petre441 Reputație: 513 Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 mai exista ceva oferte pentru membrii forumului ? Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Da exista120 ron masajul atat timp cat spui ca esti membru pe forum Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 ok 1 Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Sapt trecuta, am sunat la ora 20si 50 min si am intrebat cat costa masaj nud cu o fata. Dupa o ezitare de 3, 4 secunde mi s,a spus ,200. Link spre comentariu
inspire Reputație: -1099 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Partajează Postat Decembrie 4, 2015 e bun 200 pt fraierii Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Salon Jadore va doreste Sarbatori Fericite Link spre comentariu
cucugol2 Reputație: 364 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Decembrie 26, 2015 domnule...ce program are salonul? am sunat pe la 3 si tot telefon inchis saptamana trecuta Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Din data de 26.12.2015-30.12.2015 Programul este 11:00-04:00 Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Citez din publi24 de azi 27.12.2015: "auzi soapte neantelese"dar si reclama e de neanteles, topless 60 min 40 min ??? Link spre comentariu
cucugol2 Reputație: 364 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Din data de 26.12.2015-30.12.2015 Programul este 11:00-04:00Ei..atuci te informez ca am sunat de vreo 10 ori in decurs de doua ore..de la 12-14..si telefonul tot inchisInaintr de Craciun..ziua nu mai stiu exact..dar era in timpul săptămânii 1 Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 27, 2015 In data de 24.12.2015 si in data de 25.12.2015 a fost salonul inchis imi pare rau Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Program salon Jadore31.12.2015-01.01.2016 salonul este inchisIn data de 02.01.2016 salonul este deschis intre orele 20:00-06:00 Link spre comentariu
Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Ce program e duminica? se lucreaza? Link spre comentariu
Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Salut,Cu dezamagire trebuie sa recunosc si eu ca salonul nu mai este ce era odata...Spun asta deoarece, pe vremea cand se ocupa domnul Claudiu de salon, nu cred ca era posibil sa fie clientii tratati cum am fost eu sambata dimineata Sun pe la ora 1:30, nu raspunde nimeni la telefon, dar dupa cateva insistente mi se raspunde, ii spun domnisoarei de la telefon ca vreau o sedinta cu Alexandra si o intreb daca de la 2:30 e ok iar raspunsul pe care il primesc e afirmativ.Ma straduiesc sa ajung la 2:30 la salon si reusesc, odata ajuns SURPRIZA mi se spune ca domnisoara Alexandra e la masaj si sa mai astept 5 minute pana se elibereaza. Asta a fost primul lucru care nu mi s-a parut ok deoarece daca faci o programare o faci ca sa nu astepti, dar zic ca nah nu prea poti sa programezi exact treaba asta cu masajul si zic ok hai ca astept 5 min. Al doilea lucru care m-a dezamagit mult a fost faptul ca fetele m-au lasat in camera de asteptare singur 15-20 de minute. Stiu ca nu eram clientul lor dar din bun simt nu lasi clientul singur acolo atata timp, probabil ca si timpul ar fi trecut mai usor si nu ma simteam in halul asta de umilit, daca statea macar o domnisoara cu mine sa imi tina companie. Si mai trist e ca eram singurul client care astepta.Al treilea lucru care mi-a lasat un gust amar reiese din primele 2 adica faptul ca Alexandra nu doar ca nu si-a respectat ora pragramarii ci nici nu a interesat-o si va explic imediat de ce.Daca sa ziceam ca ar fi luat un client la 2:00 cu juma de ora inainte sa vin eu avea timp sa termine masajul pana la 2:50 cand am plecat eu, de unde rezulta ca probabil l-a luat cu 10-15 minute inainte de ora programarii. Sunt foarte dezamagit deoarece incepusem iar sa frecventez salonul, chiar fusesem la o domnisora roscata Eva cu care avusem o experienta placuta dar din pacate in conditiile in care sunt umilit nu pot sa ma frecventez acest salon. @Claudiu, poate ar trebui sa mai treci si pe la salonul din timisora sa mai pui lucrurile in ordine cum erau odata...e pacat... 4 Link spre comentariu
lexandrew Reputație: 3 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Care e numarul de telefon functional? Incerc sa sun la numerele de pe net, dar sunt inchise, iar site-ul nu functioneaza. Multumesc! Link spre comentariu
lexandrew Reputație: 3 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Care e numarul de telefon functional? Incerc sa sun la numerele de pe net, dar sunt inchise, iar site-ul nu functioneaza.Multumesc!Am gasit pana la urma numarul bun de telefon si am mers pe Carol Davila 50, in Lipovei, cu masina proprie.Am ajuns si am fost intampinat de o blonduta destul de draguta. Am fost poftit in camera cu barul si intrebat daca vreau sa beau ceva. Am luat un pahar cu apa cat au venit fetele.Cu parere de rau va spun ca din cele 5-6 fete nu am avut ce alege pentru ca nu aratau deloc high-end, nici macar middle-end, cam naspa. Singura pe care merita sa o aleg era fata blonda de care am fost intampinat, lucru care s-a si intamplat. Legat de pret, m-a intrebat daca am venit cu taxi, am zis ca nu si mi-a spus ca e 150 ron. Am intrebat de reducerea pentru membru de pe forum a zis ca nu au asa ceva. In fine, am platit si mi s-a soptit ca o sa imi placa acolo avand in vedere ca nu mai fusesem. Tipa avea fund dragut, sani micuti, atitudine destul de buna pana la un anumit punct, se poate si atinge pe sani si fund fata sa platesti extra.Masajul de relaxare a inceput ok, dar a fost prea scurt. A trecut destul de rapid la partea genitala.Barbatii, ca femeile, sunt de mai multe tipuri, nu exista un singur tipar. Mie personal imi trebuie mai mult de o tzatza si-un vagin dezgolit ca sa ma excit sau sa ma termin. Nu stiu ce este cu fetele care se pun pe tine cu fundul catre tine si incep sa o frece viguros, mai ales si uscata, fara suficienta lubrifiere. Ma scoate din film destul de repede. Am intrebat si pentru atingerile la suprafata pussy-ului, nicidecum in interior, nu exista un tarif anume, ci trebuia sa fiu dragut la final . Ok, inteleg, stiu cum sta treaba.Totusi, nu reuseam sa finalizez nicicum si am stabilit sa ma joc eu cu mine in timp ce ea statea doggy style, capra. Cand am zis sa se joace si ea putin mi-a zis ca pentru asta ar trebui sa fiu exxxtra dragut apoi am incercat inca vreo 30 de secunde timp in care ea se misca putin si s-a atins de vreo 2 ori light, dupa care mi-am dat seama ca nu functioneaza si am lasat-o asa, fara finalizare. As mai fi vrut masaj de relaxare totusi, chiar aveam nevoie. Fata imi spune ca te mai fac vreo 2-3 minute daca vrei dar mnah, un fel de a cam trecut timpul. Am refuzat cele 2-3 minute, desi eram putin nedumerit despre trecerea asta a timpului asa de repede. A intrat la dus impreuna cu mine, simplu, casual, fara atingeri sau alte cele, doar 2 oameni la dus, era gata consultatia. Dupa dus, imbracandu-ma m-am uitat la ceas si am observat ca trecusera cu totul abia 35 de minute, dupa care am intrebat: "nu trebuia sa fie o ora?". Ea imi raspunde ca nuuuu, ca de obicei e 45 de minute ca bla bla bla. Ok, in fine, nu stau sa fac figuri, treaba e consumata, dar gustul cam amar, iar apoi i-am plasat extra-ul, ciubucul de 50 de lei si am intrebat daca e ok, a strambat din nas, dar sincer nu aveam de gand sa dau mai mult pentru o prestatie mediocra si timp atat de scurt, iar atat am platit (mentionat de fata) si la Bianco unde am putut sa ma joc cu fata mai in voie, chiar si cu degetul in interior. In cele din urma fata a slus ca e ok si 50 de lei avand in vedere ca nu mi-am facut feng shui-ul si nu a fost finalizarea. M-a imbratisat si m-a condus spre usa.Fata era destul de joviala, dar nu era suficient de șulfă.As putea spune ca nu m-as mai intoarce la salonul J'Adore din Timisoara, din pacate. Locul: 9, destul de ok, poate o idee prea intuneric, dar curat si placut, muzica ok.Masaj de relaxare: 7Masaj erotic: 6,5Atitudine: 7Aspect fizic: 9 Am dat doar 7 la atitudine pentru ca mi-ar fi placut sa fie mai curvustina, mai dornica si dedicata sa plec de acolo un om bucuros. Pentru hostesa i-as putea da mai mult, dar pentru ceea ce am platit nu pot.Pacat! In cazul in care stiti vreo tipa cu adevarat geniala, frumoasa, sexy si ingrijita care stie meserie in Timisoara, dati-mi de stire, pana atunci m-am cam lecuit de saloanele de masaj erotic unde mergi sa dai bani si sa fii nemultumit. Spor si numai bine! 2 Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat Februarie 12, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Februarie 12, 2016 La jessabell in aradului au oferta de 30 min la 100 si o ora la 150. Am fost de doua ori si de fiecare data ora a fost de 60 min, atingerile decente permise fara plata extra. La salon iulia am fost f multumit de patricia,satena cu parul cret,daca nu s,a vopsit.Face un masaj nu doar sa treaca timpul,pune pasiune si nu are fite. Daca dai si bonus pune si mai multa pasiune,nu cred ca pleci nefinalizat. Link spre comentariu
