ellaella22 Reputație: 790 Postat Mai 19, 2023 Telefon: 0791199372 Oras:Oradea Indisponibila Telefon: 0791199372 Oras:Oradea Indisponibila Autor Postat Mai 19, 2023 Acum 52 minute, sandumihai a spus: finalizare orala faci? Buna nu fac
Membru Premium jerry84 Reputație: 1766 Postat Mai 19, 2023 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Mai 19, 2023 Salut , vizitat acest mic "leu " pe nume Ella 😁, o fata scumpă , primitoare și pro client , stabilit ora zis și făcut respectat de ambii ...poftit in casa stat puțin la vorba ne am făcut comozi între timp și am început acțiunea cu un ON soft și plăcut umed după 2 3 5 min am chemat o sa ii gust și eu "leul" acela în 69 👅 uh , are o 🍓 superba, fresh , igiena de 10 .....după asta am trecut la NP și am chemat o deasupra , se lipește de tine este activa la acțiune și nu am mai apucat sa mai schimb pozitia o vroiam și în doggy sa ii privesc leul acela , dar am explodat cu ea deasupra .... Locația este in mamaia sat , un apartament frumos și curat Cadoul 200 ( eram cam in criza de timp că altfel rămâneam o ora ) PS, este de revenit dar din păcate mâine ne părăsește ! Dar sper sa se încălzească afara sa fie de plaja că sa revină înapoi 😁... Multa bafta Ella ,mi a făcut plăcere sa te cunosc! 2 1
ellaella22 Reputație: 790 Postat Mai 19, 2023 Telefon: 0791199372 Oras:Oradea Indisponibila Telefon: 0791199372 Oras:Oradea Indisponibila Autor Postat Mai 19, 2023 1 oră în urmă, jerry84 a spus: Salut , vizitat acest mic "leu " pe nume Ella 😁, o fata scumpă , primitoare și pro client , stabilit ora zis și făcut respectat de ambii ...poftit in casa stat puțin la vorba ne am făcut comozi între timp și am început acțiunea cu un ON soft și plăcut umed după 2 3 5 min am chemat o sa ii gust și eu "leul" acela în 69 👅 uh , are o 🍓 superba, fresh , igiena de 10 .....după asta am trecut la NP și am chemat o deasupra , se lipește de tine este activa la acțiune și nu am mai apucat sa mai schimb pozitia o vroiam și în doggy sa ii privesc leul acela , dar am explodat cu ea deasupra .... Locația este in mamaia sat , un apartament frumos și curat Cadoul 200 ( eram cam in criza de timp că altfel rămâneam o ora ) PS, este de revenit dar din păcate mâine ne părăsește ! Dar sper sa se încălzească afara sa fie de plaja că sa revină înapoi 😁... Multa bafta Ella ,mi a făcut plăcere sa te cunosc! Iti Multumesc si eu pentru vizită si cand o sa mai revin te mai astept cu drag 🤗😘😘♥️ pupici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum