BeatriceBety Reputație: 20 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 2, 2021 Acum 1 oră, mariusleia a spus: 1) LOCATIE: Dezastru , patul nefacut , lenjeria de pe ea plină de spermă! 2) Cosurile sunt deranjate vizibil..are un ten foarte foarte urât. POZELE SUNT EDITATE. CELULITA, VERGETURI, BURTA LĂSATA IN POZELE POSTATE NU SE VEDE nici burta , nici cosurile, nici pielea lasata.. ceea ce e deranjant. Jos, miroase foarte urât posibil niste probleme .. zic eu. Am fost la ea cu suma de 700 lei, preturile fiind 150-300 , am plecat cu 20 lei, bani de un taxiu. Nota fizic : 3 Nota igiena: 0! Iti recomand un gel de dus de la farmacie, sa te ajute sa treci peste scurgerile si mirosul tau urât Sunt barbat, si nu mi-as dori sa vad o femeie asa , de ultima speța Nu recomand, mult succes! De unde tot veniti cu acuzati le astea ne adevarate !! V-a faceti conturi fake care abia sunt facute , nu a venit nimeni cu 700 cum spu-i tu su categoric nu tu! Aveti ceva cu mine personal veniti la mine nu scrie ti nu mai prostii pe forum doar sa imi faceti mie rau! Nu am nici o scurgere nu miros , si lenjerile sunt schimbate dupa fiecare client ce pleaca , de unde ai venit tu cu acuzatiile astea 1
mariusleia Reputație: -8 Postat Octombrie 2, 2021 Postat Octombrie 2, 2021 1 minute ago, BeatriceBety said: De unde tot veniti cu acuzati le astea ne adevarate !! V-a faceti conturi fake care abia sunt facute , nu a venit nimeni cu 700 cum spu-i tu su categoric nu tu! Aveti ceva cu mine personal veniti la mine nu scrie ti nu mai prostii pe forum doar sa imi faceti mie rau! Nu am nici o scurgere nu miros , si lenjerile sunt schimbate dupa fiecare client ce pleaca , de unde ai venit tu cu acuzatiile astea Nu mintii! 3
BeatriceBety Reputație: 20 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 2, 2021 Acum 2 minute, mariusleia a spus: Nu mintii! V-a faceti conturi fake care sunt facute acum 2 ore si veniti mie cu acuzati ne adevarate !! 1
mariusleia Reputație: -8 Postat Octombrie 2, 2021 Postat Octombrie 2, 2021 6 minutes ago, BeatriceBety said: De unde tot veniti cu acuzati le astea ne adevarate !! V-a faceti conturi fake care abia sunt facute , nu a venit nimeni cu 700 cum spu-i tu su categoric nu tu! Aveti ceva cu mine personal veniti la mine nu scrie ti nu mai prostii pe forum doar sa imi faceti mie rau! Nu am nici o scurgere nu miros , si lenjerile sunt schimbate dupa fiecare client ce pleaca , de unde ai venit tu cu acuzatiile astea Astazi, am fost la tine. Ai si o colega, nu mai mintii! Ai 21 de ani, nu 30 sa ma fraieresti! 3
BeatriceBety Reputație: 20 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 2, 2021 Acum 16 minute, mariusleia a spus: Astazi, am fost la tine. Ai si o colega, nu mai mintii! Ai 21 de ani, nu 30 sa ma fraieresti! Imi pare rau sa iti spun dar azi nu am lucrat de loc , cum poti sa minti in halul asta 1
mariusdaldai Reputație: -4 Postat Octombrie 2, 2021 Postat Octombrie 2, 2021 Corp dezastruos! Nu sunt aici pentru a face o femeie sa se simta prost dar nu se mai poate! Astazi am fost la ea. Ora 12:40 zona : Ioan ursu nr 14 scara b Cel mai bine ar fi sa te duci sa iti cresti copilul ! Fetita! 3
BeatriceBety Reputație: 20 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 2, 2021 1 oră în urmă, mariusdaldai a spus: Corp dezastruos! Nu sunt aici pentru a face o femeie sa se simta prost dar nu se mai poate! Astazi am fost la ea. Ora 12:40 zona : Ioan ursu nr 14 scara b Cel mai bine ar fi sa te duci sa iti cresti copilul ! Fetita! De unde veniti oamenilor cu conturi facute de o ora 2 , sa imi scrie ti mie nu mai prostii, nu ai fost de loc la mine niciodata ! Si mai ales azi cand eu nu am muncit ! 1
Grogu Reputație: 9 Postat Octombrie 3, 2021 Postat Octombrie 3, 2021 Acum 13 ore, BeatriceBety a spus: De unde veniti oamenilor cu conturi facute de o ora 2 , sa imi scrie ti mie nu mai prostii, nu ai fost de loc la mine niciodata ! Si mai ales azi cand eu nu am muncit ! Te certi cu mariusdaldai, mariusleia si ionutbalmait, nu ti se pare suspect? Nu au loc de tine, trebuie sa faca si fetele lor bani... 1
Vizitator Delfinu92 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2021 Postat Octombrie 3, 2021 58 minutes ago, Grogu said: Te certi cu mariusdaldai, mariusleia si ionutbalmait, nu ti se pare suspect? Nu au loc de tine, trebuie sa faca si fetele lor bani... Am observat si eu, foarte suspecte conturile. Tin sa cred ca fata e ok. ( nu o cunosc, nu sunt din bv, e doar parerea mea )
nirolfnirolf Reputație: 663 Postat Octombrie 3, 2021 Postat Octombrie 3, 2021 Tin sa cred ca este ok, altfel nu statea Andreea cu ea in apartament, CLAR CA ASTIA SUNT CARAȘI, SI VOR SA O SCOATA DIN PEISAJ PE BETATRICE! Dar nu inteleg de ce ????? Bety, stai relax, asculta de Andreea,fi fata cuminte, si o sa fie bine! Succes! 1
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 3, 2021 Acum 17 ore, mariusdaldai a spus: Astazi am fost la ea. Ora 12:40 Bine mai, hai ca îți dau mesaj în privat și fa un screen la programarea pe care ai făcut-o sau fa screen la detaliile apelului ca să postez aici, bineînțeles sa se vadă și data și ora, ce zici... nu mai ai scapare
rednaus Reputație: 168 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Honoluluuu Oras:Honoluluuu Postat Octombrie 3, 2021 Eu am vizitat fata ! Dar din varii motive, n am considerat ca merita o recenzie! Dar referitor la igiena, mie unu, nu mi.a mirosit nimic urat! Singurul ei miros urat, e de la tigarile alea electromagmetice!🤦♂️🤦♂️😂Acu, ce zic mânjii astia...posibil sa da, dar probabil ca nu! 2
BeatriceBety Reputație: 20 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 3, 2021 Acum 2 ore, rednaus a spus: Eu am vizitat fata ! Dar din varii motive, n am considerat ca merita o recenzie! Dar referitor la igiena, mie unu, nu mi.a mirosit nimic urat! Singurul ei miros urat, e de la tigarile alea electromagmetice!🤦♂️🤦♂️😂Acu, ce zic mânjii astia...posibil sa da, dar probabil ca nu! Le-am lasat de mult , nu e vina mea ca iqos-ul miroase asa 😂😂😂 oricum nu le mai fumez 2
sztyuji Reputație: 6 Postat Octombrie 3, 2021 Postat Octombrie 3, 2021 Am fost și eu la ea, acum câteva luni și pot spune, că a fost o întâlnire reușită! Aspect fizic, igiena, atitudine, servicii de nota 10! După părerea mea merită vizitată!
BeatriceBety Reputație: 20 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 3, 2021 Acum 39 minute, sztyuji a spus: Am fost și eu la ea, acum câteva luni și pot spune, că a fost o întâlnire reușită! Aspect fizic, igiena, atitudine, servicii de nota 10! După părerea mea merită vizitată! Multumesc 😇
Grogu Reputație: 9 Postat Octombrie 3, 2021 Postat Octombrie 3, 2021 Acum 13 ore, Delfinu92 a spus: Am observat si eu, foarte suspecte conturile. Tin sa cred ca fata e ok. ( nu o cunosc, nu sunt din bv, e doar parerea mea ) Nu m-am nimerit pana acum sa ajung la ea, dar nu ma dau batut😂. Oricum extraterestu a pus punctul pe i deci e rezolvata treaba si se poate termina off topicul.
BeatriceBety Reputație: 20 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 7, 2021 Bună dragilor , am fost plecata câteva zile dar de mâine revin în Brașov, O sa anunț aici și numărul meu de telefon nou, cel vechii nu o sa îl mai folosesc Pupicii
yoanys Reputație: -4 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 7, 2021 buna! sa anunti si serviciile si preturile, te rog 😉 mersi!
BeatriceBety Reputație: 20 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 7, 2021 Acum 18 minute, yoanys a spus: buna! sa anunti si serviciile si preturile, te rog 😉 mersi! 150 finalizarea, 300 ora ( Servicii- Oral, normal, Fk, 69, diferite pozitii, Oralul ne protejat in functie de igiena ta !!! Extra -- Finalizare orala (+50) ❤ Zona urban coresi
BeatriceBety Reputație: 20 Postat Octombrie 9, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 9, 2021 Bună dimineața, disponibila, v-a astept pentru programării la numărul meu nou de telefon 0761475464, cel vechii nu mai este funcțional, Zona top city Ștefan Baciu nr 46 Am și colega Pupicii dulcii💋💋💋
BeatriceBety Reputație: 20 Postat Octombrie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 10, 2021 Bună revin din nou cu o modificare a preturilor Acestea fiind de 150 finalizarea 250 ora Pupicii
BeatriceBety Reputație: 20 Postat Octombrie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 10, 2021 Acum 51 minute, albatroz_15 a spus: Disponibilă? Da
dlgeo69 Reputație: 335 Postat Octombrie 13, 2021 Postat Octombrie 13, 2021 52 minutes ago, BeatriceBety said: https://ibb.co/jLRHvwt Disponibila 💛 Nu mrrg ultimele linkuri! Poze, sa vedem cum arati, te rog?! 1 1
BeatriceBety Reputație: 20 Postat Octombrie 13, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 13, 2021 M.a poate ajuta cineva sa îmi postez pozele aici ?!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum