Vizitator Kasandra31 Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2021 Postat Iunie 13, 2021 Am 31 de ani, experiența își poate spune cuvântul in momentul când ma veți întâlni . Imi place sa cunosc oameni, sa comunic, sa trăiesc momente unice și ador sa va duc pe culmile plăcerilor. Imi plac oamenii curați, eleganți și cu bun simt, in schimbul acestor lucruri eu ofer discreție, plăcere, igiena corespunzătoare și pe lângă faptul ca im place ceea ce fac sunt si o buna dama de companie in diferite momente. Sunt nerăbdătoare sa va aflu fanteziile și sa ne cunoaștem. Dacă mai dorești poze va rog să-mi scrii pe whatsup! Pentru mai multe detalii vă aștept programările la Nr telefonic cât și pe what's up cu min 20 înainte ! Va pup dragilor ! TELEFON CONTACT 0721855186 Judet: Bucuresti Ilfov Oras: Bucuresti Locatie curenta: Bucharest Limbi Vorbite: Romană , Italiana , Spaniola , Germana , Portugheza , Engleză , Franceza . Varsta: 31 Fumatoare: Da Kilograme : 59 Tip corp: Mediu Marime sani: Mari Tip sani: Silicoane cu efect natural Culoare par: Negru Culoare ochi: Verzi Inaltime: 170 locatia curentă universitate (locațiile le schimb in fiecare săptămâna ) Preturile sunt -300 lei 30 min, iar serviciile sunt oral protejat sau neprotejat in functie de igiena,analingus,cunilingus (primesc) sex normal protejat, saruturi pe corp, masaj,sex intre sani, finalizare pe corp. -500 lei o ora, 2-3 finalizari incluse, oral protejat sau neprotejat in functie de igiena , sex normal protejat cunilingus,analingus (primesc) saruturi pe corp,sex intre sani, masaj, finalizare pe corp. EXTRA: SM SOFT + DIRTY TALK -100 LEI SM HARD + DIRTY TALK 150 LEI GOLDEN SHOER ( pentru tine) 50 LEI DILDO PLAY ( pentru tine ) 50 LEIPreturile sunt -300 lei 30 min, iar serviciile sunt oral protejat sau neprotejat in functie de igiena,analingus,cunilingus (primesc) sex normal protejat, saruturi pe corp, masaj,sex intre sani, finalizare pe corp. -500 lei o ora, 2-3 finalizari incluse, oral protejat sau neprotejat in functie de igiena , sex normal protejat cunilingus,analingus (primesc) saruturi pe corp,sex intre sani, masaj, finalizare pe corp. EXTRA: SM SOFT + DIRTY TALK -100 LEI SM HARD + DIRTY TALK 150 LEI GOLDEN SHOER ( pentru tine) 50 LEI DILDO PLAY ( pentru tine ) 50 LEI [ ] pentru alte fantezi pe care le ai, vom discuta la mine acasa. TE ASTEPT [ ] [ ] pentru alte fantezi pe care le ai, vom discuta la mine acasa. TE ASTEPT [ ]TELEFON CONTACT 0721855186 programări whatsup sau telefonic / + cine mai dorește selfie sau alte poze pe whatsup. VA AȘTEPT CU DRAG 💋💋💋💋!
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2021 Vorbeste 7 limbi, dar scrie ,,analingus" 🐈 1 2
Vizitator Kasandra31 Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2021 Postat Iunie 13, 2021 Buna seara , domnu” maa5fu.v1 , se mai greșește și din tastatura , înțelegi ? Aici dacă postezi nu ai cum sa modifici dacă nu știai , ? Vrei profesoara de limbi străine caută la facultate 💋🥰, te pup și o seara buna in continuare !
Stausidau88 Reputație: 3 Postat Iunie 14, 2021 Postat Iunie 14, 2021 Bună Kasandra! Ne poți atasa niște poze mai reale, nu doar Photoshop? Mulțumesc! 2
Vizitator Kasandra31 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2021 Postat Iunie 14, 2021 Acum 32 minute, Stausidau88 a spus: Bună Kasandra! Ne poți atasa niște poze mai reale, nu doar Photoshop? Mulțumesc! buna 😘Ultimele 3 sunt cu telefonul
Vizitator Kasandra31 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2021 Postat Iunie 15, 2021 La 14.06.2021 la 9:52, Kasandra31 a spus: buna 😘Ultimele 3 sunt cu telefonul 🥰
jjblast01 Reputație: 6 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2021 On 6/13/2021 at 10:51 PM, Kasandra31 said: Am 31 de ani, experiența își poate spune cuvântul in momentul când ma veți întâlni . Imi place sa cunosc oameni, sa comunic, sa trăiesc momente unice și ador sa va duc pe culmile plăcerilor. Imi plac oamenii curați, eleganți și cu bun simt, in schimbul acestor lucruri eu ofer discreție, plăcere, igiena corespunzătoare și pe lângă faptul ca im place ceea ce fac sunt si o buna dama de companie in diferite momente. Sunt nerăbdătoare sa va aflu fanteziile și sa ne cunoaștem. Dacă mai dorești poze va rog să-mi scrii pe whatsup! Pentru mai multe detalii vă aștept programările la Nr telefonic cât și pe what's up cu min 20 înainte ! Va pup dragilor ! TELEFON CONTACT 0721855186 Judet: Bucuresti Ilfov Oras: Bucuresti Locatie curenta: Bucharest Limbi Vorbite: Romană , Italiana , Spaniola , Germana , Portugheza , Engleză , Franceza . Varsta: 31 Fumatoare: Da Kilograme : 59 Tip corp: Mediu Marime sani: Mari Tip sani: Silicoane cu efect natural Culoare par: Negru Culoare ochi: Verzi Inaltime: 170 locatia curentă universitate (locațiile le schimb in fiecare săptămâna ) Preturile sunt -300 lei 30 min, iar serviciile sunt oral protejat sau neprotejat in functie de igiena,analingus,cunilingus (primesc) sex normal protejat, saruturi pe corp, masaj,sex intre sani, finalizare pe corp. -500 lei o ora, 2-3 finalizari incluse, oral protejat sau neprotejat in functie de igiena , sex normal protejat cunilingus,analingus (primesc) saruturi pe corp,sex intre sani, masaj, finalizare pe corp. EXTRA: SM SOFT + DIRTY TALK -100 LEI SM HARD + DIRTY TALK 150 LEI GOLDEN SHOER ( pentru tine) 50 LEI DILDO PLAY ( pentru tine ) 50 LEIPreturile sunt -300 lei 30 min, iar serviciile sunt oral protejat sau neprotejat in functie de igiena,analingus,cunilingus (primesc) sex normal protejat, saruturi pe corp, masaj,sex intre sani, finalizare pe corp. -500 lei o ora, 2-3 finalizari incluse, oral protejat sau neprotejat in functie de igiena , sex normal protejat cunilingus,analingus (primesc) saruturi pe corp,sex intre sani, masaj, finalizare pe corp. EXTRA: SM SOFT + DIRTY TALK -100 LEI SM HARD + DIRTY TALK 150 LEI GOLDEN SHOER ( pentru tine) 50 LEI DILDO PLAY ( pentru tine ) 50 LEI [ ] pentru alte fantezi pe care le ai, vom discuta la mine acasa. TE ASTEPT [ ] [ ] pentru alte fantezi pe care le ai, vom discuta la mine acasa. TE ASTEPT [ ]TELEFON CONTACT 0721855186 programări whatsup sau telefonic / + cine mai dorește selfie sau alte poze pe whatsup. VA AȘTEPT CU DRAG 💋💋💋💋! Sanii aia arata gustosi! 😋
Vizitator Kasandra31 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 Acum 19 ore, jjblast01 a spus: Sanii aia arata gustosi! 😋 Vino și probează dragule ! 💋🥰
jjblast01 Reputație: 6 Postat Iunie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2021 On 6/16/2021 at 3:38 PM, Kasandra31 said: Vino și probează dragule ! 💋🥰 Vin, dupa ce ma intorc din tarile calde...
peperinho Reputație: 230 Postat Iunie 23, 2021 Oras:București Oras:București Postat Iunie 23, 2021 31 de ani pe un picior sau pe amândoi? 😁
aimetti Reputație: 162 Postat Iunie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2021 A fost cineva la ea ?
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Iunie 23, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 23, 2021 La 13.06.2021 la 23:29, Kasandra31 a spus: Buna seara , domnu” maa5fu.v1 , se mai greșește și din tastatura , înțelegi ? Aici dacă postezi nu ai cum sa modifici dacă nu știai , ? Vrei profesoara de limbi străine caută la facultate 💋🥰, te pup și o seara buna in continuare ! GOLDEN SHOER.. ? tot tastatura bat-o vina 😂
nid 35 Reputație: 637 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2022 Acum 2 ore, Kasandra31 a spus: Up Dacă tot ai revenit după 9 luni baga poze recente și servicii actualizate că așa se procedează pe aici 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum