Sari la conținut

Femei strada

Postări Recomandate

Postat
Acum 12 ore, guy6700 a spus:

Repet -  a nu stiu cata oara - pt. doritori, zonele "famate" :

* de urmarit Com Divers peste baraj ( acu e o blonda cam schiloada, bunicica la servicii geme daca-i ceri, dar nu o mai recomand) poate mai vine si alta, mai solida, purie, dar se fute bine de tot, n-am vazut o inca;

* si mai puteti incerca la Hidro, langa barulet, dupa ora 16,30 vine una mica de statura si subtirica, nu comenteaza la pozitii. 

* zona Anabella/Lukoil inca nu e populata anu' asta dar poate revine o bruneta cu sani mari. de treaba face si asta  bine instrumentului.

Spor

Probabil am ghinion,de cite ori am trecut era pustiu.La comdivers era o bruneta frumușică,tatuata,o perioada  a lucrat și la camera,pe lîngă cati și sile dar nu mai știu nimic de ea și la Nr care îl am nu mai răspunde.

Postat
La 03.01.2023 la 21:49, guy6700 a spus:

Repet -  a nu stiu cata oara - pt. doritori, zonele "famate" :

* de urmarit Com Divers peste baraj ( acu e o blonda cam schiloada, bunicica la servicii geme daca-i ceri, dar nu o mai recomand) poate mai vine si alta, mai solida, purie, dar se fute bine de tot, n-am vazut o inca;

* si mai puteti incerca la Hidro, langa barulet, dupa ora 16,30 vine una mica de statura si subtirica, nu comenteaza la pozitii. 

* zona Anabella/Lukoil inca nu e populata anu' asta dar poate revine o bruneta cu sani mari. de treaba face si asta  bine instrumentului.

Spor

Salut! La hidro nu stiu unde spui exact, m am uitat mereu.., spui acolo unde opresc tirurile la fantana unde sunt si niste scari? Si blonda pe la ce ora mai vine? 

• Oras:Lisbon
Postat
La 05.01.2023 la 10:08, andreidin123 a spus:

Salut! La hidro nu stiu unde spui exact, m am uitat mereu.., spui acolo unde opresc tirurile la fantana unde sunt si niste scari? Si blonda pe la ce ora mai vine? 

Nu la fantana., acolo nu prea mai e nimic de multicel, doar niste grase suspecte....

Cum sa ti explic....mai sus, venind dinspre Pitesti, pe DN 7, dupa ce faci dreapta spre Daesti (Dupa Diana) imediat dupa Dacos (Socar) nu urci pe pod si pe stanga e baruletul ala (cu pariuri), aia e zona Hidro,  Tipa micuta de statura (vreo 27 de ani) mai sta, dupa masa dupa ce pleaca oamenii de la lucru de la Hidro, chiar langa DN 7 la barulet, pe piatra aia....

Uite link ... https://goo.gl/maps/JLzWBWSjvR8y7ZwA8 🤣🤣🤣🤣🤣

iar zona de care mai ziceam ,  dupa Anabella si Lukoil este aia unde se bifurca DN 7, dar fata (o bruneta cu sani mari) cand este la VL, mai sta pe dreapta unde sunt parcate tir-urile si te duce ea in parcarea aia din fata unui centru de evenimente "Exclusiv Events" bagi pe Gugal Maps

sau ia si aici

Link  https://www.google.com/maps/@45.1268527,24.3669541,3a,75y,17.67h,91.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1sBqB3kVWv5XZ-S6DqtgXpzw!2e0!7i16384!8i8192

Hai ca daca nici acu nu am fost clar....😆😆😆😆😆😆

• Inimioara 1
Postat
La 07.01.2023 la 11:55, guy6700 a spus:

Nu la fantana., acolo nu prea mai e nimic de multicel, doar niste grase suspecte....

Cum sa ti explic....mai sus, venind dinspre Pitesti, pe DN 7, dupa ce faci dreapta spre Daesti (Dupa Diana) imediat dupa Dacos (Socar) nu urci pe pod si pe stanga e baruletul ala (cu pariuri), aia e zona Hidro,  Tipa micuta de statura (vreo 27 de ani) mai sta, dupa masa dupa ce pleaca oamenii de la lucru de la Hidro, chiar langa DN 7 la barulet, pe piatra aia....

Uite link ... https://goo.gl/maps/JLzWBWSjvR8y7ZwA8 🤣🤣🤣🤣🤣

iar zona de care mai ziceam ,  dupa Anabella si Lukoil este aia unde se bifurca DN 7, dar fata (o bruneta cu sani mari) cand este la VL, mai sta pe dreapta unde sunt parcate tir-urile si te duce ea in parcarea aia din fata unui centru de evenimente "Exclusiv Events" bagi pe Gugal Maps

sau ia si aici

Link  https://www.google.com/maps/@45.1268527,24.3669541,3a,75y,17.67h,91.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1sBqB3kVWv5XZ-S6DqtgXpzw!2e0!7i16384!8i8192

Hai ca daca nici acu nu am fost clar....😆😆😆😆😆😆

Salut! 
Un refresh la ce ai scris mai sus ! Mă interesează fata de lângă Annabella pe DN7. Mai este acolo,a mai văzut o cineva? 
Mulțumesc! Ciocane tari ! 

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Eu de la pitesti la sibiu n-am mai vazut nici o maimuta la strada inca de prin septembrie. Chiar saptamana trecuta am trecut de 3 ori, de fiecare data in intervalul 12-16 si nimic. 

Cineva din zona sa ne lamureasca si pe noi care mai sunt locurile active si pe la ce ore, sa stim si noi cum ne facem programul :ras.

• Like 1
  • Oras:Sibiu
Postat
La 04.12.2023 la 18:56, Sase_sase a spus:

Salut! 
Un refresh la ce ai scris mai sus ! Mă interesează fata de lângă Annabella pe DN7. Mai este acolo,a mai văzut o cineva? 
Mulțumesc! Ciocane tari ! 

Tipa respectiva.... De bruneta zici tu cu sânii mari... Cam după ora 18:00 este la Annabella... Fix după cum mergi spre Sibiu pe dreapta... 

Postat

Salutare... Mai știți ceva de blonda aia mică ce stătea la ComDivers pe variantă... In special dimineața era prezentă ? Nu am mai văzut-o de ceva vreme... Era ok la prestație... Sau ceva nou a mai apărut? Gen la izvor sau Hidro? 

• Minus 1
Postat
La 11.12.2023 la 6:22, Sex_boy a spus:

Tipa respectiva.... De bruneta zici tu cu sânii mari... Cam după ora 18:00 este la Annabella... Fix după cum mergi spre Sibiu pe dreapta... 

De ea zic! Am trecut prin zona sapt trecuta dar nu era nimeni pe la ora 19:00! Mai trec daca zici ca este pe zona! Mersi ! Ciocane tari!

Postat
La 12.12.2023 la 13:26, Sase_sase a spus:

De ea zic! Am trecut prin zona sapt trecuta dar nu era nimeni pe la ora 19:00! Mai trec daca zici ca este pe zona! Mersi ! Ciocane tari!

De obicei o găsești după  Annabella...  Imediat în dreapta.. Este o parcare micuță stă acolo fix la intrare... Riști să nu o observi ca mai este cate un tir parcat....sau o fi ocupată...

• Minus 1
Postat

@Angelmro ce te-a supărat de mi_ai dat atât de multe minusuri..... Ești sănătos sau? 😠

• Haha 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:medias
Postat
20 hours ago, Sex_boy said:

@Angelmro ce te-a supărat de mi_ai dat atât de multe minusuri..... Ești sănătos sau? 😠

sau ....

Postat
Acum 12 ore, angelmro a spus:

sau ....

Sau.... Ești cu mwia rău de tot... Mai dă minus că mai poți retardule care ești tu retard... 😠

• Minus 1
Postat
La 27.12.2023 la 21:44, angelmro a spus:

sau ....

Ciobănaș de Mediaș ce ești..... Dați_as mielu conar la "dezmierdat" cu minusurile tale cu tot.... Mai rar așa retardat ca tine... Dar deh... Ciobănaș... Atâta poți tu 🖕

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat
3 minutes ago, Sex_boy said:

Ciobănaș de Mediaș ce ești..... Dați_as mielu conar la "dezmierdat" cu minusurile tale cu tot.... Mai rar așa retardat ca tine... Dar deh... Ciobănaș... Atâta poți tu 🖕

ce vrei saracie? in afara de chemat fete pe sate sti?

Postat
Acum 14 minute, angelmro a spus:

ce vrei saracie? in afara de chemat fete pe sate sti?

Tu ce plm ști ma ciobănaș.... Doar minus minus.... Mars și mulge oaia... Vezi sa nu mulgi ciobanul... La cât de distrus ești... Sarakia drq care ești tu sărăkie de ciobănaș 

• Minus 1
  • Oras:Vâlcea
  • Oras:Vâlcea
Postat

Întreb și eu așa, care e diferența dacă te duci la una acasă și una pe stradă? Ca și prețuri întreb

Mașina Am 

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat
1 oră în urmă, Likedoggy a spus:

Întreb și eu așa, care e diferența dacă te duci la una acasă și una pe stradă? Ca și prețuri întreb

Mașina Am 

preturile difera si la strada si la apartament

asa ca e un raspuns clar nu pot oferi

Reputație: 113
Postat
La 16.03.2024 la 14:17, Likedoggy a spus:

Mașina Am 

Pai difera in primul rand spatiule, care e doar masina ta, sau afara ca acum e prea cald inauntru si...preturile , desi la parcarea de tiruri de la Budesti au crescut scorurile si la strada. E 80 de lei oral sau normal si 100 combinata!              Ai trei "vedete" acolo:                                                                                                                                                                  ---una mai durdulie Claudia  care stie meserie, nu-ti ia doar banii si o alta cu fatza clara de oral clar, bunicica.                                ------------"Vedeta vedete;or" e insa o miniona blonda cu cwr de milioane (vechi) care e pe fastfuck. Daca nu te duci cu pula tare, risti sa ramai cu banii dati.  La camera, ia 200 finalizare si 300 ora, insa trebuie sa mergi sa o vezi daca merita. (fu)Fetele se prezinta zilnic de pe la 10 la 12 -13 divele  . In nord ar mai fi trei "cuiburi", la fantana, la Hidro langa baruletul de la DN 7 si la Anabella/Lukoil mai sus. Recomand doar Anabella Lukoil, la tiruri, daca o prindeti, o etnica destul de rotunda la popou, 50 lei oral / normal si 100 combinat. sta de pe la 20-21 pana tarziu.

• Like 2
Postat
Acum 12 ore, guy6700 a spus:

Pai difera in primul rand spatiule, care e doar masina ta, sau afara ca acum e prea cald inauntru si...preturile , desi la parcarea de tiruri de la Budesti au crescut scorurile si la strada. E 80 de lei oral sau normal si 100 combinata!              Ai trei "vedete" acolo:                                                                                                                                                                  ---una mai durdulie Claudia  care stie meserie, nu-ti ia doar banii si o alta cu fatza clara de oral clar, bunicica.                                ------------"Vedeta vedete;or" e insa o miniona blonda cu cwr de milioane (vechi) care e pe fastfuck. Daca nu te duci cu pula tare, risti sa ramai cu banii dati.  La camera, ia 200 finalizare si 300 ora, insa trebuie sa mergi sa o vezi daca merita. (fu)Fetele se prezinta zilnic de pe la 10 la 12 -13 divele  . In nord ar mai fi trei "cuiburi", la fantana, la Hidro langa baruletul de la DN 7 si la Anabella/Lukoil mai sus. Recomand doar Anabella Lukoil, la tiruri, daca o prindeti, o etnica destul de rotunda la popou, 50 lei oral / normal si 100 combinat. sta de pe la 20-21 pana tarziu.

Salut colegu’ la blonda te teferi la comdivers? 

• Oras:ramnicu valcea
  • Oras:ramnicu valcea
Postat
La 10.07.2024 la 21:26, guy6700 a spus:

mai stau fetele la Hans? (ma gandesc ca aici te referi cand spui parcarea de tiruri de la budesti) nu am mai vazut de foarte mult timp nimic pe acolo. Inainte stateau si mai pe seara(pe camera mai mult) dar acum nu mai stiam nimic de ele.

Reputație: 113
Postat
Acum 16 ore, bogdan2012 a spus:

mai stau fetele la Hans? (ma gandesc ca aici te referi cand spui parcarea de tiruri de la budesti) nu am mai vazut de foarte mult timp nimic pe acolo. Inainte stateau si mai pe seara(pe camera mai mult) dar acum nu mai stiam nimic de ele.

In niciun caz la Hans ma refeream eu, sunt locatii la peste 10 km una de alta!!! 🤣Eu zic de ComDivers, dar nu imi aminteam exact denumirea.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...