Sari la conținut

Madalina, noua in orasul tau!! 0751584176

Postări Recomandate

• Oras:Bihor, Oradea
Postat

🍑Disponibilă 

17 :00 - 22:00  🍑

🍑💋Vă aștept la programari 🍑💋

2021-12-17-16-46-35-587.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
  • BabyMadalina a schimbat titlul în Madalina, noua in orasul tau!! 0751584176
Postat

buna

Am vizitat ieri pe domnisoara...prea frumoasa, sociabila, draguta...

Am fost pentru un numar dar merita sa mergeti pt cateva ore

Eu daca mai merg sigur ma indragostesc...

Si grija la parfum, cand am mers aseara acasa eram gata sa ma dau cu motorina sa scap de mirosul placut al domnisoarei

ca sa nu intru la banuieli.

Merita vizitata fetita...super frumoasa, curata si super amabila

Te tzuc draguto...

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat
Acum 10 ore, ionut_ionut_ a spus:

buna

Am vizitat ieri pe domnisoara...prea frumoasa, sociabila, draguta...

Am fost pentru un numar dar merita sa mergeti pt cateva ore

Eu daca mai merg sigur ma indragostesc...

Si grija la parfum, cand am mers aseara acasa eram gata sa ma dau cu motorina sa scap de mirosul placut al domnisoarei

ca sa nu intru la banuieli.

Merita vizitata fetita...super frumoasa, curata si super amabila

Te tzuc draguto...

❤️Mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase, te pup dulce și data viitoare o sa ma dau cu un parfum ușor de dat jos 😂😂! Pupicii 💋💋

• Oras:Oradea
Postat
La 13.06.2021 la 17:47, BabyMadalina a spus:

Bună dragilor!!!  În weekend toată lumea cauta sa aibă parte de putina relaxare. Dacă doriți sa trăiți astfel de momente, eu sunt fata potrivita pentru voi. Va aștept pe la mine sa ne relaxam împreună și sa va fac sa trăiți clipe de neuitat. Va puppp💋💋

2021-06-13-17-02-35.jpg

2021-06-13-16-56-55.jpg

2021-06-13-16-51-16.jpg

Bună ai fi disponibilă ai și colegă?

Postat
2 hours ago, Executor666 said:

Buna ai fi disponibilă ai și colegă?

E colega Lui Betty, dar is plecate😐.

• Like 1
Postat

Bună, dragilor!! De mâine voi reveni în orașul vostru minunat. Sper ca v-am lipsit și ca va era dor de mine. A trecut cam mult timp de când nu v-am vizitat😅❤️❤️ Voi posta mâine detalii în legătură cu disponibilitatea💞💞IMG-20230504-WA0001.jpg.04e72bd673f48ead8dd62c9c66139e99.jpg

• Like 1
  • Inimioara 5
  • Oras:Everywhere
Postat
Acum 21 minute, BabyMadalina a spus:

Bună, dragilor!! De mâine voi reveni în orașul vostru minunat. Sper ca v-am lipsit și ca va era dor de mine. A trecut cam mult timp de când nu v-am vizitat😅❤️❤️ Voi posta mâine detalii în legătură cu disponibilitatea💞💞IMG-20230504-WA0001.jpg.04e72bd673f48ead8dd62c9c66139e99.jpg

Bine ai revenit.

Să ne faci un update la servicii și prețuri 

• Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:România ❤
Postat
Acum 2 ore, BabyMadalina a spus:

Salutare! Unele domnițe spun că Oradea este de evitat, iar domnițele care ne-au trecud pragul revin. Mădălina, este o plăcere să fii printre noi. Băieți, vă rog frumos verificați spusele mele! 🫡

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Oras:West Country
  • Oras:West Country
Postat

Cele care lucreaza cu forumul si au servicii bune , tot timpul se intorc in Oradea ! Unele sunt incarcate ca nu gasesti loc doar peste 2-3 zile ! Asa ca Oradea ramane totusi la loc de cinste !

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, chrisbbmike a spus:

Bine ai revenit.

Să ne faci un update la servicii și prețuri 

Bine v-am găsit dragilor !! Mâine voi posta ❤️

• Like 1
Postat
Acum 29 minute, ursuletulpanda a spus:

Salutare! Unele domnițe spun că Oradea este de evitat, iar domnițele care ne-au trecud pragul revin. Mădălina, este o plăcere să fii printre noi. Băieți, vă rog frumos verificați spusele mele! 🫡

Te pup ursuleț 🙈😍

Postat
Acum 7 minute, h0lyboy a spus:

Cele care lucreaza cu forumul si au servicii bune , tot timpul se intorc in Oradea ! Unele sunt incarcate ca nu gasesti loc doar peste 2-3 zile ! Asa ca Oradea ramane totusi la loc de cinste !

🙏❤️

Postat
Acum 38 minute, ursuletulpanda a spus:

Fata pare stabilă psihic nu ca altele - deci sigur va ieși ceva frumos - zic și eu . 

• Haha 2
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 14 minute, chrisbbmike a spus:

Fata pare stabilă psihic nu ca altele - deci sigur va ieși ceva frumos - zic și eu . 

Hei! Crisbbmike, Mădă niciodată nu a fost instabilă din punct de vedere...... Scuze, dar chiar nu este cazul. Spor la mândre! 🫡

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 35 minute, ursuletulpanda a spus:

Hei! Crisbbmike, Mădă niciodată nu a fost instabilă din punct de vedere...... Scuze, dar chiar nu este cazul. Spor la mândre! 🫡

Cred că nu mai înțeles...am pus că pare stabilă psihic ( adică e de bine ) nu instabilă psihic. De aia și ziceam că va ieși ceva frumos și va fi mulțumită de noi orădenii 

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 5 ore, chrisbbmike a spus:

Cred că nu mai înțeles...am pus că pare stabilă psihic ( adică e de bine ) nu instabilă psihic. De aia și ziceam că va ieși ceva frumos și va fi mulțumită de noi orădenii 

Scuze. Am greșit. 🙏

• Like 1
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
Postat
Acum 13 ore, BabyMadalina a spus:

Ești binevenită...ne-a fost dor de tine...In sfârșit o veste buna pentru Oradea... Singura sau împreună cu Betty?

• Inimioara 1
Postat
Acum 48 minute, mihaimisu80 a spus:

Ești binevenită...ne-a fost dor de tine...In sfârșit o veste buna pentru Oradea... Singura sau împreună 

Mulțumesc!!

De data asta singura 😩👀🙈💞

Postat

Bună dimineața minunatilor ! 🙈🌞

Așa cum am spus de astăzi sunt disponibilă la voi în oraș 

Locația mea : Cartier Ared8 

Va las mai jos lista de servici ,va pup dulce ,și abia aștept sa ne revedem sau sa ne cunoaștem 🙈💋

IMG-20230627-WA0000.jpg

IMG-20230627-WA0002.jpg

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...