Eriss Reputație: 1 Postat Iunie 3, 2021 Postat Iunie 3, 2021 Salutări. Așa cum spune și titlul sunt in căutare de niste doamne extra skinny in București. M-am gândit că aici sunt cei mai avizați oameni pentru a mă ajuta , așa că daca sunteți în cunoștință de cauză lăsați un link. Vă puteți și auto-recomanda daca considerați că vă încadrați Numai bine și spor la treabă 1
ramo966 Reputație: 830 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2021 Depinde ce intelegi prin skinny 1
ellalove Reputație: 20 Postat Iunie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2021 La 04.06.2021 la 0:22, Eriss a spus: Salutări. Așa cum spune și titlul sunt in căutare de niste doamne extra skinny in București. M-am gândit că aici sunt cei mai avizați oameni pentru a mă ajuta , așa că daca sunteți în cunoștință de cauză lăsați un link. Vă puteți și auto-recomanda daca considerați că vă încadrați Numai bine și spor la treabă 3
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Iunie 7, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Iunie 7, 2021 Ce drac sa faci cu astea ca is pele si os.Dai o data in ele paraie ca lubenita. 1
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 9, 2021 La 07.06.2021 la 18:24, badmadafaka a spus: Ce drac sa faci cu astea ca is pele si os.Dai o data in ele paraie ca lubenita. Știi cum e, depinde de gusturi... și mie îmi plac fetele slim 🤷♂️.....nu ma dau în vânt dupa cele plinuțe, cu sânii mari.. am fost la ele și am sa mai merg, dar cu cele slim ma simt cel mai ok, am avut cele mai faine trairi😉🤭
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Iunie 9, 2021 3 hours ago, extraterestru78 said: Știi cum e, depinde de gusturi... și mie îmi plac fetele slim 🤷♂️.....nu ma dau în vânt dupa cele plinuțe, cu sânii mari.. am fost la ele și am sa mai merg, dar cu cele slim ma simt cel mai ok, am avut cele mai faine trairi😉🤭 Una e slim alta e skinny.Mie imi place sa fie nici grasa nici slaba asa intre dar mai cu carne pe ele sa ai de ce sa prinzi ;))).Daca n are putin forme nu ma atrage...
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 9, 2021 Acum 1 minut, badmadafaka a spus: Una e slim alta e skinny.Mie imi place sa fie nici grasa nici slaba asa intre dar mai cu carne pe ele sa ai de ce sa prinzi ;))) Daca e sa facem referire la @ellalove, mie imi place.. as face un bumții bumții cu ea😅
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum