Sari la conținut

0749608636

Postări Recomandate

Reputație: 7401
  • Oras:Neverland
Postat

Fun fact:

Ma intreb cum a reusit aceasta domnisoara sa incalce drepturi de autor,in trecut =)) 

"In response to a complaint that we received under the US Digital Millennium Copyright Act, we have removed 1 result(s) from this page. If you wish, you may read the DMCA complaint that caused the removal(s) at LumenDatabase.org."

Poti sa primesti content-ul respectiv prin e-mail de la DMCA,dar imi este lene sa completez formularul...o sa merg pe premiza ca dameza a imprumutat poze de undeva de prin US. :P 

• Like 2
  • Haha 1
Postat
Acum 32 minute, ffsdnd a spus:

Fun fact:

Ma intreb cum a reusit aceasta domnisoara sa incalce drepturi de autor,in trecut =)) 

"In response to a complaint that we received under the US Digital Millennium Copyright Act, we have removed 1 result(s) from this page. If you wish, you may read the DMCA complaint that caused the removal(s) at LumenDatabase.org."

Poti sa primesti content-ul respectiv prin e-mail de la DMCA,dar imi este lene sa completez formularul...o sa merg pe premiza ca dameza a imprumutat poze de undeva de prin US. :P 

nu ma mai mira nimic. in weekend am căutat un nr de tel și primul rezultat a fost o pagina de facebook al unei asociații de avocați, cred, din Uganda 🙈😀😀😀😀... toți is negri acolo, deci nu avea de unde sa fure poze...

anastasia, 1.85, care s-a întors, pune gresie, in exterior...

roza 😞😢😞😢făcea ceva prin Germania cu o dubița....

incurcate is căile zeului google....

ca sa nu fie off-topic complet așa de luni dimineața... tipa blonda mi se pare cam, grasuta, pt gusturile mele. nu văzui ca a scrie ca noua, in domeniu. parca totuși mai văzut pozele pe undeve, candva. ii urmăream anuntul și îl urmăresc in continuare... hashtag “timp”

• Haha 2

Reputație: 7401
Postat
Acum 6 minute, dan1984 a spus:

nu ma mai mira nimic. in weekend am căutat un nr de tel și primul rezultat a fost o pagina de facebook al unei asociații de avocați, cred, din Uganda 🙈😀😀😀😀... toți is negri acolo, deci nu avea de unde sa fure poze...

anastasia, 1.85, care s-a întors, pune gresie, in exterior...

roza 😞😢😞😢făcea ceva prin Germania cu o dubița....

incurcate is căile zeului google....

ca sa nu fie off-topic complet așa de luni dimineața... tipa blonda mi se pare cam, grasuta, pt gusturile mele. nu văzui ca a scrie ca noua, in domeniu. parca totuși mai văzut pozele pe undeve, candva. ii urmăream anuntul și îl urmăresc in continuare... hashtag “timp”

Mie m-i se pare a fi prea cruduta fetita...probabil o sa zic pas...sau poate o sa merg sa vad daca pozele sunt reale.

PS:eu nu caut numere de tel pe google,reportul catre DMCA a fost facut pe publi24 :P 

• Like 2
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.