Sari la conținut

Paula , 0750106573

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Vă salut stimabili cetățeni,încerc să fiu cât mai concis.Locatie este la Bobo House pe str.Linistei,vizitat tipa asta de etnie.Pe lângă faptul că are "reprezentant masculin"(el cobora în fața mea pe scări și la fel și la plecare,el urca😁) am fost dezamăgit de prestatie damezei. Poate mă întrebați,"cine fras te a pus să mergi la pirande că doar ai experiența și miros să intuiești", sincer vă spun, mai nou îmi plac negresele, simplu.

Ședința a fost una extrem de scurtă,np și cam atât pentru că nu stătea nici măcar la pupat pe obraji, nici sânii nu i a dat la ros, era foarte "zgârcită"și chiar sictirită. Nu prea aveai ce să vorbești cu ea, nu comunică deloc aproape, te vrea doar plecat.

Cam asta este, vă răspund la alte detalii dacă se populează topicul, dar cred că majoritatea înțelegeți cam cum decurg întâlnirile astea "seci".

Postat

ce oi fi vazut tu la ea doar tu stii , ca nu  cred ca datorita pozelor te-ai dus . 

cat despre negrese , indience si cum naiba le mai numesc unii si altii le evit din principiu . probabil ca un procent mic fac si treaba buna . eu m-am ars o data acum cativa ani si mi-a fost de ajuns . 

Postat

Stiu ca,gusturile nu se discuta dar femeia asta arata ca o duba.ar trebui ea sa plateasca ca sa o futa cineva

Postat
37 minutes ago, badboyy1 said:

Stiu ca,gusturile nu se discuta dar femeia asta arata ca o duba.ar trebui ea sa plateasca ca sa o futa cineva

Ai spus “femeie” ? Asta e bombardier 😂

Postat

intre timp la sters . probabil s-o fi vazut pe aici 😁

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare