Sari la conținut

Transexuala blonda Oradea 0757213809

Postări Recomandate

Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-blonda-siliconata-reala-nu-fake/h0d1eeh2i98170372e15339g708888gh.html

Descriere Matrimoniale

Ești satul de anumit zis transexuali siliconate și când ajungi la fata locului nu e deloc ceea ce ai văzut în poze sunt niște băieți cu improvizații în cap și plate fără sâni. Dacă știi sa faci diferența nu ezita confirm pozele pe wap cu fata. Dețin o locație discreta igiena nici nu se discuta singura nu lucrez în haita. Siliconata mărimea 4 implant de silicoane dotata 18 cu 4 funcționabila suna cu încredere pupici fac deplasare hotelier sau pensiune.

În primul rând folosește poze extrem de prelucrate, în realitate fiind destul de gras si cu trăsături masculine evidente. 

Serviciile sunt de rahat, adică una spune la telefon și alta face în realitate.  Încearcă să evite aproape totul, oral fugitiv, anal a refuzat, invocând nu mai țin minte ce motiv aiurea.

Când am fost eu nu avea implant de silicoane, avea un fel de proteze lipite. E un grăsan cu perucă, de fapt.

DE EVITAT!!!!!

• Like 1
  • Oras:Moon
  • Oras:Moon
Postat
La 20.06.2021 la 14:25, Sullyo a spus:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-blonda-siliconata-reala-nu-fake/h0d1eeh2i98170372e15339g708888gh.html

Descriere Matrimoniale

Ești satul de anumit zis transexuali siliconate și când ajungi la fata locului nu e deloc ceea ce ai văzut în poze sunt niște băieți cu improvizații în cap și plate fără sâni. Dacă știi sa faci diferența nu ezita confirm pozele pe wap cu fata. Dețin o locație discreta igiena nici nu se discuta singura nu lucrez în haita. Siliconata mărimea 4 implant de silicoane dotata 18 cu 4 funcționabila suna cu încredere pupici fac deplasare hotelier sau pensiune.

În primul rând folosește poze extrem de prelucrate, în realitate fiind destul de gras si cu trăsături masculine evidente. 

Serviciile sunt de rahat, adică una spune la telefon și alta face în realitate.  Încearcă să evite aproape totul, oral fugitiv, anal a refuzat, invocând nu mai țin minte ce motiv aiurea.

Când am fost eu nu avea implant de silicoane, avea un fel de proteze lipite. E un grăsan cu perucă, de fapt.

DE EVITAT!!!!!

Ce barbalau ☺️

• Minus 1

Postat

Confirm și eu cele spuse de colegul de mai sus. E pusă doar pe japca și fast-fuck. Eu cand am fost la ea avea silicoane,arăta foarte bine dar m am ales doar cu " o labă cu prezervativ" cu toate că la telefon a spus că face de toate. Anal pasiv nu,oral a folosit foarte mult mâna și doar cu prezervativ ,sărut nici măcar așa pe corp,cum o lingeam pe sani se ștergea ca si cum as fi fost ultimul lepros și am achitat 150 lei pt o labă scurtă făcută de ea cu prezervativ.  Clar DE EVITAT

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.