai vin far daca mergeam cu celalante credit ca regretam la faptul ca cum vb si de purta si sus la feel era plate altora le place dar EU am cautat relaxare ca restu am acasa si iubescFratele meu... Cu cine ai invatat limba romana?
sufletamar Reputație: 1 Postat Mai 5, 2015 Oras:germania Oras:germania Postat Mai 5, 2015 Scz said dar sa nu dormi 24 de ore si numa sa conduci te rog sa scrii tu atunci mai frumos
sufletamar Reputație: 1 Postat Mai 7, 2015 Oras:germania Oras:germania Postat Mai 7, 2015 Salut,claudiu79dav vreau sa te imtreb daca ma pot sau programa la o anumita fata pe cind ma reintorc in luna iunie ptr ca doresc sa ma reintorc la salon si doresc aceiasi calitate
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Mai 8, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 8, 2015 Da se poatesuni inainte sa vi intrebi daca maseuza e la lucru si te poti programa fara nuci o problema
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Mai 19, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 19, 2015 Salon jadore pune in vanzare carduri de fidelitate la pretul de 100 ron cardul (pentru 10 clienti fideli ai salonului)Posesori cardului beneficiaza :Masajul erotic nud la 100 ron ( in loc de 150 cat este masajul la pret intreg) indiferent de zi sau noapteAcces liber la piscina 2 ore pe zi La 4 masaje al 5 este gratuit la jacuzzi Valabilitatea cardului 1 an de zile
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum