Sari la conținut

Populam OnlyFans - Dar Cum?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Heeey,

Bine ati venit pe thread.  O sa ne ocupam serios de OnlyFans, vrem sa ii crestem popularitatea si cum altfel de cat intrebanduva pe voi.

Contul este: OnlyFans.com/ramo996

Intrebarea noastra este ce parere aveti? Ce va place, ce nu va place? Ce ati vrea sa mai vedeti ca postam?

Multumim in avans de sfaturi si parerile constructive! :D

• ramo966 a schimbat titlul în Populam OnlyFans - Dar Cum?
Vizitator puloiu
Reputație: 0
Postat

Cum ti-o trage in timp ce tu fragezesti aluatul de paine cu facaletul si esti murdara de faina de maini si pe tate in timp ce deserti faina pe masa ! :D 

Postat
13 minutes ago, puloiu said:

Cum ti-o trage in timp ce tu fragezesti aluatul de paine cu facaletul si esti murdara de faina de maini si pe tate in timp ce deserti faina pe masa ! :D 

uuu, imi place cum suna ideea. Paine nu stiu sa fac dar pot sa fac clatite :)) merge asa?

Vizitator puloiu
Reputație: 0
Postat
1 hour ago, ramo966 said:

uuu, imi place cum suna ideea. Paine nu stiu sa fac dar pot sa fac clatite :)) merge asa?

Merge, merge ! Sau cum faci sarmale, murdara de orez, ulei si marar pe burta si pe tate ! :D 

Postat
2 minutes ago, puloiu said:

Merge, merge ! Sau cum faci sarmale, murdara de orez, ulei si marar pe burta si pe tate ! :D 

nici chiar asa :))

Postat
2 minutes ago, serjucu50 said:

Onlycoins nu onlyfans 

interesanta platforma, mersi dar momentan lucram la OnlyFans :D te astept acolo sa imi dai un feedback

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.