BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 17, 2021 🍑Disponibilă 17 :00 - 22:00 🍑 🍑💋Vă aștept la programari 🍑💋 1 1
ionut_ionut_ Reputație: 30 Postat Decembrie 18, 2021 Postat Decembrie 18, 2021 buna Am vizitat ieri pe domnisoara...prea frumoasa, sociabila, draguta... Am fost pentru un numar dar merita sa mergeti pt cateva ore Eu daca mai merg sigur ma indragostesc... Si grija la parfum, cand am mers aseara acasa eram gata sa ma dau cu motorina sa scap de mirosul placut al domnisoarei ca sa nu intru la banuieli. Merita vizitata fetita...super frumoasa, curata si super amabila Te tzuc draguto... 2 2
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 18, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 18, 2021 Acum 10 ore, ionut_ionut_ a spus: buna Am vizitat ieri pe domnisoara...prea frumoasa, sociabila, draguta... Am fost pentru un numar dar merita sa mergeti pt cateva ore Eu daca mai merg sigur ma indragostesc... Si grija la parfum, cand am mers aseara acasa eram gata sa ma dau cu motorina sa scap de mirosul placut al domnisoarei ca sa nu intru la banuieli. Merita vizitata fetita...super frumoasa, curata si super amabila Te tzuc draguto... ❤️Mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase, te pup dulce și data viitoare o sa ma dau cu un parfum ușor de dat jos 😂😂! Pupicii 💋💋
lalabela Reputație: 91 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:honolulu Oras:honolulu Postat Decembrie 22, 2021 Sarbatori fericite! Te pup!
Executor666 Reputație: 1 Postat Decembrie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 26, 2021 La 13.06.2021 la 17:47, BabyMadalina a spus: Bună dragilor!!! În weekend toată lumea cauta sa aibă parte de putina relaxare. Dacă doriți sa trăiți astfel de momente, eu sunt fata potrivita pentru voi. Va aștept pe la mine sa ne relaxam împreună și sa va fac sa trăiți clipe de neuitat. Va puppp💋💋❤ Bună ai fi disponibilă ai și colegă?
handbal Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Postat Decembrie 26, 2021 Ceau disponibilă ?
Executor666 Reputație: 1 Postat Decembrie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 26, 2021 Buna ai fi disponibilă ai și colegă?
nickname90 Reputație: 2926 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 27, 2021 2 hours ago, Executor666 said: Buna ai fi disponibilă ai și colegă? E colega Lui Betty, dar is plecate😐. 1
bobbyboy08 Reputație: 13 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 27, 2021 Acum 10 ore, nickname90 a spus: E colega Lui Betty, dar is plecate😐. Pana cand oare?
nickname90 Reputație: 2926 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 27, 2021 1 hour ago, bobbyboy08 said: Pana cand oare? Eu zic ca mai repede de ianuarie nu vor revenii🤔! 2
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iunie 26, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iunie 26, 2023 Bună, dragilor!! De mâine voi reveni în orașul vostru minunat. Sper ca v-am lipsit și ca va era dor de mine. A trecut cam mult timp de când nu v-am vizitat😅❤️❤️ Voi posta mâine detalii în legătură cu disponibilitatea💞💞 1 5
chrisbbmike Reputație: 1599 Postat Iunie 26, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iunie 26, 2023 Acum 21 minute, BabyMadalina a spus: Bună, dragilor!! De mâine voi reveni în orașul vostru minunat. Sper ca v-am lipsit și ca va era dor de mine. A trecut cam mult timp de când nu v-am vizitat😅❤️❤️ Voi posta mâine detalii în legătură cu disponibilitatea💞💞 Bine ai revenit. Să ne faci un update la servicii și prețuri 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3875 Postat Iunie 26, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Iunie 26, 2023 Acum 2 ore, BabyMadalina a spus: Bună, dragilor!! De mâine voi reveni în orașul vostru minunat. Sper ca v-am lipsit și ca va era dor de mine. A trecut cam mult timp de când nu v-am vizitat😅❤️❤️ Voi posta mâine detalii în legătură cu disponibilitatea💞💞 Salutare! Unele domnițe spun că Oradea este de evitat, iar domnițele care ne-au trecud pragul revin. Mădălina, este o plăcere să fii printre noi. Băieți, vă rog frumos verificați spusele mele! 🫡 2 1
h0lyboy Reputație: 587 Postat Iunie 26, 2023 Oras:West Country Oras:West Country Postat Iunie 26, 2023 Cele care lucreaza cu forumul si au servicii bune , tot timpul se intorc in Oradea ! Unele sunt incarcate ca nu gasesti loc doar peste 2-3 zile ! Asa ca Oradea ramane totusi la loc de cinste ! 2 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iunie 26, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iunie 26, 2023 Acum 2 ore, chrisbbmike a spus: Bine ai revenit. Să ne faci un update la servicii și prețuri Bine v-am găsit dragilor !! Mâine voi posta ❤️ 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iunie 26, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iunie 26, 2023 Acum 29 minute, ursuletulpanda a spus: Salutare! Unele domnițe spun că Oradea este de evitat, iar domnițele care ne-au trecud pragul revin. Mădălina, este o plăcere să fii printre noi. Băieți, vă rog frumos verificați spusele mele! 🫡 Te pup ursuleț 🙈😍
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iunie 26, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iunie 26, 2023 Acum 7 minute, h0lyboy a spus: Cele care lucreaza cu forumul si au servicii bune , tot timpul se intorc in Oradea ! Unele sunt incarcate ca nu gasesti loc doar peste 2-3 zile ! Asa ca Oradea ramane totusi la loc de cinste ! 🙏❤️
chrisbbmike Reputație: 1599 Postat Iunie 26, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iunie 26, 2023 Acum 38 minute, ursuletulpanda a spus: Salutare! Unele domnițe spun că Oradea este de evitat, iar domnițele care ne-au trecud pragul revin. Mădălina, este o plăcere să fii printre noi. Băieți, vă rog frumos verificați spusele mele! 🫡 Fata pare stabilă psihic nu ca altele - deci sigur va ieși ceva frumos - zic și eu . 2 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3875 Postat Iunie 26, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Iunie 26, 2023 Acum 14 minute, chrisbbmike a spus: Fata pare stabilă psihic nu ca altele - deci sigur va ieși ceva frumos - zic și eu . Hei! Crisbbmike, Mădă niciodată nu a fost instabilă din punct de vedere...... Scuze, dar chiar nu este cazul. Spor la mândre! 🫡 2 1
chrisbbmike Reputație: 1599 Postat Iunie 26, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iunie 26, 2023 Acum 35 minute, ursuletulpanda a spus: Hei! Crisbbmike, Mădă niciodată nu a fost instabilă din punct de vedere...... Scuze, dar chiar nu este cazul. Spor la mândre! 🫡 Cred că nu mai înțeles...am pus că pare stabilă psihic ( adică e de bine ) nu instabilă psihic. De aia și ziceam că va ieși ceva frumos și va fi mulțumită de noi orădenii 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3875 Postat Iunie 27, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Iunie 27, 2023 Acum 5 ore, chrisbbmike a spus: Cred că nu mai înțeles...am pus că pare stabilă psihic ( adică e de bine ) nu instabilă psihic. De aia și ziceam că va ieși ceva frumos și va fi mulțumită de noi orădenii Scuze. Am greșit. 🙏 1
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Iunie 27, 2023 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Postat Iunie 27, 2023 Acum 13 ore, BabyMadalina a spus: Bună, dragilor!! De mâine voi reveni în orașul vostru minunat. Sper ca v-am lipsit și ca va era dor de mine. A trecut cam mult timp de când nu v-am vizitat😅❤️❤️ Voi posta mâine detalii în legătură cu disponibilitatea💞💞 Ești binevenită...ne-a fost dor de tine...In sfârșit o veste buna pentru Oradea... Singura sau împreună cu Betty? 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iunie 27, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iunie 27, 2023 Ma bucur sa aud asta !!❤️ De data asta singura 😩👀
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iunie 27, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iunie 27, 2023 Acum 48 minute, mihaimisu80 a spus: Ești binevenită...ne-a fost dor de tine...In sfârșit o veste buna pentru Oradea... Singura sau împreună Mulțumesc!! De data asta singura 😩👀🙈💞
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iunie 27, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iunie 27, 2023 Bună dimineața minunatilor ! 🙈☕️🌞 Așa cum am spus de astăzi sunt disponibilă la voi în oraș Locația mea : Cartier Ared8 Va las mai jos lista de servici ,va pup dulce ,și abia aștept sa ne revedem sau sa ne cunoaștem 🙈💋 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum