talibanu Reputație: 9861 Postat Martie 27 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 27 La 26.03.2025 la 22:25, mitonemihai a spus: Pacat de ea , era fata buna acum ceva timp bun ( 3 ani zic eu ) acum are doar clienti de selectie 🤦♂️ ! Extinde Si acum ca are clientii ei nu mai e buna? 🤣 1 2
Thefuck Reputație: 27 Postat Martie 29 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 29 La 26.03.2025 la 16:11, Chumly a spus: Eu zis sa pui mana sa te mai îngrași un pic,sincer,erai mișto și înainte,așa pufuleț 😘😘😘 Extinde Cum tu o vrei mai plinuta alti o vor asa cum e ,cred ca e destul de greu sa se schimbe de la o programare la alta😁
dudu2020 Reputație: 55 Postat Martie 31 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Postat Martie 31 Top ..top..pentru că merită
Cristinaa27 Reputație: 916 Postat Aprilie 2 Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Autor Postat Aprilie 2 Helloooo 🥰😈 ❌❌Voi mai fi până duminică disponibilă ❌❌ Tarife:200 nr 300 ora Programu:10:00-18:00 Servicii : -Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena) - DEEP ( in fc de igiena și de mărime) - Sex normal (protejat , nici nu discut) - 69 - Masaj de relaxare - FANTEZII (le discutam înainte) - Diferite poziții - Sărutări corporale si mangaieri - FK - COB (Finalizare corporala ) - GFE - HAND JOB - FOOT FETISH Fac și dominare, la dominare discutam înainte și dacă va pot ajuta o voi face cu cea mai mare placere Dacă nu va răspund lăsați un mesaj pana când va pot contacta înapoi 😘😘 ❌Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții❌ 1 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum