Sari la conținut

Invitatie la circ

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Toate ca toate dar presimt ca Amelia o sa incinga pe cineva cat de curand.

Intelegeti unde bat, nu? :)

• Oras:Pisti Tat
Postat

La mine e cam greu sa ajunga deci, patrick, in locul tau as lua masuri de precautie :)

• Like 1
Postat

ok, am inteles, nu stiu la cine te gandesti dar atata timp cat nu sunt eu, nu ma intereseaza  :laugh2  :laugh2

• Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

Pe mine nu... oricum ma gandeam la altcineva.

Cred ca banuiesc si eu la cine te referi 

• Like 3
  • Minus 5
Postat

la mine conteaza rezultatul final ,sa am finalizare :jerkoff  restul ,locatie si baie si primire ne-am mai modernizat noi cu forumul si cerem c-am multe .ce nu futeam si inainte? ,tot futeam si acum zece ani cand sunam din ziarul telegraf ,ca nu gaseam studente focoase si erau tiganci era alta mancare de peste si tot ramaneam si finalizam,ca suntem niste animale in calduri si nu refuzam o gura calda  niciodata nu o sa caut gfe ca toate se fut pe bani asta este realitatea,ca nici una nu o sa te iubesc si intr-o ora jet la usa :laugh2

Londra dragule, tocmai de aceea au aparut aceste tipuri de site, pentru ca nu la toata lumea conteaza doar sa finalizeze. Pentru multi dintre noi conteaza si la ce fete finalizam si mai conteaza si unde finalizam. Crezi ca era mai bine inainte cand te duceai la " o roscata nou venita in Constanta" si constatai ca este tipa care acum 3-4 ani era blonda si presta cu aceeasi fervoare? Crezi ca era mai bine cand te duceai la " turcoaica" sau la " moldoveanca " si dadeai peste una bucata " moldoveanca sau turcoaica de etnie " ? Sau daca iti aduci tu aminte sau colegii mai vechi isi aduc aminte de acea " balerina " din zona Audi- Ferdinand care avea vreo 70 de kg?  :laugh2  

Tu ai dreptate ca la vremea aceea ramaneam sa finalizam ca nu aveam alternative. Pe atunci daca faceai nazuri la mademoiselle si te intorceai si plecai de la una, aveai cele mai mari sanse sa te duci si la o a doua tipa care intrunea aceleasi calitati. Acum e mult mai simplu si mai usor : intri pe site si citesti ce scriu colegii nostrii. Iti place ce citesti, te duci, sansele sa fi multumit sint undeva pe la 70 la suta. Nu iti place , nu te duci si sansele sa pierzi ceva bun sint pe la vreo 20 la suta. Eu zic ca asta e un mare avantaj. Eu am castigat mult timp cu ajutorul site-ului si m-am ferit sa mai cad in penibil cum era pe vremuri : " unde esti? ridica mana ? intoarce-te sa te vad! mai ridica mana ca nu te-am observat in multime! a ta e masina aia alba? etc Nu-ti mai zic ce ar fi fost sa te vada vreo cunoscuta de a nevestei tale cum te predai tu cu telefonul la ureche sau cum faceai genuflexiuni ca sa te vada cine stie ce ramolita si , dupa toate penibilitatile astea urcai si constatai ca te duci sa platesti o maimuta.

• Like 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

te-am pierdut si pe tine gaby :slap2 ,ai luato dupa john. parca sunteti copii lui Mihai Creanga :laugh2 sau Labis :jerkoff,merg sa-mi iau pastilele ca numai rezist :no2

• Like 1
Postat

te-am pierdut si pe tine gaby :slap2 ,ai luato dupa john. parca sunteti copii lui Mihai Creanga :laugh2 sau Labis :jerkoff,merg sa-mi iau pastilele ca numai rezist :no2

Eu le-am luat un picut mai devreme  :laugh2  :laugh2

Nu m-ai pierdut deloc, insa prefer decat sa dau 50  la doua trei maimute doar ca sa le trec bifate, sa dau un pic mai scump insa sa merite. Poate ai vazut ca nu am comentat pretul la colega Ella...... da si daca nu face bani.....sa te ti tunuri ce pun pe ea  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1

Postat

londra,

cand te duci sa iei oaia aia, stii tu, aia ptr haleala la familie, intreaba daca au si miei! nu de altceva, dar daca il botezi pe om sa-i dai si mielul. exista un mihai creanga care scrie ptr romania libera, dar nu cred ca la ala te refereai tu! si daca tot l-ai pomenit pe labis, dupa ce ti-ai luat pastilele evident, strofoaca-te un pic si citeste si asta:

"Dar vorbele-mi murmură: sună-ne,'ncearcă-ne,

Sufletu-şi pâlpâie albe chemări,

Ochii îmi ard rotunjiţi peste cearcăne,

Inima-şi bate ecoul de zări.

Cine eşti, ori ce eşti,

Abur ori duh coborât din poveşti,

Undă prelinsă să mă învenine,

Stea fulgerată în mine?"

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...