Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Acum 1 minut, Impartial a spus: Unde scrie ca trebuie neaparat sa marlesti si bine sau sa-i cazi cu tronc?😂 Tu esti Impartial, ca sa vezi asta trebuie sa citesti printre randuri fiule
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 1, 2022 Acum 10 minute, TheKing15 a spus: Tu esti Impartial, ca sa vezi asta trebuie sa citesti printre randuri fiule O părinte înainte vazator! Te rog lumineaza-ma.😂
povestitorul Reputație: 2965 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 1, 2022 Acum 32 minute, Impartial a spus: Unde scrie ca trebuie neaparat sa marlesti si bine sau sa-i cazi cu tronc?😂 Nu scrie ...dar stiu , ce pot 😂😂 1
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 1, 2022 Acum 23 minute, povestitorul a spus: Nu scrie ...dar stiu , ce pot 😂😂 Atunci action! Hai ca mai puțin si daca si dai dovadă te bag in locul părintelui, devii noul Brad Pitt. Of! Cum mi-a scapat asta, sa nu vad eu ca asta, mi-ai transmis. (printre randuri) 😂😂 1
Vizitator Jessica1 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Acum 11 ore, TheKing15 a spus: Buna domnisoara, cu spoveditul cum stai?😂 ai nevoie sa treaca parintele pe la tine? buna @TheKing15 te astept sa ne spovedim 😂😘
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Acum 11 minute, Impartial a spus: Atunci action! Hai ca mai puțin si daca si dai dovadă te bag in locul părintelui, devii noul Brad Pitt. Of! Cum mi-a scapat asta, sa nu vad eu ca asta, mi-ai transmis. (printre randuri) 😂😂 Nimeni nu poate sa imi fure locul. El e Nacho Vidal😂😂😂
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Acum 16 minute, Jessica1 a spus: buna @TheKing15 te astept sa ne spovedim 😂😘 Sa te*😂😂😂🖤
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 1, 2022 Acum 14 minute, TheKing15 a spus: Nimeni nu poate sa imi fure locul. El e Nacho Vidal😂😂😂 Am inteles! S-a marcat. Vreau, nu vreau, trebuie sa fac ascultare.😂😂 1
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 1, 2022 Acum 47 minute, Jessica1 a spus: buna @TheKing15 te astept sa ne spovedim 😂😘 Sa ne povestești daca s-a spovedit curat. (in recenzie) Sa-i spui si cat de frumos este, cu tot riscul de se mândri.😂😂 1
Vizitator Jessica1 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Acum 47 minute, Impartial a spus: Sa ne povestești daca s-a spovedit curat. (in recenzie) Sa-i spui si cat de frumos este, cu tot riscul de se mândri.😂😂 buna @Impartial dacă îmi spune ca el e parintele după formum ii las o recenzie 😂😘
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 1, 2022 Acum 1 minut, Jessica1 a spus: buna @Impartial dacă îmi spune ca el e parintele după formum ii las o recenzie 😂😘 😂😂😂 merge si varianta, după ce o scrie el, chiar dacă nu-ți zice ca e el. Dar il recunoști simplu. A zis ca seamana cu un actor. Cati sunt acuma atât de frumoși? ( toti actorii e frumoși?😂)
povestitorul Reputație: 2965 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 1, 2022 Acum 21 minute, Impartial a spus: 😂😂😂 merge si varianta, după ce o scrie el, chiar dacă nu-ți zice ca e el. Dar il recunoști simplu. A zis ca seamana cu un actor. Cati sunt acuma atât de frumoși? ( toti actorii e frumoși?😂) Eu stiu unul ...atat de frumos de parca l as fute 😂😂 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 1, 2022 Acum 26 minute, Jessica1 a spus: buna @Impartial dacă îmi spune ca el e parintele după formum ii las o recenzie 😂😘 Aha ...daca postezi recenzia ...poate ...poate... imi mai trece din suparare ... Daca baitetii ..( unii ) au decis sa nu lase impresii despre vizitele la fete ...macar fatele sa scrie cateva randurii despre ei ... Apropo ...cand ne impletim ...limbile 🙃🙃🙃
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 1, 2022 Acum 2 ore, povestitorul a spus: Apropo ...cand ne impletim ...limbile 🙃🙃🙃 Domnule povestitor, te-aș ruga sa folosesti un limbaj mai decent. Ce sunt limbile? Sfori, paie, colaci etc? 😂 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 1, 2022 Acum 9 minute, Impartial a spus: Domnule povestitor, te-aș ruga sa folosesti un limbaj mai decent. Ce sunt limbile? Sfori, paie, colaci etc? 😂 Hm ...eu vulgar ...necidecum 🙄🙄 Despre orologiu ...era vorba ...mai degraba ...acele "limbute " care iti indica ora exacta 😉😉 1
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Acum 5 ore, Impartial a spus: Sa ne povestești daca s-a spovedit curat. (in recenzie) Sa-i spui si cat de frumos este, cu tot riscul de se mândri.😂😂 😂😂😂 off off trebuie sa am grija, mandria e pacat mare!! Acum 6 ore, Impartial a spus: Am inteles! S-a marcat. Vreau, nu vreau, trebuie sa fac ascultare.😂😂 Exact, tu esti intelept, cand ramai fara slujba, cauta-ma😂 Acum 4 ore, Jessica1 a spus: buna @Impartial dacă îmi spune ca el e parintele după formum ii las o recenzie 😂😘 😂😂😂ii doar un lucru ce ma impiedica sa vin la tine🥺🥺 si nu e nici cum arati si nici locatia 🤪 Acum 4 ore, povestitorul a spus: Aha ...daca postezi recenzia ...poate ...poate... imi mai trece din suparare ... Daca baitetii ..( unii ) au decis sa nu lase impresii despre vizitele la fete ...macar fatele sa scrie cateva randurii despre ei ... Apropo ...cand ne impletim ...limbile 🙃🙃🙃 😂
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 1, 2022 Acum 54 minute, TheKing15 a spus: 😂😂😂ii doar un lucru ce ma impiedica sa vin la tine🥺🥺 si nu e nici cum arati si nici locatia 🤪 Părinte, spovedeste-te la noi frații tai, ce anume te impiedica. Dacă e banul, apelăm la cutia milei. Cutia se află la Cozonac in păstrare. Are 397 lei in ea. Lui oricum nu-i trebuie, nu se atinge de ei. Ii lipsesc 3 lei si asa ca nu are ce face nici cu 397. E in încurcătură mare. Apelează la el ca ti-i da.😂 1
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 @Jessica1 Sex in fundulet (sex anal), CIM și FK ești dispusă să faci cu băieții? 1 1
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Acum 2 minute, Impartial a spus: Părinte, spovedeste-te la noi frații tai, ce anume te impiedica. Dacă e banul, apelăm la cutia milei. Cutia se află la Cozonac in păstrare. Are 397 lei in ea. Lui oricum nu-i trebuie, nu se atinge de ei. Ii lipsesc 3 lei si asa ca nu are ce face nici cu 397. E in încurcătură mare. Apelează la el ca ti-i da.😂 Mie imi lipsesc 51 de lei🥺🥺🥺
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 1, 2022 Acum 23 ore, Jessica1 a spus: buna! 😘 Serviciile mele sunt : -Normal protejat -Oral protejat/neprotejat ( daca igiena permite ) - Sarutari ( in functie de igiena si compatibilitate ) - GFE - PSE - 69 - Masaj - Dus - Mici fantezii - Dominare soft (50 extra) - Foot fetish (50 extra) Cadoul este : 200-1 finalizare (30 min ) 300-2 finalizari (60 min ) @Lucas0 mai citeste si tu tata, nu pune intrebari de acelasi gen la marea majoritate.
povestitorul Reputație: 2965 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 1, 2022 Acum 11 minute, Lucas0 a spus: @Jessica1 Sex in fundulet (sex anal), CIM și FK ești dispusă să faci cu băieții? Numai cu barbati...foarte ...dar foarte potenti financiar ...nici'ntr-un caz ...cu baietei de oras 😂😂😂 1
Vizitator Jessica1 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Acum 23 minute, Lucas0 a spus: @Jessica1 Sex in fundulet (sex anal), CIM și FK ești dispusă să faci cu băieții? buna @Lucas0 😘 Serviciile mele sunt : -Normal protejat -Oral protejat/neprotejat ( daca igiena permite ) - Sarutari ( in functie de igiena si compatibilitate ) - GFE - PSE - 69 - Masaj - Dus - Mici fantezii - Dominare soft (50 extra) - Foot fetish (50 extra) Cadoul este : 200-1 finalizare (30 min ) 300-2 finalizari (60 min )
Membru Premium 22leon Reputație: 34276 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Februarie 1, 2022 Acum 51 minute, Lucas0 a spus: @Jessica1 Sex in fundulet (sex anal), CIM și FK ești dispusă să faci cu băieții? Acum 34 minute, povestitorul a spus: Numai cu barbati...foarte ...dar foarte potenti financiar ...nici'ntr-un caz ...cu baietei de oras 😂😂😂 Adică Lucas ii doar un "băiețel" de oraș? 😁😂😂 Tu știi ceva ce noi nu știm? 😂😂 1 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 1, 2022 Acum 3 minute, 22leon a spus: Adică Lucas ii doar un "băiețel" de oraș? 😁😂😂 Tu știi ceva ce noi nu știm? 😂😂 Nu imi permit ...sa pun o asemenea , eticheta 😂😂😂 1
zoro905 Reputație: 831 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 1, 2022 Eu i-am scris astazi insa, nu raspunde. Mai incerc maine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum