povesti Reputație: 161 Postat Mai 16 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 16 Accepți plata în ruble? 1
Xeniaa001 Reputație: 28 Postat Mai 16 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 16 Acum 8 minute, sexylady4u a spus: Pardon, corect este: " Notre poules dans votre cour! " 🤭 Spor tuturor! 😊 😇Scuze pt offtopic @Xeniaa001 Acum 8 minute, sexylady4u a spus: Pardon, corect este: " Notre poules dans votre cour! " 🤭 Spor tuturor! 😊 😇Scuze pt offtopic @Xeniaa001 Eu zic ca sunt corecte ambele variante😘 stai linistita, te pup😘 2
Xeniaa001 Reputație: 28 Postat Mai 16 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 16 Acum 1 minut, povesti a spus: Accepți plata în ruble? Nu ca nu mi dau seama daca sunt false sau nu….am pos atai linistit😘😅 1
Chumly Reputație: 102 Postat Mai 16 Oras:Cta Oras:Cta Postat Mai 16 Chiar acum, Xeniaa001 a spus: Nu ca nu mi dau seama daca sunt false sau nu….am pos atai linistit😘😅 Pe bune?Am un card cu care pot achita in rate,eu...la tine tot din prima...😂merge?
Xeniaa001 Reputație: 28 Postat Mai 16 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 16 Chiar acum, Chumly a spus: Pe bune?Am un card cu care pot achita in rate,eu...la tine tot din prima...😂merge? Am orice forma de plata fizica, virtuala….ok dar la rate stii ca se pune si dobanda….🙈😜 1
povesti Reputație: 161 Postat Mai 16 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 16 Am altă curiozitate, totuși, ai prețul strict la finalizare, dar pe mine mă ține mult. Dacă iau o finalizare și mă ține o oră jumate, ce facem? Mă dai afară, sau îmi ceri să achit mai mult?
Xeniaa001 Reputație: 28 Postat Mai 16 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 16 Acum 1 minut, povesti a spus: Am altă curiozitate, totuși, ai prețul strict la finalizare, dar pe mine mă ține mult. Dacă iau o finalizare și mă ține o oră jumate, ce facem? Mă dai afară, sau îmi ceri să achit mai mult? O finalizare poate dura maxim 45 min…doua finalizari pot dura 1,20h…. ca sa te tina o finalizare o ora jumatate ori faci maraton, ori esti beat, ori te droghezi….nu tu…vorbesc in general! is fine, discutii contradictorii vor fi intotdeauna😘 1 1
povesti Reputație: 161 Postat Mai 16 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 16 Mersi, deci 400 / 45 minute / o finalizare. Nu e vorba de discuție contradictorie, ci că ai lista de prețuri ambiguă (nu vorbesc despre sumă). Și nu, nu mă droghez sau altceva, ci pur și simplu mă ține mult... Și o dată ce pun prezervativul mă ține și mai mult
Xeniaa001 Reputație: 28 Postat Mai 16 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 16 Acum 2 minute, povesti a spus: Mersi, deci 400 / 45 minute / o finalizare. Nu e vorba de discuție contradictorie, ci că ai lista de prețuri ambiguă (nu vorbesc despre sumă). Și nu, nu mă droghez sau altceva, ci pur și simplu mă ține mult... Și o dată ce pun prezervativul mă ține și mai mult Am specificat ca o spun la modul general….😘
patrascan Reputație: -86 Postat Mai 16 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 16 Acum 4 ore, Xeniaa001 a spus: Hai ca ti cant Katyusha🙈 Kalinka Cu Katyusha te percutez eu :))) 1
Xeniaa001 Reputație: 28 Postat Mai 16 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 16 Acum 29 minute, patrascan a spus: Kalinka Cu Katyusha te percutez eu :))) Hai bine, si eu dansez😅😅 3
benharper Reputație: 24 Postat Mai 17 Postat Mai 17 La 16/05/2025 la 13:53, sexylady4u a spus: Désolé, c'est correct : "Notre poules dans votre cour !" 🤭 Bonne chance à tous ! 😊 😇 Désolé pour le hors sujet@Xeniaa001 Salut professeur, Non la bonne orthographe est bien: " nos poules dans votre cour" ou on pourrait aussi écrire : "vos poules dans votre cour", notre étant uniquement destiné à un usage singulier et non pluriel. La traduction sur google donne cela : Nu, ortografia corectă este: „puii noștri în curtea ta” sau am putea scrie și: „puii tăi în curtea ta”, ființa noastră destinată doar la singular și nu la plural.
Chumly Reputație: 102 Postat Mai 17 Oras:Cta Oras:Cta Postat Mai 17 Ba ce facem frate,suntem la ora de franceza?Ori futem ori vorbim franceza? 1
maps280286 Reputație: 103 Postat Mai 17 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 17 Hai ca, cu sau fără franceză nimeni nu sa riscat la portofel. Sau cei care își permit să descopere nu sunt interesați sa relateze investiția. Yo sunt departe și probabil ajung în August când pleacă ea.... dar pana atunci ... Vorba aia: Să o ai tare!
Chumly Reputație: 102 Postat Mai 17 Oras:Cta Oras:Cta Postat Mai 17 Acum 3 minute, maps280286 a spus: Hai ca, cu sau fără franceză nimeni nu sa riscat la portofel. Sau cei care își permit să descopere nu sunt interesați sa relateze investiția. Yo sunt departe și probabil ajung în August când pleacă ea.... dar pana atunci ... Vorba aia: Să o ai tare! Boss,trimite-mi pe Revolut,merg eu ai îți spun cum e,sau fac recenzie cu numele tau,sa te simți bine bro 😂😂😂
maps280286 Reputație: 103 Postat Mai 17 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 17 Acum 14 minute, Chumly a spus: Boss,trimite-mi pe Revolut,merg eu ai îți spun cum e,sau fac recenzie cu numele tau,sa te simți bine bro 😂😂😂 Scrie numaru tau de telefon! 🤣🤣🤣
Xeniaa001 Reputație: 28 Postat Mai 17 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 17 Acum 13 minute, maps280286 a spus: Hai ca, cu sau fără franceză nimeni nu sa riscat la portofel. Sau cei care își permit să descopere nu sunt interesați sa relateze investiția. Yo sunt departe și probabil ajung în August când pleacă ea.... dar pana atunci ... Vorba aia: Să o ai tare! S-a riscat cineva….s au riscat cativa, nu foarte multi deoarece nu stabilesc mai mult de 3 intalniri pe zi…nu mi permite timpul… Multi inca asteapta, whatsapul meu este plin, dar din pacate nu pot face fata tuturor, si pe aceasta cale vreau sa mi cer scuze celor carora nu le am raspuns, pot reveni oricand cu mesaj pe whatsapp si cu siguranta in momentul in care am disponibilitate, voi raspunde! Cat despre recenzii….nu mai este forumul de acum cativa ani cand iti era drag sa stai sa citesti recenziile tip love ale lui Picon, recenziile super inteligente dar taioase in acelasi timp ale lui Ciocan, recenziile “vagabontesti😜” ale lui Vipus….Afriq….era un fel de Sadoveanu….si multi altii care intradevar erau implicati si cu caractere frumoase….Noroc cu Pisicut ca a reusit sa mentina forumul in continuare, chiar daca majoritatea membrilor vechi care au ridicat acest forum nu mai sunt membrii in prezent. 😘😘😘 1
maps280286 Reputație: 103 Postat Mai 17 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 17 În alta ordine de ideii, pt cei interesați: https://nimfomane.com/forum/topic/5189-xenia-rusoaica-0734751948/
Membru Premium jerry84 Reputație: 2235 Postat Mai 17 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Mai 17 Acum 17 minute, Xeniaa001 a spus: S-a riscat cineva….s au riscat cativa, nu foarte multi deoarece nu stabilesc mai mult de 3 intalniri pe zi…nu mi permite timpul… Multi inca asteapta, whatsapul meu este plin, dar din pacate nu pot face fata tuturor, si pe aceasta cale vreau sa mi cer scuze celor carora nu le am raspuns, pot reveni oricand cu mesaj pe whatsapp si cu siguranta in momentul in care am disponibilitate, voi raspunde! Cat despre recenzii….nu mai este forumul de acum cativa ani cand iti era drag sa stai sa citesti recenziile tip love ale lui Picon, recenziile super inteligente dar taioase in acelasi timp ale lui Ciocan, recenziile “vagabontesti😜” ale lui Vipus….Afriq….era un fel de Sadoveanu….si multi altii care intradevar erau implicati si cu caractere frumoase….Noroc cu Pisicut ca a reusit sa mentina forumul in continuare, chiar daca majoritatea membrilor vechi care au ridicat acest forum nu mai sunt membrii in prezent. 😘😘😘 Dacă mesajul meu este al 135 lea , înseamnă că trece și vara și mă programezi la anul in vara daca mai revii 😁 așteptăm ce sa facem 😁 multa bafta !
Xeniaa001 Reputație: 28 Postat Mai 17 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 17 Acum 23 minute, jerry84 a spus: Dacă mesajul meu este al 135 lea , înseamnă că trece și vara și mă programezi la anul in vara daca mai revii 😁 așteptăm ce sa facem 😁 multa bafta ! Nu este chiar asa…raspund mesajelor incepand cu ora 13:00, daca nu raspund pana la 15:00( in cazul celor care mi specifica ca pot raspunde oricand) poti reveni cu un mesaj in timpul zilei sau urmatoarea zi… sunt de 3 zile aici si deja imi vine sa plec, nu mai am rabdarea necesara….si cu ocazia asta repet, cititi topicul inainte sa mi acrieti, sunt toate detaliile acolo, va dau filmari cu corpul si cu fata si dupa imi spuneti “dar poti sa mi dai si o poza din spate si una din profil”???Pe bune!??ma scuzati dar sunteti cumva de la politie?? Ma intrebati buna da mi si mie detalii?ce detalii sa ti mai dau daca toate detaliile sunt scrise aici… Sau….spune mi si mie mai multe despre tine?🤦♀️cam ce te ar interesa? Nume prenume varsta domiciliu, ce scoli am, ce pula am supt ultima data? Si cea mai frecventa….pot sa vin si eu la tine gratis si iti fac o recenzie bomba!?sa mori tu?eu stiu forumul din 2012…si niciodata nu mi a facut nimeni vreo recenzie contra unei intalniri…stiu ca asa sunteti obisnuiti, ca daia faceti propaganda pe aici, majoritatea fetelor accepta asta, dar eu nu mai sunt nici la varsta si nici la nivelul la care sa accept orice pentru orice!!! Deci deaceea imi este greu sa raspund poate celor care chiar vor sa vina si sunt oameni respectabili, pentru ca whatsapp ul imi este plin de peste 200 de mesaje ca cele pe care le am amintit mai sus… Daca cineva isi doreste sa ma intalneasca, cu siguranta se va intampla, facem in asa fel in cat sa cadem de comun acord…chiar daca dureaza putin mai mult @jerry84 imi cer scuze, nu are legatura cu tine ceea ce am scris mai sus, doar ti am raspuns de ce raspund atat de greu si am luat putin foc, recunosc, din cauza genurilor de clienti mentionati mai sus….nu are legatura cu tine, nu te cunosc , nu cred ca am interactionat niciodata, am soecificat ca sa ma fac inteleasa!Te pup😘 4
Chumly Reputație: 102 Postat Mai 17 Oras:Cta Oras:Cta Postat Mai 17 Acum 2 ore, maps280286 a spus: Scrie numaru tau de telefon! 🤣🤣🤣 😂😂😂
Membru Premium jerry84 Reputație: 2235 Postat Mai 17 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Mai 17 1 oră în urmă, Xeniaa001 a spus: Nu este chiar asa…raspund mesajelor incepand cu ora 13:00, daca nu raspund pana la 15:00( in cazul celor care mi specifica ca pot raspunde oricand) poti reveni cu un mesaj in timpul zilei sau urmatoarea zi… sunt de 3 zile aici si deja imi vine sa plec, nu mai am rabdarea necesara….si cu ocazia asta repet, cititi topicul inainte sa mi acrieti, sunt toate detaliile acolo, va dau filmari cu corpul si cu fata si dupa imi spuneti “dar poti sa mi dai si o poza din spate si una din profil”???Pe bune!??ma scuzati dar sunteti cumva de la politie?? Ma intrebati buna da mi si mie detalii?ce detalii sa ti mai dau daca toate detaliile sunt scrise aici… Sau….spune mi si mie mai multe despre tine?🤦♀️cam ce te ar interesa? Nume prenume varsta domiciliu, ce scoli am, ce pula am supt ultima data? Si cea mai frecventa….pot sa vin si eu la tine gratis si iti fac o recenzie bomba!?sa mori tu?eu stiu forumul din 2012…si niciodata nu mi a facut nimeni vreo recenzie contra unei intalniri…stiu ca asa sunteti obisnuiti, ca daia faceti propaganda pe aici, majoritatea fetelor accepta asta, dar eu nu mai sunt nici la varsta si nici la nivelul la care sa accept orice pentru orice!!! Deci deaceea imi este greu sa raspund poate celor care chiar vor sa vina si sunt oameni respectabili, pentru ca whatsapp ul imi este plin de peste 200 de mesaje ca cele pe care le am amintit mai sus… Daca cineva isi doreste sa ma intalneasca, cu siguranta se va intampla, facem in asa fel in cat sa cadem de comun acord…chiar daca dureaza putin mai mult @jerry84 imi cer scuze, nu are legatura cu tine ceea ce am scris mai sus, doar ti am raspuns de ce raspund atat de greu si am luat putin foc, recunosc, din cauza genurilor de clienti mentionati mai sus….nu are legatura cu tine, nu te cunosc , nu cred ca am interactionat niciodata, am soecificat ca sa ma fac inteleasa!Te pup😘 Nu am interacționat , dar mi as fi dorit ...eu nu am cerut poze detalii etc ...pt că am informația aici de la tine ...poate interacționăm, te pup și linișteste te ...ca vorba aia " ursul merge ,câinii latră " ! Toate cele bune 1
tutulicu Reputație: 188 Postat Mai 17 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 17 Acum 7 ore, Xeniaa001 a spus: Nu este chiar asa…raspund mesajelor incepand cu ora 13:00, daca nu raspund pana la 15:00( in cazul celor care mi specifica ca pot raspunde oricand) poti reveni cu un mesaj in timpul zilei sau urmatoarea zi… sunt de 3 zile aici si deja imi vine sa plec, nu mai am rabdarea necesara….si cu ocazia asta repet, cititi topicul inainte sa mi acrieti, sunt toate detaliile acolo, va dau filmari cu corpul si cu fata si dupa imi spuneti “dar poti sa mi dai si o poza din spate si una din profil”???Pe bune!??ma scuzati dar sunteti cumva de la politie?? Ma intrebati buna da mi si mie detalii?ce detalii sa ti mai dau daca toate detaliile sunt scrise aici… Sau….spune mi si mie mai multe despre tine?🤦♀️cam ce te ar interesa? Nume prenume varsta domiciliu, ce scoli am, ce pula am supt ultima data? Si cea mai frecventa….pot sa vin si eu la tine gratis si iti fac o recenzie bomba!?sa mori tu?eu stiu forumul din 2012…si niciodata nu mi a facut nimeni vreo recenzie contra unei intalniri…stiu ca asa sunteti obisnuiti, ca daia faceti propaganda pe aici, majoritatea fetelor accepta asta, dar eu nu mai sunt nici la varsta si nici la nivelul la care sa accept orice pentru orice!!! Deci deaceea imi este greu sa raspund poate celor care chiar vor sa vina si sunt oameni respectabili, pentru ca whatsapp ul imi este plin de peste 200 de mesaje ca cele pe care le am amintit mai sus… Daca cineva isi doreste sa ma intalneasca, cu siguranta se va intampla, facem in asa fel in cat sa cadem de comun acord…chiar daca dureaza putin mai mult @jerry84 imi cer scuze, nu are legatura cu tine ceea ce am scris mai sus, doar ti am raspuns de ce raspund atat de greu si am luat putin foc, recunosc, din cauza genurilor de clienti mentionati mai sus….nu are legatura cu tine, nu te cunosc , nu cred ca am interactionat niciodata, am soecificat ca sa ma fac inteleasa!Te pup😘 Nu imi vine sa cred ca ai mesaj "pot sa vin moca si iti fac recenzie bomba" unde plm mai este masculinitatea la pomanagii aia, oare chiar pica cineva in plasa? 🤮 mi se pare stupefiant de umilitor din partea unui "barbat". Mi se pare penibil si sa negociezi preturile dar sa ceri moca. Jignitor la adresa barbatilor. 4
Xeniaa001 Reputație: 28 Postat Mai 20 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 20 Serviciile mele sunt urmatoarele: -sex oral( protejat sau neprotejat in functie de igiena) -sex normal( doar protejat) -french kiss( in functie de igiena) -cunnilingus -annilingus( pasiv) -finalizare corporala -finalizare orala -GFE -diferite pozitii Preturile pentru o intalnire cu mine sunt urmatoarele: -400 lei o finalizare -700 lei doua finalizari -800 lei la tine sau la hotel Intalnirile nu le contorizez(30 min sau o ora)…ma modelez dupa cerintele fiecaruia dintre voi -Ca si servicii extra fac annilingus activ 100 lei Programul de lucru este flexibil, in principiu lucrez din a doua parte a zilei pana seara( 17:00-23:00) Modalitatea de contact: DOAR PE WHATSAPP, raspund la mesaje oricand, cu rugamintea sa mi specificati pana la ce ora sau in ce interval de timp va pot raspunde, numarul de contact este 0748573591. Locatia mea se afla langa Restaurantul Hanul cu Peste din Mamaia Nord( ca si punct de reper) Ne auzi pe whatsapp, acolo va pot da cateva poze cu mine si putem stabilizing intalnirea, fara alte intrebari nepotrivite, nu am timp sa dau din nou detalii pe whatsapp.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum