Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Mai 30, 2021 Postat Mai 30, 2021 1 oră în urmă, Ioana2795 a spus: Nu înțeleg ce aveți cu mi e! 😅 Noi cu tine..nu avem nimic..sincer..eu de când te-am vizitat..ma întreb opusul..ce ai tu cu noi..🤣😂😂
biliape Reputație: 5928 Postat Mai 30, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 30, 2021 Acum 17 minute, dyerseve a spus: Noi cu tine..nu avem nimic..sincer..eu de când te-am vizitat..ma întreb opusul..ce ai tu cu noi..🤣😂😂 Se răzbună că nu avem puli ca Billie Glide 😭 și nici limbi nu învățăm să dăm 1 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Mai 30, 2021 Postat Mai 30, 2021 Nu se razbuna..pur și simplu nu e de ea jobul asta..
marcusaureli Reputație: 812 Postat Mai 30, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Mai 30, 2021 Acum 6 ore, dyerseve a spus: Cum..va întrebați probabil..care prosti..uite subsemnatul aici de fata... Am vizitat-o în primele zile..cred ca înaintea lui Cristi..dar zic sa mai stau..sa nu ma asocieze cu userul de aici..ca asa e frumos fata de toți.. Locația pe lângă magazinul de biciclete. Un pic de dezordine..asa la modul general..cu putina apa prin baie..dar în mintea mea..zic hai lasă că nu am venit sa stau aici.. Fata ca aspect da aduce cu Diana lux..e slăbuța..sânii mici și fermi..curul..parca la cât este de mic..nu e asa ferm.. ceva tatuaje..per total nu este chiar rea la corp dacă îți place genul.. Ca acțiune oral și normal protejat nimic oau aici..dar na pe mine nu ma deranjează ca are oralul protejat..deci servicii de consum sa spun asa..cat sa îți dai drumul ..dar atâta. Dar fata pur și simplu nu e făcută pentru meseria asta..adică și eu am acasă un patent și doua șurubelnițe..dar nu sunt electrician..adică sa ma duc sa schimb doua prize..și sa ia foc după.. și după sa ma supăr pe client..și sa fie ala mulțumit ca exist eu.. Deci nu are înclinație spre meserie..plictisita..rece..ca și cum sa fim mulțumiți ca exista cele ca ea sa mai futem și noi ceva.. Gfe 0..spre minus Oral 6.. Normal 6.. Asa sa dau și note.. Acum na poate aveam eu așteptări prea mari ..nu îmi mai luasem plasa de ceva vreme și în capul meu probabil deja aveam tipar..ca toate sunt asa..mare dezamăgire.. Prețul îl știți de aici 150 cu 250..mare sau nu..acum fiecare știe ce buget are..dar la 150 totul protejat ma aștept sa compenseze prin atitudine..prin look..prin machiaj..prin costumație.. sa fie ceva în plus dar..nimic o fata comuna și cam atât.. Nu spun ca este de evitat..ca măcar nu te lasă neterminat..dar în mod cert este de nerevenit. Nu este de ea meseria asta..eu ii sugerez sa se lase..dar na ne fiind treaba mea face ce vrea ea. Probabil o veni de pe afara unde a lucrat pe preturi mari..și aici lucrează pe mai nimic pentru ea în comparație cu ce câștiga acolo. Dar în comparație cu veniturile din România e un preț decent cel cerut de fata..decent pentru ea..și mare pentru uni..adică eu plătesc mai mult..știu ca e totul protejat..dar măcar ma aștept sa calitate și profesionalism..dar mare dezamăgire.. Acum faceți cum știți fiecare..eu nu mai revin.. În loc de OP, mai bine îi propuneai să îți facă o laba, că doar nu o făcea și pe aia protejat,nu? 😂😈😈 1 1 2
Andreiupg Reputație: 32 Postat Mai 30, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 30, 2021 Acum 7 minute, marcusaureli a spus: În loc de OP, mai bine îi propuneai să îți facă o laba, că doar nu o făcea și pe aia protejat,nu? 😂😈😈 Nu stiu ce sa zic....👌
petremarin30 Reputație: 1209 Postat Mai 30, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Mai 30, 2021 Acum 5 minute, marcusaureli a spus: În loc de OP, mai bine îi propuneai să îți facă o laba, că doar nu o făcea și pe aia protejat,nu? 😂😈😈 Cine știe! Eu zic să nu le dai idei. 1 1
matei cosmin Reputație: 280 Postat Mai 30, 2021 Postat Mai 30, 2021 9 minutes ago, marcusaureli said: În loc de OP, mai bine îi propuneai să îți facă o laba, că doar nu o făcea și pe aia protejat,nu? 😂😈😈 Nuuu , ca aia era 50 extra 🤣🤣🤣 1 4
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Mai 30, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 30, 2021 Râdem si glumim, da' situatia e chiar disperată, oferta e de tot cacatul peste tot, cu divele astea cu pretentii si basini in cap. Cred ca dau o fuga s-o dezgrop pe hoasca aia de Mary, ultima varianta in situatii de criza. Ba inca chiar am emotii ca n-o sa-mi raspunda la telefon, in ce hal am ajuns... 2 3
marcusaureli Reputație: 812 Postat Mai 30, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Mai 30, 2021 Acum 42 minute, catelul.dinamo a spus: Râdem si glumim, da' situatia e chiar disperată, oferta e de tot cacatul peste tot, cu divele astea cu pretentii si basini in cap. Cred ca dau o fuga s-o dezgrop pe hoasca aia de Mary, ultima varianta in situatii de criza. Ba inca chiar am emotii ca n-o sa-mi raspunda la telefon, in ce hal am ajuns... Sa știi... parcă am vrea sa economisim bani, asa ofertă avem ...începe sa îmi fie dor de Betty de la partide 😂😂😂 2
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Mai 30, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 30, 2021 Acum 41 minute, marcusaureli a spus: Sa știi... parcă am vrea sa economisim bani, asa ofertă avem ...începe sa îmi fie dor de Betty de la partide 😂😂😂 Eh, nici chiar asa... da-o dracului, bine ca e dispărută! 3 1
marcusaureli Reputație: 812 Postat Mai 30, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Mai 30, 2021 Acum 9 minute, catelul.dinamo a spus: Eh, nici chiar asa... da-o dracului, bine ca e dispărută! Acum, serios vorbind, imi e dor de Deea miniona...si acum îmi aduc aminte de patul pe care l-am rupt cu ea ( a căzut patul cu noi, la propriu, s-a rupt piciorul) și ea a zis...:"lasa-l, tu da-i" și ne sarutam de mama focului de fiecare data 😂😂 ... era ultima noastră joacă, cu 2h înainte de a pleca ea în Anglia 😂😂... 2 2
biliape Reputație: 5928 Postat Mai 30, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 30, 2021 Acum 1 oră, catelul.dinamo a spus: Râdem si glumim, da' situatia e chiar disperată, oferta e de tot cacatul peste tot, cu divele astea cu pretentii si basini in cap. Cred ca dau o fuga s-o dezgrop pe hoasca aia de Mary, ultima varianta in situatii de criza. Ba inca chiar am emotii ca n-o sa-mi raspunda la telefon, in ce hal am ajuns... Cine e Mary? Schija de Rocco Siffredi mi-a dat o idee: https://www.xvideos.com/video58789179/rocco_fucking_zaawaadi_in_best_position Pare o abordare bună pentru burtoși: îți vine burdihanul între picioarele ei, și poți chiar mânca în timp ce te fuți, dacă îți aperi porția de tălpile ei sau mai lingi și de pe ele... La Bonobo am mai vazut-o pe asta dar cred că merge și la gorile, trebuie testat. 2
Raisa000 Reputație: 306 Postat Mai 30, 2021 Postat Mai 30, 2021 Acum 2 ore, matei cosmin a spus: Nuuu , ca aia era 50 extra 🤣🤣🤣 Hmmm o idee minunata 🤭🤣🤣🤣 Dar tot mai bine este carne pe carne🤣🤣🤣 2 1
awokeone10 Reputație: 10389 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 31, 2021 Acum 6 ore, marcusaureli a spus: Acum, serios vorbind, imi e dor de Deea miniona...si acum îmi aduc aminte de patul pe care l-am rupt cu ea ( a căzut patul cu noi, la propriu, s-a rupt piciorul) și ea a zis...:"lasa-l, tu da-i" și ne sarutam de mama focului de fiecare data 😂😂 ... era ultima noastră joacă, cu 2h înainte de a pleca ea în Anglia 😂😂... Te referi cumva la Deea care activa vis-a-vis de hotel Prahova si avea intrarea in bloc pe gang in spate la Maxbet? 2
petremarin30 Reputație: 1209 Postat Mai 31, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Mai 31, 2021 Acum 4 ore, awokeone10 a spus: Te referi cumva la Deea care activa vis-a-vis de hotel Prahova si avea intrarea in bloc pe gang in spate la Maxbet? Despre ea este vorba. A avut mai multe locații inclusiv cea menționată de tine. In perioada aceea a avut și o colega bruneta și înăltuță care își spunea Rebeca sau ceva cu R, nu mai rețin exact. 3
awokeone10 Reputație: 10389 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 31, 2021 Acum 2 ore, petremarin30 a spus: Despre ea este vorba. A avut mai multe locații inclusiv cea menționată de tine. In perioada aceea a avut și o colega bruneta și înăltuță care își spunea Rebeca sau ceva cu R, nu mai rețin exact. Eu am prins-o cand era singura...Wow cate am tras cu ea!Ii placea sexul,asta e sigur!A plecat in Anglia,a divortat,nu stiu daca stii dar era maritata.Poate se intoarce in Romania,macar la batranete...🤣🤣🤣 2 1 1
petremarin30 Reputație: 1209 Postat Mai 31, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Mai 31, 2021 Acum 1 oră, awokeone10 a spus: Eu am prins-o cand era singura...Wow cate am tras cu ea!Ii placea sexul,asta e sigur!A plecat in Anglia,a divortat,nu stiu daca stii dar era maritata.Poate se intoarce in Romania,macar la batranete...🤣🤣🤣 Nu știam că era măritată. Merg de cele mai multe ori la finalizare și situația asta nu prea este generatoare de conversație. Și eu am avut experiențe în general pozitive cu ea. Oricum daca îi fute pe englezoii ăia cum ne futea pe noi e "șefă pă Anglia" 3
Ioana2795 Reputație: 19 Postat Mai 31, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Mai 31, 2021 😇♥️ 1 1
emyjojo123 Reputație: 66 Postat Mai 31, 2021 Postat Mai 31, 2021 masaj erotic cu finalizare footjob faci ?
awokeone10 Reputație: 10389 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 31, 2021 1 oră în urmă, petremarin30 a spus: Nu știam că era măritată. Merg de cele mai multe ori la finalizare și situația asta nu prea este generatoare de conversație. Și eu am avut experiențe în general pozitive cu ea. Oricum daca îi fute pe englezoii ăia cum ne futea pe noi e "șefă pă Anglia" Era maritata,da,statea pe langa Hipodrom pe-acolo.Dar a divortat ca cica barbat-su stia ce face dar nu avea nimic impotriva.Probabil s-o fi saturat de ea sau ea de el🤣🤣🤣 2
marcusaureli Reputație: 812 Postat Mai 31, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Mai 31, 2021 Acum 2 ore, awokeone10 a spus: Era maritata,da,statea pe langa Hipodrom pe-acolo.Dar a divortat ca cica barbat-su stia ce face dar nu avea nimic impotriva.Probabil s-o fi saturat de ea sau ea de el🤣🤣🤣 Nu cred ca era măritată Adriana, mă...oricum...ufff...știți ce zic 😂😂...... într-adevăr, experiențe frumoase cu ea,mai ales felul cum săruta 😂😂 1
awokeone10 Reputație: 10389 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 31, 2021 Acum 6 ore, marcusaureli a spus: Nu cred ca era măritată Adriana, mă...oricum...ufff...știți ce zic 😂😂...... într-adevăr, experiențe frumoase cu ea,mai ales felul cum săruta 😂😂 Imi pare foarte rau sa te dezamagesc,dar nu o chema Adriana si era foarte maritata.Nu pot pune aici Instagramul ei sa vezi poze chiar si de la nunta🤣🤣🤣 1
awokeone10 Reputație: 10389 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 31, 2021 Acum 6 ore, marcusaureli a spus: Nu cred ca era măritată Adriana, mă...oricum...ufff...știți ce zic 😂😂...... într-adevăr, experiențe frumoase cu ea,mai ales felul cum săruta 😂😂 Si intra-adevar ii placea sexul de orice fel;eu m-am simtit cu ea ca si cu o prietena de scoala 2
futadores 91 Reputație: 186 Postat Mai 31, 2021 Postat Mai 31, 2021 Ba băieți, de acord cu voi, poate fata e okk, dar totuși o avem pe cealaltă Ioana, tot Slim brunetica, la 100 de lei finalizarea, și face și oral neprotejat, ca la protejat plmm, sincer nu ai ce sa simți, și ce credeți, e super super okk, și arata la fel, ca fata din topicul acesta! Plus ca e foarte simpatica! A da, plus ca oralul e senzație frate! 3
awokeone10 Reputație: 10389 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 1, 2021 Acum 6 ore, futadores 91 a spus: Ba băieți, de acord cu voi, poate fata e okk, dar totuși o avem pe cealaltă Ioana, tot Slim brunetica, la 100 de lei finalizarea, și face și oral neprotejat, ca la protejat plmm, sincer nu ai ce sa simți, și ce credeți, e super super okk, și arata la fel, ca fata din topicul acesta! Plus ca e foarte simpatica! A da, plus ca oralul e senzație frate! Foarte corect,ai dreptate! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum