Sari la conținut

‼️0758148296‼️Alice23 ! Nouă în Oraș 🔝❤

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Săptămâna ce urmează o să fie săptămâna cu multe cheltuieli pentru noi, cu Alice si Giulia pe meleaguri aradene o să fie cod roșu la portofel😂, nu-i bai, tot de așa fete de calitate ca și cele 2 să tot avem parte🙏

• Inimioara 1
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat

Avem aceleasi gusturi! . Si pt mine cele 2 sunt pteferate, plus musai o vizita la Bb. 

Va fi greu si pt portofel si ca timp, dar ne descurcam noi cumva. 

Vizitator Rotii
Postat

Ceau. Faci și anal?

Vizitator unsuflet
Postat

De cand te putem iubi?

• Telefon: 0758148296
  • Oras:Satu Mare
Postat

Bună seara la toată lumea! ❤ Am găsi cazareee 🤭 O să ajung mâine în Arad, voi fi disponibilă după ora 17. Pentru programari ne auzim oe whatsapp.  Vă doresc o seară minunată 😘😘😘

• Inimioara 1
Postat
La 01.08.2021 la 17:49, Rotii a spus:

Ceau. Faci și anal?

NU fac Anal deloc, indiferent de dimensiuni.. asta se exclude din "meniu"😚

Vizitator unsuflet
Postat

Inca sunt in parcare la Kaufland cand scriu aceste randuri, tocmai ce am iesit de la Alice. Ce mi-a facut???

Blonda m-a asteptat in lenjerie rosie si sexy. Sexy si lenjeria, sexy si fatuca. Zambareata si frumoasa ca de obicei, doar putin mai bronzata.

Dupa o discutie la un pahar de apa, m-a poftit in dormitor la locul crimei. A inceput cu mangaieri pe corp, sarutari si a continuat ci un ON excelent, umed cat incape, cu atentie la imprejurimi si..... spre rusinea mea asta a fost tot. Nu am putut rezista ochilor aia care ma priveau in timp ce o sugea. Asta e! 

Cel mai ciuda imi este ca am venit hotarat si cu scenariul clar in cap in cate pozitii vreau sa o iubesc, si uite ce mi-a facut! Data viitoare promit ca nu ma mai uit la ea cand imi face oral, ma uit pe pereti. Nici nu stiu daca are tablouri, dar imi aduc de acasa daca n-are.

Locatia-10 Ared Kaufland cu de toate, inclusiv AC.

ON -10. Pt mine e cel mai bun, desi am cam cutreierat si pe la altele intre timp.

NP -data viitoare

Fk -10 cat doresti si uneori si din initiativa ei.

Igiena -10

Viteza legala 150 lei/30 min

Mai sta in Arad doar pana vineri. Nu va sfatuiesc sa mergeti la ea din 2 motive:

1. Sa nu patiti ca mine.

2. Sa mai am eu macar un loc liber sa imi indeplinesc scenariul.

Multumesc pt tot Alice. M-am simtit extra, ca la o veche prietena.

Vizitator unsuflet
Postat

Da, am scris mai sus.

Postat

Bifat și Domnița foarte prietenoasa proclient ma-m simtit bn in companiea ei oral bn executa cu atentie la sateliți normal bun spre foarte bun finalizare orala 

On9.5

Np 9.5

Igiena 10

Locatie 10

Halat 150 

Merita bifata  

• Inimioara 1
Vizitator unsuflet
Postat
Acum 17 minute, Terent a spus:

Bifat și Domnița foarte prietenoasa proclient ma-m simtit bn in companiea ei oral bn executa cu atentie la sateliți normal bun spre foarte bun finalizare orala 

On9.5

Np 9.5

Igiena 10

Locatie 10

Halat 150 

Merita bifata  

Merita bifata? Pt mine varful Moldoveanu merita bifat, ea este un "must have" adica obligatoriu. 

Postat
Acum 18 ore, alint76 a spus:

Inca sunt in parcare la Kaufland cand scriu aceste randuri, tocmai ce am iesit de la Alice. Ce mi-a facut???

Blonda m-a asteptat in lenjerie rosie si sexy. Sexy si lenjeria, sexy si fatuca. Zambareata si frumoasa ca de obicei, doar putin mai bronzata.

Dupa o discutie la un pahar de apa, m-a poftit in dormitor la locul crimei. A inceput cu mangaieri pe corp, sarutari si a continuat ci un ON excelent, umed cat incape, cu atentie la imprejurimi si..... spre rusinea mea asta a fost tot. Nu am putut rezista ochilor aia care ma priveau in timp ce o sugea. Asta e! 

Cel mai ciuda imi este ca am venit hotarat si cu scenariul clar in cap in cate pozitii vreau sa o iubesc, si uite ce mi-a facut! Data viitoare promit ca nu ma mai uit la ea cand imi face oral, ma uit pe pereti. Nici nu stiu daca are tablouri, dar imi aduc de acasa daca n-are.

Locatia-10 Ared Kaufland cu de toate, inclusiv AC.

ON -10. Pt mine e cel mai bun, desi am cam cutreierat si pe la altele intre timp.

NP -data viitoare

Fk -10 cat doresti si uneori si din initiativa ei.

Igiena -10

Viteza legala 150 lei/30 min

Mai sta in Arad doar pana vineri. Nu va sfatuiesc sa mergeti la ea din 2 motive:

1. Sa nu patiti ca mine.

2. Sa mai am eu macar un loc liber sa imi indeplinesc scenariul.

Multumesc pt tot Alice. M-am simtit extra, ca la o veche prietena.

Mulțumesc frumos pentru recenzie si note astea bune ! 🙏😘 Vedem noi dacă rezisti next time 😈💪❤ te pup si te aștept cu drag

Postat
Acum 2 ore, Terent a spus:

On9.5

Np 9.5

Igiena 10

Locatie 10

Halat 150 

Merita bifata  

Mulțumesc frumos pentru note și recenzie! Te pup 🤗😘

Postat

Am rererere- vizitat-o pe Alice și ca de fiecare dată lucrarea executata ca la carte.

Din partea mea are 10 * pe toate nivelele.

Fata e top.

• Inimioara 1
Vizitator unsuflet
Postat

Cat mai stai pe la noi?

Vizitator between 3
Postat

Am avut placerea s-o cunosc ieri pe Alice ! O tipa super misto, lipicioasa f focoasa ! Bravo ei . ON 💯..NP: 11… stie ea 🤨

Vizitator unsuflet
Postat

Dimineata asta a inceput perfect, cu o vizita la Alice.

De ce ma intorc mereu la ea? Greu de spus. E foarte fain oralul pe care il presteaza, umed si cu priviri lascive direct in ochii posesorului instrumentilui din gurita ei, dar eu  cred ca as reveni la ea oricand si doar pt o discutie. Are Alice un nu stiu ce al ei, e deschisa si joviala, iti mai arunca un sarut printre vorbe, parca ai venit la o prietena din tinerete si acesta e un fel de preludiu. Te intrebi, oare mai facem si putin sex? Cu siguranta!

Singurul meu necaz e ca din nou nu am trecut de proba orala😪. Dar ce conteaza atata timp cat m-am simtit extraordinar, din nou iubit, nu futut.

Multumesc pt clipele frumoase si vacanta placuta!

Vizitator unsuflet
Postat

Daca ma enervez mai trec si maine pe la ea.😁

Vizitator flobog
Postat

Și eu am vizitat-o pe Alice de mai multe ori la Cluj Napoca,pot spune despre ea ca e o persoană minunată,din toate punctele de vedere! Să aveți grijă de ea și să nu o supărați cât stă pe la Arad!

Abia astept să o revăd!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...