Sari la conținut

Masaj Fetish Erotic

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Acum 6 minute, nandia a spus:

Există opțiunea sa o lichideze pisicul suprem pe Nadia pt troll...deci Andra dacă ți se pare că sar calul fa-mi raport! Deocamdată eu sunt potențial client, vă mărturisesc că sunt bisexuala, nu o cunosc pe Andra dar îmi plac femeile dominatoare, rele și recunosc acum fie vorba intre noi că mi-a plăcut un pic cum l-a pus la punct pe povestitor...,,Ia și strânge miezul de pe jos!!"🤣😂😆Ce mai, dominatrix adevărat, Andra, eu zic sa ne unim forțele și să îi facem praf pe ăștia...iar o sa ma facă Mr Cozonac golanca.

Noroc ...ei ...ca sunt Zen in perioada asta 😉😉

Acum 12 minute, nandia a spus:

Nu sta instructoarea sa o fut eu și să o pun pe net, stai cuminte...e in liga 1...tu nici nu știi cine da la ea...unu mai șmecher ca ea și mai fain că noi😂🤣😆😇

Daca nu e fotbalist ...nici nu imi e frica ...dar fotbalist ... nu din astia prietenii cu fotbalistii 😉😉😉

Si plus de asta ...eu pe tine te stiu ...nu pe vecina de la 3 😂😂😂...

Ce treaba am ...cu treaba lor 😂😂😂

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
11 minutes ago, nandia said:

Există opțiunea sa o lichideze pisicul suprem pe Nadia pt troll...deci Andra dacă ți se pare că sar calul fa-mi raport! Deocamdată eu sunt potențial client, vă mărturisesc că sunt bisexuala, nu o cunosc pe Andra dar îmi plac femeile dominatoare, rele și recunosc acum fie vorba intre noi că mi-a plăcut un pic cum l-a pus la punct pe povestitor...,,Ia și strânge miezul de pe jos!!"🤣😂😆Ce mai, dominatrix adevărat, Andra, eu zic sa ne unim forțele și să îi facem praf pe ăștia...iar o sa ma facă Mr Cozonac golanca.

Facem revoluție!! 

Chemăm băieții de la Retim cu camioanele și blocăm căile de acces în oraș!! Nici rușii cu toate tancurile și armata lor n-or să poată intra :)

• Haha 1
  • Telefon: 0751414910
Postat
Acum 2 minute, Cozonac7 a spus:

Facem revoluție!! 

Chemăm băieții de la Retim cu camioanele și blocăm căile de acces în oraș!! Nici rușii cu toate tancurile și armata lor n-or să poată intra :)

Și cu ce ne strica noua business-ul? Crezi că n-om mai avea clienți?

Postat
Acum 7 minute, povestitorul a spus:

Noroc ...ei ...ca sunt Zen in perioada asta 😉😉

Daca nu e fotbalist ...nici nu imi e frica ...dar fotbalist ... nu din astia prietenii cu fotbalistii 😉😉😉

Si plus de asta ...eu pe tine te stiu ...nu pe vecina de la 3 😂😂😂...

Ce treaba am ...cu treaba lor 😂😂😂

Deci hai să îți explic, instructorii ăștia care sunt instructori, au primit datorita lui diploma de instructori.. el e un fel de tata instructorilor, l-am văzut și pe la tv cum ne explica după Anul Nou cum să slăbim 😆😂🤣CV-ul lui e pus pe net, recunosc că m-a impresionat pe mine care mă cred deșteaptă supremă și vezi doamne le-am văzut pe toate...nu am mai văzut așa ceva și ca sa mori de ciuda, are și ochi albaștri 😅...cred că și legat la ochi sau cu o singura mana te-ar putea bate cu tot fotbalul tau.

Postat
6 minutes ago, nandia said:

Și cu ce ne strica noua business-ul? Crezi că n-om mai avea clienți?

De avut... Probabil că o să aveți. 

Dar cum mai află lumea (bună!) noutățile zilei de tine dacă nu le prezinți aici? ă?? 

Noi nici nu avem metrou...acolo se mai citesc (sporadic) ziare. Degeaba dai anunț la Poșta lui Cupidon, că în tramvaiul 9 și 33 lumea stă pe Tik-Tok :)

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, Cozonac7 a spus:

De avut... Probabil că o să aveți. 

Dar cum mai află lumea (bună!) noutățile zilei de tine dacă nu le prezinți aici? ă?? 

Noi nici nu avem metrou...acolo se mai citesc (sporadic) ziare. Degeaba dai anunț la Poșta lui Cupidon, că în tramvaiul 9 și 33 lumea stă pe Tik-Tok :)

Pai daca vrea sa râdă sta pe tiktok dar daca vrea pizda poți să stai pe tiktok și să râzi că prostul că nu se teleportează pizda la tine in pat.

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, nandia a spus:

Deci hai să îți explic, instructorii ăștia care sunt instructori, au primit datorita lui diploma de instructori.. el e un fel de tata instructorilor, l-am văzut și pe la tv cum ne explica după Anul Nou cum să slăbim 😆😂🤣CV-ul lui e pus pe net, recunosc că m-a impresionat pe mine care mă cred deșteaptă supremă și vezi doamne le-am văzut pe toate...nu am mai văzut așa ceva și ca sa mori de ciuda, are și ochi albaștri 😅...cred că și legat la ochi sau cu o singura mana te-ar putea bate cu tot fotbalul tau.

E un fel de sensei al instructoriilor 😂😂😂...degeaba ...este sau bravo lui ...am scris ...nu e fotbalist ...nu e ce trebuie 

Deja am prins curaj ...maine dupa ce vin de la Giulia ....imi iau doua branzoaie si un iaurt ....si stau la panda pe bancuta  ...

Postat
Chiar acum, povestitorul a spus:

E un fel de sensei al instructoriilor 😂😂😂...degeaba ...este sau bravo lui ...am scris ...nu e fotbalist ...nu e ce trebuie 

Deja am prins curaj ...maine dupa ce vin de la Giulia ....imi iau doua branzoaie si un iaurt ....si stau la panda pe bancuta  ...

Hai cu o doza de cola și stam amandoi că doi prosti sa vezi ce șuturi ne da...îți arăt tărăboanța ei...e de aia cum aveau toți prin 2000, o scris Tataie de la BUG Mafia o piesa despre ea...putea mai mult fata la valoarea ei...dar tot mai bine decât Trabant ca mine și Cozo.

Postat
Acum 1 oră, Cozonac7 a spus:

Ce rahat de Cardi B și Bodak Yellow... N-am înțeles nimic din ce zice aia acolo. Și mai e și urâtă... Ăștia de la protecția animalelor nu se sesizează că ține săracul ghepard sechestrat?! 

Bine că pe Nuțu nu l-au lăsat cu tigri... Dar măcar el a scris o carte!! 

A doua rundă de rase isterice din complex...n-am fost yo!!! Cozonace aia de pe cămilă a drogat și jefuit bărbați când lucra la striptease pt că așa se procedează în cluburi nu pt că era ea traficanta...cine știe cunoaște, cine nu, să tacă din gură, eu știu ce vorbesc... făcea un fel de circ și panarama cam cum fac eu pe forum dar ea se filma când făcea asta și se punea pe site-uri...la una a sărit în direct cu pantoful că sa îi dea în cap...o canta Aby Talent într-o piesă,,Are corp de Kiley Jenner și tupeu de Cardi B" vezi poate aia îți place pt că e cu bunăciune a supremă Dorian Popa. Reprezintă cel mai bine tupeul feminin dintr-o târfă din America...într-un an, doi a făcut numai câteva milioane de dolari și targetul era de 200000 cat sa își ia o casa...de fapt daca stau bine să mă gândesc eu sunt varianta românească a lui Cardi B doar că nu am bani și nici ditamai curul...Csf, ne naștem in Romania și asta ne ocupa tot timpul!