cucugol2 Reputație: 364 Postat Februarie 16, 2016 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Februarie 16, 2016 Nu are rost sa va mai agitati..La j adore asa e mesajul. Am fost de cateva ori si in timi si in arad si exact acelasi scenariu.Fiecare salon are clientii sai. Din pacate nici pe mine nu ma atrage acest gen de masaj. Dar stati linistiti ca sunt altii destui.Acestea fiind zise...ce rost are sa i ceri vânzătorului de pepeni sa ti vândă morcovi?Sunt atatea recenzii incat nu are cum sa fie surpriza pt cine mergeAveti de unde alege.Succes ..tuturor.... Link spre comentariu
cucugol2 Reputație: 364 Postat Februarie 16, 2016 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Februarie 16, 2016 La jessabell in aradului au oferta de 30 min la 100 si o ora la 150. Am fost de doua ori si de fiecare data ora a fost de 60 min, atingerile decente permise fara plata extra. La salon iulia am fost f multumit de patricia,satena cu parul cret,daca nu s,a vopsit.Face un masaj nu doar sa treaca timpul,pune pasiune si nu are fite. Daca dai si bonus pune si mai multa pasiune,nu cred ca pleci nefinalizat.La jessabel fetele cam lasa de dorit....La iulia ai de unde alege si pt ceva extra chiar ai parte de un masaj reusit si sta călare pe tine o tipa buna si frumoasa Daca ajungeti prin cluj zice ti sa va recomand ceva salon senzatie Sau prin arad... Link spre comentariu
rooccoco Reputație: 48 Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 La jessabell in aradului au oferta de 30 min la 100 si o ora la 150. Am fost de doua ori si de fiecare data ora a fost de 60 min, atingerile decente permise fara plata extra. La salon iulia am fost f multumit de patricia,satena cu parul cret,daca nu s,a vopsit.Face un masaj nu doar sa treaca timpul,pune pasiune si nu are fite. Daca dai si bonus pune si mai multa pasiune,nu cred ca pleci nefinalizat.Frate... m-ai pierdut... Jessabell in Aradului zici că e ok? Recomanzi Patricia de la Iulia? Legătura cu Jadore fiind care? Jessabell = Jadore? Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat August 7, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat August 7, 2016 J' adore e in lipovei pe carol davila iar jessabelle afost pe closca si apoi in aradului pe felix. Ce legaturi insinuezi ? Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat August 7, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat August 7, 2016 Cucugol2, ce recomanzi in arad? Nela69? Link spre comentariu
rooccoco Reputație: 48 Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 J' adore e in lipovei pe carol davila iar jessabelle afost pe closca si apoi in aradului pe felix. Ce legaturi insinuezi ?Nu insinuez nimic. Doar nu am inteles de ce ai scris despre Jesabel si Iulia pe topicul de Jadore. Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat August 7, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat August 7, 2016 Ok.A fost un fel de raspuns la recenzia lui lexandrew din 12 feb ca la j,adore sedinta a durat 35 min si nu 60 cum ar fi corect. Daca scazi de aici 2 dusuri, timpii morti ramai cu 10 min masaj relax,10 erotic si 5 min final ,practica intalnita la multe fete la toate saloanele. La unele chiar si pt niste atingeri platesti extra. Unde e serviciul de masaj de calitate Link spre comentariu
cucugol2 Reputație: 364 Postat August 10, 2016 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat August 10, 2016 Cucugol2, ce recomanzi in arad? Nela69?În Arad? Dacă vrei masaj de relaxare..terapeutic..da..nelaDacă vrei ceea ce vreau Si eu...adică o tipa buna, sexy, frumoasa, bronzata, unsa, plm..decupata din revista...stai în timi..dacă vrei Iti zic vreo doua de pe aici..în Arad...nu prea ai ce..la luana si la monalisa...sunt fete superbe, dar masajul e cam slabut, eventual dacă esti în căutarea unui alt fel de relaxare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum