claudiu79dav Reputație: 63 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 23, 2015 nou la salon jadore in perioda 23.06.2015-01.09.2016 pretul masajului erotic nud este de 120 ron indiferent de ora sau zi Link spre comentariu
cucugol2 Reputație: 364 Postat Iunie 24, 2015 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Iunie 24, 2015 Din pacate iarasi dezamagire...nici nu stiu de ce mai incerc la acest salondoua maseoze...aici nu vreau sa fiu nesimtit..mie imi place un anumit tip de femeie...frumoasa..sexy...fara grasime pe ea...dar nu sunt batut in caplas deoaprate aspectul lor pt ca nu poate sa aiba toata lumea aceleasi gusturiDurata...de cand am urcat scarile pana am iesot...30 minute batute in cap...cu dus cu totmasaj de relaxare bun...erotic...aproape nul..finalizare manuala placutachiar nu inteleg politoca acestui salon...vrem sa vina clientul doar o data?? Sau sa vina de mai multe ori??In acest caz oferte de 200 ora la alte saloane..sunt plauzibile..ca si aici tot atat iesi cand tragi linien am nimic cu fetele...dar ..ora sa fie ora..60 minute..sau daca nu taxati si spuneți ca e jumatate de orainvatati sa faceti masaj erotic..nu e masaj erotic ..masaj pe spate ..trei invarteli cu sanii pe spate...si dupa..direct labasorry..dar nu recomandnotele mele...salon 9 locație destul de discreta..inauntru frumosfete...atitudine 9 vorbarete..amabile..no comentaspect..pt mine..5 ..plinute..nah..gusturile nu se discutamasaj relaxare 8 ..placut relaxant...dar scurtmasaj erotic..2Nu recomand si nici nu mai merg 1 Link spre comentariu
cucugol2 Reputație: 364 Postat Iunie 24, 2015 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Iunie 24, 2015 Platit 120 ron la receptie 2 Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iulie 1, 2015 Pretul de 120 ron masaj erotic nud indiferent de zi sau ora e valabil doar pentru membri forumului care anunta ca e membru pe forum. Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat Iulie 1, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iulie 1, 2015 Claudiu, degeaba e 120 daca e 30 min. Ora e 240 si unde e reducerea. Abureli... Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iulie 1, 2015 Este la receptie un caiet de sugesti si reclamatii ceretil si faceti reclamatie si atunci va promit eu ca in loc de 60 min cat e ora veti avea 120 min timp de 5 sedinte Imi pare rau pentru ce sa intamplat am avut un manager escroc care sa ocupat de salon si fura si clienti si salonulAsta e numarul meu pentru intrebari si reclamatii0764144646O sa vreau sa fac o petrecere privata din partea casei la piscina cu clientii salonului care il frecventeaza ca asa pot afla si eu mai multeAstept propuneri cand sa o organizam Link spre comentariu
cucugol2 Reputație: 364 Postat Iulie 2, 2015 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Iulie 2, 2015 Claule...reclamatiile le ai aici...pe forumdar nu are importanta pt ca si in salonul din arad tot la fel este din pacatedeci tind sa cred ca nu managerii sunt problemasucces Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iulie 11, 2015 Pentru clientii salonului jadore o informare.Va rog mult pe cei care vin la salon sa nu mai solicite servicii sexuale angajatelor.Sa se gandeasca ca vin la relaxare la un salon de masaj erotic.Nu oferim servicii sexuale .Am informat angajatele in momentul in care le sunt cerute servicii sexuale sa apese butonul de panica sa vina firma de interventie si sa cheme politia.Va rog mult sa ma intelegeti incerc pe cat se poate sa respect legea.Cei care sunt nemultumiti de serviciul de masaj pot face reclamatie si ori vor primi bani inapoi ori 2 ore de masaj gratuit.Eu sunt pe principiul daca clientul plateste nul fura la timp si fai masajul cum trebuie.Va multumesc mult Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 esti beton Claudiu.....la tine angajatele ofera servicii sexuale contra plati.......cum poti sa scrii asa ceva ???toata Timisoara stie la la tine e bordel si tu scrii asa ceva pe forum....... Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iulie 12, 2015 Rog un moderator sa mute la inactiv accest topic de azi se inchide salon jadoremultumesc Link spre comentariu
florinc20 Reputație: 149 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 12, 2015 In sfarsit Link spre comentariu
pretentii Reputație: 37 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Buzias Oras:Buzias Partajează Postat Iulie 12, 2015 Nu te bucura prea devreme, că parcă văd că iar redeschide sub alt nume. Până acum a fost "Ti Amo" şi "J'adore". Oare data viitoare în ce limbă o să ne mai spună că ne iubeşte (portofelele)? Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat Iulie 13, 2015 Partajează Postat Iulie 13, 2015 asa e cu bordelul mascat ca si salon de masaj erotic.....azi e jadore,maine e adore,poaimaine ,,,e,,,y,,,z Link spre comentariu
remus ady Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2015 Partajează Postat Iulie 13, 2015 Ca si client vechi ti amo sau jadore e de peste 8 ani in timisoara si este unul dintre cele mai vechi si ok saloane fetele nu cer banii pt atingeri ca la alte saloane eu am fost de multe ori cam peste tot in timisoara iar la jadore mam intors pentru ca am fost trata de jos cu respect fetele au facut glume au destins atmosfera si timpul petrecut in camera a fost fix ce mi sa spus in plus salonul are o piscina frumoasa in care mam putut relaxa cu o maseoza am primit o sampanie din partea casei ca si client recomand acest salon chiar sambata am fost acolo si am gasit 4 maseoze noi pe langa cele care le stiam deja pentru mine personal ramane cel mai bun salon din Timisoara Link spre comentariu
cucugol2 Reputație: 364 Postat Iulie 14, 2015 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Iulie 14, 2015 Mai taie din ele da le dreaq Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat Iulie 14, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iulie 14, 2015 Depinde si pe cine nimeresti. Eu am fost o data ,m,a terminat si expediat in 15 min, Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat Iulie 14, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iulie 14, 2015 Pardon, 35 min Link spre comentariu
Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Salut, am trecut aseara pe la J'adore, intrigat fiind de ce se vorbeste pe aici si stiind foarte bine ca fetele nu ofera servicii sexuale(cel putin mie asa mi-au spus) si ca Claudiu chiar incearca sa faca sa fie clientii multumiti, am mers sa vad care-i treaba cu adevarat. Am sunat pe la 00:00 si nu mi-a raspuns nimeni, lucru ce nu l-am mai patit . Am sunat apoi la fantasy unde trebuia sa astept o ora ca sa elibereze ceva(incredibil si inacceptabil ) apoi revin din nou la j;adore unde mi se raspunde, zic ca vreau sa merg la salon, imi zice tipa ca ma asteapta si purced. ajung in 15-20 de min, intru, vin fetele, si ma intreaba cu care doresc (ma asteptam sa fiu servit cu un suc, o cafea mi-ar fi prins bine ca eram putin obosit) aleg o domnisoara(Andreea) micuta, slabuta, bruneta cu sani si fund bine proportionati cu corpul ei. Apoi mi se cere sa platesc, aici shooock, cica e 200 lei masaj-ul nud , acu, ce era sa fac...stiind ca salonul ofera servicii bune de obicei (mai putin prima experienta si ultima din seria de masaje gratuite(cu domnisoara Mili) pe care n-am mai recenzat-o ca sa nu se creada ca doresc din nou o serie de masaje, era penibil), am ales sa raman si n-am facut rau. Am urcat cu fata asta in camera m-a invitat la dus, optional dar nu strica niciodata asa ca am acceptat, m-am intors in camera m-am pus pe burta, a inceput tipa cu un masaj de relaxare bunicel unde eu am intretinut mai mult atmosfera,apoi m-am intors si a inceput cel erotic, unde si-a folosit foarte bine sanii pentru a ma termina, apoi am rugat-o sa se intoarca cu fundul la mine ca sa il pot admira si mangaia apropo, nu mi-a cerut nimic extra ca sa o ating in limita bunului simt, apoi am finaliza in manutele ei . Per total a fost o experienta placuta, recomand domnisoara iar ca note Masaj de relaxare: 8-9Masaj erotic: 8-9(totusi nu se compara cu Anamaria sau Adelina care din pacate nu mai sunt)Aspect fata: 9 mie mi-a placut. Tarif:200 ron masaj 1 fata nud Locatie:aceasi carol davila 50 Contact: 0733405680 PS: destul de bine pt un salon care recent s-a inchis . De revenit, la pretul asta, probabil, doar ca ultima solutie. 2 Link spre comentariu
spydy Reputație: 12 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Am fost din nou la Jadore.Am sunat, programat si ajuns in cunoscuta locatie.Vecinii sunt cam deranjati, se tot uita sa vada cine intra pe acolo.Am intrat inauntru, erau 2 fete, am ales o fata pe care o mai stiam ca sa nu dau gres. Am intrat in camera, facut dus intr-o baie plina de igrasie si intins pe pat pentru masaj. Masajul de relaxare a fost bun, apoi pe fata nu body-masaj din nou ok, in care am beneficiat de o priveliste foarte frumoasa, ea stand capra deasupra mea. Dupa ce m-am "incins" si mi s-au urcat hormonii la cap, mi-a propus mai "mult", la niste tarife f mari, oralul 200, normalul 300. Am refuzat politicos, pentru ca nu pentru asta am mers acolo, moment in care "maseoza" nu si-a mai dat interesul sa ma simt bine in continuare, reusind sa ma "termine" foarte repede ca sa se scape de mine.La dus am fost lasat sa merg singur. Eu nu mai recomand acest salon, a devenit un bordel. Pana acuma veneam la salon pentru masaj, care mie mi se pare cel mai sigur ca si descarcare sexuala si te apara cel mai bine de boli, dar stiind ca maseozele sunt prostituate, cine stie ce boli adun de la alti clienti... Imi pare rau pentru ce a devenit acest salun. Eu nu mai pot recomanda.In plus, si curatenia lasa de dorit. Masaj de relaxare: 8-9Masaj erotic: 6, pentru grabire 1 Link spre comentariu
maseoze jador 50 Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Buna seara . In legatura cu recenzia de mai devreme , noi fetele din tura de seara ne cerem scuze de cele intamplate ! Am dori daca se poate sa nu mai fim bagate toate in aceeasi oala cu unele care chiar nu au respect fata de clienti in primu rand si de locul de munca ! Fata respectiva va fii sanctionata deoarece nu dorim sa mai avem asemenea comentarii , care pun salonul intro lumina proasta !!!! Ne cerem inca odata scuze pentru cele intamplate ! Fetele jador va ureaza o noapte placuta si va asteptam cu mare drag ! ( de acuma o sa facem turele prin rotatie , o sa venim pe tura de zii ) Link spre comentariu
o.ard.bine Reputație: 9 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Salut. Am ajuns seara aceasta la salon, mai mult din greseala. Citesc de mult timp forumul, si am citit chiar acest topic, dar nu i-am oferit importanta pentru ca nu credeam ca o sa ajung. Initial cu alta destinatie, taximetristul si-a intrat in rol si a inceput cu abureli, eu nestiind ca el isi primeste cota-parte m-a dus la locatie, cumva mintind de servicii extra, ceea ce era incorect, si aduce cumva imagine proasta. Am intrat, mi s-au prezentat fetele, majoritatea frumoase si cu corp dragut. Am ales o domnisoara blonda, foarte frumoasa si cu corp superb, care mi-a furat privirea din prima.Am platit jos 200 de lei, inainte sa urcam. Era 150 daca nu ma insel, daca mergeam fara taxi, si de chestia cu reducere pentru membrii forumului, chiar nu m-am gandit.Pentru mine conteaza atitudinea si stilul de abordare, aici neputand sa zic nimic, foarte calda si deschisa.Fata a inceput cu un masaj de relaxare, pentru mine fiind excelent , specificand ca este prima data cand merg la un astfel de salon. M-am dezmortit, a continuat cu masaj erotic, o senzatie excelenta in contact cu pielea ei fina si frumos parfumata. Foarte atenta, si meticuloasa a inceput un masaj la soldatel, atins cu sanii, foarte frumosi. Am putut sa ating in limita bunului simt, ceva rar. Am finalizat, am facut dush, si am plecat. Si aici de asemenea foarte amabila.Scuzele mele pentru domnisoara am fost asa fermecat de ea incat am uitat numele. Locatie: Carol Davila nr.50 (de preferat cand luati taxi mergeti o strada, 2 distanta, sa nu faceti ca mine sa le platiti si lor pentru nimic)Modalitate de contact: Am fost dus de taxi.Locatie: 9, discret si curat, semi-intuneric, muzica de relaxare.Timp: Nu stiu exact 40-50 de minute, nu am cronometrat.Masaj de relaxare: 9Masaj erotic: 9Atitudine:10Aspect corp:10Eu recomand, astept totusi sa imi zica un reprezentant daca mai este valabila oferta pentru membrii forumului, si fara taxi si este excelent. O sa mai duc niste prieteni, si o sa revin si eu cu siguranta pentru domnisoara de seara aceasta.Toate cele bune. 2 Link spre comentariu
shortcut Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Salut. Rog pe cineva din staff-ul salonului, sa ne zica daca mai este valabila reducerea pentru membrii forumului. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Reducere? Fii serios, si cand s,a anuntat reducere pe forum,fetele se faceau ca nu stiu. Dl claudiu ,dupa ora 21 ,ce tarif este la masaj cu o fata? Link spre comentariu
spydy Reputație: 12 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Domnul Claudiu s-a retras.Nu-l mai intereseaza de parerea clientiilor.A devenit salonul si bordel, dar tot nu mai conteaza. Banul sa iese Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Spydyam invatat ceva de la clientii salonului membri vechi pe forumsa nu mai intru si sa nu mai comentez pe forumdeci imi pare rau ori ce veti spune nu voi mai comenta nimicao seara placuta si bafta in continoare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum