povestitorul Reputație: 2965 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 14, 2022 Acum 5 ore, nandia a spus: Buna ziua, astăzi sunt disponibila până la ora 22:00. Ptiu drace ...sa nu te deochi 😂😂😂 Esti bine Nadia ...ce se intampla cu tine de vorbesti asa frumos 🙄🙄 2
nandia Reputație: 789 Postat Iunie 14, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Iunie 14, 2022 Acum 21 minute, povestitorul a spus: Ptiu drace ...sa nu te deochi 😂😂😂 Esti bine Nadia ...ce se intampla cu tine de vorbesti asa frumos 🙄🙄 Eu îs bine dar tu tot fumat ai rămas!
Impartial Reputație: 1548 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Iunie 15, 2022 Acum 19 ore, nandia a spus: Eu îs bine dar tu tot fumat ai rămas! Doamne ajuta ca estî bine!😊
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 26 minute, Impartial a spus: Doamne ajuta ca estî bine!😊 Las o putin ...ca sunt ocupat ...imediat o iau la ture .
nandia Reputație: 789 Postat Iunie 15, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 35 minute, povestitorul a spus: Las o putin ...ca sunt ocupat ...imediat o iau la ture . Vai steaua ta de slăbănog 🤣😅vezi sa nu încurci marfa pe rafturi la Profi🤣😂tot cu jum de normă ești? Îți ajunge de un cui cat produci?El mai are un pic și leșina de schelet ambulant dar ne ia tare 😂🤣 1 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 3 minute, nandia a spus: Vai steaua ta de slăbănog 🤣😅vezi sa nu încurci marfa pe rafturi la Profi🤣😂tot cu jum de normă ești? Îți ajunge de un cui cat produci?El mai are un pic și leșina de schelet ambulant dar ne ia tare 😂🤣 Uote o ma ...tuca tata pruna fetei ...si eu care eram ingrijorat de starea ei 😂😂 Acum fac hot dog ...bag pula ca te am recomandat la sefu pentru masaj ....si acum ii suparat ca nu l ai satisfacut ... Dar serios sper ca nu m ai vandut la Andra ca si aia ma i a cu drogatule 😡😡😡
nandia Reputație: 789 Postat Iunie 15, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 20 minute, povestitorul a spus: Uote o ma ...tuca tata pruna fetei ...si eu care eram ingrijorat de starea ei 😂😂 Acum fac hot dog ...bag pula ca te am recomandat la sefu pentru masaj ....si acum ii suparat ca nu l ai satisfacut ... Dar serios sper ca nu m ai vandut la Andra ca si aia ma i a cu drogatule 😡😡😡 Numai la tot site -ul te-am vândut, de fapt te-ai vândut singur când ai scris la 2 noaptea că ești spart și nu mai ai cuie și cu cine te certa🤣😂😅..eu ți-am zis sa fii mai secretos...și tu ești curios de ce te ia Andra...pai vb și tu mai frumos cu fetele ca să nu te mai ia cu ,,drogatule"...și spune-i șefului tău că trebuia sa specifice din partea cui vine... că să primească tratament preferențial 😅😂🤣 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 3 minute, nandia a spus: Numai la tot site -ul te-am vândut, de fapt te-ai vândut singur când ai scris la 2 noaptea că ești spart și nu mai ai cuie și cu cine te certa🤣😂😅..eu ți-am zis sa fii mai secretos...și tu ești curios de ce te ia Andra...pai vb și tu mai frumos cu fetele ca să nu te mai ia cu ,,drogatule"...și spune-i șefului tău că trebuia sa specifice din partea cui vine... că să primească tratament preferențial 😅😂🤣 Dar cata iubire pe tine si pe Maia ....la inceput ...numai in inimioare ai tinut o 😂😂😂 Vezi ca a ajuns si la tine la Cluj ...nu a platit viza si au expulzat o 🤣🤣 ... Pe seful da l dracu ....ca nu l suport ( ma pune la munca ) de asta l am trimis la tine ...sa rad de el 😂😂😂
nandia Reputație: 789 Postat Iunie 15, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 7 minute, povestitorul a spus: Dar cata iubire pe tine si pe Maia ....la inceput ...numai in inimioare ai tinut o 😂😂😂 Vezi ca a ajuns si la tine la Cluj ...nu a platit viza si au expulzat o 🤣🤣 ... Pe seful da l dracu ....ca nu l suport ( ma pune la munca ) de asta l am trimis la tine ...sa rad de el 😂😂😂 Eu sunt convinsă că face bani și la Cluj dar exista haita de la Cluj care comentează nașpa de orice fata...daca nu ar face bani ar putea să plece când vrea dar se descurca și cu cât o pomenește lumea mai mult cu atât îi face mai multa reclama și unii sunt curioși dacă întradevăr e așa cum zic fraierii aia... Voi ii faceți publicitate și pe ea o doare in pula pt că faceți treaba in locul ei...ridicați topicul și numele ei apare mai des...bad publicity îs still food publicity...plus că are și recenzii pozitive, nu doar negative...cine se ia după toți proștii?!eu țin cu ea oricum... 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 4 minute, nandia a spus: Eu sunt convinsă că face bani și la Cluj dar exista haita de la Cluj care comentează nașpa de orice fata...daca nu ar face bani ar putea să plece când vrea dar se descurca și cu cât o pomenește lumea mai mult cu atât îi face mai multa reclama și unii sunt curioși dacă întradevăr e așa cum zic fraierii aia... Voi ii faceți publicitate și pe ea o doare in pula pt că faceți treaba in locul ei...ridicați topicul și numele ei apare mai des...bad publicity îs still food publicity...plus că are și recenzii pozitive, nu doar negative...cine se ia după toți proștii?!eu țin cu ea oricum... Esti total dezinformata ...a rupt harta 🤣🤣 si daca este cum zici tu ...nu pleca din Tm ...asa ca " prostii " aia ... si aici ma includ si eu ...cam dau ora exacta 😉😉😉... fie ca iti place ....fie ca nu . Apropo ms de sfat ...chiar m am apucat de sala ...am o luna chiar Aaa ...pe site vorbesc cum vreau ... practic ...userul povestitorul ii un personaj ...niciodata nu ma prezit cu acest nick name la fate ...Am gresit de cateva ori ...si nu a iesit bine . 1
nandia Reputație: 789 Postat Iunie 15, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Chiar acum, povestitorul a spus: Esti total dezinformata ...a rupt harta 🤣🤣 si daca este cum zici tu ...nu pleca din Tm ...asa ca " prostii " aia ... si aici ma includ si eu ...cam dau ora exacta 😉😉😉... fie ca iti place ....fie ca nu . Apropo ms de sfat ...chiar m am apucat de sala ...am o luna chiar Aaa ...pe site vorbesc cum vreau ... practic ...userul povestitorul ii un personaj ...niciodata nu ma prezit cu acest nick name la fate ...Am gresit de cateva ori ...si nu a iesit bine . Toată lumea e un personaj pe forum...poate a plecat din Timișoara pt că s-a plictisit și dorea să încerce ceva nou...o categorie noua de oameni...ardelenii ..și în Cluj sunt oameni cu bani care nu se uita in gura ,, povestitorilor " ...nu cred că o duce rău...o pomeniți non stop și asta stârnește altora curiozitatea...mă repet: bad publicity îs still good publicity așa că continuati sa o mâncați de cur in continuare pt că îi faceti de fapt un bine la fata
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 9 minute, nandia a spus: Toată lumea e un personaj pe forum...poate a plecat din Timișoara pt că s-a plictisit și dorea să încerce ceva nou...o categorie noua de oameni...ardelenii ..și în Cluj sunt oameni cu bani care nu se uita in gura ,, povestitorilor " ...nu cred că o duce rău...o pomeniți non stop și asta stârnește altora curiozitatea...mă repet: bad publicity îs still good publicity așa că continuati sa o mâncați de cur in continuare pt că îi faceti de fapt un bine la fata Mai ...arunca o geana pe sectiunea Cj ...a disparut din peisaj ...probabil ...si a atins targetul 😂😂😂 Nu am spus nimic acolo si au dat seama oamenii ...singuri 😉😉...doar am promis ...ca tac . Aaa ...cred ca mai multi banuti sunt in Tm ...dar lumea nu se arata 😉😉😉. Dar nu tin mortis ...sa te contrazic ...ca tu cunosti situatia ...doar nu au degeaba 100 de lei tariful ...si te viziteaza cei de la ReTim 😂😂😂
nandia Reputație: 789 Postat Iunie 15, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 4 minute, povestitorul a spus: Mai ...arunca o geana pe sectiunea Cj ...a disparut din peisaj ...probabil ...si a atins targetul 😂😂😂 Nu am spus nimic acolo si au dat seama oamenii ...singuri 😉😉...doar am promis ...ca tac . Aaa ...cred ca mai multi banuti sunt in Tm ...dar lumea nu se arata 😉😉😉. Dar nu tin mortis ...sa te contrazic ...ca tu cunosti situatia ...doar nu au degeaba 100 de lei tariful ...si te viziteaza cei de la ReTim 😂😂😂 Fraiere de mult nu mai e 100...e trecut de 200 și am care dau și extra...pai de aia de comportam execrabil cu voi ..pt că vreți să veniți la 100... Tot la 100 a fost și șeful tău?
nandia Reputație: 789 Postat Iunie 15, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 12 minute, povestitorul a spus: Mai ...arunca o geana pe sectiunea Cj ...a disparut din peisaj ...probabil ...si a atins targetul 😂😂😂 Nu am spus nimic acolo si au dat seama oamenii ...singuri 😉😉...doar am promis ...ca tac . Aaa ...cred ca mai multi banuti sunt in Tm ...dar lumea nu se arata 😉😉😉. Dar nu tin mortis ...sa te contrazic ...ca tu cunosti situatia ...doar nu au degeaba 100 de lei tariful ...si te viziteaza cei de la ReTim 😂😂😂 Învățați să plătiți dacă vreți să vorbească și să se comporte femeile frumos cu voi!!!
logann111 Reputație: 85 Postat Iunie 15, 2022 Postat Iunie 15, 2022 Acum 8 minute, nandia a spus: Fraiere de mult nu mai e 100...e trecut de 200 și am care dau și extra...pai de aia de comportam execrabil cu voi ..pt că vreți să veniți la 100... Tot la 100 a fost și șeful tău? Tu mai mult de un scuipat și o palmă, nu prea meriți. 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 5 minute, nandia a spus: Fraiere de mult nu mai e 100...e trecut de 200 și am care dau și extra...pai de aia de comportam execrabil cu voi ..pt că vreți să veniți la 100... Tot la 100 a fost și șeful tău? 😂😂😂 Nu conteaza ...a fost 100 ...ti am.platit 100 ...ce mai vrei ....uite am gasit una bucata persoana de se are cu masajul ...imi este si rusine sa ii spun profesia pe topicul tau ca tu ...nu sti sa faci masaj 😂😂😂...are 350 ora ...si chiar se pricepe 🥰🥰🥰 Aaa sefu a platit 200 ca are banii ... 😂😂😂😂 Tu boland o ...am glumit in legatura cu sefu 🤣🤣🤣 1
nandia Reputație: 789 Postat Iunie 15, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 2 minute, povestitorul a spus: 😂😂😂 Nu conteaza ...a fost 100 ...ti am.platit 100 ...ce mai vrei ....uite am gasit una bucata persoana de se are cu masajul ...imi este si rusine sa ii spun profesia pe topicul tau ca tu ...nu sti sa faci masaj 😂😂😂...are 350 ora ...si chiar se pricepe 🥰🥰🥰 Aaa sefu a platit 200 ca are banii ... 😂😂😂😂 Tu boland o ...am glumit in legatura cu sefu 🤣🤣🤣 Pfff atunci spor acolo pt 350 la ora trei sa tragi... Pt Logan1111 sa sugi pula că mă cac pe părerea ta și dacă nu îți convine de mine plimba ursul în altă parte...pe alt topic...pt căcații că tine intenționat mă comport nașpa și vorbesc urat! Daca nu va convine de fata nu sunteți obligați să o suportați...are balta pește 😅😂🤣 2
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 5 minute, nandia a spus: Învățați să plătiți dacă vreți să vorbească și să se comporte femeile frumos cu voi!!! Tu invata sa faci masaj ...si dupa discutam ... Uite in Franta se face scoala 3 ani pentru masaj / erotic / corp.pe.corp ...nu doua ore cum ai facut tu training ul 🤣🤣🤣 Dar da l dracu de masaj ca gasesc eu pe cineva sa imi faca ... Ce ai mai facut in timpul asta cat ai fost absenta 😉😉...ciresele ti s coapte ....din pruna curge zeama 😉😉?? 1
nandia Reputație: 789 Postat Iunie 15, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 1 minut, povestitorul a spus: Tu invata sa faci masaj ...si dupa discutam ... Uite in Franta se face scoala 3 ani pentru masaj / erotic / corp.pe.corp ...nu doua ore cum ai facut tu training ul 🤣🤣🤣 Dar da l dracu de masaj ca gasesc eu pe cineva sa imi faca ... Ce ai mai facut in timpul asta cat ai fost absenta 😉😉...ciresele ti s coapte ....din pruna curge zeama 😉😉?? Nu dau detalii...am avut de lucru...am fost ocupată...Franța e Franța, Romania e Romania...când o să fim plătite cu 200 euro la ora o sa învățăm și unele sa facem masaj că lumea.. deocamdata suntem plătite cu sume de căcat!!! De asta nu ne dăm interesul! Nu suntem motivate! Cu banii ăștia noi ne ștergem la cur!
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Chiar acum, nandia a spus: Nu dau detalii...am avut de lucru...am fost ocupată...Franța e Franța, Romania e Romania...când o să fim plătite cu 200 euro la ora o sa învățăm și unele sa facem masaj că lumea.. deocamdata suntem plătite cu sume de căcat!!! De asta nu ne dăm interesul! Nu suntem motivate! Cu banii ăștia noi ne ștergem la cur! Mai ...nu intodeauna conteaza suma ...am platit 30 de euro pentru 45 de minute de masaj si 90 de.minute 60 euro ...la o algerianca ...care era nascuta in Franta ...si avea cetatenie( franceza) tot in regula.Era simpatica foc ...nu a vrut sa se dezbrace ...nu exista contact sexual ...asa era politica salonul ....evident ca sunt si saloane unde se practica acest sport ...dar acolo.sumele sunt un pic mai mari 😉😉. A inceput cu masaj de relaxare ...si dupa cica erotic ...dar il.facea doar cu mainile ...unde punea mana acolo crestea . 😂😂 A urmat si finalizarea ...manuala evident ...insa cred ca am avut cel mai misto orgasm 😉😉... facut vreo data cu mana ... Ce pot sa iti spun ca fata avea 22 de ani si culmea se cunostea experienta ...si am intrebat o ce studii are ....asa am aflat ...ca exista scoala pentru asta Si asta in urma.cu ceva timp.ca leutul.nostru avea ceva putere . deci 30 de.euro echivaentul.la 100 de lei . . Dar noi aici in Ro ne am invatat sa cerem sume enorme.si sa dam palme....las ca merge ...
nandia Reputație: 789 Postat Iunie 15, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Chiar acum, povestitorul a spus: Mai ...nu intodeauna conteaza suma ...am platit 30 de euro pentru 45 de minute de masaj si 90 de.minute 60 euro ...la o algerianca ...care era nascuta in Franta ...si avea cetatenie( franceza) tot in regula.Era simpatica foc ...nu a vrut sa se dezbrace ...nu exista contact sexual ...asa era politica salonul ....evident ca sunt si saloane unde se practica acest sport ...dar acolo.sumele sunt un pic mai mari 😉😉. A inceput cu masaj de relaxare ...si dupa cica erotic ...dar il.facea doar cu mainile ...unde punea mana acolo crestea . 😂😂 A urmat si finalizarea ...manuala evident ...insa cred ca am avut cel mai misto orgasm 😉😉... facut vreo data cu mana ... Ce pot sa iti spun ca fata avea 22 de ani si culmea se cunostea experienta ...si am intrebat o ce studii are ....asa am aflat ...ca exista scoala pentru asta Si asta in urma.cu ceva timp.ca leutul.nostru avea ceva putere . deci 30 de.euro echivaentul.la 100 de lei . . Dar noi aici in Ro ne am invatat sa cerem sume enorme.si sa dam palme....las ca merge ... Pe saloane e ceva...in privat e altceva...că eu in privat fac ce vreau...vezi că euro e 5 lei...30 euro nu e 100 ci 150 1
nandia Reputație: 789 Postat Iunie 15, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 5 minute, povestitorul a spus: Mai ...nu intodeauna conteaza suma ...am platit 30 de euro pentru 45 de minute de masaj si 90 de.minute 60 euro ...la o algerianca ...care era nascuta in Franta ...si avea cetatenie( franceza) tot in regula.Era simpatica foc ...nu a vrut sa se dezbrace ...nu exista contact sexual ...asa era politica salonul ....evident ca sunt si saloane unde se practica acest sport ...dar acolo.sumele sunt un pic mai mari 😉😉. A inceput cu masaj de relaxare ...si dupa cica erotic ...dar il.facea doar cu mainile ...unde punea mana acolo crestea . 😂😂 A urmat si finalizarea ...manuala evident ...insa cred ca am avut cel mai misto orgasm 😉😉... facut vreo data cu mana ... Ce pot sa iti spun ca fata avea 22 de ani si culmea se cunostea experienta ...si am intrebat o ce studii are ....asa am aflat ...ca exista scoala pentru asta Si asta in urma.cu ceva timp.ca leutul.nostru avea ceva putere . deci 30 de.euro echivaentul.la 100 de lei . . Dar noi aici in Ro ne am invatat sa cerem sume enorme.si sa dam palme....las ca merge ... Fetele s-au înrăit din cauza clienților!!!
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 3 minute, nandia a spus: Pe saloane e ceva...in privat e altceva...că eu in privat fac ce vreau...vezi că euro e 5 lei...30 euro nu e 100 ci 150 Acum 5 minute, povestitorul a spus: Si asta in urma.cu ceva timp.cand leutul.nostru avea ceva putere . deci 30 de.euro echivalentul.la 100 de lei . .
nandia Reputație: 789 Postat Iunie 15, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 3 minute, povestitorul a spus: Tu ești prea nostalgic...trăiești prea mult în trecut.. cum a fost...când am fost cu nu știu care...și compari tu Romania cu Franța...wake up...trăiești în România...tara țepelor!
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2022 Acum 2 minute, nandia a spus: Fetele s-au înrăit din cauza clienților!!! Nu cred ... inca se merge pe prosteala 🥲🥲...cica" daca is plictisita sau nu am chef " o bag pe aia ...nu putem miltumi pe toata lumea ...dar de ce nu se returneaza bani ...pana la.urma clientul pleaca si cu coiele umflate si cu bani luati ...daca isi varsa amarul aici ( pe forum ) mai este si luat in pene ... Uite sa iti dau alt exemplu ...pe la casele ( puff uri ) pe unde mai merg sau am fost . La cele cu renume ...exista matroana sau o persoana de obicei de sex feminin care te intampina si care tot ea te conduce la final ...si inainte de plecare ...te intreaba cum a fost fata ...cum s a comportat ....si cum ma sti curios 😂😂😂...am intrebat care ii faza ...si am primit raspuns ...o fata daca are 3 reprosuri de la clienti diferiti ....nu o sa mai lucreze in acea casa . 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum