Sari la conținut

Ofer servicii de masaj de relaxare, cu jucării 0751414910

Postări Recomandate

• Oras:Deva
Postat

Saraciile astea daca scri ca nu este ok masajul imediat îți face raport  vezi ca pe uni ai interesează contul poate sa își facă altul lăsați prosteala cu masajul apucați-vă de treaba ca s-o saturat lumea de laba laba pot sa își facă și ei acasă 

• Haha 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0751414910
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 15 ore, nandia a spus:

Neața 🧘🏻‍♀️ Costele las-o ușor ca-i vineri.

Postat
Acum 23 minute, nandia a spus:

Neața 🧘🏻‍♀️ Costele las-o ușor ca-i vineri.

Da ai dreptate de astăzi trebuie sa îți bagi șomajul o venit Denisa și o sa fie coada la ia 

• Minus 1
Postat
Acum 6 minute, Distanta20 a spus:

Da ai dreptate de astăzi trebuie sa îți bagi șomajul o venit Denisa și o sa fie coada la ia 

🤣😂😅 Iooooiii, oare cat îmi dau ăștia sa stau degeaba?🙄🤔Denisa, bine ai venit, rezista că îl ducem noi in spate și pe ăsta...Zoe fii bărbată! 💪

Postat
Acum 13 ore, nandia a spus:

Pt fraierul de new era: m-a nominalizat povestitorul care tot la mine a ajuns și mai vrea sa vina...🖕pt tine nu merita să îmi deranjez degetele și mintea...du-te la faianță pe topicul tau, iar ai scris un kilometru și e noapte...

Eu nu mai vreau ...ca nu te futi 😂😂😂

Laba mi o pot face si eu ...si inca mai bine 🤣🤣🤣

Postat
Acum 15 minute, povestitorul a spus:

Eu nu mai vreau ...ca nu te futi 😂😂😂

Laba mi o pot face si eu ...si inca mai bine 🤣🤣🤣

Ca bine mai zici povestitorule 

• Minus 1
Postat
1 oră în urmă, Distanta20 a spus:

Ca bine mai zici povestitorule 

Atunci de ce ai mai sunat o tura pe ambele numere ?😐

Postat
Acum 14 minute, nandia a spus:

Nu tu, Costele, povestitorul…

Postat

Eu nu am credit sa te sun îmi bagi și mie 5 euro sau nu ai mai produs astăzi nimic ca o Venit Denisa cu pestele si nu mai faci bani 

• Minus 1
Postat
Acum 8 minute, Distanta20 a spus:

Eu nu am credit sa te sun îmi bagi și mie 5 euro sau nu ai mai produs astăzi nimic ca o Venit Denisa cu pestele si nu mai faci bani 

Nu doar că au venit Costele, unii m-au dus și la cumpărături...cu toate că eu stau in buricul târgului...nu a fost mult de mers...ce fain a fost azi afara...apoi cu sau fara Denisa daca vremea nu se schimbă chiar că nu mai produc nimic pt că nu mai dau pe acasă.☀️☀️☀️

Postat
Acum 49 minute, nandia a spus:

Acum 33 minute, nandia a spus:

Nu tu, Costele, povestitorul…

Eu ...te am sunat !!!...ai grija cu sportul ...ca iti creaza miraje 😂😂😂

Poti sa postezi numarul ... aici .

Postat
La 11.01.2022 la 23:41, povestitorul a spus:

Mi a trecut si supararea pe.tine ....cat de curand iti fac o vizita ...cu aceste cuvinte nici de hopa hopa nu imi mai arde ...vreu diar sa stam la povesti 😉😉...evident ca achit si nota 😉😉

Acum vad de ce ai vrut să vii...Sorry, nu am fost atenta!

Postat
La 20.02.2022 la 23:06, povestitorul a spus:

Cum mai ...nu ai spus ca sunt rece ...si nu iti trasmit nimic ...acum iti place de persoana mea ...pai de mine ...cui ii place 😂😂...hai ca m ai bagat in ceata .plus ca te am trecut acolo in topic pe buna dreptate ...mi ai futut o zi ...am lasat de la mine ...am schimbat cartelele si am.ajuns sa ne cunoastem.

Nu imi pare rau ...chiar ma felicit ca am lasat de la mine ...si te am cunoscut .

Esti de treaba cu mult bun simt....chiar timida as putea spune ...

in acea dimineata ( era 14 00 ora . ) ultimul.meu gand era sa dorm ...nu sa finalizez ( nu fac din asta o drama ) ....daca e sa fie ...sa fie bine primit ( despre a.mea finalizare vorbeam ) 

Asa ca stai linistita 😉😉😉...

Daca imi promiti ca oferi si tu 75 % din potential cu siguranta ...ne vom revedea . ...

Ps ....de ce ai postat acele poze ...sunt mai tare decat betonul ...fier striat de 15 ' sunt acum 😂😂😂😂

eu te-am memorat ,,povesti"...dar la câți povestitori am, ai dreptate, poate nu ești tu și nu pot să-i fac rău altui om.

Postat
La 20.02.2022 la 23:21, povestitorul a spus:

Bine mai ... stai pe langa telefon ...data viitoare o sa apar VIU 😂😂😂

Mno gata că mă baneaza pisicuț pt atâta troll...am trollat povestitorul...și nu numai...go to the jail free, ca la Monopoly...

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

Vezi că la închisoare stai 3 ture pe burta goală. Și mai rău de atât...toată lumea profită GRATIS de tot ce-i al tău 🤭

La Monopoly... :)

• Haha 2
  • Oras:Timis
Postat
Acum 20 ore, new era a spus:

Uuuuuuuu ! Wow ! Ce sa zic... acuma m-am speriat, imi faci rapoarte... hiiiiiiiiiiiiiiiii Tulai-doamne!!!! Tremur!!!! Oricum eu ma bucur ca acuma consideri ca sunt cineva "mai de sama" si ca iti "deranjezi degetele și mintea" pentru mine =))))

Stai linistit ca si mie mi-a dat numai minusuri pana s-a plictisit.Pisicuts nu baneaza userii vechi cu reputatie ca stie si el ca sunt seriosi.Daca ar fi dupa Nandia ar ramane doar ea pe forum si cateva fete🤣ca pe multe nu cred ca le suporta🤣

• Haha 1
Postat
Acum 23 minute, albertspeer a spus:

Stai linistit ca si mie mi-a dat numai minusuri pana s-a plictisit.Pisicuts nu baneaza userii vechi cu reputatie ca stie si el ca sunt seriosi.Daca ar fi dupa Nandia ar ramane doar ea pe forum si cateva fete🤣ca pe multe nu cred ca le suporta🤣

Mulțam de troll, datorită ție s-au trezit si altii sa aibă reacții atunci, au venit la mine pe motiv ca ei nu se iau după voi, asta ar însemna sa fie la fel de prosti 😂😅🤣nu eu am zis, așa au dedus ei 😂😅🤣

Postat
Acum 35 minute, nandia a spus:

Mulțam de troll, datorită ție s-au trezit si altii sa aibă reacții atunci, au venit la mine pe motiv ca ei nu se iau după voi, asta ar însemna sa fie la fel de prosti 😂😅🤣nu eu am zis, așa au dedus ei 😂😅🤣

Ce sa zic ma bucur ca au venit.Sunt si oameni care nu au ce face cu banii.Eu prefer sa investesc in bitcoin acum ca a scazut.

Postat
Chiar acum, albertspeer a spus:

Ce sa zic ma bucur ca au venit.Sunt si oameni care nu au ce face cu banii.Eu prefer sa investesc in bitcoin acum ca a scazut.

👍mno sa te futa bitcoinii alberte, stai sa vezi numa’ amu senzații, tot sus - jos ti-o dau…

• Haha 1
Postat
Acum 19 minute, nandia a spus:

👍mno sa te futa bitcoinii alberte, stai sa vezi numa’ amu senzații, tot sus - jos ti-o dau…

O sa mearga in sus trust me.Baga toti banii din masaj ca te imbogatesti!

• Like 1
Postat
La 24.02.2022 la 22:57, Distanta20 a spus:

Tu măcar meriți vizitat pentru corpul care al ai arăți foarte bine îmi pare rău că nu am rămas la tine când am fost la Cluj pe strada fabrici dar niciodată nu ai târziu da oricum arăți super bine fata de Sărăcia de Denisa dacă te-ai apuca de treaba în 2 zile ești sigur pe top Timișoara 

Acel moment în care te trolleaza haterii...am trăit s-o vad și pe asta...

Postat
Acum 12 minute, albertspeer a spus:

O sa mearga in sus trust me.Baga toti banii din masaj ca te imbogatesti!

Albert scuze, am uitat de tine...😅😂

• Oras:Univers
  • Oras:Univers
Postat
Acum 5 minute, Distanta20 a spus:

Ma de ce o pățit fata asa ca sunt îngrijorat o pățit ceva 

E la sala...

Poate.🤪

• Haha 2

Postat
Chiar acum, Impartial a spus:

E la sala...

Poate.🤪

De atâtea zile tot la sala sau eu cred altceva deocamdată o făcut o pauza ca am întrat în post 

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...