• Oras:București
Postat
On 3/16/2022 at 6:45 PM, nandia said:

Povestitorule e poza cu piscina și terasa de la J’Adore!Vezi ca ai standarde înalte, aia-s cei mai buni comercianți și administratori in domeniul nostru…eu sunt curioasa dacă fata reprezintă salonul J’Adore și atunci nu mai are nimeni treaba cu ea sau e poza falsa ori vreo independenta pe care a repudiat-o Claudiu…recunosc decorul, v-am zis ca eu știu tot!

O poza de pe perioada când eram acolo... Dacă ești deranjat de decorul pozei poți întreba pe wapp de alta 💦

Postat
Acum 16 minute, andra000 a spus:

O poza de pe perioada când eram acolo... Dacă ești deranjat de decorul pozei poți întreba pe wapp de alta 💦

Ești șmecheră rău…felicitări pt ca ai plecat de acolo și le-ai trântit poza cu piscina sa vadă ce-au pierdut…o sa îmi caut și eu o locație mai șmecheră și care vor sa mai fuga de la chelios și ciorcușa ceea, puteți sa ne contactați pe mine sau pe andra, asta numai pt ca domnul administrator suprem a făcut pula mare aici pe forum și și-a repudiat fetele 💪💪💪💪💪

Postat

Disponibila cu programare în fiecare seara după 17 doar pe wapp. 😗

Postat
17 minutes ago, andra000 said:

Disponibila cu programare în fiecare seara după 17 doar pe wapp. 😗

Bună 🤗

Știi să faci masaj? 

• Haha 1
Postat
Acum 5 minute, Cozonac7 a spus:

Bună 🤗

Știi să faci masaj? 

Da du-te vezi my friend! Sa vad dacă și la Andra scrii ca e praf și pulbere! Vezi ca e Dominatrix și ti-o iei la mecla, șalele alea care te tot dor și pe unde mai vrei tu! Dacă mai rămâne loc de o bataie poți sa dai o tura și la mine in Complex…Andra eu te susțin…nu mai raspund la nici un client sa vina ăștia la tine sa te recenzeze!⬆️⬆️⬆️Big sister rising!!!Andra, Andra,Andra👏🏻👍🏻👊🏻

Postat
1 minute ago, nandia said:

Da du-te vezi my friend! Sa vad dacă și la Andra scrii ca e praf și pulbere! Vezi ca e Dominatrix și ti-o iei la mecla, șalele alea care te tot dor și pe unde mai vrei tu! Dacă mai rămâne loc de o bataie poți sa dai o tura și la mine in Complex…Andra eu te susțin…nu mai raspund la nici un client sa vina ăștia la tine sa te recenzeze!⬆️⬆️⬆️Big sister rising!!!Andra, Andra,Andra👏🏻👍🏻👊🏻

În primul rând... Nu-mi mai scrie în limbi străine!! Habar n-am ce înseamnă Dominatrix și nici cu care friend ești tu pe felie! 

Șalele mă dor de ceva vreme, e adevărat...am crezut că te pricepi și tu (măcar) la atâta lucru. O lae!! 

Nu numai că mă dor mai rău ca'nainte, dar acuma nu mai pot da' și eu ca omu' la o bucă din picioare 😢 doar la orizontală ce mai pot mișca... Și asta molcom 🥺

În complex nu mai vin, am fost la prima oră... Am avut poftă de-o gogoașă 🤤

Postat
Acum 20 minute, Cozonac7 a spus:

În primul rând... Nu-mi mai scrie în limbi străine!! Habar n-am ce înseamnă Dominatrix și nici cu care friend ești tu pe felie! 

Șalele mă dor de ceva vreme, e adevărat...am crezut că te pricepi și tu (măcar) la atâta lucru. O lae!! 

Nu numai că mă dor mai rău ca'nainte, dar acuma nu mai pot da' și eu ca omu' la o bucă din picioare 😢 doar la orizontală ce mai pot mișca... Și asta molcom 🥺

În complex nu mai vin, am fost la prima oră... Am avut poftă de-o gogoașă 🤤

Dominatrix am fost și eu dar nu îmi pot controla furia si s-a lasat cu  vânătăi la barbati însurați (puteau sa ma prindă nevestele),scuipat peste măsura in gura lor, pisat tot in gura lor peste măsura (am scris ca era sa îl înec pe unu), sange menstrual supt pt ca gurile lor erau invidioase pe ob-ul meu, cerșetori de urina peste drum de Lucy Star- hotelul unde ma cazam eu in Cluj, futut in cur a clienților de către un bărbat de-al meu (era cererea clientului- nu sariiiiiti) si multe altele. Am ajuns sa fiu hărțuită la mine acasă in Bistrita Năsăud de către un analfabet care de ziua lui avea o singura fantezie- sa îmi bea pisatul- e un fost coleg de-al regelui  meu suprem din Dk…l-a făcut knock down in clasa a IV, (adică sclavul meu l-a bătut pe regele meu suprem pt ca era prost și invidios pe figurile lui:))))).Cine citește ce scriu crede ca fabulez, de asta eu nu mai fac așa ceva…e prea de tot pana unde am ajuns cu treburile astea.

Postat
Acum 1 minut, nandia a spus:

Dominatrix am fost și eu dar nu îmi pot controla furia si s-a lasat cu  vânătăi la barbati însurați (puteau sa ma prindă nevestele),scuipat peste măsura in gura lor, pisat tot in gura lor peste măsura (am scris ca era sa îl înec pe unu), sange menstrual supt pt ca gurile lor erau invidioase pe ob-ul meu, cerșetori de urina peste drum de Lucy Star- hotelul unde ma cazam eu in Cluj, futut in cur a clienților de către un bărbat de-al meu (era cererea clientului- nu sariiiiiti) si multe altele. Am ajuns sa fiu hărțuită la mine acasă in Bistrita Năsăud de către un analfabet care de ziua lui avea o singura fantezie- sa îmi bea pisatul- e un fost coleg de-al regelui  meu suprem din Dk…l-a făcut knock down in clasa a IV, (adică sclavul meu l-a bătut pe regele meu suprem pt ca era prost și invidios pe figurile lui:))))).Cine citește ce scriu crede ca fabulez, de asta eu nu mai fac așa ceva…e prea de tot pana unde am ajuns cu treburile astea.

Mai povesteste ...ca mie imi place ...😂😂😂

O sa trec intr o seara ...cand sunt " bine " sa ma prapasesc de ras ...😍😍

Parca este tentant sa iti dau tie 100 de lei si un ecler ...pe doua ore de ras ....😂😂

Parca mai avantajos ...decat la stand up 😉😉😉

Si da l dracu de masaj si frecat de baston ...ca parca si eu sunt satul 😂😂😂

• Haha 1
Postat

Să mor de nu m-am gândit la aceeași chestie ieri :) și chiar și azi dimineață când am fost în complex de mi-am luat o gogoașă.

Era prea dimineață, nici nu deschiseseră ăștia terasele la cafenele să pot bea și eu o cafeluță ca omu'... Îmi și închipui cum sforăia Nandia la ora aia 😴

• Mersi 1
  • Haha 1
Postat
Acum 2 minute, Cozonac7 a spus:

Să mor de nu m-am gândit la aceeași chestie ieri :) și chiar și azi dimineață când am fost în complex de mi-am luat o gogoașă.

Era prea dimineață, nici nu deschiseseră ăștia terasele la cafenele să pot bea și eu o cafeluță ca omu'... Îmi și închipui cum sforăia Nandia la ora aia 😴

De asta ...a fost cutremur ...pe la 8 00 h 😂😂😂

Doamne ca am simtit patul cu se misca ....la mine in Giroc 🤣🤣🤣

Nadia ...mai usor fata ...ca imi pica ...casa 'n cap 😅😅

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, povestitorul a spus:

Mai povesteste ...ca mie imi place ...😂😂😂

O sa trec intr o seara ...cand sunt " bine " sa ma prapasesc de ras ...😍😍

Parca este tentant sa iti dau tie 100 de lei si un ecler ...pe doua ore de ras ....😂😂

Parca mai avantajos ...decat la stand up 😉😉😉

Si da l dracu de masaj si frecat de baston ...ca parca si eu sunt satul 😂😂😂

Tu nu auzi ca nu mai fac de astea…mergeti la Andra dacă vreți servicii de Dominatrix costa 350 un masaj sado pt ca e cel mai greu de făcut, consuma cele mai multe calorii, trebuie sa fii o foarte buna actrița in rol negativ pe când eu sunt așa in viața reala, la job sunt iubitoare și drăguța, nu imi văd clienții ca pe niște sclavi ci ca pe niște susținători financiari…au vrut ei sa ma facă Dominatrix și sa ma scoată la produs pe Germania cu cel mai scump serviciu de masaj, de asta au jucat rolul de sclavi și nu au mai putut sa iasă din el…tot slugi mocicoșe au rămas și in ziua de astăzi-lucreaza in construcții pe Germania si judetul Cluj…sau poate o resuscitați pe Denisa și va mai primește la ea, asta după ce tot voi ați trecut-o la ,,De evitat”.

Postat
Acum 1 minut, nandia a spus:

Tu nu auzi ca nu mai fac de astea…mergeti la Andra dacă vreți servicii de Dominatrix costa 350 un masaj sado pt ca e cel mai greu de făcut, consuma cele mai multe calorii, trebuie sa fii o foarte buna actrița in rol negativ pe când eu sunt așa in viața reala, la job sunt iubitoare și drăguța, nu imi văd clienții ca pe niște sclavi ci ca pe niște susținători financiari…au vrut ei sa ma facă Dominatrix și sa ma scoată la produs pe Germania cu cel mai scump serviciu de masaj, de asta au jucat rolul de sclavi și nu au mai putut sa iasă din el…tot slugi mocicoșe au rămas și in ziua de astăzi-lucreaza in construcții pe Germania si judetul Cluj…sau poate o resuscitați pe Denisa și va mai primește la ea, asta după ce tot voi ați trecut-o la ,,De evitat”.

De la mine ...are recenzie ...pozitiva ...cu toate ca ma fraierit 🤪🤪🤪

Nu stiu ce a fost cu mine ...de am scris de bine ...

Aaa 350 de lei sa ma bata o femeie ...😂😂

Trebuie sa fiu cu capu ...

Uite cum.gandesc eu...de juma din bani ma imbat ....si imediat gasesc ...scandal ...plus ca imi aleg ...ca adversar pe unul mare 2 pe 2 ...sa ma bata ...bine ...

A doua zi ...batut si cu banuti ....sa imi refac ranile 🤪🤪🤪...poate imi ramane si de un ecler 😂😂

Si vreo doua luni ...nu mai imi trebuie servicii de dominator ...

Aaaa ...din propria experienta ...femeile ...nu bat bine ...mai rau te chinuie 😂😂😂si mie nu imi place ...sa fiu chinuit 🙃🙃

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, povestitorul a spus:

De la mine ...are recenzie ...pozitiva ...cu toate ca ma fraierit 🤪🤪🤪

Nu stiu ce a fost cu mine ...de am scris de bine ...

Aaa 350 de lei sa ma bata o femeie ...😂😂

Trebuie sa fiu cu capu ...

Uite cum.gandesc eu...de juma din bani ma imbat ....si imediat gasesc ...scandal ...plus ca imi aleg ...ca adversar pe unul mare 2 pe 2 ...sa ma bata ...bine ...

A doua zi ...batut si cu banuti ....sa imi refac ranile 🤪🤪🤪...poate imi ramane si de un ecler 😂😂

Si vreo doua luni ...nu mai imi trebuie servicii de dominator ...

Aaaa ...din propria experienta ...femeile ...nu bat bine ...mai rau te chinuie 😂😂😂si mie nu imi place ...sa fiu chinuit 🙃🙃

Care dintre nandya, Denisa sau Andra are recenzie pozitivă de la tine sa știe potențialii ,,fraieri” unde sa meargă?

Postat
Acum 35 minute, nandia a spus:

Care dintre nandya, Denisa sau Andra are recenzie pozitivă de la tine sa știe potențialii ,,fraieri” unde sa meargă?

Denisa ... are ...

• Mersi 1
Postat
2 hours ago, Cozonac7 said:

Bună 🤗

Știi să faci masaj? 

Bună desigur doar celor necunoscuți 😎

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...