Teodorion90 Reputație: -4 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 4, 2021 On 8/26/2021 at 11:52 AM, Ionesco2031 said: ATENTIE ATENTIE ATENTIE - ESTE DE EVITAT! FUGIȚI DE ȚEPARĂ Fosta ”Karla - profesionista de la Burebista” - CĂUTAȚI TOPICUL PE FORUM INFORMAȚI-VĂ CA SĂ NU FIȚI ÎNȘELAȚI DE BARAGLADINĂ! O pitică bondoaca grasă - la 1,55 m are 90 kg Pe vremuri presta la 50 lei finalizarea cu CIM inclus DOVADA CĂ PRESTA LA 50 LEI ACEASTĂ GRASĂ Acum trage teapa la 150 finalizarea ATENTIE ATENTIE ATENTIE - ESTE DE EVITAT! Recenzii mincinoase Chiar este acea Carla, pitica obosita cu pizda neagra? Dacă da, e clar devevitat
Vizitator carla0784482719 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2021 Postat Septembrie 4, 2021 Acum 6 ore, Teodorion90 a spus: Chiar este acea Carla, pitica obosita cu pizda neagra? Dacă da, e clar devevitat Bai oprește-te cu spam-ul și cu tâmpenia asta. Înțeleg nu ma suporti dar deja ai înnebunit făcând conturi și tot îmi aduci acuzați. Te rog eu frumos evita topicul meu și veziti de viata ta m chiar nu te poți abține îmi scrii pe toate topicele cu diferite conturi. Crezi ca rezolvi ceva?
Postări Recomandate