roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 27, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Mai 27, 2016 Și uite ce drăguț ne.a rugat Ella sa nu mai facem gălăgie pe aici , sa o ascultam ?! Eu una n.am sa mai postez nimic pe topicul ei , oricum eu nu am pierdut nimic ba din contra am primit ceva programări în privat ) pe unii îi atrage reclama negativa se pare . Sa aveți o zi frumoasa , suferind ca nu va permiteți sa futeti
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 27, 2016 FAtaa..io am impresia ka doar tu nu ti futi ! Dak arunci o priviri in jur pi aiciea...toati lumili ie ku dinsan trinsa ! Doar tu ai timp di spumegari ! 1
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Mai 27, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Mai 27, 2016 Pe pozele făcute de tine nu as da una de un leu , tu nu ești fotograf . Ești doar un măscărici care pretinde ca este fotograf . În primul rand aparatul foto este de o calitate josnica iar pozițiile în care ea sta îi arata toate defectele .Mama da ce as mai fute defectele alea ale ellei ... Zic 1 3
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Mai 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 27, 2016 Da ce insinuezi draga ? Pozele mele le.ai văzut da ?! Nu au absolut niciunde retuș , nici măcar la piele . Doar ca sunt făcute de un profesionist care prin pozele pe care le face evidențiază ceea ce trebuie . Un om , un obiect sau orice altceva . Nu tabloul din spate sau în cazul tău ruinele . Știi cât costa o astfel de ședință ? Mai bine nu te obosesc cu sume . Faci niște poze oribile da continua sa încerci , poate prinzi talent .Fa pizdo proasta ce esti . Nu te-ai retras in pula mea in glorie? Ce cacat iar te futi pe 2 lei pe aici . Chiar esti iremediabil de proasta . Cand te cacai pe tine ca nu mai faci si spunea lumea ca totusi esti o taranca faceai pe batman . Chiar nu ai nici o sansa sa intelegi cat de idioata esti ? 1
spike2000 Reputație: 104 Postat Mai 27, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 27, 2016 Va rog eu mult nu va mai certați aiurea! Adevărul adevărat e ca m-am îngrășat puțin dar în realitate arat mai bine k în poze, probabil nu m-a ajutat deloc nici lumina și nici pozițiile, dar asta nu e un capăt de tara, refac eu ședința foto și tot nefotosopata va fi. Iar noi fetele nu ar trebui sa ne certam intre noi pt k toate facem același lucru, nici una nu e mai cu moț, suntem toate diferite, pe toate gusturile pentru ca nimfomanii noștri sa aibă de unde alge!In realitate esti de vis , mie imi plac pozele facute de gyo , mai ales cele indoor , dar trebuie sa recunosc ca farmecul tau este mult mai mare in realitate , poza nu poate poate transmite tot. nu te critica degeaba, nu te-ai ingrasat , ai un mijlocel de vis. multumim ptr foto , esti cea mai tare din Cta ! 1
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat Mai 27, 2016 ella , te provoc si eu la un shooting , ce zici , te bagi?am fotografiat-o si pe roxanica guess si nu a fost chiar entuziasmata de calitatea pozelor.pacat .chiar are talent la modelling.la tine ma gindeam ca ar pica bine o scena de buddha bar , misterioasa, sofisticata , aproape mistica, daca se poate dupa o noapte grea in club, cu de toate care te influenteaza ,cu shaworma consumata la geam pe strada , fara machiaj ,fara styling, cu decoruri si costumatii din recuzita mea.ti-am trezit interesul? 1 3
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat Mai 27, 2016 ma gindesc cit m-ar costa o asemenea fantezie si daca mi-as putea-o permite .imbinind placutul cu utilul.
ella13 Reputație: 596 Postat Mai 27, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Mai 27, 2016 Știi cat mi-am stors creierii sa dau cumva de tine k na.... mi-a fost rușine sa te abordez public.... și nu acum, de ceva vreme ma tot gândesc cum sa fac! Deci domnule obi, gând la gând cu bucurie 1
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Mai 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 27, 2016 Obi daca ai nevoie de cineva sa tina lumina pentru fotografii vin si eu ))) platesc tariful dsoarei ))
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat Mai 27, 2016 ma bucur sa aud asta :" mi-am stors creierii cum sa dau de tine", deja m-ai cucerit ,fara sa te cunosc.acum fara glume, si eu te caut de vreo 4 ani , aveam chiar numere de tel la care chiar puteai fi gasita dar soarta nu a vrut sa ne apropie deloc .ma fascineaza capacitatea pe care o ai de a apropia barbatii si a le oferi neconditonat ceea ce viseaza , te cunosc bine din povesti , stii , si noi baietii mai vorbim despre ce si cum , asa incit mi-au ajuns la urechi vorbe bune despre tine.astept sa abuzez de timpul tau , intr-o zi cu lumini frumoase .
ella13 Reputație: 596 Postat Mai 27, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Mai 27, 2016 Deci când hotărăști lasa-mi un mesaj pe tel cu orele în care te pot deranja, asta pentru a intra în contact ușor:*
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat Mai 27, 2016 ghostule, frate stii ca te iubesc dar eu acum incerc sa fiu charmant cu ella , tu de colo cu perversiunea , sa-mi tii lumina, mai bine venim amindoi odata si iese si mai frumos. ai vazut ca sint discret , nu deranjez, ar fi o idee constructiva .parca ne-am descurcat binisor ultima data , cu cubaneza aia mica, asta vara , sau te confund? 1 3
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat Mai 27, 2016 desigur, iti transmit , dar peste 5 sapatamini ajung la constanta , sper sa nu dispari pina atunci
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Mai 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 27, 2016 nici o confuzie si eu chiar ziceam ca ai nevoie de asistent . La o fata cum este Ella merita ca orice detaliu sa fie acoperit
ella13 Reputație: 596 Postat Mai 27, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Mai 27, 2016 Ar fi o chestie, n-am mai făcut de mult o petrecere cu mai multi invitați 2
ella13 Reputație: 596 Postat Mai 27, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Mai 27, 2016 Nu plec nicăieri promit
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Mai 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 27, 2016 )) party ? Hmm ? Bem mancam alea alea ... auzi da sper ca nu o aduci si pe bambi aia batuta in cap guess sau cum o cheama ca imi piere cheful )
ella13 Reputație: 596 Postat Mai 27, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Mai 27, 2016 Pai de unde sa o aduc?! Personal eu nu o cunosc, aici am avut "placerea" sa o întâlnesc
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 27, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Mai 27, 2016 Pai de unde sa o aduc?! Personal eu nu o cunosc, aici am avut "placerea" sa o întâlnescÎmi lași un pm draga ) deși ar fi cam urat , ai fi în dezavantaj dar din partea mea nicio problema
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Mai 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 27, 2016 Roxanel te bagi si tu la party ? Da sa nu plangi daca iti stricam rimelul ) 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 27, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 27, 2016 Roxanel te bagi si tu la party ? Da sa nu plangi daca iti stricam rimelul )Bukkake d-ala? Vreo 4000 euroi de caciula! Dar imaginea....de nepretuit! Mai imi vand un rinichi sa vin si eu 10 minute! ) 1
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Mai 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 27, 2016 )) ma tin 2 saptmani de la laba sa ii umplu fata lui roxanel 5
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Mai 27, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Mai 27, 2016 )) ma tin 2 saptmani de la laba sa ii umplu fata lui roxanel))))) ))) bine baaaa
pasha_man Reputație: 451 Postat Mai 29, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Mai 29, 2016 Ma roade invidia
pasha_man Reputație: 451 Postat Mai 30, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Mai 30, 2016 Pentru prima data am reusit sa ma intalnesc si outcall si incall cu o domnisoara. Cu aceeasi punctualitate debordanta, am inceput aceleasi ostilitati dar dupa finalizare primului act , datorita batailor in pereti din camera alaturata a trebuit sa ne luam 'jucariile' si sa plecam la domiciliul domnisoarei unde am luptat si in transee si in teren deschis dupa bunul plac al gustului dulce de miere. Contact telefon, mess Locatia: 9 - acelasi hotel, 10 domicilui Comportament: fermecatoare Igiena: impecabila Aspect corp: 10 Aspect fata : 10 Oral : 10 neprotejat CIM Normal: 10 , protejat. FK: 10. Atitudine, 10 GFE : 10. Punctualitate: 10 Cadoul : 400, outcall si incall De revenit: oricand 5 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum