Sari la conținut

Noco0726931681

Postări Recomandate

• Oras:Bistrița
Postat

Nioco 0726931681 este  blonduta focoasa și drăguță la 1.65 și 58 kg pe care am intalnit o în aceasta seara undeva pe Aleea Carpați. Conform programări respectate atit de mine cit și de ea, cind a deschis ușa am rămas plăcut surprins. Nu am stat prea mult la discuții  am trecut la dus după care în camera cazanelor. Am avut parte de un oral foarte bun urmat de sex combinată cu sentimente. Pentru ce a fost am lăsat 200 pe merit, ir notă  voi da un 9 pe merit.                                                         Seară bună măciucari! 

• Membru Premium
Postat

Imi vine greu sa cred ca pozele sunt reale, mai ales a doua din al doilea link.

Plus ca nici nu seamana cu celelalte poze.

Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat

Nici fata din primul link nu are 58 kg sigur. 

• Membru Premium
Postat

Ar putea sa aiba, daca-i pana-n 1,60m.

Problema e ca poza aia se vede clar prelucrarea de la fund, deci inca una falsa.

Sa-l intrebam pe colegul Maciucar01 daca e vreo poza apropiata de realitate.

Postat
Acum 1 oră, fardugol a spus:

Nici fata din primul link nu are 58 kg sigur. 

Cele din lnkul 2 sint sigur. Înainte de ai deschide topic am cerut CI, e născută din2002. E frumoasă și bună foc. Blondută cu două codite, gen fata zurli. Mergeți un încredere, nu o sa va pata rău. Măciuci! 

Postat

Azi îmi era dor de Nico și voiam să o strîng la piept. La pozele ei am întîlnit alt număr de telefon,fapt că ceva nu e în ordine. Noul umăr este 0759856112.Am sunat, am fixat o întîlnire în locația ei,și surpriză Nico nu e Kico. Mai mult departe de adevăr. Mi-a spus că a plecat din țară și îi folosește anunțul ei. Pe această cale îm permit să închid acest topic și voi ruga pe Pisicuț  să verifice și să o treacă la De Evitat. Mulțumesc. 

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.