sirpaul Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 18, 2013 Salutare, mai acum ceva vreme am citit pe forum ca ar fi o doamna prezentabila care face masaj de relaxare (daca nu ma inseala memoria ar fi avut cabinetul pe Soveja sau Lapusneanu) si care spre surpriza celor care au fost pe acolo li s-a facut si un mic handjob la final. Cine are detalii, informatii va rog sa le postati... multam
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 18, 2013 SirPaul din cate stiu eu, desi nu sint un fan al masajelor de genul asta, la toate saloanele de masaj erotic ai parte de handjob. Asa ca nu este nevoie sa te duci strict la acel salon pentru asa ceva. Daca insa il cauti pe acela in mod special colegii nostrii te vor ajuta cu mentiunea ca data viitoare sa deschizi topicul cu intrebarea ta la sectiunea " Intrebari si raspunsuri " P.S. Rog conducerea sa mute topicul la sectiunea intrebari si raspunsuri.
sirpaul Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Decembrie 18, 2013 Sorry... nu am stiut ca trebuie sa deschid topicul in sectiunea " Intrebari si raspunsuri " Si DA, doresc sa aflu numarul de telefon al acelei doamne. Din cate imi aduc aminte din acel post, ea face doar masaj terapeutic, de relaxare, dar ... e posibil sa ai parte de o surpriza,.. de un handjob. Nu te lasa sa faci altceva, nu te lasa sa o atingi. Are cabinet de masaj, nu e salon de masaj. Si din cate tin minte masajul de relaxare era 50 de lei. Merci inca o data. SirPaul din cate stiu eu, desi nu sint un fan al masajelor de genul asta, la toate saloanele de masaj erotic ai parte de handjob. Asa ca nu este nevoie sa te duci strict la acel salon pentru asa ceva. Daca insa il cauti pe acela in mod special colegii nostrii te vor ajuta cu mentiunea ca data viitoare sa deschizi topicul cu intrebarea ta la sectiunea " Intrebari si raspunsuri " P.S. Rog conducerea sa mute topicul la sectiunea intrebari si raspunsuri.
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Decembrie 20, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2013 cum adica "avea cabinetul pe Soveja sau Lapusneanu"? pai ori pe Soveja ori pe Lapusneanu? Sau te referi la intersectie in zona Tomis3?indiciul pe care l-ai dat asupra locatiei este mai mult decat ambigu, este chiar dezorientant!Ideea ta este buna, dar vino cu niste detalii mai aprofundate ca sa te poata ajuta cineva! Apropos Topicul trebuie mutat la Intrebari si raspunsuri, o sa incerc sa iau legatura cu Pisicuts!
sirpaul Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Decembrie 20, 2013 indiciul asupra locatiei este ambigu avand in vedere ca nu mai tin minte exact cumva scria in acel mesaj. A fost un mesaj pe acest forum mai acum ceva vreme ... povestea un tip de aici ca a fost la ea la cabinetul de masaj ... si-a facut un masaj de relaxare normal si a avut placuta surpriza sa fie masaj si in alte zone ... chiar nu se astepta sa primeasca un asemenea masaj din partea unei doamne respectabile Mi s-a parut tare ideea si vroiam sa incerc si eu. Daca isi aduce aminte careva de acel post (eu am incercat sa-l caut dar nu am gasit) ar fi super. cum adica "avea cabinetul pe Soveja sau Lapusneanu"? pai ori pe Soveja ori pe Lapusneanu? Sau te referi la intersectie in zona Tomis3?indiciul pe care l-ai dat asupra locatiei este mai mult decat ambigu, este chiar dezorientant!Ideea ta este buna, dar vino cu niste detalii mai aprofundate ca sa te poata ajuta cineva! Apropos Topicul trebuie mutat la Intrebari si raspunsuri, o sa incerc sa iau legatura cu Pisicuts!
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2013 Nu stiu daca despre dansa este vorba dar iata:"Masaj professional, reflexoterapie, dureri de spate, musculare, picioare umflate!" 0764315363Zona este pe Soveja la sensul giratoriu de la intersectia cu Eliberarii!Pretul unei sedinte este de 50RON si spune la tel ca NU face finalizare!Deci ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum