rman Reputație: 26 Postat Iulie 4, 2021 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Iulie 4, 2021 Am împărțit și eu cu aceasta domnișoară in jur de 30 minute.. Gagica este mișto, foarte sociabila . La pat se mișcă foarte bine .. face senzație la oral .. ii place sa o ia toată in gat , deasupra nu face cine știe ce valuri , avioane chestii dar se străduiește... Am pus-o și misionar și doggy style.. ii place sa fie mângâiată , baga in seama !! Locație 6-7.. doar ce sa mutat și încă era nearanjat Oral protejat 10 normal protejat 7 150 o finalizare app 30 minute cu o mică discuție înainte și după. EU unu am sa mai revin 😋 spor !! 4 Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2021 Partajează Postat Iulie 4, 2021 Mi-a facut mare placere sa te intalnesc si astept nerabdatoare sa te reîntalnesc 🥰🥰🥰😘😘😘 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 4, 2021 4 hours ago, EllaSweet said: Mi-a facut mare placere sa te intalnesc si astept nerabdatoare sa te reîntalnesc 🥰🥰🥰😘😘😘 Ce serviciu e asta " baga în seama"? 2 1 Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Iulie 6, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 6, 2021 ceva poze mai fara textile se poate... Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iulie 6, 2021 Acum 1 minut, enriqe68 a spus: Dar nu mai bine o vizitezi sa o vezi ..fara textile ? Nu o sa regreti 1 Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Iulie 6, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 6, 2021 pai asta intentionez cand ajung pe litoral dar lista e mare si nu vreau sa pierd ceva ....bun Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iulie 6, 2021 Chiar acum, enriqe68 a spus: Incearca sa iei legatura cu ea pe wapp..ai mai multe sanse ..crede ma ..stiu ce vb 1 Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 😘😘😘😘🥰🥰🥰 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iulie 6, 2021 Acum 1 minut, EllaSweet a spus: 😘😘😘😘🥰🥰🥰 Ma mai iubesti ?😂😂😂 1 Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 6, 2021 51 minutes ago, lexluthor said: Ma mai iubesti ?😂😂😂 @lexluthor dacă decartezi in mod corespunzator sigur vei deveni bărbatul visurilor sale, având parte de o iubire infinită. 1 Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 1 hour ago, lexluthor said: Ma mai iubesti ?😂😂😂 Mereu te iubesc 🥰🥰 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2198 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 Bag divort! 🤣 Link spre comentariu
Urustar Reputație: 12 Postat Iulie 6, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 6, 2021 Buna, cat timp mai esti disponibila in Constanta? Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 1 hour ago, Urustar said: Buna, cat timp mai esti disponibila in Constanta? Buna nu stiu sa iti zic o data anume dar mai stau cateva zile..te astept cu mare drag 😘😘😘 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iulie 6, 2021 Acum 7 minute, EllaSweet a spus: 😘😘😘 Ai de gand sa ne parasesti ? 1 Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 1 minute ago, lexluthor said: Ai de gand sa ne parasesti ? Momentan nu..daca va comportati frumos cu mine si ma iubiti cum va iubesc eu raman😘😘😘 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iulie 6, 2021 Acum 1 minut, EllaSweet a spus: 😘😘😘 Nu vb in numele altora dar cred ca cine te cunoaste nu are cum sa nu iubeasca si celor care nu o cunosc. Un sfat..fata merita cunoscuta si. Iubibila😊😊este doar un sfat..parerea mea...toate cele bune 1 Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 3 minutes ago, lexluthor said: Nu vb in numele altora dar cred ca cine te cunoaste nu are cum sa nu iubeasca si celor care nu o cunosc. Un sfat..fata merita cunoscuta si. Iubibila😊😊este doar un sfat..parerea mea...toate cele bune Esti un dulce 😘🥰😘🥰😘 Link spre comentariu
sexosu123 Reputație: -21 Postat Iulie 6, 2021 Oras:cta Oras:cta Partajează Postat Iulie 6, 2021 Daca am timp maine o sa incer sa o cunosc si eu! Asta daca si ea este disp 1 Link spre comentariu
Vizitator cupra.r Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 Acum 52 minute, lexluthor a spus: Nu vb in numele altora dar cred ca cine te cunoaste nu are cum sa nu iubeasca si celor care nu o cunosc. Un sfat..fata merita cunoscuta si. Iubibila😊😊este doar un sfat..parerea mea...toate cele bune Dacă tot vrei să dai un sfat, citește ce scrii înainte să postezi, să-ți înțelegem și sfaturile. Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 1 hour ago, sexosu123 said: Daca am timp maine o sa incer sa o cunosc si eu! Asta daca si ea este disp Sigur ca sunt 🥰🥰😘😘 Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 6, 2021 2 hours ago, lexluthor said: Nu vb in numele altora dar cred ca cine te cunoaste nu are cum sa nu iubeasca si celor care nu o cunosc. Un sfat..fata merita cunoscuta si. Iubibila😊😊este doar un sfat..parerea mea...toate cele bune Ma tu ai lăsat-o fericită la plecare! 😊 1 Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 20 minutes ago, django2019 said: Ma tu ai lăsat-o fericită la plecare! 😊 😘😘❤❤ Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2021 Partajează Postat Iulie 8, 2021 Bună seara dragilor! Cam liniște pe aici :) Am zis să animez puțin treaba și m-am gândit să pun de o ciorbă ... oare e nevoie și de morcov? Link spre comentariu
sexosu123 Reputație: -21 Postat Iulie 8, 2021 Oras:cta Oras:cta Partajează Postat Iulie 8, 2021 Acum 58 minute, EllaSweet a spus: Bună seara dragilor! Cam liniște pe aici Am zis să animez puțin treaba și m-am gândit să pun de o ciorbă ... oare e nevoie și de morcov? Cam saraca ciorba ta! daca ne aratai si carnita din ciorba poate veneam si eu pt o portie 😄 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum