Sari la conținut

0790528499 blonda

Vizitator eduland

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

S-a întors cu același tupeu și nesimțire cât cuprinde? Nu pune mana acolo, nu mai termini odată, nu pune mana pe par, nu pune mana pe toate, nu aia, nu aia, ...fata arata bine da e de o nesimțire cât cuprinde. 

• Like 1
  • Oras:Slatina
Postat
Acum 8 ore, elder001 a spus:

S-a întors cu același tupeu și nesimțire cât cuprinde? Nu pune mana acolo, nu mai termini odată, nu pune mana pe par, nu pune mana pe toate, nu aia, nu aia, ...fata arata bine da e de o nesimțire cât cuprinde. 

Bine că ai zis ,că voiam să merg ,dar renunț la idee 

Postat

Salutare.

Am vazut anuntu lui Alice ca e activ pe Slatina si am zis sa ii mai trag o vizita...si ce vizita a fost😍

Surpriza a fost ca Alice este din nou blonda.

Si-a schimbat si locatia, totu curat, niciun miros urat, aer conditionat, tot ce vrei - nota 10

Nu vreau sa mai dau note la oral/normal, pentru ca eu la Alice am fost prima data acum 4 ani de zile, daca nu era ce trebuie nu aveam "longevitatea" asta cu ea, insa...vreau sa ii dau nota la corpu bestial ce il detine, sani naturali perfecti, fund bombat, nu ai ce reprosuri sa ii faci, pe placu meu 100% - nota 10

Este singura fata care face oral protejat si o vizitez, chit ca nu ma incanta asta, dar e alegerea ei si i-o respect.

Ca servicii, atitudine, frumusete ramane in top3 all-time ce am vizitat eu in Slatina

De revizitat? Oricand 100%

• Like 1
  • Oras:Peste tot
Postat
La 16.06.2025 la 0:53, elder001 a spus:

CONFIRM! 

Postat

Eu am vizitat-o astăzi și nu știu cum s-a comportat cu voi dar cu mine a fost top, veselă, sociabilă și nu mi-a interzis să nu pun mâna 🤣m-am jucat puțin cu sânii ei care pot să spun ca sunt top, oralul e protejat dar pot trece cu vederea deoarece compensează prin comportament, e chiar singură la care am ales să vin deși știam ca face totul protejat. E prima oară când o vizitez și pot spune ca o să mai revin la ea de câte ori am ocazia iar dacă voi ziceți ca v-a interzis lucruri poate ați uitat să o respectați, personal nu am avut nici cea mai mică problemă cu ea și o recomand.

Postat
Acum 10 ore, cristianand2 a spus:

Eu am vizitat-o astăzi și nu știu cum s-a comportat cu voi dar cu mine a fost top, veselă, sociabilă și nu mi-a interzis să nu pun mâna 🤣m-am jucat puțin cu sânii ei care pot să spun ca sunt top, oralul e protejat dar pot trece cu vederea deoarece compensează prin comportament, e chiar singură la care am ales să vin deși știam ca face totul protejat. E prima oară când o vizitez și pot spune ca o să mai revin la ea de câte ori am ocazia iar dacă voi ziceți ca v-a interzis lucruri poate ați uitat să o respectați, personal nu am avut nici cea mai mică problemă cu ea și o recomand.

Hai să fim serioși cu treaba asta cu respectul. Eu m-am prezentat normal, politicos, fără figuri. Am vizitat-o de două ori mai demult. Nu am de ce să inventez. Dacă la mine n-a mers, n-a fost din lipsă de respect, ci din atitudine și comportament de-ale ei. Din cauza asta am trecut-o la lista de evitat. Că la tine s-a purtat altfel, bravo ție, dar asta nu schimbă ce am trăit eu. 😉

• Oras:Slatina/Bucuresti
  • Oras:Slatina/Bucuresti
Postat

Va salut, a revenit si Alice in slatina - proaspat iesit de la ea 🥰

Pt mine ramane una dintre cele mai frumoase si curate fete din oras si una dintre putinele optiuni la care merg la sigur!

Te pup Alice, sa ne revedem cu bine! 😘

• Like 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat
Acum 21 ore, marius_gen a spus:

Va salut, a revenit si Alice in slatina - proaspat iesit de la ea 🥰

Pt mine ramane una dintre cele mai frumoase si curate fete din oras si una dintre putinele optiuni la care merg la sigur!

Te pup Alice, sa ne revedem cu bine! 😘

Ce tarife mai are? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.