cristian_diego Reputație: 0 Postat August 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 28, 2014 Incerc sa o sun si mereu imi da ocupat!!! Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9658 Postat August 28, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat August 28, 2014 Nasol, schimba telefonul Link spre comentariu
cristian_diego Reputație: 0 Postat August 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 28, 2014 NU stiu ce se intampla... am incercat sa sun si cu alt numar.... lafel.....sa am oare atata ghinion ? Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9658 Postat August 28, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat August 28, 2014 Poate fata e in concediu..incearca in zile diferite, la ore diferite. Incearca si un sms... Link spre comentariu
georgi_88 Reputație: 661 Postat August 28, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Partajează Postat August 28, 2014 Talibane, glumet mai estiPoate fata e in concediu..incearca in zile diferite, la ore diferite. Incearca si un sms... Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 28, 2014 NU stiu ce se intampla... am incercat sa sun si cu alt numar.... lafel.....sa am oare atata ghinion ? Ghinion, incearca un falafel pana te mai linistesti si dupa aceea o sa vezi cum o sa ai succes. 1 Link spre comentariu
tauceti Reputație: 5 Postat August 29, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat August 29, 2014 Zilele astea e greu de dat de ea, confirm. Link spre comentariu
dorian91 Reputație: 421 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2014 Faza cu copilu de 12ani si cea mai frumoasa fata din clasa e de nota 10 ptr tine! )Iti multumesc frumos. Mi s-a parut cea mai potrivita chestie pe care o puteam spune despre ea. Mi-a lasat impresia de genul de fata pe care ar fi pacat sa nu o iubesti. Metaforic desigur 2 Link spre comentariu
arabul69 Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Draga Ella,Ti-am ciit profilul si esti exact ceea ce caut deoarece am multe deplasari in afara orasului si imi doresc pe cineva de bune moravuri care sa ma insoteasca.Desigur in prima faza trebuie sa ne cunoastem ca sa vedem daca suntem compatibili,te-am sunat de cateva ori dar ai telefonul inchis.Nu stiu cum sa dau de tine, din ce am citit de la frati sunt sigur ca o sa ne potrivim...Astept prima intalnire. Link spre comentariu
georgi_88 Reputație: 661 Postat Septembrie 11, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Eu o astept pe a treiaDraga Ella,Ti-am ciit profilul si esti exact ceea ce caut deoarece am multe deplasari in afara orasului si imi doresc pe cineva de bune moravuri care sa ma insoteasca.Desigur in prima faza trebuie sa ne cunoastem ca sa vedem daca suntem compatibili,te-am sunat de cateva ori dar ai telefonul inchis.Nu stiu cum sa dau de tine, din ce am citit de la frati sunt sigur ca o sa ne potrivim...Astept prima intalnire. 1 Link spre comentariu
thomson99 Reputație: 82 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Mai prestează dameza, știe cineva ? De vreo câteva zile are tel închis. Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9658 Postat Septembrie 29, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Si eu am incercat multe zile la rand sa dau de ea, inclusiv smssuri si altele si nici o sansa. Sau are clientii ei si a trecut pe circuit inchis Link spre comentariu
thomson99 Reputație: 82 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Sa ne dea si noua un eventual client din cei privilegiați noul nr. de tel , k doar suntem de încredere, parol Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Link spre comentariu
bandescu Reputație: 10 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:Da Oras:Da Partajează Postat Septembrie 29, 2014 salutare .... nu prea obisnuiesc sa postez pe aici ... desi mai intru din cand in cand pe forum ...despre Ella va pot spune ca este plecata din tara ... mai multe detalii nu ar fi ok din partea mea sa dau atata timp cat nici ea nu va spune mai multe ... succes in activitati sa aveti 2 Link spre comentariu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Nici cand sau daca mai revine nu poti spune? Link spre comentariu
bandescu Reputație: 10 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Da Oras:Da Partajează Postat Septembrie 30, 2014 cum am spus ... atata timp cat ea nu va da mai multe detalii ... nu ar fi frumos din partea mea sa spun ceva 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 30, 2014 cum am spus ... atata timp cat ea nu va da mai multe detalii ... nu ar fi frumos din partea mea sa spun ceva Ceea ce ti-a cerut Gyo este o informatie. Nu e vorba de nici un detaliu, care sa tina de intimitatea fetei . Nu ar avea de ce sa fie urat din partea ta daca ne-ai spune ca vine in noiembrie, sau ca nu mai vine niciodata. La modul cum ai pus problema.... urat din partea ta ca ne-ai spus ca e plecata din tara. Link spre comentariu
bandescu Reputație: 10 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Da Oras:Da Partajează Postat Septembrie 30, 2014 atata timp cat ea nu da mai multe detalii ...prefer sa nu dau nici eu probabil ca prefera sa aiba si ea o perioada de liniste ...departe de agitatia de aicirusine sa`mi fie ca v`am spus ca e plecata din tara Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 30, 2014 rusine sa`mi fie ca v`am spus ca e plecata din tara Ba nu! Cinste tie! Link spre comentariu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2014 BandescuTu faci diferența intre date care țin de intimitatea cuiva si informații de natura generala care nu afecteaza si nu influenteaza cu nimic trecutul sau activitățile unei fete?Daca te uitai un pic Ella nu s a mai logat de pe 25august, chiar daca vroia sa ne spuna ceva nu a avut contact cu noi, mai mult decat atat daca o cunosteai asa bine cum susții ai fi observat ca ea de fiecate data cand a lipsit nu a ascuns nimic, ba mai mult ne a spus fie ca nu e in oras fie ca a luat o vacanta, si mai mult decat atat ne spunea chiar ca merge la masaj sa se relaxeze, manechiura, pedechiura, si ce alte activități mai avea ea.Prin urmare secretomania asta pe care o arunci tu asupra ei e usor penibila odata ce fata nu a facut niciodata un secret din aceste lucruri, vi tu sa faci? Nu înțeleg scopul tau pe forum in acest caz, Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Gyo, nu te mai forta , ca n-ai cu cine. De fapt si de drept " colegul " nostru nu stie si ne abureste cu dreptul la intimitate, de parca i-a cerut cineva sa ne spuna cu cine a plecat in strainatate. Probabil ca a aflat de la fata ca pleaca din tara si cam atat. Link spre comentariu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2014 O rugam pe Ella pe aceasta cale sa intre ea sa ne zica si noua cum sta treaba, ea fiind una din fetele care a avut intodeauna o buna comunicare cu noi! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Cu conditia sa si poata, pentru ca daca e plecata cu cineva din " familie ".... ma indoiesc ca o sa se logheze pe site. Link spre comentariu
bandescu Reputație: 10 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Da Oras:Da Partajează Postat Octombrie 1, 2014 ))) ai dreptate ... m am bagat si eu in seama ... daca ideea asta va ajuta ... si probabil ar trebui sa te gandesti d ce pana acum va impartasea tot ce facea... si acum .. a lasat acest mister al absentei ei ... cat despre aprecieri de genu "nu ai cu cine " ar fi mai frumos sa ne abtinem pe viitor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum